خبر رسمی تعدیل گسترده در مایکروسافت؛ نزدیک به ۲۰ درصد کارکنان Xbox اخراج می‌شوند

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000013820.jpg

مایکروسافت در مجموع ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل می‌کند؛ ۳۲۰۰ نفر از بخش Xbox خواهند بود

مایکروسافت به‌طور رسمی اعلام کرده است که در مجموع حدود ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل خواهد کرد. این تعدیل‌ها عمدتاً بخش‌های فروش و Xbox را هدف قرار داده‌اند.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، حدود ۱۶۰۰ نفر از کارکنان Xbox از همین حالا تعدیل شده‌اند و این روند تا پایان سال مالی ادامه خواهد داشت تا مجموع تعدیل‌های این بخش به حدود ۳۲۰۰ نفر برسد؛ رقمی که معادل نزدیک به ۲۰ درصد از نیروی انسانی Xbox است.

همزمان با این بازسازی گسترده، مایکروسافت در حال فروش یا مستقل کردن چند استودیوی بازی‌سازی و ساده‌سازی ساختار مدیریتی Xbox است. این اقدامات بخشی از برنامه بازسازی کسب‌وکار گیمینگ این شرکت عنوان شده است.

خبر تکمیلی:

استودیوهای ‌Double Fine و Compulsion Games از مایکروسافت جدا می‌شوند و دوباره به مالکیت مستقل بازخواهند گشت.

Ninja Theory و Undead Labs نیز در حال فروش به مالکان جدید هستند، اما بودجه ساخت پروژه‌های فعلی آن‌ها حفظ خواهد شد تا بازی‌های در دست توسعه تکمیل شوند.

مایکروسافت همچنین در حال بررسی آینده Arkane Studios است. گزارش‌ها می‌گویند به‌دلیل افزایش هزینه‌ها و تأخیر پروژه Marvel's Blade، فروش یا حتی تعطیلی این استودیو همچنان یکی از گزینه‌های روی میز است، اما هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است.
- Business Insider

آخرین ویرایش:
جزئیات تعدیل نیروهای مایکروسافت

از 3200 نفر اخراج شد، 1600 نفر امروز اخراج می‌شوند.

عنوانی هنوز کنسل نشده‌است.

سرنوشت دقیق آرکین لیون هنوز مشخص نیست.

شرکت مایکروسافت در مجموع ۴۸۰۰ نیروی خود را تعدیل خواهد کرد که ۳۲۰۰ نفر از بخش اکس باکس هستند
5000 نفر:o
قتل عام راه انداختن.

از 3200 نفر بخش ایکس باکس اگه همشون رو دولوپر فرض کنیم (که قطعا همه نیستن) .
همینطوری میانگین بگیریم هر 200نفر یک استودیو رو تشکیل بدن... ، انگاری که 16تا استودیو رو تعطیل کنی.

بخش خوب ماجرا اینه که توهمات مایکروسافت به پایان رسیده و میدونه با پول نمیتونه همه چیو بخره و باقی رقبا رو نابود کنه. امیدوارم داستان این استودیوها ختم بخیر بشه. کوچیک‌تر شدن واسشون خیلی خوبه. هایپ الکی و کاذب هم دورشون نباشه، چشمشون به پول بینهایت مایکروسافت هم نباشه بلکه بتونن بازی‌های بهتر و موفق‌تری بسازن.

۱۴ لایه مدیریتی داشته بخش گیمینگ مایکروسافت!؟
۱۴ لایه!؟

شبکه های سری انتقال اسلحه و مواد مخدر هم ۱۴ تا لایه مدیریتی ندارن. خو معلومه چرا هیچی به سرانجام نمیرسیده اون جا

نکته منفی که بدون شک اخراج کلی کارمند هست و نکته مثبت هم اینکه حداقل استودیوها تعطیل نشدن و می‌تونن به یه شکل دیگه به فعالیت ادامه بدن و ایشالا موفق باشن. آرکین هم با اینکه بازی‌هاش با سلیقه من جور نیست، ولی امیدوارم تعطیل نشه و بتونه یه جوری خودش رو نجات بده.
-----
اگه مایکروسافت واقعاً قراره دوباره به کنسولش اهمیت بده و این بحث‌ها در حد یه سری صحبت‌های تبلیغاتی نباشه، به نظرم احتمالش زیاده که برگرده به دوران انحصاری کردن بازی‌های تردپارتی مثل سه نسل اول. :دی من اصلاً موافق این قضیه نیستم که شرکت‌ها پول بدن و بازی‌ای که قرار بوده مولتی‌پلتفرم باشه رو اسیر کنن، ولی به هر حال کاری هست که سونی و مایکروسافت تجربه زیادی در موردش دارن و تعجب نمی‌کنم اگه این مدل انحصاری‌ها (یا حداقل انحصار زمانی) توسط مایکروسافت توی نسل بعد دوباره داغ بشه، از IPهای جدید تا مجموعه‌های معروفی که نسخه‌های جدیدشون فقط برای اکس‌باکس بیاد تا یه انگیزه‌ای برای خرید کنسول به ملت بده.

بخش خوب ماجرا اینه که توهمات مایکروسافت به پایان رسیده و میدونه با پول نمیتونه همه چیو بخره و باقی رقبا رو نابود کنه. امیدوارم داستان این استودیوها ختم بخیر بشه. کوچیک‌تر شدن واسشون خیلی خوبه. هایپ الکی و کاذب هم دورشون نباشه، چشمشون به پول بینهایت مایکروسافت هم نباشه بلکه بتونن بازی‌های بهتر و موفق‌تری بسازن.
بخش بد ماجرا اینه که سونی بیش از پیش حس بی رقیب بودن داره و خواهد داشت که تو تصمیماتش هم بازتاب داره و داریم میبینیم.
امیدوارم هم سونی و هم مایکروسافت بفهمن که دنیای گیم رو نباید در سهام و پول و گزارش مالی خلاصه کرد. هر چند که این هم مهمه و بخشی از هر صنعت و تجارتی.
دلم چقدر برای نسل 7 تنگ شده. یعنی میشه حال و هوای اون دوران رو در آینده دوباره تجربه کنیم؟ 8->

آخرین ویرایش:
بخش بد ماجرا اینه که سونی بیش از پیش حس بی رقیب بودن داره و خواهد داشت که تو تصمیماتش هم بازتاب داره و داریم میبینیم.
امیدوار هم سونی و هم مایکروسافت بفهمن که دنیای گیم رو نباید در سهام و پول و گزارش مالی خلاصه کرد. هر چند که این هم مهمه و بخشی از هر صنعت و تجارتی.
دلم چقدر برای نسل 7 تنگ شده. یعنی میشه حال و هوای اون دوران رو در آینده دوباره تجربه کنیم؟ 8->

متاسفانه خیلی دیره واسه این داستان. یعنی نه فقط سونی و مایکروسافت، کل صنعت گیم افتاده دست میلیاردرا. کسانی که اصن نمیفهمن گیم خوب یعنی چی. یارو واسش مهم نیست فلان بازی رو پلیرا دوس دارن. سینگل پلیره یا نه. اگه به سود مد نظرشون نرسه باید بیخیالش شد. این داستان هوش مصنوعی و گرونی قطعات و تمام چیزایی که روز به روز دارن گیمینگ رو سخت‌تر و دست نیافتنی‌تر میکنن مقصر اصلیش همین جماعتن. روزی که دیدن عه گیم داره از سینما و موسیقی بیشتر درامد کسب میکنه پس بریزیم اونجا، به فنا رفتنش شروع شد‌. الان به جایی رسیدیم که باید از همین لحظه و از همین بازی‌ای که داریم انجام میدیم لذت ببریم چون واقعا آینده کاملا نا مشخصه :D الان تمام این خریدای مایکروسافت اگه مستقل میموند خیلی وضعشون بهتر بود. یعنی لااقل تکلیفشون مشخص بود که ما حدمون اینه تو همین حد میمونیم و احتمال زیاد موفق هم میشدن. ولی مثلا نینجا تئوری ۲۰تا تور اسکاندیناوی رفت واسه ساخت هل‌بلید ۲ و اون همه زمان گذاشت واسش که چی بشه. پول مفت داشتن دیگه. خلاصه که صنعت عملا تبدیل شده به تجارت شدیدا سوداور و سرگرمی و اهمیت دادن به پلیر جماعت خیلی کم‌رنگ شده.

کسانی که اصن نمیفهمن گیم خوب یعنی چی. یارو واسش مهم نیست فلان بازی رو پلیرا دوس دارن. سینگل پلیره یا نه. اگه به سود مد نظرشون نرسه باید بیخیالش شد.
بی شرفا درکشون از ویدیوگیم اصلا خیلی سورئاله. یدونه از همون سینگل ها هم شانسی بگیره و فروش کنه میگن ایول خب هر شیش ماه یبار یه نسخه ازش دربیارید بدین بیرون چند میلیارد دیگه ام بزنیم به جیب. مثل بلایی که میخوان سر فرام سافتور بیارن.
کلا فهمشون از بازی بیشتر شبیه اسباب بازیه تا یه تجربه هنری مثل سینما.

• Like
Reactions: NaViiDii
5000 نفر:o
قتل عام راه انداختن.

از 3200 نفر بخش ایکس باکس اگه همشون رو دولوپر فرض کنیم (که قطعا همه نیستن) .
همینطوری میانگین بگیریم هر 200نفر یک استودیو رو تشکیل بدن... ، انگاری که 16تا استودیو رو تعطیل کنی.
جزییات هنوز معلوم نیست ولی متاسفانه توی چن سال گذشته خیلی بریز بپاش کردن و تهش اینجوری باید بیوفتن به جون استودیو ها. من امیدوارم بخش ایکس باکس مستقل بشه یا حداقل بفروشنش به یه کمپانی کوچیکتر.

بی شرفا درکشون از ویدیوگیم اصلا خیلی سورئاله. یدونه از همون سینگل ها هم شانسی بگیره و فروش کنه میگن ایول خب هر شیش ماه یبار یه نسخه ازش دربیارید بدین بیرون چند میلیارد دیگه ام بزنیم به جیب. مثل بلایی که میخوان سر فرام سافتور بیارن.
کلا فهمشون از بازی بیشتر شبیه اسباب بازیه تا یه تجربه هنری مثل سینما.
اتفاقا همینا خوب میفهمن گیمرا چی میخوان
خود گیمر جماعت نهایت درکش از تجربه هنری فیلم ماروله ولمون کنین بابا

امیدوار هم سونی و هم مایکروسافت بفهمن که دنیای گیم رو نباید در سهام و پول و گزارش مالی خلاصه کرد. هر چند که این هم مهمه و بخشی از هر صنعت و تجارتی.
هنوز یک امیدی هست البته اگر از اون ور بوم نیفته، نینتندو :دی

ایشون اصن اولین غولی بود که سونی زمین زد همون نسل 5، سوییچ خیلی بیشتر مایل به هندهلد بود سوییچ 2 گرچه در مقایسه با نسل 9 پلی استیشنم ضعیفه ولی خب حداقل میتونه بازی های روز رو احتمالا تا 2028 کم و بیش اجرا کنه هرچقدرم ضعیف تر از پلی استیشن؛ اما خب همین که "بازار" یکمی بیشتر بین پلی استیشن و نینتندو همپوشان میشه به لطف سخت افزار تقریبا مناسب سوییچ 2، شاید یکمی برای سونی زنگ خطر بشه و یادش بیاد نینتندو دیگه مایکروسافت نیست که خودش دستی دستی خودش رو ساقط کنه، نینتندو رو نباید دستکم گرفت بلاخره گنده پیشکسوت گیمینگ هست بین کمپانی های ابر قدرت گیمینگ،

اما خب اونور بوم میشه اینکه سونی دوباره مثل نسل های قبل در بازار خانگی حداقل نینتندو رو با خاک یکی کنه و فقط بداموزی های پول پرستانه نینتندو رو یاد بگیره که میشه از اون ور بوم افتادن :D

خیلی برای هندهلد جدید سونی اشتیاق دارم، ویتای من بدون اغراق هنوز فعاله و رسما 13 ساله دارم باهاش بازی میکنم... یاد پی اس پی هم بخیر، چقدر روش جی تی ای استوریز بازی کردم :دی یا سرباز کوچولو (متال اسلاگ)

کاش در راستای اصلاحات و بهبود ساختار اکس باکس، در حرکتی نمادین تاد هاوارد رو وسط لابی استدیو بتسدا فلک کنن.
و Todd Howard در حالی که داره فلک میشه با فریاد خطاب به آشا شارما میگه:

Shame on you Sharma! Do you even know who I am?! I'm the one who knocks......... No, no, no! Sorry, that was actually Walter White's line in Breaking Bad......... OK, where was I? Oh, Yeah; [Sighs] I'm the one who made a video game with 16 TIMES THE DETAIL

هنوز یک امیدی هست البته اگر از اون ور بوم نیفته، نینتندو :دی

ایشون اصن اولین غولی بود که سونی زمین زد همون نسل 5، سوییچ خیلی بیشتر مایل به هندهلد بود سوییچ 2 گرچه در مقایسه با نسل 9 پلی استیشنم ضعیفه ولی خب حداقل میتونه بازی های روز رو احتمالا تا 2028 کم و بیش اجرا کنه هرچقدرم ضعیف تر از پلی استیشن؛ اما خب همین که "بازار" یکمی بیشتر بین پلی استیشن و نینتندو همپوشان میشه به لطف سخت افزار تقریبا مناسب سوییچ 2، شاید یکمی برای سونی زنگ خطر بشه و یادش بیاد نینتندو دیگه مایکروسافت نیست که خودش دستی دستی خودش رو ساقط کنه، نینتندو رو نباید دستکم گرفت بلاخره گنده پیشکسوت گیمینگ هست بین کمپانی های ابر قدرت گیمینگ،

اما خب اونور بوم میشه اینکه سونی دوباره مثل نسل های قبل در بازار خانگی حداقل نینتندو رو با خاک یکی کنه و فقط بداموزی های پول پرستانه نینتندو رو یاد بگیره که میشه از اون ور بوم افتادن :D

خیلی برای هندهلد جدید سونی اشتیاق دارم، ویتای من بدون اغراق هنوز فعاله و رسما 13 ساله دارم باهاش بازی میکنم... یاد پی اس پی هم بخیر، چقدر روش جی تی ای استوریز بازی کردم :دی یا سرباز کوچولو (متال اسلاگ)
نینتندو خیلی وقته رقابت نمیکنه. تو بازار خودش تکه و کار خودشو میکنه به همه هم بیلاخ میده کسی نمیاد بگه عه سونی بد شده برم سویچ بخرم مولتی پلتفرمارو رو سویچ برم.

• Like
Reactions: Sobhan_23

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or