امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
Cyberpunk 2077 V2

همه میدونیم بعضی از بازیها هستند که ما رو کامل میبرن توی دنیای خودشون. اون دنیای موازی انقدر درگیرمون میکنه طوری که وقتی بازی تموم میشه و برمیگردیم به واقعیت احساس پوچی میکنیم. البته بازیهای زیادی نیستند که چنین قدرتی دارند آخرین بازی که اینجوری من رو تحت تاثیر قرار داده بود Red Dead Redemption 2 بود اما خب ۸ سال بعد Cyberpunk 2077 با Night City و حومه این کار رو دوباره انجام دادند. من اخبار بازی رو زیاد دنبال نکرده بودم درسته Witcher 3 رو شاهکار میدونم ولی زیاد به سایبرپانک با اون همه تبلیغاتی که کرد و برای GTA شاخ و شونه میکشید امیدی نداشتم. آخه چطور یه بازی هم برای سوییچ میاد هم برای PCهای های اند و روی همش قراره شاهکار بشه. Too good to be true. بازی عرضه شد و برام اهمیت چندانی نداشت مخصوصا که میدونستم پر از باگه و قابل بازی نیست. متای بازی هم که با مهندسی به ۸۶ رسیده بود اونم روی PC تنها سیستمی که میتونست درست اجراش کنه. با این دید اینکه بد نیست تا عرضه GTA یک کلون از GTA با چاشنی CDPR تجربه کنم رفتم سراغش. ولی بازی در همه ابعاد سوپرایزم کرد به طوری که نمیتونم برای نسخه بعدی صبر کنم.

نکات مثبت:

+ داستان اصلی جذاب با قابلیت تاثیر پذیری جالب از انتخابهای قبلی

+ پایان های عالی

+ ماموریت های جانبی بسیار با جزییات و جذاب طراحی شدند

+ گرافیک روی مد ray-tracing زیباترین چیزی هست که روی PS5 بازی کردم و ۳۰ فریم خیلی روونی روی PS5 Pro داره

+ دوربین اول شخص عالی پیاده شده و کاملا حس Immersion رو منتقل میکنه

+ طراحی هنری عالی، دیالوگها و گفتگو ها کاملا حس تم Cyberpunk رو‌ منتقل میکنه

نکات منفی:

• محدودیت ۲۰ تا تعداد save برای بازی
  • سیستم crafting جای پیشرفت داره

Masterpiece

Dispatch ---------------------- 8.5

+ دیالوگ‌ها و نویسندگی بی‌نظیر
+ شخصیت‌پردازی و صداپیشگی فوق‌العاده
+ کرکترهای جذاب و دوست داشتنی
+ آرت استایل کامیک‌بوکی و زیبا
+ ارزش تکرار بالا