اینترنت فیبر نوری (تانوما)

اگه هزینش برات مهم نیست انتن قویشو بگیری تو ثبات پینگ از فیبرم بهتره

خودت استفاده کردی تو گیم؟
کدوم برند خوبه؟ اکثرا که میکروتیک هست / مال شاتل نپرسیدم چیه ولی قیمتش رو حدود 20 تومن گفت !

هزینه های جانبی جالبی هم داره از لحظه درخواست تا تحویل سرویس گویا!!

این بسته های شبانه رو که حذف کردن قرار نیست بر گردونن کلی لیست دانلود داشتم که نمیتونم الان دانلود کنم ؟؟
این مخابرات عجب شرکت مریضیه ، پشتیبانی هم نداره دوستان دقت کنین اگه خواستین برین سمتش ، واسه من یه مشکل کوچک کانفیگ رو نتونستن تو 10 روز حل کنن بعد کلی تماس به چند جا تنظیمش کردن

• Poker Face
Reactions: Destro
این بسته های شبانه رو که حذف کردن قرار نیست بر گردونن کلی لیست دانلود داشتم که نمیتونم الان دانلود کنم ؟؟
این مخابرات عجب شرکت مریضیه ، پشتیبانی هم نداره دوستان دقت کنین اگه خواستین برین سمتش ، واسه من یه مشکل کوچک کانفیگ رو نتونستن تو 10 روز حل کنن بعد کلی تماس به چند جا تنظیمش کردن
دقیقا با حذف بسته شبانه گند زدن به وضعیت دانلود ما گیمرها ، الان واقعا چطوری باید بازیها رو دانلود کنیم موندم

روابط عمومی ایرانسل در پاسخ به پیگیری‌های زومیت در خصوص این موضوع، حذف بسته‌های ۲ تا ۷ صبح این اپراتور را تایید کرده و علت حذف این بسته‌ها را «کمتر بودن قیمت این بسته‌ها از حداقل تعرفه مصوب رگولاتوری» اعلام می‌کند: «بسته‌های غیر اوج، زیر کف تعرفه مصوب رگولاتوری قرار داشتند و به این دلیل حذف شدند.»

آن دسته از مشترکانی که طی ۶ ماه اخیر، یکی از این بسته‌ها را خریداری کرده باشند، همچنان می‌توانند از طریق بخش «بسته‌های پیشنهادی» در سوپر اپلیکیشن ایرانسل‌من یا شماره‌گیری کد دستوری #۴۴۴۴*، این بسته‌ها را فعال‌سازی کنند.

خودت استفاده کردی تو گیم؟
کدوم برند خوبه؟ اکثرا که میکروتیک هست / مال شاتل نپرسیدم چیه ولی قیمتش رو حدود 20 تومن گفت !

هزینه های جانبی جالبی هم داره از لحظه درخواست تا تحویل سرویس گویا!!
من تقریبن ۱۲ سالی میشه که دارم ازش استفاده میکنم
اون موقع تمام کاراش برای من حدود ۵۰۰ هزارتومن تموم شد ٬ که البته همون موقع هم به نسبت گرون بود
من میکروتیک mikrotik sextant g 5hpnd دارم, این مدل الان نمیدونم هست یا نه ولی یکی از سگ جون ترین دستگاه ها بوده٬ تو این مدت ۲ بار تعمیر رفته قاطی کرده بود٬ ولی تعمیر پذیریش عالیه
من به دکلی که وصل میشم تقریبن انتهای کوچه ست٬ یعنی همین دستگاه من زیادیه براش
اسم سرویسی که دارم ۱۶ مگ ولی از بعد جنگ کیفیتش اومده پایین٬ یه مشکلی هم الان توی کابل کشیش به وجود اومده که شاتل ۲هفته ست قراره بیاد بررسی کنه! نمیدونم تعدیل نیرو داشتن یا چیشده اینطوری نبودن
سرویس من مثل adsl تقسیم بر ۸ میشه که عملا ۲ مگ بهم سرعت دانلود میده٬ شانست بخوره تعداد یوزر ها کمتر باشه سرعت بهتری میگیری
در مورد پینگ ولی٬ به عنوان مثال من با دوستم که آنلاین میشیم تو بتل ۶ ٬ پینگامون تو اروپا یکیه تقریبن٬ هردو ۷۸ این حدودا که اگه پکت نگیره راحت میشه بازی کرد.

• Like
Reactions: ZEN 2 and DM.JAGUAR
من تقریبن ۱۲ سالی میشه که دارم ازش استفاده میکنم
اون موقع تمام کاراش برای من حدود ۵۰۰ هزارتومن تموم شد ٬ که البته همون موقع هم به نسبت گرون بود
من میکروتیک mikrotik sextant g 5hpnd دارم, این مدل الان نمیدونم هست یا نه ولی یکی از سگ جون ترین دستگاه ها بوده٬ تو این مدت ۲ بار تعمیر رفته قاطی کرده بود٬ ولی تعمیر پذیریش عالیه
من به دکلی که وصل میشم تقریبن انتهای کوچه ست٬ یعنی همین دستگاه من زیادیه براش
اسم سرویسی که دارم ۱۶ مگ ولی از بعد جنگ کیفیتش اومده پایین٬ یه مشکلی هم الان توی کابل کشیش به وجود اومده که شاتل ۲هفته ست قراره بیاد بررسی کنه! نمیدونم تعدیل نیرو داشتن یا چیشده اینطوری نبودن
سرویس من مثل adsl تقسیم بر ۸ میشه که عملا ۲ مگ بهم سرعت دانلود میده٬ شانست بخوره تعداد یوزر ها کمتر باشه سرعت بهتری میگیری
در مورد پینگ ولی٬ به عنوان مثال من با دوستم که آنلاین میشیم تو بتل ۶ ٬ پینگامون تو اروپا یکیه تقریبن٬ هردو ۷۸ این حدودا که اگه پکت نگیره راحت میشه بازی کرد.

فیبر برای من حدود 4 یا نهایت 5 تومن در میومد .این فکر کنم حدود 22 به بالا بشه در واقع بالای 15 تومن اختلاف قیمت این وسط هست منتها باز بحث همون بحث همیشگی پکت و پایداری و... من میخوام بدونم بابت 15 تومن اختلاف قیمت چقدر نت بهتری گیرم میاد ؟این سوال اصلی من هست ولی خب فهمیدنش به خاطر ذات خود اینترنت رادیویی و عواملی که بهش بستگی داره تقریبا غیر ممکنه فکر کنم !

دوستان کسایی که فیبر مخابرات دارن و قرارداد قبلیشون 100-1000 مگابیت بوده بعد این جدیدا که فقط نوشته سرعت 100 مگ رو گرفتن، سرعتشون چقدر فرق کرده؟

من الان 1000 گیگ ماهانه سرعت تا 1000 دارم هم به حجم نیاز دارم و هم به سرعت.
پلن های جدیدش خیلی کم حجم و گرونه. اگه سرعتش هم 100 مگ باشه ممکنه تمدید نکنم.
سوال بعدی اگه تمدید نکنم چقدر بعد پرت تخلیه میشه؟ چی میشه؟ بعدا میتونم دوباره بگیرم؟

3 روز دیگه هم قراردادم تموم میشه :|

دوستان کسایی که فیبر مخابرات دارن و قرارداد قبلیشون 100-1000 مگابیت بوده بعد این جدیدا که فقط نوشته سرعت 100 مگ رو گرفتن، سرعتشون چقدر فرق کرده؟

من الان 1000 گیگ ماهانه سرعت تا 1000 دارم هم به حجم نیاز دارم و هم به سرعت.
پلن های جدیدش خیلی کم حجم و گرونه. اگه سرعتش هم 100 مگ باشه ممکنه تمدید نکنم.
سوال بعدی اگه تمدید نکنم چقدر بعد پرت تخلیه میشه؟ چی میشه؟ بعدا میتونم دوباره بگیرم؟

3 روز دیگه هم قراردادم تموم میشه :|

سرویس من 100 مگ بود. روی 200 بسته شده بود.
در انتهای سرویس یکساله سرعت روی 100 فیکس شد.
سرویس قطع بود برای مدتی بعد از وصل سرعت روی 400 بود تقریبا ( چون 400 عدد عجیبیه من حدس میزنم روی 1000 بوده ولی کشش خط من اگر در فیبر معنا داشته باشه نهایتا همین 400 بوده )
سرویس تموم شد. این سرویس های قیمت جدید اومده بود که در مشخصات همشون با هر میزان ترافیک نوشته تا 1000 . که خب برای من یکیشون را خودشون انتخاب کردند ولی سرعت باز روی همون 200 بسته شده. البته این سرویس ترافیک کمی داره. شاید ترافیک بالا بخرید مثل سرویسهای سابق از همون اول روی 1000 بسته بشه ( مشکل اینجاست قبلا تفکیک داشت. الان همه سرویسها با هر میزان ترافیکی را نوشته تا 1000 که غلط اندازه چون معمولا وقتی سرویسی تا 1000 داشت همون 1000 بسته میشد )

در مورد سرویس. من سرویسم تموم شده بود. به خاطر قیمتها مردد بودم. بعد از یک روز خودکار خودشون یک سرویس جدید ثبت کردند به انتخاب خودشون از یکی از سرویسهای موجود را.
من قبلا یه چیزی دیده بودم مثلا سرویس با حجم یک گیگ. فکر کنم برای همین مواقع هست که سرویس فعال باشه و قطع نشه. با احتمالا یک آبونمانی. والا که برای قطع سرویس باید درخواست بدید احتمالا تا تمدید خودکار نشه.

دوستان این طرح هایی که داخل پنل زده مثلا ۸۴۰ گیگ ۶ ماه ۲۷۶۵۰۰۰ ماهی ۸۴۰ گیگه یا کلا برای ۶ ماه ۸۴۰ گیگه؟
اخه یه سری طرح هم داره که نوشته فلان گیگ ماهانه قرارداد ۳ ماهه مثلا.
واقعا همه ی طرح هاش مزخرفه~X(
بعد جالبه کلا هم به پشتیبانی زنگ میزنم تا شماره خط رو می پرسه میگه مشترک جدید هستید و ما اطلاعاتتون رو نداریم. فقط میتونید با تیکت سوال بپرسید!
من همین سوالی که بالا نوشتم رو از ۳ تا اوپراتور مختلف پرسیدم و ۲ تا جواب متفاوت گرفتم.
دوستان کسی اطلاع نداره؟

دوستان کسی اطلاع نداره؟
برای شاتل به صورت کلی حجم رو میزنه و شما در اون بازه زمانی تعریف شده می تونید حجم رو مصرف کنید . مثلا 1000 گیگ 6 ماه - ماه اول 1000 رو تموم کردید مجدد باید فقط حجم خریداری کنید

• Like
Reactions: milad_b

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or