بقیه رو حقیقتا یادم نیست تو تاپیک چی گفتن ولی من هر موقع درمورد تعطیلی میخواستم نظر بدم ملاکم عملکرد ده سال اخیر اون استدیو یا شخص بوده نه فقط خروجی آخرشون. و اتفاقا وقتی سونی اینکارو میکنه به سونی ایراد گرفته میشه نکتش اینجاس که اون استدیوها عملکرد کلیشون واقعا خوب بود و بعضا فقط سر یه کنسلی یا فروش ضعیف تعطیل شدن. که باز همونم به نظر من مقصرش سونی بوده تا حدی. مخصوصا اونایی که سر لایوسرویس تعطیل شدن مثل بلوپوینت. وقتی یه ناشر عملا میاد اعلام میکنه ما تصمیم داریم مدل بیزینسمون رو سمت لایوسرویس ببریم معنی پشت این حرف اینه که اکثر بودجه بازیسازی قراره خرج لایوسرویس بشه که این یعنی ایده های سینگل پلیر سخت تر چراغ سبز میگیرن. پس استدیو ها سعی میکنن فرم بازیشون رو به لایوسرویس نزدیک کنن تا بتونن بودجه بگیرن واسه ایده هاشون که همونطور که دیدیم حتی ابراستدیویی مثل ناتی داگم سرش شکست خورد چه برسه استدیوهای بی تجربه ای مثل بلوپوینت. یعنی تو اون مورد سونی شاید مستقیما باعث شکست اون استدیو نبوده ولی قطعا تاثیر غیرمستقیم جدی ای داشته.
درمورد هویت هم دقیقا حرف منم همینه اکثر استدیوهای بازیسازی هویت خاصی ندارن اینو که خودمم تو پستم گفتم

نمیدونم چرا یه ضعف میدونی همچین چیزی رو. همونطور که گفتم ممکنه یه استدیو واقعا آشغال ساز باشه ولی هویت خودشو داشته باشه. اونی که درمورد نینجا تئوری داری میگی صرفا اقتضای ژانریه که معمولا توش دارن بازی میسازن نه چیزی که خودشون دارن. این چیزی که میگی دقیقا به همین شکل تو یه بخش بزرگی از بازی های اکشن ادونچر هم وجود داره. هرچند اون فرم هک ان اسلش رو از رزومه نینجا تئوری حذف کردی که بتونی بگی هلبلید هم پایبند به سبک کاری استدیو هستش در صورتی که اگه بخوایم به قول خودت یه ویژگی تکرار شونده واضح تو کارای نینجا تئوری بگیم گیم پلی بازیاشه نه شخصیت پردازیش.
درمورد آمار و وضعیت هلبلید هم همین که مایکرو میخواد استدیو رو بفروشه فکر کنم دقیق ترین گزارش از عملکرد استدیو باشه

مشخصا اگه تو این 8 سال به اهدافشون رسیده بودن همچین تصمیمی نمیگرفتن.
من تنها دفاعی که از مایکرو کردم این بود که استدیوهایی که خریداری شدن به اون شکلی که داشتن ادامه میدادن خیلی زودتر از این ها تعطیل میشدن حتی زنیمکس هم تا الان همون بخش آنلاینش باقی مونده بود و بتسدا. که همونم باز استارفیلد رو مدیون مایکروسافت هستن که حاضر شد یک سال بازی رو تاخیر بزنه که حداقل به آبروی بازی حفظ بشه. وگرنه اونم عاقبتش مثل فالوت 76 بود.
اون جوایزم که هلبلید گرفت مگه اصلا چیزی جز پرفورمنس و صدا داشت بازیش؟

معمولا بازی های تک بعدی مثل این رو یه مقدار بیشتر تحویل میگیرن. اون Games for Impact هم که فقط لیست جوایز باهاش سنگین کردی وگرنه خودت بهتر از من میدونی داستان پشت اون جایزه چیه همیشه