خبر رسمی 2028،‌ پایانی بر تولید فیزیکی بازی های پلی استیشن

این اعتراضات کاربران عزیز و لغو اشتراک
همش ادا و اطوار هست. سونی هم دندون های کاربران عزیز رو شمرده میدونه داره چه میکنه.
وقتی انحصار میفته دستت همین میشه، اون موقع که آرزوی نابودی اکس باکس رو میکردند یه عده باید فکر اینجاش رو هم میکردند. در نهایت هم کنسول ۱۰۰۰ دلار میخرن ملت هم بازی ۱۰۰ دلاری.
( فن اکس باکس و سونی نیستم، نریزید سرم)
یعنی اعتراض ادایی شده ولی ازون طرف سونی بی رقیب شده چون کاربرا آرزوی نابودی رقیبو کردن؟ :-" :D

آخرین ویرایش:
در حالی که کسی ندونه و اینجارو بخونه فکر میکنه ادم بده این 2 3 نفری هستند که اینجا طرف مقابل بحث هستند، کاملا مشخص هست که یکسری ناراحتی و بحث قدیمی در بطن این به همدیگر گیر دادن ها وجود داره، مایکرو فن داره به سونی فن گیر میده و تلافی ورسز هارو میکنه، هیتر داره به فن گیر میده و تلافی میکنه، در حالی که مثلا وقتی 3 سال پیش همین تاپیک رو برای مایکروسافت داشتیم، خیلیا غیر مستقیم حمایت کردند یا حداقل "انتزائی" توجیه کردند، حالا که 2 3 نفر اینجا دارند انتزائی توجیه میکنند، اکثر همون توجیه گران قدیم یا حامیانشون، به سختی و تند برخورد میکنند، یک سری هم که فقط دنبال بهانه برای حاشیه و مسخره بازیند که هیچ. فرومر،
دقیقا همین اتفاقات از جمله خبر حذف دیسک که برای مایکرو اومد شروع کردن بی طرف ها به حمایت! خود شما که کامنت های این تاپیک رو دنبال کردی به عینه می بینی منی که دارم این حرکتو به اشکال مختلف محکوم و ترول می کنم باز کوت می شم که داری "طرفداری می کنی!!!" برخی هم که جز فحاشی هنر دیگه ای ندارن، اینجام فرومه با نظرات مختلف، الان عموم مردمی که دیجیتالی خرید می کنن بری ازشون بپرسی عین خیالشون نیست دیسک حذف بشه یا نه! واقعیت کف خیابونه غیر اینه؟ همونطور که قبلا در همین تاپیک توضیح دادم خواه ناخواه دنیای محصولات دیجیتال شده وزنه ای سنگین، اهرم فشار و بهانه ای برای بیرون انداختن محصولات فیزیکی، تا 2028 هر اتفاقی ممکنه برای کل محصولات سرگرمی نه صرفا گیم پیش بیاد
( فن اکس باکس و سونی نیستم، نریزید سرم)
می دانم بی طرفی :D

بشخصه امیدوارم سونی عقب نشینی کنه از حرکتش چون برای نسل من که بالای 30 ساله عادت کرده به بازیهای فیزیکی واقعا سخته تحمل این شرایط جدید. تنها بازی دیجیتالی که من تو کل عمر گیمر بودنم فول پرایس پول دادم بازی فورتزا هورایزن 5 بوده، اونم از سر مجبوری که فیزیکی نداشت رو PS5، و بعدیش هم GTA VI هست و تعدادی بازی ایندی که اونام تو افر خریدم. لذتی که گیم های فیزیکیال به من میده حتی کوکائین هم نمیده:D. از سال 2007 تقریبا شروع نسل هفتم دارم ارشیو میکنم بازیهارو و همچنان برام لذت بخشه، حتی یسری عناوین محبوبم اضافه میگرفتم و هنوز سیلد نگه داشتم.

اینم امار فروش سالانه بازیهای فیزیکی از شروع نسل هفت مقدس در امریکا که اوجش سال 2009 رقم 11.5 میلیارد بوده اگر با تورم الان حساب کنیم چیزی حدود 23 میلیارد میشه، و الان رسیدیم به رقم 1.6 میلیارد دلار تا ماه می 2026 .

Attachments

آخرین ویرایش:
بحث فن بازی جنگ کنسولی نیست. منم موافق خیلی چیزا هستم ولی یسری چیزا اتفاق میفته.‌
کنسول بدون دیسک. گرون شدن اشتراک پلاس تا دو برابر قیمت فعلی. بازی‌های ۸۰-۹۰$. حذف هر گونه گیم‌شیرینگ بین دو PS6.

کلی دلیل میشه اورد.
مثلا شاید علت حذف دیسک این باشه:
اگر کنسول قابل حمل بخوان عرضه کنن، باید یه چیزی شبیه Play PS anywhere یا گیمشیرینگ فقط بین PS6 و PS پرتابل داشته باشن و این اتفاق نیازمند بازی دیجیتال هست! باید سیاست فروش بازیشون بین PS6 و PS پرتابل هم‌سو باشه تا بتونن کنسول قابل حمل رو هم تعداد زیادی بفروشن!

واقعیت امر از برنامه‌ی توی کمپانی اطلاعات ۱۰۰٪ واقعی و تصمیم‌های قابل تغییر یا غیر قابل تغییر در دسترس نیست. ممکنه تصمیم بگیرن رو قیمت نهایی کنسول نسل بعد ضرر بدن و با قیمت مناسب عرضه کنن و با حذف دیسک و غیره درامدشون رو کنترل‌ کنن.

شاید در‌معماری نهایی جایی برای درایو جداگانه در نظر بگیرن و درایو رو با قیمت خیلی گرونتر بفروشن. شاید دیسک بازی هم بیاد ولی قیمتش گرونتر از نسخه‌ی دیجیتال باشه تا مردم رو به سمت خرید نسخه دیجیتال تحریک‌ کنه... هرچیزی ممکنه.

طرفدار هیچ حرکت ضد مالکیتی نیستم ولی به این چیزا در طول زمان عادت کردم. بعید می‌دونم سونی خیلی ساده و فقط برای جیب خودش تصمیم به اینکار گرفته باشه.

اکانت پلی‌استیشن توی جاهایی مثل توئیتر و اینستاگرام، از ترس ملت سکوت کرده و از چهارشنبه تا امروز هیچی نگفته که زیرش چند ده هزار تا فحش نخوره! :دی
ملت هم شروع کردن به شوخی با این ماجرا:

39a704_26pxtqghqb.jpg

-------------
به قول یه عده بعید نیست سونی یه گوشه کمین کرده باشه که به زودی اخبار رسمی در مورد اتفاقات ناگوار استودیوهای مایکروسافت منتشر بشه و وقتی توجهات به اون سمت رفت، دوباره شروع کنه به فعالیت مجازی! :دی

فروش دست دوم بازیای فیزیکی یکی از دلایل اصلی بود که قیمت بازیای دیجیتالی یکم بعد انتشار شکسته میشد اینجوری میشد که بعد یک سال بازی رو با نصف قیمت دیجیتالی میخریدین حالا که بازار فیزیکی نباشه منتظر اون تخفیف ها هم نباشین شانس بیارین بعد ۲-۳ سال بازی ۲۰٪ آف بخوره

الان یه عده میان میگن خب که چی این کار باید دیر یا زود انجام بشه
بزار اینجوری بگم اگه الان سونی بگه بازی های نسل بعد فقط تو فضای ابری اجرا میشه چی اون وقت هم میگید دیر یا زود باید میشد
این کار اول و اخر به ضرر گیمر هست
مخصوصا برای ما ایرانی ها هرچی دیرتر انجام بشه بهتره
مطمعن باشید سونی یه فکری برای اکانت ظرفیتی میکنه که نتونی بفروشید

این سیاست در ادامه سوددهی خودشون هست، مطمئن باشید ظرفیتی هم بساطش جمع میشه، دندون کردی سونی قطعا به اینجا ختم نمیشه، سواری که میدن اونم سوار میشه، میگه میری خیلی شیک گیفت کارت میخری یه بازی رو برای خودت میخری به هیچکس هم حق نداری بری، دو روز دیگه کنسولتم نمیتونی غرض بدی دوستت بازی کنه :))

فروش دست دوم بازیای فیزیکی یکی از دلایل اصلی بود که قیمت بازیای دیجیتالی یکم بعد انتشار شکسته میشد اینجوری میشد که بعد یک سال بازی رو با نصف قیمت دیجیتالی میخریدین حالا که بازار فیزیکی نباشه منتظر اون تخفیف ها هم نباشین شانس بیارین بعد ۲-۳ سال بازی ۲۰٪ آف بخوره
این رو چرا اینقدر میبینم داره تکرار میشه؟
اگه اینطوره پس چرا روی استیم که اصلا بازی فیزیکی نداریم تخفیفهای خیلی خوب داریم ؟
و برعکس چرا روی استور نینتندو که بازی فیزیکی و دسته دوم قابل استفادست نینتندو تخفیفهای شکم سیری و در حد نبود میزنه؟

به نظرم بی جهت به این مورد داره پرداخته میشه.
یکسری از فنها یا هیترها بیخود دیگه دارن بیش از حدی که باید بزرگش میکنن .

این رو چرا اینقدر میبینم داره تکرار میشه؟
اگه اینطوره پس چرا روی استیم که اصلا بازی فیزیکی نداریم تخفیفهای خیلی خوب داریم ؟
و برعکس چرا روی استور نینتندو که بازی فیزیکی و دسته دوم قابل استفادست نینتندو تخفیفهای شکم سیری و در حد نبود میزنه؟

به نظرم بی جهت به این مورد داره پرداخته میشه.
یکسری از فنها یا هیترها بیخود دیگه دارن بیش از حدی که باید بزرگش میکنن .
جدا هرموقع یادم میفته نینتندو یه دکمه رو دستش داره که باید براش سابسکریبشن بخری هر ماه که بتونی استفاده کنی مو به تنم سیخ میشه :D یعنی یه کفتار به تمام معناس.

ولی درمورد استیم و پلی استیشن به نظرم چندان اینا شبیه هم نیستن. پلی استیشن یه اکوسیستم بستس که تو دیگه کنسولو بگیری مجبوری از استورش خرید کنی دیگه چاره دیگه ای نداری. ولی استیم اینجوری نیست و همین تخفیف ها و قیمت های منطقه ای که ناشرا میذارن به نوعی برای مبارزه با پایرت هستش. من یه چیزو دقت کردم بازیایی که دنوو دارن و تا قبل از این کرک نمیشدن خیلی تخفیف های محدود تری میخوردن. در کل اگه یه روزی تنها راه تجربه یه بازی فقط رو استیم ممکن بود خواب همچین تخفیف هایی رو میدیدیم :D

جدا هرموقع یادم میفته نینتندو یه دکمه رو دستش داره که باید براش سابسکریبشن بخری هر ماه که بتونی استفاده کنی مو به تنم سیخ میشه :D یعنی یه کفتار به تمام معناس.

ولی درمورد استیم و پلی استیشن به نظرم چندان اینا شبیه هم نیستن. پلی استیشن یه اکوسیستم بستس که تو دیگه کنسولو بگیری مجبوری از استورش خرید کنی دیگه چاره دیگه ای نداری. ولی استیم اینجوری نیست و همین تخفیف ها و قیمت های منطقه ای که ناشرا میذارن به نوعی برای مبارزه با پایرت هستش. من یه چیزو دقت کردم بازیایی که دنوو دارن و تا قبل از این کرک نمیشدن خیلی تخفیف های محدود تری میخوردن. در کل اگه یه روزی تنها راه تجربه یه بازی فقط رو استیم ممکن بود خواب همچین تخفیف هایی رو میدیدیم :D
من منظورم این بود که وجود نسخه های فیزیکی دلیلی برای تخفیفهای خوبی که تو استورها میبینیم نیست.
برای همین نینتندو، پلی استیشن و استیم رو کنار هم آوردم.
چرا نینتندو رو از بین مظنونین جدا میکنی که نتیجه متفاوتی بگیری؟:D

منظورم اینه که این به خود کمپانی بستگی داره که بخوان به طرفدارهاش سرویس درستی که باید رو بده یا نه.

مثل نینتندو شدن هزینه داره و همینطور شرایطی.
به نظرم سونی مثل نینتندو همچین توانایی رو نداره که بخواد طرفدارهاش رو اسیر کنه و همین سودی که الان میبره یا حتی بیشتر رو بتونه در بیاره.
نه بازیهای خاص نینتندو رو داره و نه اصلا همه پلیرهاش کنسول رو صرفا برای تجربه انحصاری هاش میخرن(برعکس نینتندو که اینها عوامل اصلین)

خیلی ها اصلا کنسول میخرن که COD ، فیفا و بازیهای سالیانه رو انجام بدن.
این قشر که تعدادشون کم نیستن اگه ببینن سونی/مایکرو و... دارن کاشی بازی در میارن برای تجربه بازیهای ثردپارتی ، سالیانه ، مولتی پلتفرم و... خب میرن سمت پلتفرمی که داره خدمات و تخفیفهای بهتری ارائه میده.
چه کسی اجبارشون میکنه که مثلا این بازیها رو حتما باید روی پلی استیشن بخرن یا ایکس باکس یا استیم؟

آخرین ویرایش:
من منظورم این بود که وجود نسخه های فیزیکی دلیلی برای تخفیفهای خوبی که تو استورها میبینیم نیست.
برای همین نینتندو، پلی استیشن و استیم رو کنار هم آوردم.
چرا نینتندو رو از بین مظنونین جدا میکنی که نتیجه متفاوتی بگیری؟:D

منظورم اینه که این به خود کمپانی بستگی داره که بخوان به طرفدارهاش سرویس درستی که باید رو بده یا نه.

مثل نینتندو شدن هزینه داره و همینطور شرایطی.
به نظرم سونی مثل نینتندو همچین توانایی رو نداره که بخواد طرفدارهاش رو اسیر کنه و همین سودی که الان میبره یا حتی بیشتر رو بتونه در بیاره.
نه بازیهای خاص نینتندو رو داره و نه اصلا همه پلیرهاش کنسول رو صرفا برای تجربه انحصاری هاش میخرن(برعکس نینتندو که اینها عوامل اصلین)

خیلی ها اصلا کنسول میخرن که COD ، فیفا و بازیهای سالیانه رو انجام بدن.
این قشر که تعدادشون کم نیستن اگه ببینن سونی/مایکرو و... دارن کاشی بازی در میارن برای تجربه بازیهای ثردپارتی ، سالیانه ، مولتی پلتفرم و... خب میرن سمت پلتفرمی که داره خدمات و تخفیفهای بهتری ارائه میده.
چه کسی اجبارشون میکنه که مثلا این بازیها رو حتما باید روی پلی استیشن بخرن یا ایکس باکس یا استیم؟
موافقم با همه حرفات یه لحظه یادم رفت بحث سر چی بود اصلا :)) منظور منم این نیست که سونی موفق میشه تو این کارش. خودمم همش میگم با این مسیری که پیش گرفته تهش فاجعه درست میکنه واسه خودش.
دقیقا مشکل سونی اینجاس که فکر میکنه اپل ویدیوگیمه در صورتی که نینتندو اپله در اصل. سونی میتونست به واسطه موفقیت نسل قبلش یه اکوسیستم باهویت و خاص مثل نینتندو درست کنه منتها یهو تصمیم گرفت کلا پیشینه 4 نسل قبلشو بریزه دور و از صفر شروع کنه یه برند جدید بسازه از خودش که خب نتیجشم دیدیم.

در کل صحبت سر اینه که همه میدونن سونی موفق نمیشه تو این راه ولی هیچ تضمینی نیست که بگیم این مسیر رو نمیره هیچوقت.

• Like
Reactions: m.d.makan
سونی مثه اینکه سفارش دیسک درایو به یک نسخه در هر سفارش بعد خبر توقف تولید بازیا فیزیکی محدود کرده، و همچنین یک توضیحات جدید که میگه "بازیهای منتشر شده تا قبل ژانویه ۲۰۲۸ رو کنسول اجرا میشه" در صفحه فروش دیسک درایو اعمال کرده، از انور هم ملت حمله کردن به خرید دیسک درایو، و موجودی سایت آمازون امریکا به اتمام رسیده
1000514389.jpg

اولا ادم بخواد بی طرف و منطقی باشه خبر اینجوری میاد اصلا نباید به نفع و ضرر خودش فکر کنه و طبق اون بخواد نظر بده .

قبلا هم امارو گذاشتم دوباره میذارم
IMG_20260702_020318_262.jpg

وقتی بالای ۷۸ ۷۹٪ پلیرها از دیسک استفاده نمیکنن خب کمپانی این حقو برای خودش میبینه که نسل جدید دیسک رو حذف کنه ، این چند وقت فکر کردم از دید سونی و اخباری میومد چرا سونی داره اینکارو میکنه ؟

اولیش اینه چند وقت پیشا خبر اومد که سونی در فکر کنسول سریز اس طور هم هست همچنین یک شایعه اومد که سونی قصد کنسول هایبرید مشابه هیلکس رو هم داره ،ولی دیگه خبری نشد ولی به شخصه وجود کنسول دستی در کنار ps6 رو حتمی میدونم .خب اگر بخوای چندتا کنسول داشته باشی طبیعتا یک کنسول با درایو یکی بی درایو باعث گیچ شدن مخاطب میشه ( کنسول دیگری غیر ps6 ) .
مطلب بعدی بالا رفتن سخت افزار هست سونی نمیخواد دیگه خرج درایو کنه و دوست داره در این هزینه صرف جویی کنه تا قیمت نهایی کنسول هم بالاتر نره .
مطلب بعدی هم دوستان گفتن این ۲۰٪ که دیسک میخرند هنوز و بازار دیسک های باز شده هم در جریان داره سونی میخواد این بازارو جمع کنه .
دوستان در مورد شیرینگ و ظرفیتی نظراتی دادند والا بعید میدونم سونی بخواد جلوی این شیرینگ رو بگیره چون اولا غیر کشور عزیزمون اونم بواسطه ea هیچ جای دنیا اینجوری اکانت نمیفروشند ( یک سری سایت هستند اکانت کامل با ریجن های ارزونتر میفروشند ) و توی این روش فوقش دوتا دوست یا خانواده ها استفاده کنند ،در کل بعید میدونم اینجوری بشه این توهم توطئه مثل سران ea هم در نوع خودش جالبه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or