دایناسور جان

الان اندد لبزی که n ساله میخواد SOD3 بسازه و تریلر اخری هم نوید یه زباله متای ۶۰ میده به نظرت باید چیکار با این کرد...

هرچی تو بگی من خودم شخصا به اشا منتقل میکنم
البته همین هم گواهیه که خود مدیرهای ایکس باکس افتضاح داشتن و کار نابلد بودن و زیاد با این استودیوها راه اومدن.
حالا یکسری از کاربرها کلا دوست دارن بحثی راه بیفته و یکی یه کامنتی بده و همون رو پیرهن عثمون کنن ، بوکمارک رو کنن و... که کمی فان داشته باشن و سرگرم بشن.
ولی به نظرم حقیقت اینه که اگه از این زاویه نگاه کنیم تعطیل کردنهای قاطعانه سونی برای اولوشن ، بلوپوینت و... شاید تصمیم درستی بود.
این رو من همیشه میگم که کمپانیها بارها بیشتر از ماها از داخل استودیو ،پتانسیل فعلی ، برنامه های آیندشون و... خبر دارن.
اینکه سونی فقط به اون استودیوها زمان نداد که در حد همین Undead Labs ، Compulsion ، Initiative و ... سقوط کنن و جلوی ضرر رو از اول گرفت.
شاید اگه مثل مایکرو عمل میکرد الان هیچکدوم از طرفدارهای عناوین اون استودیو ها جرات نمیکردن که بگن وای وای اولوشن ، های های بلوپوینت و...
مسئله اینه که مایکروسافت تا قبل این قاطعیت رو نداشت و نقش یه مدیر منفعل رو بازی میکرد ، با استودیوها خیلی راحت کنار میومد و زمان خیلی زیادی به اونها میداد تا خودشون رو دوباره اثبات کنن.
که این هم مشخص شد که تو این دوره بی رحم از صنعت محلی از اعراب نباید داشته باشه و نمیشه نقش دایه رو بازی کرد ، ضرر داد تا شاید استودیوها بتونن برگردن به مسیر.
این یه جایی باید تموم بشه ، چه بهتر که در ابتدا اصلا نزاریم به این مرحله برسه.
و در امتداد حرفت اضافه کنم که آره ، اگه کار استودیوها به اینجا کشیده حتما مسئولیتش به عهده خود مدیرهای مایکروسافته.
حالا یا با تعدادی خریدهای اشتباه یا بیش از اونی که باید بهشون فرصت دادن.
اما خب حالا یه مدیر دیگه اومده که میخواد تصمیم قاطع و بزرگ بگیره ، اینکه نهایتا موفق میشه رو زمان مشخص میکنه و ما نمیدونیم.
ولی خب این حتما به مذاق یکسری خوش نمیاد.
چه از اعضای داخلی مایکرو ، چه طرفدارهای سینه چاک ایکس باکس و اینطور که میبینیم بخشی از طرفدارهای پلی استیشن هم سایه آشا رو با تیر میزنن