اموزش هک برای کنسول PS5

خوب پس دو روش وجود داره یکی با ایتاهن و دومی کی استاف و شما طبق تجربه میگید کی استاف بهتره
پی لود منیجر بدون اجرایه ایتاهن اجرا میشه؟ و سوال بعدی من پی لود منیجر رو که اجرا میکنم هیچ پلاگینی رو نشون نمیده بهم در صورتیکه همه رو کپی کردم تو فولدر ایتاهن - پلاگین ؟ کجا رو اشتباه میکنم؟
کی استاف اخرین ورژنش چند هستش؟ تو گیت هاب 1.6.7 زده
اگر دارید اخرین ورژن رو بزارید برام اگر تو اون فولدر نبودش
kstuff , shadowmount آخرین نسخه هستن

شما پیلودهارا باید بریزین توی فلش با فرمت exfat توی هیچ پوشه ای
پیلود منیجر اجرا شد توی setting تییک usb را بزنین پیلودها میان

View attachment 412295
اینو یجا دیدم گذاشته بود در مورد فرمتا و بهترین وروش اجرای بازیا. گفتم اینجام بزارم. یجا هم تو ردیت طرف یه دسته بندی خوبی بر اساس فرمت و فریمور برای اجرای بازیا گذاشته بود بدرد میخوره.
اینم لینکش

به این عکس نمیشه اتکا کرد فقط تست

• Like
Reactions: hhoushmand
kstuff , shadowmount آخرین نسخه هستن

شما پیلودهارا باید بریزین توی فلش با فرمت exfat توی هیچ پوشه ای
پیلود منیجر اجرا شد توی setting تییک usb را بزنین پیلودها میان

به این عکس نمیشه اتکا کرد فقط تست
پس از هارد داخلی اجرا نمیکنه درسته؟ که احتیاج نباشه فلش وصل باشه
چون شادو مونت تو پلاگین اتاهن کپی کردم تو هارد داخلی و بعد از هک منوش باز میشه بدون فلش

View attachment 412295
اینو یجا دیدم گذاشته بود در مورد فرمتا و بهترین وروش اجرای بازیا. گفتم اینجام بزارم. یجا هم تو ردیت طرف یه دسته بندی خوبی بر اساس فرمت و فریمور برای اجرای بازیا گذاشته بود بدرد میخوره.
اینم لینکش
عجیبن غریباس ! Horizon ZD Remastered تو اس اس دی داخلی و خارجی اجرا نمیشه ولی تو هارد خارجی یعنی اچ اچ دی یو اس بی درایو اجرا میشه ؟

عجیبن غریباس ! Horizon ZD Remastered تو اس اس دی داخلی و خارجی اجرا نمیشه ولی تو هارد خارجی یعنی اچ اچ دی یو اس بی درایو اجرا میشه ؟
والا من خودم تست نکردم ولی طبق لیست توی لینک جاییش نگفته تو داخلی کار نمیکنه. روی اس اس دی داخلی هنوز کسی تست نکرده و نگزاشته. فقط یکی روی یو اس بی درایو تست کرده گذاشته. اگه کار نکنه با علامت قرمز میزارن توی اون قسمت لیست.

والا من خودم تست نکردم ولی طبق لیست توی لینک جاییش نگفته تو داخلی کار نمیکنه. روی اس اس دی داخلی هنوز کسی تست نکرده و نگزاشته. فقط یکی روی یو اس بی درایو تست کرده گذاشته. اگه کار نکنه با علامت قرمز میزارن توی اون قسمت لیست.
تکرار سوال هام بخاطر اینکه هنوز جواب قطعی برام روشن نشده . میخام بازی بریزم مجدد ولی پیشگیری قبل از درمان میخام انجام بدم . هنوز نمیدونم این بازیا تو اس اس دی داخلی امکانش هس بدون ارور و باگ و لگ !

marvel spiderman miles morales ps5
spiderman remester ps5

The Last of Us Part II Remastered ps5
The Last of Us Part I ps5

red dead redemption 1 remastered ps5
Horizon: Zero Dawn - Remastered ps5
Stellar Blade ps5

elendig ring ps5
Wo Long fallen Dynasty ps5

lies of p ps5
ghost of tsushima: director's cut ps5
Metro Exodus ps5
Immortals Fenyx Rising ps5
Nioh 3 ps5
Ratchet and Clank Rift Apart ps5

تکرار سوال هام بخاطر اینکه هنوز جواب قطعی برام روشن نشده . میخام بازی بریزم مجدد ولی پیشگیری قبل از درمان میخام انجام بدم . هنوز نمیدونم این بازیا تو اس اس دی داخلی امکانش هس بدون ارور و باگ و لگ !

marvel spiderman miles morales ps5
spiderman remester ps5

The Last of Us Part II Remastered ps5
The Last of Us Part I ps5

red dead redemption 1 remastered ps5
Horizon: Zero Dawn - Remastered ps5
Stellar Blade ps5

elendig ring ps5
Wo Long fallen Dynasty ps5

lies of p ps5
ghost of tsushima: director's cut ps5
Metro Exodus ps5
Immortals Fenyx Rising ps5
Nioh 3 ps5
Ratchet and Clank Rift Apart ps5
تو اون گروه p30day تو تلگرام برید اونجا کسایی که تست کردن میزارن

پس از هارد داخلی اجرا نمیکنه درسته؟ که احتیاج نباشه فلش وصل باشه
چون شادو مونت تو پلاگین اتاهن کپی کردم تو هارد داخلی و بعد از هک منوش باز میشه بدون فلش
شما این فیلم قسمت پیلود منیجرش ببین

اتفاقا اونجا هستم چرا دروغ . ولی خب درست حسابی نذاشتن . یکی میکه میشه و یکی دیکه میکه نمیشه !

خودتان میگی یکی میگه اجرا میشه یکی میگه نه پس تا خودتان روی کنسول خودتان تست نکنید نمیتونید به قطع بگین برای شما درسته یا نه

• Like
Reactions: mehrdadb3
مگه نه گفتن تا 10.01 اتولودر سریع انجام میشه؟
چرا دیگه تا 10 مشکلی نداری

یه چیزه جدید
من اول که بازی رو هارد اکسترنال بودش و شادومونت رو اجرا کردم اومدش بازی رو هارد شناخت و ایکون بازی به همراه عکس و اینا گذاشت تو صفحه . بعدش که بازیا رو کپی کردم تو هارد داخلی و هک رو انجام دادم و شادومونت رو اجرا کردم بازیا رو میشناسه رو هارد داخلیه ولی عکس ایکون بازیا سیاه نشون میده. چرا ؟ میشه ایکون رو پاک کنم ریستارت کنم و دوباره شادومونت بزنم درست میشه؟

چرا دیگه تا 10 مشکلی نداری

یه چیزه جدید
من اول که بازی رو هارد اکسترنال بودش و شادومونت رو اجرا کردم اومدش بازی رو هارد شناخت و ایکون بازی به همراه عکس و اینا گذاشت تو صفحه . بعدش که بازیا رو کپی کردم تو هارد داخلی و هک رو انجام دادم و شادومونت رو اجرا کردم بازیا رو میشناسه رو هارد داخلیه ولی عکس ایکون بازیا سیاه نشون میده. چرا ؟ میشه ایکون رو پاک کنم ریستارت کنم و دوباره شادومونت بزنم درست میشه؟
بله مشکلی پیش نمیاد کلا ایکون رو پاک کنی خود بازی پاک نمیشه

• Like
Reactions: mehrdadb3
شما این فیلم قسمت پیلود منیجرش ببین

خودتان میگی یکی میگه اجرا میشه یکی میگه نه پس تا خودتان روی کنسول خودتان تست نکنید نمیتونید به قطع بگین برای شما درسته یا نه
حقیقتش شرایط تست کردن ندارم . چون ن بلوری از بازیا دارم تا ازشون کپی کنم و ن نت حجم بالا برای دانلود . بعدش تخصصی هم ندارم تو کپیخور کردن .یه خرده پیچیده س. برای همین میپرسم . همین دیول می کری 5 وسط بازی ارور میداد و 2 بار رفتم پیش شخصیکه بازی برام ریخته و با کاستوف هم نتونست درستش کنه و البته یه بار شد ولی 2باره کار نکرد . ولی خودم رفتم تو بخش تنظیمات گرافیگ بازی و دس کاریش کردم و بازی درست شد و دیکه ارور نداد. حتی شده بود که کفت بیا نسخه پلی 4 بازی رو برات بریزم .

حقیقتش شرایط تست کردن ندارم . چون ن بلوری از بازیا دارم تا ازشون کپی کنم و ن نت حجم بالا برای دانلود . بعدش تخصصی هم ندارم تو کپیخور کردن .یه خرده پیچیده س. برای همین میپرسم . همین دیول می کری 5 وسط بازی ارور میداد و 2 بار رفتم پیش شخصیکه بازی برام ریخته و با کاستوف هم نتونست درستش کنه و البته یه بار شد ولی 2باره کار نکرد . ولی خودم رفتم تو بخش تنظیمات گرافیگ بازی و دس کاریش کردم و بازی درست شد و دیکه ارور نداد. حتی شده بود که کفت بیا نسخه پلی 4 بازی رو برات بریزم .
من تا الان اینا رو ریختم wuchang - stellar blade - ninja gaiden 4 - Re 9
هر کدوم رو یه 5 دقیقه بازی کردم مشکلی نبوده . نمیدونم حالا وسطش طوری بشه یا نه
wuchang رو حدود 1 ساعت رفتم و مشکلی نبوده

این تو مرحله دوم گیر میکنه ؟ چون یجا دیدم زده بود که مشکلش که تو misson 2 باگ داره رفع شده

سلام
کنسول من دیجیتال 11.60 هست
بغیر از astro هم چیزی روش ندارم
الان بدم بیرون یا خودم هک کنم؟
میدونم ۵۰ دقیقه طول میکشه ولی احتمالا بزارم روی رست مود یا از وقتی سرکار دارم برمی‌گردم بگم همسرم روشن کنه هک رو شروع کنه تا برسم :))
اگر این هک انجام بشه جدیدترین بازیهایی که براش اومده و میشه بازی کرد چیا هستند؟
میخواستم آپدیت کنم ولی فعلا نه پول پلاس دارم نه پول بازی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or