خبر رسمی 2028،‌ پایانی بر تولید فیزیکی بازی های پلی استیشن

در دنیای گوشی هنوز روی گوشیهاش جک ۳/۵ میزاره چرا؟
چون اونجا توی بازار موبایل ته جدول داره با خودش میجنگه، توی بازار کنسول ها تقریبا توی حوزه کنسول خانگی بی رقیبه
این بی رقیب بودن باتوجه به سابقه درخشانش از ۲۰۰۶ و PS3 قشنگ نشون میده که جنبه نداره

• Like
Reactions: MyJinx
ما بالاخره نفهمیدیم اگه ماکرو اینقدر شرکت کوچیک و غیرمهمی هست توی بازار، چرا اینقدر کاراش رو سونی موثره؟ هرکاری سونی کرده میگن ماکرو شروع کرده و سونی هم تبعیت کرده. مثل اینه اپل بیاد از پوکو چیز یاد بگیره. قاعدتا شرکت با سهم بازار بیشتر میتونه روی شرکت با سهم بازار کوچک تر اثر بزاره نه برعکس.
تو سخت افزار کنسول و برند اکس باکس سهمش کوچیکه به عنوان ناشر الان نصف صنعت گیم رو خریده. مایکرو این داستان حذف دیسک رو شروع کرد چون میخواست بره به سمت subscription only و عرضه فیزیکی تو این راه تو دست و پا بود.

جدی باور نمیکنم اینجا یه عده دارن از این کار دفاع میکنند یا هنوز در حال جنگ کنسولین که نه اولین بار کار xbox بوده و فلان و ... :|

یا متوجه عمق فاجعه ای که سرمون میاد در سال های آینده نیستید
یا هم...چه بدونم...رو چاه نفت نشستید عین خیالتون نیست:دی

صرفا اگر خیالتون راحته اکانت شیرینگ و اینا دست نمیخوره و فلان...
یادآوری کنم که زمان PS3 با 5تا کنسول همزمان میشد شیر کرد، و حتی آنلاین با هم بازی کرد و ...

وقتی 4 روز دیگه برای ساخت اکانت منطقه ای سخت گرفتن (مثل الان که یه سری جاها شماره شهروندی و اینا میخوان بران اکانت ساختن)، شرایط Always Online یا تهش لاگین روزانه برا لایسنس چک گزاشتن، وقتی تخفیف ها نینتندو استایل شد و بعدم بازی پلاس و اینا هم جمع کردن(همینم حسابی نرف شده نسبت به قبل)
اون موقع به دفاع های الان و چیزی نشده و جنگ کنسولی فکر کنید:دی

خیلی خلاصه : آینده ی گیمینگ زیبا نیست، آینده ی گیمینگ تو ایران فاجعه ست:|

جدی باور نمیکنم اینجا یه عده دارن از این کار دفاع میکنند یا هنوز در حال جنگ کنسولین که نه اولین بار کار xbox بوده و فلان و ... :|

یا متوجه عمق فاجعه ای که سرمون میاد در سال های آینده نیستید

صرفا اگر خیالتون راحته اکانت شیرینگ و اینا دست نمیخوره و فلان...
یادآوری کنم که زمان PS3 با 5تا کنسول همزمان میشد شیر کرد، و حتی آنلاین با هم بازی کرد و ...

وقتی 4 روز دیگه برای ساخت اکانت منطقه ای سخت گرفتن (مثل الان که یه سری جاها شماره شهروندی و اینا میخوان بران اکانت ساختن)، شرایط Always Online یا تهش لاگین روزانه برا لایسنس چک گزاشتن، وقتی تخفیف ها نینتندو استایل شد و بعدم بازی پلاس و اینا هم جمع کردن(همینم حسابی نرف شده نسبت به قبل)
اون موقع به دفاع های الان و چیزی نشده و جنگ کنسولی فکر کنید:دی

خیلی خلاصه : آینده ی گیمینگ زیبا نیست، آینده ی گیمینگ تو ایران فاجعه ست:|
یه زمون بچه‌های BC میگفتن لذت باز کردن پلمب بازی اوریجینال 😁🚬

نسل بعدی یا باید کپی خور حرفه‌ای و سریع بیاد که بشه افلاین و انلاین رو سوییچ کرد. یا برنامه خداحافظی از دنیای گیمینگه. گیمپس هم هست. گیمپس فقرا 😁🚬😁

البته برای کاربرای جدید یا کسانی که با شیخ آشنا نیستن لازم به ذکره که ایشون همین پست رو در حالی که رو چاه نفتش نشسته بوده ارسال کرده :D

صرفا اگر
زمان ps3 اولش میشد یک اکانت روی ۵ تا کنسول پرایمری کرد چند سال بعدش محدودش کرد به ۲ تا کنسول تا اینکه رسیدیم به ps4 که یک اکانت فقط روی یک کنسول پرایمری میشد الانم که به اینجا رسیدیم .

ولی این حذف دیسک فیزیکی یه سری دلایل دیگه ای جز صرفا هزینه لجستیکی و چاپ و پخش و اینا داشته واسه ناشرا.
اگه درست یادم باشه و اشتباه نکنم سر اون لیک اینسومنیاک یه سری گزارش از نحوه تقسیم سود هم اومد که سونی رسما سر فروش فیزیکی اسپایدرمن هیچی گیرش نمیومد همش می‌رفت تو جیب دیزنی. کلا قرارداد هایی که اینا میبندن خیلی پیچیده تر از چیزیه که ما میبینم و با یه جمع و تفریق میخوایم سود و ضرر رو بفهمیم.

البته نمیدونم واقعا همچین چیزی بوده یا به خاطره فیک تو سرم شکل گرفته :D

ولی این حذف دیسک فیزیکی یه سری دلایل دیگه ای جز صرفا هزینه لجستیکی و چاپ و پخش و اینا داشته واسه ناشرا.
اگه درست یادم باشه و اشتباه نکنم سر اون لیک اینسومنیاک یه سری گزارش از نحوه تقسیم سود هم اومد که سونی رسما سر فروش فیزیکی اسپایدرمن هیچی گیرش نمیومد همش می‌رفت تو جیب دیزنی. کلا قرارداد هایی که اینا میبندن خیلی پیچیده تر از چیزیه که ما میبینم و با یه جمع و تفریق میخوایم سود و ضرر رو بفهمیم.

کلا حاشیه سود فیزیکی کمتره. یه درصدی میشه سود فروشگاه‌ها. هزینه تولید دیسک+پک و انتقال پک بازی به فروشگاه‌ها.
ولی هیچی گیرش نمیاد غلطه. ممکنه تا نصف قیمت فروش بهش برگرده. دربرابر فروش دیجیتال واقعا ضرر هست.

الان یکسری اینطورین که خوب ما که دیجیتالی بازی میکنیم تاثیری برامون نداره چرا که اصلا فیزیکی باز نیستیم ولی نمیدونن که اینطور تصمیمات شخمی دومینو وار هست و چند وقت دیگه روی بازی های دیجیتالی هم محدودیت قرار میدن یا خیلی تصمیم های شخمی دیگه

خلاصه خیالشون از این موضوع بازی فیزیکی راحت بشه میگن خوب بریم سراغ چه بخش دیگه ای که ب...ینیم توش و ازش پول بیشتر در بیاریم

چه سونی چه ماکرو هرکدوم میبینن تا کجا جا داره که بیشتر فشار بدن

البته برای کاربرای جدید یا کسانی که با شیخ آشنا نیستن لازم به ذکره که ایشون همین پست رو در حالی که رو چاه نفتش نشسته بوده ارسال کرده :D
من غلط بکنم رو چاه نفت نشسته باشم:))
چاه نقت مال دوستان راضی و بی خیال این قضیه ست:دی

ایکس باید باید با هوش باشه و همین تبلیغو باز سازی کنه
سونی رقیب نداشته باشه حال به هم زن ترین کمپانی دنیاست:-&

اون روزی که اومد تو این صنعت باید پی این چیزا رو هم به تنش میمالید

ایکس باکسم که کلا شوته البته امید من به چینیاست بیان تو این صنعت

آخرین ویرایش:
این اعتراضات کاربران عزیز و لغو اشتراک
همش ادا و اطوار هست. سونی هم دندون های کاربران عزیز رو شمرده میدونه داره چه میکنه.
وقتی انحصار میفته دستت همین میشه، اون موقع که آرزوی نابودی اکس باکس رو میکردند یه عده باید فکر اینجاش رو هم میکردند. در نهایت هم کنسول ۱۰۰۰ دلار میخرن ملت هم بازی ۱۰۰ دلاری.
( فن اکس باکس و سونی نیستم، نریزید سرم)

رفتم یکم کامنت های زیر پست های سونی رو خوندم، تقریبا همه منفی، سوپر منفی، ولی یک چیزی برام جالب بود، بر خلاف این تاپیک که همه از "هم" طلبکار هستند و انگار مسئولیت ماجرا رو دوش 2 3 نفری هست که "انتزاعی" این حرکت رو منطقی دریافت کردند، گویی انگار این 2 3 نفر مسئول هستند :دی اما کامنت های زیر پست سونی اکثرا چه بسا همه دارند به "سونی" گیر میدن، سونی رو مسئول قرار میدن، به سونی فحش میدن بد و بیراه میگن نه 4 نفری که ممکنه ممکنه ممکنه تئوری و انتزائی حمایت کرده باشند،

در حالی که کسی ندونه و اینجارو بخونه فکر میکنه ادم بده این 2 3 نفری هستند که اینجا طرف مقابل بحث هستند، کاملا مشخص هست که یکسری ناراحتی و بحث قدیمی در بطن این به همدیگر گیر دادن ها وجود داره، مایکرو فن داره به سونی فن گیر میده و تلافی ورسز هارو میکنه، هیتر داره به فن گیر میده و تلافی میکنه، در حالی که مثلا وقتی 3 سال پیش همین تاپیک رو برای مایکروسافت داشتیم، خیلیا غیر مستقیم حمایت کردند یا حداقل "انتزائی" توجیه کردند، حالا که 2 3 نفر اینجا دارند انتزائی توجیه میکنند، اکثر همون توجیه گران قدیم یا حامیانشون، به سختی و تند برخورد میکنند، یک سری هم که فقط دنبال بهانه برای حاشیه و مسخره بازیند که هیچ. فرومر،

من خودم داغونم وقتی جوش میارم، هیچ وقت ژست اخلاقی نمیگیرم، خداروشکر اینطوریم نیستم که تا به خودم نخورده بیخیال باشم مسخره کنم مزه بریزم بعد که اب سیل به خونه خودم رسید یوهو یادم بیاد چقدر بد شده. ولی خب اره میدونم اخلاق منم گنده خیلی وقت ها، همیشه گفتم من از همه ریدمان ترم :دی اصلا برام اهمیت نداره نظر بقیه در مورد خودم و مطرح نیست که بخوام الان این رو کتمان کنم و فاز من خوبم من منزه هستم بگیرم، نیازی به تایید دیگری ندارم در مورد شخصیتم، اما باز هم به عنوان کسی که خودشم خیلی وقت ها جوش میاره، به نظرم سعی کنیم یکم با هم مهربون باشیم، من کاملا موافقم و شوخی ندارم که سر مسائل "ای ای" شیلنگی که یک سری لایق و شایسته اش هستند رو بگریم رو سر تا پاشون، و میگیرم سفت و سختم میگیرم، اکثریتشونم بلاک کردم، ولی خب سر گیمینگ، ناخوداگاه شل میشم و تمایل به برخورد تند پیدا نمیکنم، چون موضوع "عشق" هست، نه موضوع "کثافت" مثل ای ای.

به نظرم جنگ و دعوا رو بذاریم واسه بحث هایی که ایجاب میکنه تند باشیم، مثل بحث های ای ای،

من عاشق بازیم، و در امتداد همین عاشق گیمر هام هستم. بیاید در کانتکست گیمینگ دوست باشیم :دی دلم میگیره بعضی کل کل هارو بین ادمایی که با جفتشون حال میکنم میبینم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or