اموزش هک برای کنسول PS5

دوستان حاضر به خرید ssd نیستن همین بازی ها را هکی هم بخوای بریزی کلی هزینه اش میشه

بازی اسپایدرمن تست نکردم ولی اساسین exfat هم باشه لگ داره

فقط لطف میکنید بگین با کدوم برنامه تبدیل کردین مثل اینکه برنامه هم تاثیر داره توی اجرا

برای payload manager شما ورژن کنسول بگو راهنمایی کنم
stellar فشرده اش ffpfsc حجمش 43.5 هست
fps یک نمونه فشرده سازی هست حجم بازی ها را نزدیک به نصف نزدیک به نسخه اورجینال میکنه

شما اگر کنسولت fat هست که مشکلی نیست ولی کنسول های slim چون درایو جدا میشه باید درایو را فعال کرد اولی کنسول روشن میشه خطای اکتیو نبودن را میده اگر از شما خطایی نداره مشکلی ندارین

همینطور دوست عزیز گفت شعر نو
چون با هک کردن فروش بازی و اکانتشون کم میشه میخوان مردم را فریب بدن تا حالا از زمان ps4 که هک میشه جایی غیر از اینستا اونم پیج های اکانت فروش یا مغازه دار ندیدم بگه کنسولم مشکل پیدا کرده
من از این برنامه استفاده میکنم عالیه
https://github.com/KINGDKAK/PS5-FFPFSC-PRO/releases/download/v1.3.0/PS5_FFPFSC_PRO.exe

• Like
Reactions: SHAM
سلام مجدد اگه امکانش است پکیج کامل فایلهای کپی خور ورژن 6.50 دارید قرار بدید میخوام تمام برنامه ها آخرین ورژنش باشه ممنون
همین فایل آخری گذاشتم تا 10.01 پیلود منیجر را اجرا میکنه تقریبا تمامی پیلودها داخلش هست

• Like
Reactions: 3DO
همین فایل آخری گذاشتم تا 10.01 پیلود منیجر را اجرا میکنه تقریبا تمامی پیلودها داخلش هست
فایل باید تو کدوم پوشه کنسول کپی کنیم؟

من از این برنامه استفاده میکنم عالیه
https://github.com/KINGDKAK/PS5-FFPFSC-PRO/releases/download/v1.3.0/PS5_FFPFSC_PRO.exe
نسخه exfat هم میشه با اینا تبدیل کردش به نسخه فشرده تر
و اینکه مشکلی تو اجرایه بازی ها پیش نمیادش من میخوام ghost of yutel - ninja gaiden 4 - stellar blade - dead space رو دانلود کنم
اینا با این نسخه فشرده مشکلی ندارن از رو هارد داخلی

عزیزان روشی برای فشرده کردن بازی‌ها وجود داره؟ یسری جاها مدعی هستن حجم یسری بازی‌ها تا نصف کم‌ میشه🤔

یه راهنمایی می‌کنید چطور باید فشرده کنم؟ روی ویندوز باید انجام داد یا موقع کپی کردن داخل کنسول؟

آخرین ویرایش:
فایل باید تو کدوم پوشه کنسول کپی کنیم؟

نسخه exfat هم میشه با اینا تبدیل کردش به نسخه فشرده تر
و اینکه مشکلی تو اجرایه بازی ها پیش نمیادش من میخوام ghost of yutel - ninja gaiden 4 - stellar blade - dead space رو دانلود کنم
اینا با این نسخه فشرده مشکلی ندارن از رو هارد داخلی
اگر با برنامه پیلود منیجر میتونین کار کنید بعد از آنزیپ شدن پوشه فقط 2 تا فایل autoload و pldmgr_v0.3.1.elf داخل پوشه data\ps5_autoloader کپی کنید
بقیه پیلودها ببینید کدام بدردتون میخوره توی روت فلش کپی و با پیلود منیجر داخل کنسول کپی و با پیلود منیجر اجرا کنید

مهم فایل autoload فقط پیلود منیجر را اجرا میکنه بقیه پیلودها را خودتان باید از پیلود منیجر اجرا کنید اگر کار با پیلود منیجر را بلد نیستین اینکار را انجام ندین

با این برنامه ای که معرفی کردن میشه exfat را مستقیم تبدیل کرد
مشکل داشتن بازی یا نداشتن بازی بصورت فشرده فقط با تست کردن مشخص میشه

عزیزان روشی برای فشرده کردن بازی‌ها وجود داره؟ یسری جاها مدعی هستن حجم یسری بازی‌ها تا نصف کم‌ میشه🤔

یه راهنمایی می‌کنید چطور باید فشرده کنم؟ روی ویندوز باید انجام داد یا موقع کپی کردن داخل کنسول؟

شما اگر براتون زحمتی نیست چند پست قبل از پست خودتان را مطالعه کنید کلا درمورد فشرده کردن فایل بازی هاست

فایل های بازی را فشرده و حجم را نزدیک به نسخه اورجینال میکنه
هم با یک پیلود از طریق کنسول هم از طریق pc قابل فشرده سازی است
معمولا لودینگ بازی بعداز فشرده سازی یکم طولانی تر میشه
بعضی بازی ها بهتر فشرده نشن مثل اسپایدرمن 2
تا حالا جایی ندیدم برای دانلود گذاشته باشه

آخرین ویرایش:
اگر با برنامه پیلود منیجر میتونین کار کنید بعد از آنزیپ شدن پوشه فقط 2 تا فایل autoload و pldmgr_v0.3.1.elf داخل پوشه data\ps5_autoloader کپی کنید
بقیه پیلودها ببینید کدام بدردتون میخوره توی روت فلش کپی و با پیلود منیجر داخل کنسول کپی و با پیلود منیجر اجرا کنید

مهم فایل autoload فقط پیلود منیجر را اجرا میکنه بقیه پیلودها را خودتان باید از پیلود منیجر اجرا کنید اگر کار با پیلود منیجر را بلد نیستین اینکار را انجام ندین

با این برنامه ای که معرفی کردن میشه exfat را مستقیم تبدیل کرد
مشکل داشتن بازی یا نداشتن بازی بصورت فشرده فقط با تست کردن مشخص میشه

شما اگر براتون زحمتی نیست چند پست قبل از پست خودتان را مطالعه کنید کلا درمورد فشرده کردن فایل بازی هاست

فایل های بازی را فشرده و حجم را نزدیک به نسخه اورجینال میکنه
هم با یک پیلود از طریق کنسول هم از طریق pc قابل فشرده سازی است
معمولا لودینگ بازی بعداز فشرده سازی یکم طولانی تر میشه
بعضی بازی ها بهتر فشرده نشن مثل اسپایدرمن 2
تا حالا جایی ندیدم برای دانلود گذاشته باشه
shadowmount هم میشه بزاری تو پوشه اتولود یا نه اون رو باید به صورت دستی فعال کردش؟

ورژن دستگاه من 8 هستش
این نسخه فشرده رو جایی میزاره برای دانلود؟ اکثرا exfat میذارن و اینکه نسخه فشرده رو هارد داخلی اجرا میشه
ایتاهن 2.6b رو هم اگر دارید برام بزارید سرچ میکنم 2.5 ر. میاره
اینم لینک ایتاهن 2.6
etaHen 2.6

• Like
Reactions: mehrdadb3
shadowmount هم میشه بزاری تو پوشه اتولود یا نه اون رو باید به صورت دستی فعال کردش؟
هرچی پیلود خواستی میشه گذاشت اون فایل متنی autoload باز کن اسم فایل پیلود مدنظر داخلش کپی کن فایل پیلود را هم همراش داخل پوشه data\ps5_autoloader کپی کن
ولی راحتترین کار فقط پیلود منیجر اجرا بشه بعدش هرچی خواستی از داخل پیلود منیجر اجرا کنی و آپدیت کنی

• Like
Reactions: mehrdadb3
هرچی پیلود خواستی میشه گذاشت اون فایل متنی autoload باز کن اسم فایل پیلود مدنظر داخلش کپی کن فایل پیلود را هم همراش داخل پوشه data\ps5_autoloader کپی کن
ولی راحتترین کار فقط پیلود منیجر اجرا بشه بعدش هرچی خواستی از داخل پیلود منیجر اجرا کنی و آپدیت کنی
خوب الان فایل متنی autoload برای من ethan 2.5 , kstaff زده که از قبل بودش که شادومونت هم دستی فعال میکردم 2 تا بازی که ریختم میومدش .
بعدش این فایلی که شما دادی زدم تو فایل متنی autoload هم پیلود و شادومونت رو اضافه کردم و kstuff شما رو کپی پست کردم جاییه قدیمیه
موقع جیلبیریک که هنگ میکردش بعدش گفتم شاید برای شادومونت باشه اول باید اتهان اجرا شه بعدا اونو حذف کردم با بقیه ادامه دادم
اینسری هک انجام شدش ولی بازی رو که میزدم اجرا کنم کنسول هنگ میکردش خاموش میشدش چند بار امتحان کردم نشدش . اخرش دوباره kstff قدیمی خودم رو برگردوندم ورژن 1.6.6 هستش و درست شدش بازیا اجرا شدند .
فقط الان عکس بازیها تو صفحه نمیادش ایکونشون سیاه هستش
و اینکه اتهان و kstuff دو روش مختلف هک هستش؟ kstuff رو میتونم از فایل متنی autoload حذف کنم فقط اتهان باشه . چون بازی رو که اجرا میکنم میزنه kstuff is disable for now . خودش kstuff رو دیسیبل میکنه

خوب الان فایل متنی autoload برای من ethan 2.5 , kstaff زده که از قبل بودش که شادومونت هم دستی فعال میکردم 2 تا بازی که ریختم میومدش .
بعدش این فایلی که شما دادی زدم تو فایل متنی autoload هم پیلود و شادومونت رو اضافه کردم و kstuff شما رو کپی پست کردم جاییه قدیمیه
موقع جیلبیریک که هنگ میکردش بعدش گفتم شاید برای شادومونت باشه اول باید اتهان اجرا شه بعدا اونو حذف کردم با بقیه ادامه دادم
اینسری هک انجام شدش ولی بازی رو که میزدم اجرا کنم کنسول هنگ میکردش خاموش میشدش چند بار امتحان کردم نشدش . اخرش دوباره kstff قدیمی خودم رو برگردوندم ورژن 1.6.6 هستش و درست شدش بازیا اجرا شدند .
فقط الان عکس بازیها تو صفحه نمیادش ایکونشون سیاه هستش
و اینکه اتهان و kstuff دو روش مختلف هک هستش؟ kstuff رو میتونم از فایل متنی autoload حذف کنم فقط اتهان باشه . چون بازی رو که اجرا میکنم میزنه kstuff is disable for now . خودش kstuff رو دیسیبل میکنه
با اینکه 10.01 هستم اصلا ایتاهن اجرا نمیکنم جز خاموشی و هنگ کردن کنسول چیزی نداره

توی اتولود فقط پیلود منیجر زدم بیاد

وقتی پیلود منیجر میاد اول شادومانت بعد کاستاف میزنم اجرا بشن دیگه هیچی اگرم خواستم دسترسی به پوشه های کنسول داشته باشم با پیلود منیجر وب فایل را اجرا میکنم
اگرم کار دیگه ای خواستم انجام بدم پیلود مربوطه را دستی اجرا میکنم

ولی اگر شما حتما ایتاهن را میخواهین

حتما اول باید ایتاهن اجرا بشه بعد بقیه پیلودها تا هنگ نکنه
شما از قسمت پلاگین ایتاهن شادومانت را فعال کنید دیگه احتیاجی به ارسال شادومانت نیست

Kstuff جدید عجب عالی شد بازی اساسین که با فرمت exfat هم مشکل داشت العان بدون لگ عالی با فرمت فشرده fps اجرا شد اگر بازی اساسین درست شده باید بقیه بازی ها هم روی فرمت فشرده درست شده باشن ولی هنوز تست نکردم

ترکیب شادومانت جدید و کستاف جدید واقعا عالی شده

درست متوجه نشدم ؟ الان 2تا روش فشرده سازی هس یگی exfact و دیگری fps .
الان با کدوم روش فشرده سازی میشه راحت و بدون لگ این بازی ها رو اجرا کرد . این دوستمون میکه اساسین اکی شده !

14442.jpg
اینو یجا دیدم گذاشته بود در مورد فرمتا و بهترین وروش اجرای بازیا. گفتم اینجام بزارم. یجا هم تو ردیت طرف یه دسته بندی خوبی بر اساس فرمت و فریمور برای اجرای بازیا گذاشته بود بدرد میخوره.
اینم لینکش

با اینکه 10.01 هستم اصلا ایتاهن اجرا نمیکنم جز خاموشی و هنگ کردن کنسول چیزی نداره

توی اتولود فقط پیلود منیجر زدم بیاد

وقتی پیلود منیجر میاد اول شادومانت بعد کاستاف میزنم اجرا بشن دیگه هیچی اگرم خواستم دسترسی به پوشه های کنسول داشته باشم با پیلود منیجر وب فایل را اجرا میکنم
اگرم کار دیگه ای خواستم انجام بدم پیلود مربوطه را دستی اجرا میکنم

ولی اگر شما حتما ایتاهن را میخواهین

حتما اول باید ایتاهن اجرا بشه بعد بقیه پیلودها تا هنگ نکنه
شما از قسمت پلاگین ایتاهن شادومانت را فعال کنید دیگه احتیاجی به ارسال شادومانت نیست

Kstuff جدید عجب عالی شد بازی اساسین که با فرمت exfat هم مشکل داشت العان بدون لگ عالی با فرمت فشرده fps اجرا شد اگر بازی اساسین درست شده باید بقیه بازی ها هم روی فرمت فشرده درست شده باشن ولی هنوز تست نکردم

ترکیب شادومانت جدید و کستاف جدید واقعا عالی شده
خوب پس دو روش وجود داره یکی با ایتاهن و دومی کی استاف و شما طبق تجربه میگید کی استاف بهتره
پی لود منیجر بدون اجرایه ایتاهن اجرا میشه؟ و سوال بعدی من پی لود منیجر رو که اجرا میکنم هیچ پلاگینی رو نشون نمیده بهم در صورتیکه همه رو کپی کردم تو فولدر ایتاهن - پلاگین ؟ کجا رو اشتباه میکنم؟
کی استاف اخرین ورژنش چند هستش؟ تو گیت هاب 1.6.7 زده
اگر دارید اخرین ورژن رو بزارید برام اگر تو اون فولدر نبودش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or