خبر رسمی 2028،‌ پایانی بر تولید فیزیکی بازی های پلی استیشن

برادر
من دارم میگم spider man miles morales رو گرفتم چنین اتفاقی افتاد
دارم دروغ میگم یا نفعی دارم توی این کار؟دی عجیبا غرببا
Morales رو چون من از روی دیسک بازی نکردم یادم نبود. البته خودتم اشاره نکردی من فکرم رفت سمت دو نسخه اصلی.
چیزیکه میگی درسته دیسک مورالز باگ زیاد داشته ولی 2 نسخه اصلی اوکی هست :)

این راه دفاع کردن و ماله کشیدن برای تصمیمات اشتباه شرکت راهیه که ۱۳ سال xbox فن ها رفتن نتیجش هم این بوده جای اینکه xbox اشتباهش رو جبران کنه گند بیشتری بعدش زده تا اینکه الان به اخر خط رسیدن xbox نابود شد و راه برگشتی براشون نیست .
دفاع نکردم دارم حقایق رو میگم.حالا از نظر یه عده خوبه و به نفع مصرف کننده و یا بالعکس.ماکروسافت هم 13 سال راه و روش "برابری برادری" که قبلا تو اقتصاد تجربه شده بود و با مغز زمین خورده بود رو رفت و اتفاقا فن ها هم راضی بودن چون تو کوتاه مدت داشت براشون حال میداد ولی بعد 13 سال دوباره برگشت پله اول شایدم زیر پله.فعلا هم گزینه سومی وجود نداره

هرقدر حذف دیسک روی رسانه های خارجی ترند شد و ملت انتقاد کردن، این حذف شیرینگ ترند نمیشه چون عملا مخصوص کشورایی مث ایران هست.

ایکس باکس اگه زرنگ باشه میتونه از این آب گل آلود ماهی بگیره قشنگ و تا حدودی قدرت بگیره. البته متاسفانه ثابت کرده که زرنگ نیست

آخرین ویرایش:
خب اونوقت میشه عین مملکت خودمون.بازار آزاد همینه
ماها افکار سوسیالیستیمون رو دوست داریم تو جوامع آزاد و لیبرال ببینیم و معانی رو داریم عوض میکنیم ولی یه سیستم لیبرال، آزادی کامل رو به مالک اصلی داده و به مصرف کننده هم حق انتخاب داره. نه اینکه مصرف کننده بیاد با ابزار دولتی تولید کننده رو تحت فشار قرار بده.بازار خودش مشخص میکنه که یه سیاست از طرف تولید کننده بد بوده یا خوب

" اصول کلیدی اقتصاد لیبرال
  • بازار آزاد و رقابتی: قیمت‌گذاری، تولید و توزیع کالاها و خدمات از طریق عرضه و تقاضا و رقابت آزاد تعیین می‌شود.
  • مالکیت خصوصی: حق فرد برای مالکیت ابزار تولید و دارایی‌ها به رسمیت شناخته می‌شود.
  • تجارت آزاد: کاهش یا حذف تعرفه‌ها و موانع تجاری برای تسهیل تبادل کالاها در سطح بین‌المللی.
  • محدودیت نقش دولت: وظیفه دولت صرفاً حفظ امنیت، اجرای قانون و حفظ حقوق مالکیت است و نباید در قیمت‌گذاری یا توزیع ثروت دخالت کند."
حالا باز یه عده میان از اصول ماله کشی روضه میخونن
چرا فلسفیش میکنی داداش :))
سونی مغرور شده چون رقیبی نداره شده شبیه سونی زمان PS3
حالا یه سری هستن سواری دادن دوست دارن نمیشه نسبت دادش به همه گیمرها
ولی استیشن اگر پلی استیشنه بخاطر اینه که گیمرا خواستن نه اینکه سونی بخواد

"در ادامه تصمیمات اشتباه سونی و پلی استیشن، کاربران متوجه شده‌اند عناوین دیجیتالی که آن‌ها روی حساب‌های دیگر خریداری و از طریق Console Sharing تجربه کرده‌اند در لیست بازی‌های آن‌ها نشان داده نمی‌شوند و فقط در لیست تروفی‌ها وجود دارند."

100 دلار نوش جان

حالا هی ماله بکش :D

..............

جای سونی بودم به جز دسته کابل ها رو جدا می فروختم نسل بعدی. وقتی سواری می دن چرا سوار نشی :D
متاسفانه سر دیسک هم خیلی وقته همینه. به طرز عجیبی به جز بازی هایی که ناشرش خود سونیه و چند تا مورد دیگ در Recently Playedم تو اپلیکیشن Playstation بازی های دیسکی منو اصلا نمیاره!

• Like
Reactions: fire emblem
هرقدر حدف دیسک روی رسانه های خارجی ترند سد و ملت انتقاد کردن، این حذف شیرینگ ترند نمیشه چون عملا مخصوص کشورایی مث ایران هست.

ایکس باکس اگه زرنگ باشه میتونه از این آب گل آلود ماهی بگیره قشنگ و تا حدودی قدرت بگیره. البته متاسفانه ثابت کرده که زرنگ نیست
1000010680.jpg

نسل بعد من بعید میدونم شخصا بیام سمت کنسول این پست فطرتا. هربار بیشتر مطمئن میشم که دوران کنسولای PS لااقل برای من تموم شده. اعصابم راحت میشه از این اخبار منفی که شده هفتگی دیگه.
آفرین خوب روی واقعی خودتو نشون دادی الانم دیر نیست میتونه بری کنسولی بخری که هیچ یک از بازیهاش انحصاری نیست و بازی درست و حسابی هم نداره قیمت۲ ترابایتش هم نزدیک هزار دلاره هیچ کالافی هم دی وان توی اشتراکش نمیاد نصف استدیوهاش رو هم داره می بنده نسل بعدش هم کنسولش کنترلر نداره بالای ۱۰۰۰ دلاره و اصلا کنسول نیست یه مینی کیسه!
شاید برای خارجی ها سخت بشه ولی گیمینگ اینجا اتفاقا اصلا نمی میره اینجا برای هر چیزی راه حل و سوراخ سمبه ای هست.اولا هک کنسول که خیلی راحت و بدون دردسر میشه اکثرا بازیهای روز رو رایگان بازی کرد ps5 هم از این قاعده مستنثی نیست.دوما حتی اگه ps6 تمام آنلاین بشه و اصلا هک نشه چند نفر یا یه فروشگاه بازی میگیرن تموم میکنن میدن نفر بعدی یا اجاره میدن همین الانم برخی فروشگاه ها این کار رو میکنن

هرقدر حدف دیسک روی رسانه های خارجی ترند سد و ملت انتقاد کردن، این حذف شیرینگ ترند نمیشه چون عملا مخصوص کشورایی مث ایران هست.

مردم سرازیر شدن دارن اشتراکای پلاسشون رو لغو میکنن بعد اینجا ۲ ۳ نفر اصلا، زیر بار نمیرن! :D
تاریخ قشنگ داره تکرار میشه! اونایی که منتقد سفت و سخت فنای متعصب Xbox بودن حالا خودشون بدتر از اونا شدن. :D
پروژه کنسول بعدی Xbox در ترکیب با استیم و ... راحت میتونه شرایط نسل ۷ رو تکرار کنه و از اشتباهات و حماقتهای پرتعداد سونی استفاده مفید ببره. اون موقع سونی کاسه گدایی دستش بگیره که چرا کنسولش فروشی که باید رو نمیکنه، دقیقا چیزی که چند ماهه استارتش خورده.

آفرین خوب روی واقعی خودتو نشون دادی الانم دیر نیست میتونه بری کنسولی بخری که هیچ یک از بازیهاش انحصاری نیست و بازی درست و حسابی هم نداره قیمت۲ ترابایتش هم نزدیک هزار دلاره هیچ کالافی هم دی وان توی اشتراکش نمیاد نصف استدیوهاش رو هم داره می بنده نسل بعدش هم کنسولش کنترلر نداره بالای ۱۰۰۰ دلاره و اصلا کنسول نیست یه مینی کیسه!
شاید برای خارجی ها سخت بشه ولی گیمینگ اینجا اتفاقا اصلا نمی میره اینجا برای هر چیزی راه حل و سوراخ سمبه ای هست.اولا هک کنسول که خیلی راحت و بدون دردسر میشه اکثرا بازیهای روز رو رایگان بازی کرد ps5 هم از این قاعده مستنثی نیست.دوما حتی اگه ps6 تمام آنلاین بشه و اصلا هک نشه چند نفر یا یه فروشگاه بازی میگیرن تموم میکنن میدن نفر بعدی یا اجاره میدن همین الانم برخی فروشگاه ها این کار رو میکنن
عزیز اروم باش مگه ملت به PS بدهکارن که تا ابد فرمانبردارش باشن :|. این Sony و PS هستن که دارن در مقابل پولی که از مشتری میگیرن بهش خدمات میدن و تا جایی که بتونن باید رضایت مشتری رو جلب کنن! نه اینکه برعکس باشه هم پول بدیم هم هرچی شد بگیم چشم ارباب!

مردم سرازیر شدن دارن اشتراکای پلاسشون رو لغو میکنن بعد اینجا ۲ ۳ نفر اصلا، زیر بار نمیرن! :D
تاریخ قشنگ داره تکرار میشه! اونایی که منتقد سفت و سخت فنای متعصب Xbox بودن حالا خودشون بدتر از اونا شدن. :D
پروژه کنسول بعدی Xbox در ترکیب با استیم و ... راحت میتونه شرایط نسل ۷ رو تکرار کنه و از اشتباهات و حماقتهای پرتعداد سونی استفاده مفید ببره. اون موقع سونی کاسه گدایی دستش بگیره که چرا کنسولش فروشی که باید رو نمیکنه، دقیقا چیزی که چند ماهه استارتش خورده.
Things are about to get worse: Sony is considering potential future price hikes for its PlayStation Plus subscription service

گفتم وقتی اثرات اسید رفت بیا نه الان! :D
ناراحتی از چی دقیقا؟ فعلا جنابعالی از روی فشار اومدی داستان نوشتی. عملا دارم میگن برو توی این وبسایت یکی یکی بازیهارو تست کرده. نه فریمور لازمه نه آپدیت. اینکه نمیخوای قبول کنی چون از آرشیو کردن غافل موندی مشکل خودته:pepsi:
وقتی متوجه کامنتی که پاسخت بود نمی شی همینه، اشتباهت اینه که فکر می کنی دیسک های بازی به مرور نه فریمویر می خوان نه آپدیت، کامل توضیح دادم که اشتباهت کجاست ولی هنوز روی اشتباهت می خوای پافشاری کنی ولی بازم برات مثال واضح تر می زنم تا متوجه بشی.
میریم سراغ همون سایتی که لینکشو گذاشتی و می گی یکی یکی بازی ها رو تست کرده، سایتی که لینکشو گذاشتی حرفش برات سنده دیگه؟
بطور مثال بازی هاگوارتز PS5 که یک عنوان مولتی پلتفرمه
The game forces you to download a large update (roughly 40 GB) after the tutorial. You can't progress without it
گفتم "آپدیت اجباری روز اول لانچ" بطور مثال بازی Hogwarts Legacy رو دیسکشو خریداری کردی می تونی ابتدای بازی رو آفلاین بازی کنی، بعد اجبار می کنه بازی آپدیت بشه، شما هم آفلاین بازی می کنی. فریمویر کنسولت هم با دیسک بازی آپدیت کردی، در آخر می ری آپدیت جدید بازی رو دانلود می کنی، وقتی بازی رو اجرا می کنی فریمویر بالاتر می خواد، در اینجا نمیاد فریمویر دیسک رو ملاک قرار بده، آخرین آپدیتی که دانلود کردی حاوی فریمویر جدیدتر از دیسکه. سایتی که خودت آوردی رو مثال زدم که قشنگ برات جا بیوفته! برای همین در عناوین آینده مثال زدم که تضمینی نیست پس از خرید دیسک بصورت آفلاین قابلیت اجرا داشته باشن یا به مرور پس از صرفا آپدیت بازی فریمویر بالاتر برای اجرای بازی نخواد

• Smile
Reactions: robot.boy81
شاید برای خارجی ها سخت بشه ولی گیمینگ اینجا اتفاقا اصلا نمی میره اینجا برای هر چیزی راه حل و سوراخ سمبه ای هست.
«شاید شرایط گیمینگ برای خارجیا سخت‌تر باشد» ✍🏼

ـــــــــــــــــــــ
community note گرفت

1000072061.jpg

این وسط اگه کنسول می‌ترکید هم می‌رفتیم یکی دیگه می‌گرفتیم، چون بعد از چند سال قیمت‌شون نصف می‌شد نه اینکه از روز اول عرضه هم بیشتر بشه!

یادمه اکسباکس ۳۶۰ آرکید رو میشد با ۲۲۰ تومن خرید!:دی اون موقع بحث سه چراغه شدن مطرح بود یکی از بچه ها آنقدر با کنسولش سریال لاست دید سه چراغه شد فرداش رفت یکی دیگه خرید. انقدر سهل بود خرید کنسول.

وقتی متوجه کامنتی که پاسخت بود نمی شی همینه، اشتباهت اینه که فکر می کنی دیسک های بازی به مرور نه فریمویر می خوان نه آپدیت، کامل توضیح دادم که اشتباهت کجاست ولی هنوز روی اشتباهت می خوای پافشاری کنی ولی بازم برات مثال واضح تر می زنم تا متوجه بشی.
میریم سراغ همون سایتی که لینکشو گذاشتی و می گی یکی یکی بازی ها رو تست کرده، سایتی که لینکشو گذاشتی حرفش برات سنده دیگه؟
بطور مثال بازی هاگوارتز PS5 که یک عنوان مولتی پلتفرمه
The game forces you to download a large update (roughly 40 GB) after the tutorial. You can't progress without it
گفتم "آپدیت اجباری روز اول لانچ" بطور مثال بازی Hogwarts Legacy رو دیسکشو خریداری کردی می تونی ابتدای بازی رو آفلاین بازی کنی، بعد اجبار می کنه بازی آپدیت بشه، شما هم آفلاین بازی می کنی. فریمویر کنسولت هم با دیسک بازی آپدیت کردی، در آخر می ری آپدیت جدید بازی رو دانلود می کنی، وقتی بازی رو اجرا می کنی فریمویر بالاتر می خواد، در اینجا نمیاد فریمویر دیسک رو ملاک قرار بده، آخرین آپدیتی که دانلود کردی حاوی فریمویر جدیدتر از دیسکه. سایتی که خودت آوردی رو مثال زدم که قشنگ برات جا بیوفته! برای همین در عناوین آینده مثال زدم که تضمینی نیست پس از خرید دیسک بصورت آفلاین قابلیت اجرا داشته باشن یا به مرور پس از صرفا آپدیت بازی فریمویر بالاتر برای اجرای بازی نخواد
خب مرد حسابی رفتی بازی رو مثال میزنی که عملا نصف دیتای بازی روی دیسکه! ما با این عناوین کاری نداریم وقتی ناشر بازی (وارنر) تصمیم گرفته دیتا رو نصفه روی دیسک عرضه کنه.
برای مثال هاگوارتز که گفتی:

آخرین انحصاری سونی Ghost of Yotei رو میشه بدون آپدیت بازی یا فریمور آفلاین از اول تا آخر بازی کرد.
به غیر از انحصاری ها آخرین بازیکه من روز لانچ گفتم RE : Rrquiem رو هم بدون آپدیت میشه از اول تا آخر بدون باگ یا مشکلی از بازی لذت برد.

این از تایید این وبسایت

واقعا یه چند ثانیه با خودت فکر کن! من دقیقا چرا باید سر این موضوع با جناب بحث/دروغ بگم؟ بله یه سری بازیها مثل هاگوارتز دیتای بازی کامل توی دیسک نیست و عملا حکم لایسنس رو داره ولی نه همه بازیها. نمونه اش همین گوست آخر و RE9 بدون آپدیت و باگ میشه از صفر تا 100 بازی تجربه کنی. من حتی گوست رو پلات هم کردم.

برای آخرین بار، بر اساس وبسایت Does it play (شما که حرف مارو قبول نداری، به هر دلیلی برام مهم نیست) اکثر بازیهای داستان محور، دیسکی بدون ایراد اجرا میشن. اینکه مثلا مورتال کمبت بخاطر اینکه هر سه ماه محتوا میده رو خب نمیشه هر سه ماه دیسک جدید عرضه کنه و اصلا برای آفلاین پلیرا مهم نیست این بازی.

من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم چون میدونم بر اساس شخصیتی که داری جنابعالی هیچ موقع حرف اشتباهت رو پس نمیگری و کوتاه نمیای به هرحال خوددانی :pepsi:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or