تمام بازی ها فیزیکی هم از پروفایل حذف کردن تنها در صورتی که dlc برای بازی دیسکیت خریده باشی نشون میده ، کامل مشخصه این تغییرات برای اینه دیسک حذف کردن و میخوان شیرینگ هم حذف کنناون غیب شدن بازی ها از پروفایل فقط برای شیرینگ نیست فکر کنم اگر اصلا ربط داشته باشه، چون الان چک کردم چند تا از بازی هایی که از پروفایلم غیب شدن اتفاقا دیسک هستند اکبند هم گرفتم، یعنی احتمالا باگی چیزی باشه حالا ممکنه شیرینگ هم پشت بندش باشه و اصن مینتننس مربوط به هم باشه که سونی داره تغییرات میده برای همین همه چی مختل شده...
پلی استیشن عناوین اشتراکی و فیزیکی را از لیست بازیهای بازیکنان حذف کرده است
در ادامه تصمیمات اشتباه سونی و پلی استیشن، کاربران متوجه شدهاند عناوین دیجیتالی که آنها روی حسابهای دیگر خریداری و از طریق Console Sharing تجربه کردهاند در لیست بازیهای آنها نشان داده نمیشوند و فقط در لیست تروفیها وجود دارند.
این موضوع شامل بازیهای فیزیکی نیز میشود و فقط در صورت خرید محتوای اضافی (برای مثال DLC) برای یک بازی فیزیکی میتوانید آن را در این لیست مشاهده کنید.
اوف بر اول و اخر این حماقتتمام بازی ها فیزیکی هم از پروفایل حذف کردن تنها در صورتی که dlc برای بازی دیسکیت خریده باشی نشون میده ، کامل مشخصه این تغییرات برای اینه دیسک حذف کردن و میخوان شیرینگ هم حذف کنن
)
قطعا از لحاظ حقوقی قبلا فکرش رو کردن.وقتی کنسول میخری و اکانت میسازی،برات ۱۰۰ صفحه بحث لایسنس و شرایط قانونی و حقوقی میاره که بخونی و هممون اسکرول میکنیم پایین صفحه و نکست میزنیم دقیقا همون لحظه، همه ی این شرایط رو قبول کردیم و رفتهمالک اصلی خودتیبقیه سو تفاهمه
در مورد اینایی که گفتی ٬ خراب شدن ٬ شکستن یا دزدیده شدن٬ اینا ارتباطی به حق مالکیت نداره٬ اونا پای خودمون ٬ ولی اینکه شما پول کامل یه محصولی رو بدی که ممکنه چند سال بعد دسترسیت به طور کامل بهش قطع بشه اصلا توجیه نداره.
اتفاقا اسکوئر بود کی بود، گفته بودن ملت جای اینکه بازی رو بخرن میرن تو یوتیوب تماشاش میکننالبته اینطوری که داریم پیش میریم، بعید نیست اون هم حذف بشه و مثلاً شرکتها بگردن یه قانونی چیزی از توی تنبونشون دربیارن که آپلود کل محتوای بازی روی یوتیوب حرام است و مشکلات قانونی دارد و از این صحبتها!
باور کن دیگه هیچی بعید نیست از نسل بعد.آموزش هک برای کنسول PS5اگه بعد از حذف دیسک، سیستم اشتراکی هم حذف بشه مشکلی نیست و هنوز یه روش برای تجربه بازیها توی ایران باقی میمونه: تماشای بازیها توی یوتیوب!![]()
این راه دفاع کردن و ماله کشیدن برای تصمیمات اشتباه شرکت راهیه که ۱۳ سال xbox فن ها رفتن نتیجش هم این بوده جای اینکه xbox اشتباهش رو جبران کنه گند بیشتری بعدش زده تا اینکه الان به اخر خط رسیدن xbox نابود شد و راه برگشتی براشون نیست .قطعا از لحاظ حقوقی قبلا فکرش رو کردن.وقتی کنسول میخری و اکانت میسازی،برات ۱۰۰ صفحه بحث لایسنس و شرایط قانونی و حقوقی میاره که بخونی و هممون اسکرول میکنیم پایین صفحه و نکست میزنیم دقیقا همون لحظه، همه ی این شرایط رو قبول کردیم و رفته
واضحتر بگم همه ی اونایی که تو این ۲۰ صفحه حرف از دیکتاتوری و نه به خشونت زدیم، خودمون پای این خشونت رو قبلا امضا کردیم رفته
به عباری محصولات اینچنینی قوانین استفاده مخصوص خودشون دارن و مالکیتش ۱۰۰ درصد نیست.مثل اینکه یه بلوری قانونی از یه موزیسین بخری و بگی چون پولش رو دادم پس از موزیکاش تو کلیپای خودم بدون محدودیت استفاده میکنم
گفتم وقتی اثرات اسید رفت بیا نه الان!وقتی پاسخی نداری ولی از روی ناراحتی می خوای یه چیزی گفته باشی!

هر دو نسخه رو روز لانچ از روز دیسک تموم و پلات کردم. بدون آپدیت بازی رو میشه کامل همراه با مراحل فرعی تموم کرد.در مورد دیسک من spider man رو گرفتم، عملا فکرکنم دیسک خالی بود چون اتصال به اینترنت میخواست و چند گیگ هم فایل دانلود کرد!
برادرگفتم وقتی اثرات اسید رفت بیا نه الان!
ناراحتی از چی دقیقا؟ فعلا جنابعالی از روی فشار اومدی داستان نوشتی. عملا دارم میگن برو توی این وبسایت یکی یکی بازیهارو تست کرده. نه فریمور لازمه نه آپدیت. اینکه نمیخوای قبول کنی چون از آرشیو کردن غافل موندی مشکل خودته
هر دو نسخه رو روز لانچ از روز دیسک تموم و پلات کردم. بدون آپدیت بازی رو میشه کامل همراه با مراحل فرعی تموم کرد.
از اون وبسایت بالایی میتونی اکثرا بازیهارو چک کنی که آیا دیتا بازی کامل روی دیسکه یا نه.
View attachment 412238View attachment 412239
خب اونوقت میشه عین مملکت خودمون.بازار آزاد همینهتا وقتی نهادی یا گروهی نباشن که بتونن جلوی این اتفاقات رو بگیرن چون سونی رقیبی نداره تبدیل میشه به اپل ۲
چه دیدی؟اصلا همین که سونی خبری تا این اندازه بد و واکنشبرانگیز رو با فاصله تقریبا یک سال و نیم مونده به ۲۰۲۸، رسما اعلام میکنه و از الان این همه فحش و ناسزا رو به جون میخره، نشون میده که تا لانچ PS6، خبرهای بد و اعصابخردکن زیادی تو چنته داره که چیزی مثل حذف دیسک و نسخه فیزیکی بازیها، جلوشون هیچه!!