خبر رسمی 2028،‌ پایانی بر تولید فیزیکی بازی های پلی استیشن

اون غیب شدن بازی ها از پروفایل فقط برای شیرینگ نیست فکر کنم اگر اصلا ربط داشته باشه، چون الان چک کردم چند تا از بازی هایی که از پروفایلم غیب شدن اتفاقا دیسک هستند اکبند هم گرفتم، یعنی احتمالا باگی چیزی باشه حالا ممکنه شیرینگ هم پشت بندش باشه و اصن مینتننس مربوط به هم باشه که سونی داره تغییرات میده برای همین همه چی مختل شده...
تمام بازی ها فیزیکی هم از پروفایل حذف کردن تنها در صورتی که dlc برای بازی دیسکیت خریده باشی نشون میده ، کامل مشخصه این تغییرات برای اینه دیسک حذف کردن و میخوان شیرینگ هم حذف کنن

پلی استیشن عناوین اشتراکی و فیزیکی را از لیست بازی‌های بازیکنان حذف کرده است

▫️در ادامه تصمیمات اشتباه سونی و پلی استیشن، کاربران متوجه شده‌اند عناوین دیجیتالی که آن‌ها روی حساب‌های دیگر خریداری و از طریق Console Sharing تجربه کرده‌اند در لیست بازی‌های آن‌ها نشان داده نمی‌شوند و فقط در لیست تروفی‌ها وجود دارند.

▪️این موضوع شامل بازی‌های فیزیکی نیز می‌شود و فقط در صورت خرید محتوای اضافی (برای مثال DLC) برای یک بازی فیزیکی می‌توانید آن را در این لیست مشاهده کنید.

تمام بازی ها فیزیکی هم از پروفایل حذف کردن تنها در صورتی که dlc برای بازی دیسکیت خریده باشی نشون میده ، کامل مشخصه این تغییرات برای اینه دیسک حذف کردن و میخوان شیرینگ هم حذف کنن
اوف بر اول و اخر این حماقت :دی

اخه چه ضرورتی داره این حماقت ها؟ همه چی رو کردن چرتکه، انگار نه انگار "اعتبار" هست که نهایتا چرتکه رو راه میندازه، شدن مثل این کاسب کِنِس طمعکار پول پرستایی که هرچی جمع میکنن میره زیر بالش و تشک :دی چقدر زشت و چیپ و سطح پایین... بی پرنسیپ... واقعا اوف بر سونی...

درود و ارادت
حقیقت تیتر خبر رو خوندم واقعا دلم گرفت..
که از اون دوران طلایی دیسک, آروم آروم به کجاها رسیدیم. پیشرفت تکنولوژی اغلب بازیهای کثیفی رو بهمون نشون میده که خب اجتناب پذیر هم نیست

این کمپانی ها رو دست کم نگیرید باور کنید پاش برسه برای اینکه دهن خیلی هارو ببندن, بابت عادی سازی یه سیستم جدیدی توی فروشگاه ها ایجاد می‌کنن که فرد بتونه بازی رو به صورت گیفت کارت/دیجیتالی هم خریداری کنه و وارد اکانتش کنه.
(البته اگر چنین چیزی تا الان هم اجرایی نشده باشه:-??)

اگه بعد از حذف دیسک، سیستم اشتراکی هم حذف بشه مشکلی نیست و هنوز یه روش برای تجربه بازی‌ها توی ایران باقی می‌مونه: تماشای بازی‌ها توی یوتیوب! :x
البته این‌طوری که داریم پیش می‌ریم، بعید نیست اون هم حذف بشه و مثلاً شرکت‌ها بگردن یه قانونی چیزی از توی تنبون‌شون دربیارن که آپلود کل محتوای بازی روی یوتیوب حرام است و مشکلات قانونی دارد و از این صحبت‌ها!
----------
ولی واقعاً نسل ما گیمرهای سالمند، خیلی خوش‌شانس‌تر از نسل‌های جدید بود و حداقل یه بخش زیادی از دوران گیمری رو با خیال راحت پشت سر گذاشتیم و کلی عشق و حال کردیم. با وجود همه مشکلات اقتصادی، به لطف کنسول‌های ارزون‌تر و بازی‌های کپی و فله‌ای می‌تونستیم هر چیزی رو می‌خوایم تجربه کنیم و حتی توی نسل‌های اخیر هم تا یه مقطعی خرید دیسک‌های نو و دست دوم خیلی راحت‌تر و ارزون‌تر بود. این وسط اگه کنسول می‌ترکید هم می‌رفتیم یکی دیگه می‌گرفتیم، چون بعد از چند سال قیمت‌شون نصف می‌شد نه اینکه از روز اول عرضه هم بیشتر بشه!
ولی هرچی جلوتر می‌ریم، گیمر بودن بیشتر به یه سرگرمی دشوار با اعمال شاقه تبدیل می‌شه و بچه مظلومی که می‌خواد یه کنسول ساده بگیره، باید در مرحله اول والدینش رو راضی کنه که وسط این وضعیت کثافت اقتصادی، ۱۰۰ و خرده‌ای میلیون هزینه کنن (و بعدش نگران خرابی‌های مختلف و قطع برق و... باشه) و بعد هم برای تهیه هر بازی یه پروسه‌ای رو پشت سر بذاره و احتمالاً در آینده این قضیه سخت‌تر هم می‌شه.

مالک اصلی خودتی :دی بقیه سو تفاهمه
در مورد اینایی که گفتی ٬ خراب شدن ٬ شکستن یا دزدیده شدن٬ اینا ارتباطی به حق مالکیت نداره٬ اونا پای خودمون ٬ ولی اینکه شما پول کامل یه محصولی رو بدی که ممکنه چند سال بعد دسترسیت به طور کامل بهش قطع بشه اصلا توجیه نداره.
قطعا از لحاظ حقوقی قبلا فکرش رو کردن.وقتی کنسول میخری و اکانت میسازی،برات ۱۰۰ صفحه بحث لایسنس و شرایط قانونی و حقوقی میاره که بخونی و هممون اسکرول میکنیم پایین صفحه و نکست میزنیم دقیقا همون لحظه، همه ی این شرایط رو قبول کردیم و رفته
واضحتر بگم همه ی اونایی که تو این ۲۰ صفحه حرف از دیکتاتوری و نه به خشونت زدن خودشون پای این خشونت رو قبلا امضا کردن رفته :)
به عبارتی محصولات اینچنینی قوانین استفاده مخصوص خودشون رو دارن و مالکیتش ۱۰۰ درصد نیست.مثل اینکه یه بلوری قانونی از یه موزیسین بخری و بگی چون پولش رو دادم پس از موزیکاش تو کلیپای خودم بدون محدودیت استفاده میکنم

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: Outer Heaven
البته این‌طوری که داریم پیش می‌ریم، بعید نیست اون هم حذف بشه و مثلاً شرکت‌ها بگردن یه قانونی چیزی از توی تنبون‌شون دربیارن که آپلود کل محتوای بازی روی یوتیوب حرام است و مشکلات قانونی دارد و از این صحبت‌ها!
اتفاقا اسکوئر بود کی بود، گفته بودن ملت جای اینکه بازی رو بخرن میرن تو یوتیوب تماشاش میکنن :)) باور کن دیگه هیچی بعید نیست از نسل بعد.

اصلا همین که سونی خبری تا این اندازه بد و واکنش‌برانگیز رو با فاصله تقریبا یک سال و نیم مونده به ۲۰۲۸، رسما اعلام می‌کنه و از الان این همه فحش و ناسزا رو به جون میخره، نشون میده که تا لانچ PS6، خبرهای بد و اعصاب‌خردکن زیادی تو چنته داره که چیزی مثل حذف دیسک و نسخه فیزیکی بازی‌ها، جلوشون هیچه!!

قطعا از لحاظ حقوقی قبلا فکرش رو کردن.وقتی کنسول میخری و اکانت میسازی،برات ۱۰۰ صفحه بحث لایسنس و شرایط قانونی و حقوقی میاره که بخونی و هممون اسکرول میکنیم پایین صفحه و نکست میزنیم دقیقا همون لحظه، همه ی این شرایط رو قبول کردیم و رفته
واضحتر بگم همه ی اونایی که تو این ۲۰ صفحه حرف از دیکتاتوری و نه به خشونت زدیم، خودمون پای این خشونت رو قبلا امضا کردیم رفته :)
به عباری محصولات اینچنینی قوانین استفاده مخصوص خودشون دارن و مالکیتش ۱۰۰ درصد نیست.مثل اینکه یه بلوری قانونی از یه موزیسین بخری و بگی چون پولش رو دادم پس از موزیکاش تو کلیپای خودم بدون محدودیت استفاده میکنم
این راه دفاع کردن و ماله کشیدن برای تصمیمات اشتباه شرکت راهیه که ۱۳ سال xbox فن ها رفتن نتیجش هم این بوده جای اینکه xbox اشتباهش رو جبران کنه گند بیشتری بعدش زده تا اینکه الان به اخر خط رسیدن xbox نابود شد و راه برگشتی براشون نیست .

وقتی پاسخی نداری ولی از روی ناراحتی می خوای یه چیزی گفته باشی!
گفتم وقتی اثرات اسید رفت بیا نه الان! :D
ناراحتی از چی دقیقا؟ فعلا جنابعالی از روی فشار اومدی داستان نوشتی. عملا دارم میگن برو توی این وبسایت یکی یکی بازیهارو تست کرده. نه فریمور لازمه نه آپدیت. اینکه نمیخوای قبول کنی چون از آرشیو کردن غافل موندی مشکل خودته:pepsi:
در مورد دیسک من spider man رو گرفتم، عملا فکرکنم دیسک خالی بود چون اتصال به اینترنت میخواست و چند گیگ هم فایل دانلود کرد!
هر دو نسخه رو روز لانچ از روز دیسک تموم و پلات کردم. بدون آپدیت بازی رو میشه کامل همراه با مراحل فرعی تموم کرد.
از اون وبسایت بالایی میتونی اکثرا بازیهارو چک کنی که آیا دیتا بازی کامل روی دیسکه یا نه.
IMG_9508.jpeg IMG_9507.jpeg

گفتم وقتی اثرات اسید رفت بیا نه الان! :D
ناراحتی از چی دقیقا؟ فعلا جنابعالی از روی فشار اومدی داستان نوشتی. عملا دارم میگن برو توی این وبسایت یکی یکی بازیهارو تست کرده. نه فریمور لازمه نه آپدیت. اینکه نمیخوای قبول کنی چون از آرشیو کردن غافل موندی مشکل خودته:pepsi:

هر دو نسخه رو روز لانچ از روز دیسک تموم و پلات کردم. بدون آپدیت بازی رو میشه کامل همراه با مراحل فرعی تموم کرد.
از اون وبسایت بالایی میتونی اکثرا بازیهارو چک کنی که آیا دیتا بازی کامل روی دیسکه یا نه.
View attachment 412238View attachment 412239
برادر
من دارم میگم spider man miles morales رو گرفتم چنین اتفاقی افتاد
دارم دروغ میگم یا نفعی دارم توی این کار؟دی عجیبا غرببا

تا وقتی نهادی یا گروهی نباشن که بتونن جلوی این اتفاقات رو بگیرن چون سونی رقیبی نداره تبدیل میشه به اپل ۲
خب اونوقت میشه عین مملکت خودمون.بازار آزاد همینه
ماها افکار سوسیالیستیمون رو دوست داریم تو جوامع آزاد و لیبرال ببینیم و معانی رو داریم عوض میکنیم ولی یه سیستم لیبرال، آزادی کامل رو به مالک اصلی داده و به مصرف کننده هم حق انتخاب داده. نه اینکه مصرف کننده بیاد با ابزار دولتی تولید کننده رو تحت فشار قرار بده.بازار خودش مشخص میکنه که یه سیاست از طرف تولید کننده بد بوده یا خوب

" اصول کلیدی اقتصاد لیبرال
  • بازار آزاد و رقابتی: قیمت‌گذاری، تولید و توزیع کالاها و خدمات از طریق عرضه و تقاضا و رقابت آزاد تعیین می‌شود.
  • مالکیت خصوصی: حق فرد برای مالکیت ابزار تولید و دارایی‌ها به رسمیت شناخته می‌شود.
  • تجارت آزاد: کاهش یا حذف تعرفه‌ها و موانع تجاری برای تسهیل تبادل کالاها در سطح بین‌المللی.
  • محدودیت نقش دولت: وظیفه دولت صرفاً حفظ امنیت، اجرای قانون و حفظ حقوق مالکیت است و نباید در قیمت‌گذاری یا توزیع ثروت دخالت کند."
حالا باز یه عده میان از اصول ماله کشی روضه میخونن

آخرین ویرایش:
اصلا همین که سونی خبری تا این اندازه بد و واکنش‌برانگیز رو با فاصله تقریبا یک سال و نیم مونده به ۲۰۲۸، رسما اعلام می‌کنه و از الان این همه فحش و ناسزا رو به جون میخره، نشون میده که تا لانچ PS6، خبرهای بد و اعصاب‌خردکن زیادی تو چنته داره که چیزی مثل حذف دیسک و نسخه فیزیکی بازی‌ها، جلوشون هیچه!!
چه دیدی؟
شاید عبارت always online رو هم دوباره ترند کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or