بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مخابرات تعرفه سرویس‌های فیبر نوری رو افزایش داده؟
من ماه قبل ۲۳۰ گیگ ۱۰۰مگ رو گرفته بودم ۳۸۵تومن؛ الان ۹۰ گیگ رو گذاشتن ۳۵۰.:|
من الان بعد پیام شما چک کردم، متاسفانه بله خیلی هم بی سر و صدا :|
۱۴۰ گیگ ۲۵۰ تومانی شده ۵۳۰!!

• Poker Face
Reactions: Ecthelion
مخابرات تعرفه سرویس‌های فیبر نوری رو افزایش داده؟
من ماه قبل ۲۳۰ گیگ ۱۰۰مگ رو گرفته بودم ۳۸۵تومن؛ الان ۹۰ گیگ رو گذاشتن ۳۵۰.:|
برای اینکه حرکتشون خیلی کارشناسی شده و خفن به نظر بیاد هم تو خبرش نوشتن

"در سبد جدید سرویس‌های تانوما، مهم‌ترین تغییر به بازنگری و افزایش حجم ترافیک اختصاص دارد و قیمت سرویس‌ها نسبت به گذشته بدون تغییر باقی مانده است."

انگار مثلا سرویسی که میفروشن به درد کاری به جز اینترنت میخوره که میگن خود سرویس تغییر نکرده قیمتش، حجمش تغییر کرده :)) مثلا سرویس وظیفه اصلیش نون گرفتن بوده حالا یه آپشن جانبی اینترنت هم گذاشته بودن براش.

• Poker Face
Reactions: Ecthelion
این شاتل دهن مارو اسفالت کرد #:-S پینگ افتضاح ٬ کارشناس حضوری هم برای ۱۰ روز دیگه هماهنگ کرده! دیگه برام ارزش نداره بخوام ادامه بدم رو سرویسشون
کسی تجربه p2p از زیتل داره؟

این شاتل دهن مارو اسفالت کرد #:-S پینگ افتضاح ٬ کارشناس حضوری هم برای ۱۰ روز دیگه هماهنگ کرده! دیگه برام ارزش نداره بخوام ادامه بدم رو سرویسشون
کسی تجربه p2p از زیتل داره؟
اگه مشکلت پینگه در نظر داری که سرور خاورمیانه همه گیما به فنا رفته و پبنگ همه داغونه دیگه؟ :D
زیتل من استفاده نکردم فقط تهران و اطرافش سرویس میده متاسفانه ولی هرکی دبدم گرفته راضی بوده خصوصا اگه پر مصرف باشی

• Like
Reactions: emaad.mir
اگه مشکلت پینگه در نظر داری که سرور خاورمیانه همه گیما به فنا رفته و پبنگ همه داغونه دیگه؟ :D
زیتل من استفاده نکردم فقط تهران و اطرافش سرویس میده متاسفانه ولی هرکی دبدم گرفته راضی بوده خصوصا اگه پر مصرف باشی
اینو میدونم :دی پینگ من رو ۷۹ ٬ ولی مشکل نوسان ٬ یهو میره تا ۵۰۰
فقط نت من اینجوریه

آقایون، جمع آوری اینترنت از روی خط به طور متوسط چند روز طول میکشه؟

من نت قبلیم پیشگامان بود. دوشنبه درخواست، هزینه و مدارک جمع آوریش رو دادم.
شنیدم ISP ها کلا اذیت میکنن واسه جمع آوری، واسه همین میخواستم ببینم از چقدر بیشتر طول کشید برم دنبال پیگیری و یا ثبت شکایت؟

آقایون، جمع آوری اینترنت از روی خط به طور متوسط چند روز طول میکشه؟

من نت قبلیم پیشگامان بود. دوشنبه درخواست و هزینه/مدارک جمع آوریش رو دادم.
شنیدم ISP ها کلا اذیت میکنن واسه جمع آوری، واسه همین میخواستم ببینم کی برم واسه ثبت شکایت؟
حدودا چند روز تا یک هفته شاید طول بکشه شنبه زنگ بزن از خودشون دوباره پیگیری کن
چرا پیشگامان تخلیه کردی؟ زنگ نزدن بهت؟ من هروقت پیشگامان درخواست تخلیه دادم زنگ زدن یه پیشنهاد بهتر دادن

• Like
Reactions: DedSec88
حدودا چند روز تا یک هفته شاید طول بکشه شنبه زنگ بزن از خودشون دوباره پیگیری کن
چرا پیشگامان تخلیه کردی؟ زنگ نزدن بهت؟ من هروقت پیشگامان درخواست تخلیه دادم زنگ زدن یه پیشنهاد بهتر دادن
چرا، پیشنهاد بهتر دادن، ولی خب ۵-۶ ماهیه اصلا تمدید و استفاده نکردم. برادرم میخواست بره رو اون خط واسه خودش یه نت بگیره، واسه همین درخواست تخلیه دادم.

پشتیبانیش تو تماس گفت بخاطر اختلالات ISP ها با مخابرات شاید تا ۲۰ روز طول بکشه تخلیه، ولی خب با خودم گفتم اینو به قصد منصرف کردن میگه یحتمل.:-?

چرا، پیشنهاد بهتر دادن، ولی خب ۵-۶ ماهیه اصلا تمدید و استفاده نکردم. برادرم میخواست بره رو اون خط واسه خودش یه نت بگیره، واسه همین درخواست تخلیه دادم.

پشتیبانیش تو تماس گفت بخاطر اختلالات ISP ها با مخابرات شاید تا ۲۰ روز طول بکشه تخلیه، ولی خب با خودم گفتم اینو به قصد منصرف کردن میگه یحتمل.:-?
من با پشتیبانی پیشگامان تا حالا مشکل نداشتم ولی تخلیه خط از سمت مخابراته ممکنه طول بکشه خودم مخابراتو تخلیه زدم هفته پیش و اسمس اینکه رفته برای جمع آوری اومده ولی هنوز تخلیه نشده
مخابرات حتی یه نفرم زنگ نزد بگه چرا داری تخلیه میکنی :))

• Smile
Reactions: DedSec88
فیبر مخابرات بسته هاش رو خیلی گرون کرده میخوام اگر بشه با هزینه مشابه یا حتی کمی گرونتر، از isp دیگه ای استفاده کنم. احتمالا تنها گزینه میشه td lte درسته؟ کسی چیزی میتونه پیشنهاد بده؟ سرعت حداقل 80 مگابیت بده با حداقل 300-400 گیگ ماهانه

فیبر مخابرات بسته هاش رو خیلی گرون کرده میخوام اگر بشه با هزینه مشابه یا حتی کمی گرونتر، از isp دیگه ای استفاده کنم. احتمالا تنها گزینه میشه td lte درسته؟ کسی چیزی میتونه پیشنهاد بده؟ سرعت حداقل 80 مگابیت بده با حداقل 300-400 گیگ ماهانه
فکر میکنم تنها گزینه ات با این حجم در ماه پیشگامان باشه
400 گیگ ماهانه رو بهت میده ، 900 تومان
کلا td بسیار گران است ، اما خوب این حجم این قیمت پیشگامان خوب میده
من خودم سرعت 6 مگ رو براحتی ازش میگیرم.

• Like
Reactions: mohsen_mzh
روابط عمومی ایرانسل در پاسخ به پیگیری‌های زومیت در خصوص این موضوع، حذف بسته‌های ۲ تا ۷ صبح این اپراتور را تایید کرده و علت حذف این بسته‌ها را «کمتر بودن قیمت این بسته‌ها از حداقل تعرفه مصوب رگولاتوری» اعلام می‌کند: «بسته‌های غیر اوج، زیر کف تعرفه مصوب رگولاتوری قرار داشتند و به این دلیل حذف شدند.»

آن دسته از مشترکانی که طی ۶ ماه اخیر، یکی از این بسته‌ها را خریداری کرده باشند، همچنان می‌توانند از طریق بخش «بسته‌های پیشنهادی» در سوپر اپلیکیشن ایرانسل‌من یا شماره‌گیری کد دستوری #۴۴۴۴*، این بسته‌ها را فعال‌سازی کنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or