من الان بعد پیام شما چک کردم، متاسفانه بله خیلی هم بی سر و صدامخابرات تعرفه سرویسهای فیبر نوری رو افزایش داده؟
من ماه قبل ۲۳۰ گیگ ۱۰۰مگ رو گرفته بودم ۳۸۵تومن؛ الان ۹۰ گیگ رو گذاشتن ۳۵۰.![]()

برای اینکه حرکتشون خیلی کارشناسی شده و خفن به نظر بیاد هم تو خبرش نوشتنمخابرات تعرفه سرویسهای فیبر نوری رو افزایش داده؟
من ماه قبل ۲۳۰ گیگ ۱۰۰مگ رو گرفته بودم ۳۸۵تومن؛ الان ۹۰ گیگ رو گذاشتن ۳۵۰.![]()
مثلا سرویس وظیفه اصلیش نون گرفتن بوده حالا یه آپشن جانبی اینترنت هم گذاشته بودن براش.اگه مشکلت پینگه در نظر داری که سرور خاورمیانه همه گیما به فنا رفته و پبنگ همه داغونه دیگه؟این شاتل دهن مارو اسفالت کردپینگ افتضاح ٬ کارشناس حضوری هم برای ۱۰ روز دیگه هماهنگ کرده! دیگه برام ارزش نداره بخوام ادامه بدم رو سرویسشون
کسی تجربه p2p از زیتل داره؟
اینو میدونماگه مشکلت پینگه در نظر داری که سرور خاورمیانه همه گیما به فنا رفته و پبنگ همه داغونه دیگه؟
زیتل من استفاده نکردم فقط تهران و اطرافش سرویس میده متاسفانه ولی هرکی دبدم گرفته راضی بوده خصوصا اگه پر مصرف باشی
حدودا چند روز تا یک هفته شاید طول بکشه شنبه زنگ بزن از خودشون دوباره پیگیری کنآقایون، جمع آوری اینترنت از روی خط به طور متوسط چند روز طول میکشه؟
من نت قبلیم پیشگامان بود. دوشنبه درخواست و هزینه/مدارک جمع آوریش رو دادم.
شنیدم ISP ها کلا اذیت میکنن واسه جمع آوری، واسه همین میخواستم ببینم کی برم واسه ثبت شکایت؟
چرا، پیشنهاد بهتر دادن، ولی خب ۵-۶ ماهیه اصلا تمدید و استفاده نکردم. برادرم میخواست بره رو اون خط واسه خودش یه نت بگیره، واسه همین درخواست تخلیه دادم.حدودا چند روز تا یک هفته شاید طول بکشه شنبه زنگ بزن از خودشون دوباره پیگیری کن
چرا پیشگامان تخلیه کردی؟ زنگ نزدن بهت؟ من هروقت پیشگامان درخواست تخلیه دادم زنگ زدن یه پیشنهاد بهتر دادن

من با پشتیبانی پیشگامان تا حالا مشکل نداشتم ولی تخلیه خط از سمت مخابراته ممکنه طول بکشه خودم مخابراتو تخلیه زدم هفته پیش و اسمس اینکه رفته برای جمع آوری اومده ولی هنوز تخلیه نشدهچرا، پیشنهاد بهتر دادن، ولی خب ۵-۶ ماهیه اصلا تمدید و استفاده نکردم. برادرم میخواست بره رو اون خط واسه خودش یه نت بگیره، واسه همین درخواست تخلیه دادم.
پشتیبانیش تو تماس گفت بخاطر اختلالات ISP ها با مخابرات شاید تا ۲۰ روز طول بکشه تخلیه، ولی خب با خودم گفتم اینو به قصد منصرف کردن میگه یحتمل.![]()

فکر میکنم تنها گزینه ات با این حجم در ماه پیشگامان باشهفیبر مخابرات بسته هاش رو خیلی گرون کرده میخوام اگر بشه با هزینه مشابه یا حتی کمی گرونتر، از isp دیگه ای استفاده کنم. احتمالا تنها گزینه میشه td lte درسته؟ کسی چیزی میتونه پیشنهاد بده؟ سرعت حداقل 80 مگابیت بده با حداقل 300-400 گیگ ماهانه