خبر رسمی 2028،‌ پایانی بر تولید فیزیکی بازی های پلی استیشن

برخی کامنت ها رو خوندم مطمئن شدم برخی با PS5 بازی نمی کنن! :D
هیچ مترو معیاری وجود نداره که تضمین کنه شما با داشتن دیسک و بدون اتصال اینترنت می تونید اکثر عناوین رو بدون آپدیت اجرا کنید و این مورد صرفا به انحصاری محدود نمی شه و عناوین مولتی پلتفرم هم شامل می شه.
8-|8-|8-|
اثرات اسید رفت بیا دوباره چیزیکه نوشتی رو بخون.

"در ادامه تصمیمات اشتباه سونی و پلی استیشن، کاربران متوجه شده‌اند عناوین دیجیتالی که آن‌ها روی حساب‌های دیگر خریداری و از طریق Console Sharing تجربه کرده‌اند در لیست بازی‌های آن‌ها نشان داده نمی‌شوند و فقط در لیست تروفی‌ها وجود دارند."

100 دلار نوش جان

حالا هی ماله بکش :D

..............

جای سونی بودم به جز دسته کابل ها رو جدا می فروختم نسل بعدی. وقتی سواری می دن چرا سوار نشی :D
اینو من تازه فهمیدم! حقیقتا پرام ریخته! قشنگ نشونه اینه که بازی ظرفیتی سرش قراره گرد بشه.
بابا چقدر سونی حروم زادس! هر هفته خبر کثافت کاری جدیدشون داره میاد. بعد این سونی رو میان دفاع میکنن ازش و براش یقه جر میده!
نسل بعد من بعید میدونم شخصا بیام سمت کنسول این پست فطرتا. هربار بیشتر مطمئن میشم که دوران کنسولای PS لااقل برای من تموم شده. اعصابم راحت میشه از این اخبار منفی که شده هفتگی دیگه.

در مورد مالکیت هم سوال پیش میاد.اگه دیسگ خراب شد شما دقیقا مالک چی هستید؟اگه گم شد مالک چی هستید؟اگه دزدیده شد مالک چی هستید؟
و نکته مهم در مورد مالکیت.سونی که صاحب کنسول و مالک اصلی هست آیا نمیتونه رو جنس خودش قوانین خودش رو بذاره؟حق مالکیت فقط برای خریدار صدق میکنه و برای فروشنده نه؟
مالک اصلی خودتی :دی بقیه سو تفاهمه
در مورد اینایی که گفتی ٬ خراب شدن ٬ شکستن یا دزدیده شدن٬ اینا ارتباطی به حق مالکیت نداره٬ اونا پای خودمون ٬ ولی اینکه شما پول کامل یه محصولی رو بدی که ممکنه چند سال بعد دسترسیت به طور کامل بهش قطع بشه اصلا توجیه نداره.

خیلی کنجکاوم بدونم کوروش که با مدیران سونی در ارتباطه چه ماله ای برای کشیدن روی قضیه فمیلی شیرینگ با فونت بزرگ و کلمات قرمز داره که ما کاربران عادی و معمولی رو تفهیم کنه!
@kourooshkabir25
ایموجی :-??یادت رفت:دی

این قضیه هم به اینجا ختم نمیشه
اول تایید لایسنس و وصل شدن به اینترنت بود، بعد حذف دیسک و بعد هم حذف شیرینگ. بعدی چیه خدا داند

برادر. شما و برخی دیگر از دوستان کاملا در اشتباهید. حتی داشتن دیسک هم دیگه مالکیت حساب نمیشه. خیلی از بازیها وقتی دیسک رو میذاری باید حتما باقی دیتا رو از اینترنت دانلود کنی پس عملا به psn وابسته ای. بعضی بازیها هم تا به اینترنت وصل نشی اصلا لایسنس بازی برات فعال نمیشه و بازی قابل اجرا نیست. بعضی بازیها هم اگر اجرا بشن دارای پچ جدید نیست و عملا بی فایده هست. نمیدونم چرا فکر میکنید هنوز تو نسل ششم و هفتم هستیم. شما در هر صورت نیاز دارید به که اینترنت وصل بشید وگرنه اصلا بازیها براتون کار نمیکنه.
بحث اپدیت کردن یه چیز جداست
یه مثال کوچیک بزنم برات ٬ من الان دیسک درایو کلاب دارم ٬ همه میدونیم که سونی این بازی رو از استور سال ها پیش حذف کرد! یعنی شما اگه دیجیتالی خریده بودی عملا پر! رفت رو هوا
ولی من الان دیسک و بزارم آپدیتش هم میاد و قابل بازی.

• Like
Reactions: MoonD and Amir09
ایموجی :-??یادت رفت:دی

این قضیه هم به اینجا ختم نمیشه
اول تایید لایسنس و وصل شدن به اینترنت بود، بعد حذف دیسک و بعد هم حذف شیرینگ. بعدی چیه خدا داند
هرچی که هست واقعا ترسناکه! اصلا نمیتونم تصور کنم این قابلیت به هر طریقی حالا، جلوش گرفته بشه چه بلایی سر گیمینگ ایران میاد. همون خارجیا هم درصدیشون که کم هم نیستن با دوست و رفیقشون شیرینگ بازی میخرن.

به امید خدا زنده باشیم همین GTA VI بازی کنیم و ببینیم این اینترگلنتیک چیه... دیگه نسلم تموم میشه و دوران کنسول گیمینگ ماهم به پایان میرسه.

بعید میدونم با شرایط فعلی روزی باشه که بخوام PS6 بخرم و حتی اگه TLOU P3 یا آنچ 5 بیاد هم مطمئنم برای این نسل هم پورت میشه وگرنه که یه کنسول کرایه میکنم یه هفته و خلاص.

اینم در ادامه از پروتون میل :D

20260703_011413.png

گیمینگ داره میشه تجربه لوکس. بازی ۱۰۰ دلاری
کنسول ۱۰۰۰ دلاری! فکرکنم این نسل اخرین نسلی بود که اکثر بچه ها تجربش کردند. حتی کنسول هم ارزون بشه، با این بازی های گرون نمیشه چیزی رو تجربه کرد.
با این وضعیت گیمینگ برای ایرانیا از لاکچری بودن هم میگذره دیگه تموم شدست ! تنها راهش اینه از قبل سیستم داشته باشی مثل دوستان بی طرف بخوابی رو تاپیک crack watch ببینی چی کرک میشه تا بازی کنی وگرنه زمان ps6 با دلار ۵۰۰ تومنی سیستم بستن هم ارزو میشه .

اون غیب شدن بازی ها از پروفایل فقط برای شیرینگ نیست فکر کنم اگر اصلا ربط داشته باشه، چون الان چک کردم چند تا از بازی هایی که از پروفایلم غیب شدن اتفاقا دیسک هستند اکبند هم گرفتم، یعنی احتمالا باگی چیزی باشه حالا ممکنه شیرینگ هم پشت بندش باشه و اصن مینتننس مربوط به هم باشه که سونی داره تغییرات میده برای همین همه چی مختل شده...

• Like
Reactions: Destro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or