هیچ مترو معیاری وجود نداره که تضمین کنه شما با داشتن دیسک و بدون اتصال اینترنت می تونید اکثر عناوین رو بدون آپدیت اجرا کنید و این مورد صرفا به انحصاری محدود نمی شه و عناوین مولتی پلتفرم هم شامل می شه.

اینو من تازه فهمیدم! حقیقتا پرام ریخته! قشنگ نشونه اینه که بازی ظرفیتی سرش قراره گرد بشه."در ادامه تصمیمات اشتباه سونی و پلی استیشن، کاربران متوجه شدهاند عناوین دیجیتالی که آنها روی حسابهای دیگر خریداری و از طریق Console Sharing تجربه کردهاند در لیست بازیهای آنها نشان داده نمیشوند و فقط در لیست تروفیها وجود دارند."
100 دلار نوش جان
حالا هی ماله بکش
..............
جای سونی بودم به جز دسته کابل ها رو جدا می فروختم نسل بعدی. وقتی سواری می دن چرا سوار نشی![]()
وقتی پاسخی نداری ولی از روی ناراحتی می خوای یه چیزی گفته باشی!برخی کامنت ها رو خوندم مطمئن شدم برخی با PS5 بازی نمی کنن!
اثرات اسید رفت بیا دوباره چیزیکه نوشتی رو بخون.
مالک اصلی خودتیدر مورد مالکیت هم سوال پیش میاد.اگه دیسگ خراب شد شما دقیقا مالک چی هستید؟اگه گم شد مالک چی هستید؟اگه دزدیده شد مالک چی هستید؟
و نکته مهم در مورد مالکیت.سونی که صاحب کنسول و مالک اصلی هست آیا نمیتونه رو جنس خودش قوانین خودش رو بذاره؟حق مالکیت فقط برای خریدار صدق میکنه و برای فروشنده نه؟
ایموجیخیلی کنجکاوم بدونم کوروش که با مدیران سونی در ارتباطه چه ماله ای برای کشیدن روی قضیه فمیلی شیرینگ با فونت بزرگ و کلمات قرمز داره که ما کاربران عادی و معمولی رو تفهیم کنه!
@kourooshkabir25
یادت رفتبحث اپدیت کردن یه چیز جداستبرادر. شما و برخی دیگر از دوستان کاملا در اشتباهید. حتی داشتن دیسک هم دیگه مالکیت حساب نمیشه. خیلی از بازیها وقتی دیسک رو میذاری باید حتما باقی دیتا رو از اینترنت دانلود کنی پس عملا به psn وابسته ای. بعضی بازیها هم تا به اینترنت وصل نشی اصلا لایسنس بازی برات فعال نمیشه و بازی قابل اجرا نیست. بعضی بازیها هم اگر اجرا بشن دارای پچ جدید نیست و عملا بی فایده هست. نمیدونم چرا فکر میکنید هنوز تو نسل ششم و هفتم هستیم. شما در هر صورت نیاز دارید به که اینترنت وصل بشید وگرنه اصلا بازیها براتون کار نمیکنه.
هرچی که هست واقعا ترسناکه! اصلا نمیتونم تصور کنم این قابلیت به هر طریقی حالا، جلوش گرفته بشه چه بلایی سر گیمینگ ایران میاد. همون خارجیا هم درصدیشون که کم هم نیستن با دوست و رفیقشون شیرینگ بازی میخرن.ایموجییادت رفت
—
این قضیه هم به اینجا ختم نمیشه
اول تایید لایسنس و وصل شدن به اینترنت بود، بعد حذف دیسک و بعد هم حذف شیرینگ. بعدی چیه خدا داند
با این وضعیت گیمینگ برای ایرانیا از لاکچری بودن هم میگذره دیگه تموم شدست ! تنها راهش اینه از قبل سیستم داشته باشی مثل دوستان بی طرف بخوابی رو تاپیک crack watch ببینی چی کرک میشه تا بازی کنی وگرنه زمان ps6 با دلار ۵۰۰ تومنی سیستم بستن هم ارزو میشه .گیمینگ داره میشه تجربه لوکس. بازی ۱۰۰ دلاری
کنسول ۱۰۰۰ دلاری! فکرکنم این نسل اخرین نسلی بود که اکثر بچه ها تجربش کردند. حتی کنسول هم ارزون بشه، با این بازی های گرون نمیشه چیزی رو تجربه کرد.