بیشتر منظور بازی های جدید هست بازی های اینده ساعد مثلا جی تی ای 6 اگر از امروز اینترنت قطع باشه، حتی دیسک هم (اگر میداشت) میگرفتی باز برای اجرا مشکل پیدا میکردی چون فریمور کنسول باید اپدیت شه تا بازی اجرا بشه... در مورد بازی های قبلی یا بازی هایی که تا حالا اومده (از اپدیت کنسول عقب نیستند) اما سخنت کاملا درسته...اول از همه یه سلام بکنیم به او دسته از دوستانی که میگفتن "باید مدیر جاپونی با روح سامورایی بیاد سرکار تا سونی به اصل خودش برگرده" خب اینم از مدیریت ژاپنی
دوم، شخصا توی این سالها 80% آرشیو بازیهایی که آفلاین میشه اجرا کرد رو کامل کردم ولی حقیقتا تعداد بازیهایی که باعث بشه روز لانچ برم سراغش هم خیلی کم شده. مخصوصا بخاطر دغدغه های زندگی زیاد تعحب نکردم از این خبر زیادم برام مهم نیست حتی با اینکه همیشه فیزیکی خریدم.
سوم، نسل بعد شخصا 30 سالم میشه و بیشتر دلم میخواد بازیهای قدیمی رو برای آخرین بار با بهترین کیفیت تجربه کنم. قطعا اول PC رو آپگرید میکنم و فقط برای انحصاری ها PS میگیرم. پول دادن برای دیجیتالی اونم با قیمت استور سونی بنظرم حماقته.
چهارم، توی این سالها و همینطور توی صفحات قبل دیدم چند نفری گفتن، "خیلی از بازیها بدون آپدیت و آفلاین اصلا نمیشه اجراشون کرد" که حرف اشتباهی هستش. من تقریبا بیشتر عناوین مورد علاقه نسل 7-8 رو دیسکی آرشیو کردم. برای اثباتش هم یه وبسایتی هست به اسم "Does it Play" که کارش تست دیسک بازیها رو پلتفرم هایی مختلف هستش.
کل بازیهایی که آفلاین بدون آپدیت قابل اجرا هست:
View attachment 412170
عناوین PS5 :
View attachment 412171
عناوین PS4:
View attachment 412172
عناوین PS3:
View attachment 412173
میخوام اینو بگم، این طرز فکری که "به هرحال بازیهای امروزی رو بدون آپدیت روز اول اجرا نمیشن یا پر ایرادن" حرف بی پایه و اساسی هستش. حتی مثلا منتقد هایی که براشون کد فرستاده میشه 1 ماه قبل عرضه بازی بدون آپدیت روز اول بازی رو تجربه میکنن. درسته توی این 3-4 سال گذشته خیلی کمتر گیم بازی میکنم ولی برای گیمرایی مثل منکه سال 2014 موقع شروع نسل 7 با این ویدیو Playstaion از Xbox کوچ کردم به PS بدترین خبر هستش و امیدوارم منصرف بشن. حالا نشدن هم به یه ور.. به درک.![]()
والا مهرداد خیلی از بازیهای دیسکی بدون آپدیت چه خود بازی یا فریمور بدون مشکل اجرا میش تا جاییکه من دیدم. یه جاهای مثل نسخه PS5 گیرز این مایکروسافت پدرسگ مجبورت میکنه بازی رو حتما آپدیت کنی که با آفلاین کردن کنسول مشکل حل میشه.بیشتر منظور بازی های جدید هست بازی های اینده ساعد مثلا جی تی ای 6 اگر از امروز اینترنت قطع باشه، حتی دیسک هم (اگر میداشت) میگرفتی باز برای اجرا مشکل پیدا میکردی چون فریمور کنسول باید اپدیت شه تا بازی اجرا بشه... در مورد بازی های قبلی یا بازی هایی که تا حالا اومده (از اپدیت کنسول عقب نیستند) اما سخنت کاملا درسته...
یا اینکه اگر حداقلی از اینترنت باشه که بتونی فریمور رو اپدیت کنی، احتمال داره بخش مهمی از بازی های اینده هم (همین 2 سال باقی مونده از دیسک) ورژن 1 که رو دیسک هست بدون مشکل اجرا شه و حتی تموم شه بدون باگ و گلیچ و....، ولی خب اپدیت یه جورایی عادت هم شده دیگه بازی رو اپدیت نکنی یجوریه انگار ناقص هست![]()
بازیا خودشون اپدیت فریمور رو هم دارن . من دیسک نینجا گیدن چهار رو گذاشتم گفت دستگاه باید اپدیت بشه بعد خودش از دیسک اپدیت رو نصب کرد بعدم بازی اینستال شد. و رفت داخل بازی .برخی کامنت ها رو خوندم مطمئن شدم برخی با دیسک بازی نمی کنن! بحث حذف دیسک جای خودش ولی چیزی که اطلاع نداریدو به عنوان فکت مطرح نکنید، اکثر عناوین جدید و عناوین قدیمی آپدیت اجباری روز لانچ دارن، یعنی شما با داشتن دیسک هم اجبار می شید بازی رو آپدیت کنید و با آپدیت بازی فریمویر کنسول هم باید آپدیت بشه وگرنه اجازه اجرای بازی رو نمی ده. هیچ مترو معیاری وجود نداره که تضمین کنه شما با داشتن دیسک و بدون اتصال اینترنت می تونید اکثر عناوین رو بدون آپدیت اجرا کنید و این مورد صرفا به انحصاری محدود نمی شه و عناوین مولتی پلتفرم هم شامل می شه.
حذف دیسک از 2028 قراره استارت بخوره و فرصت هنوز هست مردم و رسانه ها با فشار آوردن، سونی رو از این تصمیم منصرف کنن، بنظر به دلایل مختلف فروش عناوین فیزیکی با این خبر تا مدتی بوست می شه و خودش یک نوع اعتراضه
همشون فایل آپدیت رو دارن، از زمان PS3 آپدیت فریمویر داخل دیسک بود، همین NG که مثال می زنی اگه آپدیت جدید بگیره و نخوای فریمویر رو آپدیت کنی می تونی راحت بازی رو آپدیت کنی، ولی موقع رفتن داخل بازی می گه فریمویر باید آپدیت بشه چرا؟ چون دیسک شما پس از مدت کوتاهی فریمویرش منسوخ می شه و آپدیت جدید بازی حاوی فریمویر جدیده. "در مورد آپدیت اجباری عناوین قدیمی که بحثش بود مثال زدم و فریمویر همره آپدیت بازی باید از طریق نت بروز بشه"بازیا خودشون اپدیت فریمور رو هم دارن . من دیسک نینجا گیدن چهار رو گذاشتم گفت دستگاه باید اپدیت بشه بعد خودش از دیسک اپدیت رو نصب کرد بعدم بازی اینستال شد. و رفت داخل بازی .
کلا اینطوریه که اگه با اینترنت نشد اپدیت دانلود کنید ی دیسک جدید بزارید اونم اپدیتو داره
پلی استیشن عناوین اشتراکی و فیزیکی را از لیست بازیهای بازیکنان حذف کرده است
در ادامه تصمیمات اشتباه سونی و پلی استیشن، کاربران متوجه شدهاند عناوین دیجیتالی که آنها روی حسابهای دیگر خریداری و از طریق Console Sharing تجربه کردهاند در لیست بازیهای آنها نشان داده نمیشوند و فقط در لیست تروفیها وجود دارند.
این موضوع شامل بازیهای فیزیکی نیز میشود و فقط در صورت خرید محتوای اضافی (برای مثال DLC) برای یک بازی فیزیکی میتوانید آن را در این لیست مشاهده کنید.
MoonMedia.ir
اصلا شک نداشته باشید بساط شیرینگ رو جمع میکنه. شیرینگ فقط وجود داشت که یه برتری ای نسبت به دیسک وجود داشته باشه.بزودی سونی اشتراک بازی رو هم برمیداره ببینم اون دوستان عزیز وقتی نشه ظرفیتی خرید بازم سنگ دیجیتال به سینه میزنن .