خبر رسمی 2028،‌ پایانی بر تولید فیزیکی بازی های پلی استیشن

همینه که هست و هیچ کس کاری نمیتونه بکنه و همه چیز همیشه تغییر میکنه و گاهی اوقات باب میل ماست گاهی نیست نیست متاسفانه شاید اصلا ۵۰ سال دیگه حتی بیرون رفتن از خونه هم یه چیز غیر عادی و عجیب و تابو باشه و هر شخص یه همدم شخصی سازی شده مثل joi تو بلیدرانر داشته باشه و ارتباط واقعی بین انسانها معنی نداشته باشه، حذف دستگاه فیزیکی که بماند. غرها رو هم چن روزی بزنید بعدش همه چیز فراموش میشه و عادی میشه چون ذات انسان همینه و بدن و ذهن فیزیکی برای بقا طراحی شده نه کشف واقعیتها و حقیقت و همیشه برای بقا مجبوره با شرایط کنار بیاد و خودش رو وفق بده و کوتاه بیاد

فکر کنم اکثر بچه های اینجا سن کمی دارند. ماهایی که پیرمردهای اینجا هستیم روند تغییر و بازنشسته شدن خیلی چیزها رو دیدیم. اولین کنسول من با نوار کاست کار میکرد. کمودور ۶۴. بعدش فلاپی نرم اومد بعدش سخت. بعدش cd بعدش dvd بعدش dvd hd بعد بلوری بین اینا هم فلش و هارد اکسترنال. الان نوار کاست و فلاپی و بقیه تا بلوری کجان؟ رفتن تو تاریخ. درایو نوری هم با کلاود و سرورهای عظیم و سرعت اینترنت بالا تو تاریخ رفته. مشکل ماکروسافت سال ۲۰۱۳ این بود که شاش داشت اگه صبر میکرد به اینجا میرسید ولی سر طمع خودش رو نابود کرد.
البته نبودن دسته یا کنترلر تو کنسول واقعا کثافت خالصه. طرف پول میده کنسول میگیره بدون کنترلر باید با ت*ماش بازی کنه‌ این چه مسخره بازی آخه.

اول از همه یه سلام بکنیم به او دسته از دوستانی که میگفتن "باید مدیر جاپونی با روح سامورایی بیاد سرکار تا سونی به اصل خودش برگرده" خب اینم از مدیریت ژاپنی :)

دوم، شخصا توی این سالها 80% آرشیو بازیهایی که آفلاین میشه اجرا کرد رو کامل کردم ولی حقیقتا تعداد بازیهایی که باعث بشه روز لانچ برم سراغش هم خیلی کم شده. مخصوصا بخاطر دغدغه های زندگی زیاد تعحب نکردم از این خبر زیادم برام مهم نیست حتی با اینکه همیشه فیزیکی خریدم.

سوم، نسل بعد شخصا 30 سالم میشه و بیشتر دلم میخواد بازیهای قدیمی رو برای آخرین بار با بهترین کیفیت تجربه کنم. قطعا اول PC رو آپگرید میکنم و فقط برای انحصاری ها PS میگیرم. پول دادن برای دیجیتالی اونم با قیمت استور سونی بنظرم حماقته.

چهارم، توی این سالها و همینطور توی صفحات قبل دیدم چند نفری گفتن، "خیلی از بازیها بدون آپدیت و آفلاین اصلا نمیشه اجراشون کرد" که حرف اشتباهی هستش. من تقریبا بیشتر عناوین مورد علاقه نسل 7-8 رو دیسکی آرشیو کردم. برای اثباتش هم یه وبسایتی هست به اسم "Does it Play" که کارش تست دیسک بازیها رو پلتفرم هایی مختلف هستش.
کل بازیهایی که آفلاین بدون آپدیت قابل اجرا هست:
1783056514108.png

عناوین PS5 :
1783056562353.png

عناوین PS4:
1783056597243.png

عناوین PS3:
1783056643794.png

میخوام اینو بگم، این طرز فکری که "به هرحال بازیهای امروزی رو بدون آپدیت روز اول اجرا نمیشن یا پر ایرادن" حرف بی پایه و اساسی هستش. حتی مثلا منتقد هایی که براشون کد فرستاده میشه 1 ماه قبل عرضه بازی بدون آپدیت روز اول بازی رو تجربه میکنن. درسته توی این 3-4 سال گذشته خیلی کمتر گیم بازی میکنم ولی برای گیمرایی مثل منکه سال 2014 موقع شروع نسل 7 با این ویدیو Playstaion از Xbox کوچ کردم به PS بدترین خبر هستش و امیدوارم منصرف بشن. حالا نشدن هم به یه ور.. به درک. :D

اول از همه یه سلام بکنیم به او دسته از دوستانی که میگفتن "باید مدیر جاپونی با روح سامورایی بیاد سرکار تا سونی به اصل خودش برگرده" خب اینم از مدیریت ژاپنی :)

دوم، شخصا توی این سالها 80% آرشیو بازیهایی که آفلاین میشه اجرا کرد رو کامل کردم ولی حقیقتا تعداد بازیهایی که باعث بشه روز لانچ برم سراغش هم خیلی کم شده. مخصوصا بخاطر دغدغه های زندگی زیاد تعحب نکردم از این خبر زیادم برام مهم نیست حتی با اینکه همیشه فیزیکی خریدم.

سوم، نسل بعد شخصا 30 سالم میشه و بیشتر دلم میخواد بازیهای قدیمی رو برای آخرین بار با بهترین کیفیت تجربه کنم. قطعا اول PC رو آپگرید میکنم و فقط برای انحصاری ها PS میگیرم. پول دادن برای دیجیتالی اونم با قیمت استور سونی بنظرم حماقته.

چهارم، توی این سالها و همینطور توی صفحات قبل دیدم چند نفری گفتن، "خیلی از بازیها بدون آپدیت و آفلاین اصلا نمیشه اجراشون کرد" که حرف اشتباهی هستش. من تقریبا بیشتر عناوین مورد علاقه نسل 7-8 رو دیسکی آرشیو کردم. برای اثباتش هم یه وبسایتی هست به اسم "Does it Play" که کارش تست دیسک بازیها رو پلتفرم هایی مختلف هستش.
کل بازیهایی که آفلاین بدون آپدیت قابل اجرا هست:
View attachment 412170

عناوین PS5 :
View attachment 412171

عناوین PS4:
View attachment 412172

عناوین PS3:
View attachment 412173

میخوام اینو بگم، این طرز فکری که "به هرحال بازیهای امروزی رو بدون آپدیت روز اول اجرا نمیشن یا پر ایرادن" حرف بی پایه و اساسی هستش. حتی مثلا منتقد هایی که براشون کد فرستاده میشه 1 ماه قبل عرضه بازی بدون آپدیت روز اول بازی رو تجربه میکنن. درسته توی این 3-4 سال گذشته خیلی کمتر گیم بازی میکنم ولی برای گیمرایی مثل منکه سال 2014 موقع شروع نسل 7 با این ویدیو Playstaion از Xbox کوچ کردم به PS بدترین خبر هستش و امیدوارم منصرف بشن. حالا نشدن هم به یه ور.. به درک. :D
بیشتر منظور بازی های جدید هست بازی های اینده ساعد مثلا جی تی ای 6 اگر از امروز اینترنت قطع باشه، حتی دیسک هم (اگر میداشت) میگرفتی باز برای اجرا مشکل پیدا میکردی چون فریمور کنسول باید اپدیت شه تا بازی اجرا بشه... در مورد بازی های قبلی یا بازی هایی که تا حالا اومده (از اپدیت کنسول عقب نیستند) اما سخنت کاملا درسته...

یا اینکه اگر حداقلی از اینترنت باشه که بتونی فریمور رو اپدیت کنی، احتمال داره بخش مهمی از بازی های اینده هم (همین 2 سال باقی مونده از دیسک) ورژن 1 که رو دیسک هست بدون مشکل اجرا شه و حتی تموم شه بدون باگ و گلیچ و....، ولی خب اپدیت یه جورایی عادت هم شده دیگه بازی رو اپدیت نکنی یجوریه انگار ناقص هست :دی

• Like
Reactions: OceanSky
بیشتر منظور بازی های جدید هست بازی های اینده ساعد مثلا جی تی ای 6 اگر از امروز اینترنت قطع باشه، حتی دیسک هم (اگر میداشت) میگرفتی باز برای اجرا مشکل پیدا میکردی چون فریمور کنسول باید اپدیت شه تا بازی اجرا بشه... در مورد بازی های قبلی یا بازی هایی که تا حالا اومده (از اپدیت کنسول عقب نیستند) اما سخنت کاملا درسته...

یا اینکه اگر حداقلی از اینترنت باشه که بتونی فریمور رو اپدیت کنی، احتمال داره بخش مهمی از بازی های اینده هم (همین 2 سال باقی مونده از دیسک) ورژن 1 که رو دیسک هست بدون مشکل اجرا شه و حتی تموم شه بدون باگ و گلیچ و....، ولی خب اپدیت یه جورایی عادت هم شده دیگه بازی رو اپدیت نکنی یجوریه انگار ناقص هست :دی
والا مهرداد خیلی از بازیهای دیسکی بدون آپدیت چه خود بازی یا فریمور بدون مشکل اجرا میش تا جاییکه من دیدم. یه جاهای مثل نسخه PS5 گیرز این مایکروسافت پدرسگ مجبورت میکنه بازی رو حتما آپدیت کنی که با آفلاین کردن کنسول مشکل حل میشه.

درکل من خیلی ناراحت یا شوک بهم وارد نشد. این سونی خیلی وقته زده جاده خاکی و کلا رقیبی هم نداره که مجبورش کنه سونی به خودش بگه "نکنه فن های چندین ساله رو از دست بدم".
حقیقتا من وقتی به آینده نگاه میکنم، اینکه دیجیتالی روز اول 80 دلار به عناوین راکستار یا نسخه بعدی اسپایدرمن یا آلن ویک 3 یا فیبل جدید بدم مشکلی ندارم. ولی اینکه جناب سونی فکر کنه قرار من ولورین یا آنتیل داون 2 رو روز عرضه 70 دلار دیجیتالی بخرم سخت در اشتباهه. واقعیتش خیلی دلم میخواد یه بمبی چیزی بخوره وسط این ساختمون مدیریت سونی همه راحت شیم :D

برخی کامنت ها رو خوندم مطمئن شدم برخی با دیسک بازی نمی کنن! بحث حذف دیسک جای خودش ولی چیزی که اطلاع نداریدو به عنوان فکت مطرح نکنید، اکثر عناوین جدید و عناوین قدیمی آپدیت اجباری روز لانچ دارن، یعنی شما با داشتن دیسک هم اجبار می شید بازی رو آپدیت کنید و با آپدیت بازی فریمویر کنسول هم باید آپدیت بشه وگرنه اجازه اجرای بازی رو نمی ده. هیچ مترو معیاری وجود نداره که تضمین کنه شما با داشتن دیسک و بدون اتصال اینترنت می تونید اکثر عناوین رو بدون آپدیت اجرا کنید و این مورد صرفا به انحصاری محدود نمی شه و عناوین مولتی پلتفرم هم شامل می شه.

حذف دیسک از 2028 قراره استارت بخوره و فرصت هنوز هست مردم و رسانه ها با فشار آوردن، سونی رو از این تصمیم منصرف کنن، بنظر به دلایل مختلف فروش عناوین فیزیکی با این خبر تا مدتی بوست می شه و خودش یک نوع اعتراضه

من خودم کلا یک بار تو این نسل دیسک خریدم. ولی چیزی که نگران میکنه آدم رو اینه که این موارد فقط به اینجا ختم نمی شه و فردا روزی سونی اومد گفت برای بازی حتما باید پلاس هم بخرید تعجب نکنید:دی
بهتربود سونی درایونوری رو میذاشت در کنسول و اعلام میکرد بازیهایی که سونی ناشرش هست بدون دیسک میاد هرناشری هم دوست داره دیسک عرضه بکنه یا نه.
الان وقت این بود xbox بیاد بگه کنسول بعدی ما با دیسک میاد ولی خب پرت تر از این حرفا هستن.

برخی کامنت ها رو خوندم مطمئن شدم برخی با دیسک بازی نمی کنن! بحث حذف دیسک جای خودش ولی چیزی که اطلاع نداریدو به عنوان فکت مطرح نکنید، اکثر عناوین جدید و عناوین قدیمی آپدیت اجباری روز لانچ دارن، یعنی شما با داشتن دیسک هم اجبار می شید بازی رو آپدیت کنید و با آپدیت بازی فریمویر کنسول هم باید آپدیت بشه وگرنه اجازه اجرای بازی رو نمی ده. هیچ مترو معیاری وجود نداره که تضمین کنه شما با داشتن دیسک و بدون اتصال اینترنت می تونید اکثر عناوین رو بدون آپدیت اجرا کنید و این مورد صرفا به انحصاری محدود نمی شه و عناوین مولتی پلتفرم هم شامل می شه.

حذف دیسک از 2028 قراره استارت بخوره و فرصت هنوز هست مردم و رسانه ها با فشار آوردن، سونی رو از این تصمیم منصرف کنن، بنظر به دلایل مختلف فروش عناوین فیزیکی با این خبر تا مدتی بوست می شه و خودش یک نوع اعتراضه
بازیا خودشون اپدیت فریمور رو هم دارن . من دیسک نینجا گیدن چهار رو گذاشتم گفت دستگاه باید اپدیت بشه بعد خودش از دیسک اپدیت رو نصب کرد بعدم بازی اینستال شد. و رفت داخل بازی .
کلا اینطوریه که اگه با اینترنت نشد اپدیت دانلود کنید ی دیسک جدید بزارید اونم اپدیتو داره البته همه دیسک هارو نمیدونم ولی خیلیاشون اینطورین مثل دیسک های کپکام

آخرین ویرایش:
بازیا خودشون اپدیت فریمور رو هم دارن . من دیسک نینجا گیدن چهار رو گذاشتم گفت دستگاه باید اپدیت بشه بعد خودش از دیسک اپدیت رو نصب کرد بعدم بازی اینستال شد. و رفت داخل بازی .
کلا اینطوریه که اگه با اینترنت نشد اپدیت دانلود کنید ی دیسک جدید بزارید اونم اپدیتو داره
همشون فایل آپدیت رو دارن، از زمان PS3 آپدیت فریمویر داخل دیسک بود، همین NG که مثال می زنی اگه آپدیت جدید بگیره و نخوای فریمویر رو آپدیت کنی می تونی راحت بازی رو آپدیت کنی، ولی موقع رفتن داخل بازی می گه فریمویر باید آپدیت بشه چرا؟ چون دیسک شما پس از مدت کوتاهی فریمویرش منسوخ می شه و آپدیت جدید بازی حاوی فریمویر جدیده‌. "در مورد آپدیت اجباری عناوین قدیمی که بحثش بود مثال زدم و فریمویر همره آپدیت بازی باید از طریق نت بروز بشه"

بزودی سونی اشتراک بازی رو هم برمیداره ببینم اون دوستان عزیز وقتی نشه ظرفیتی خرید بازم سنگ دیجیتال به سینه میزنن .

🔳 پلی استیشن عناوین اشتراکی و فیزیکی را از لیست بازی‌های بازیکنان حذف کرده است

▫️در ادامه تصمیمات اشتباه سونی و پلی استیشن، کاربران متوجه شده‌اند عناوین دیجیتالی که آن‌ها روی حساب‌های دیگر خریداری و از طریق Console Sharing تجربه کرده‌اند در لیست بازی‌های آن‌ها نشان داده نمی‌شوند و فقط در لیست تروفی‌ها وجود دارند.

▪️این موضوع شامل بازی‌های فیزیکی نیز می‌شود و فقط در صورت خرید محتوای اضافی (برای مثال DLC) برای یک بازی فیزیکی می‌توانید آن را در این لیست مشاهده کنید.

🔲 MoonMedia.ir

بزودی سونی اشتراک بازی رو هم برمیداره ببینم اون دوستان عزیز وقتی نشه ظرفیتی خرید بازم سنگ دیجیتال به سینه میزنن .
اصلا شک نداشته باشید بساط شیرینگ رو جمع میکنه. شیرینگ فقط وجود داشت که یه برتری ای نسبت به دیسک وجود داشته باشه.

سونی وقتی بانجی رو خرید پایه 2 دلاری کنسول رو از تو جعبش حذف کرد. الان که همون خریدش براش شده ضرر و داره استدیو هاشو میبنده شلوار از پای هممون درمیاره. تا قرون آخر اون چند میلیارد رو از حلقمون میکشه بیرون.

"در ادامه تصمیمات اشتباه سونی و پلی استیشن، کاربران متوجه شده‌اند عناوین دیجیتالی که آن‌ها روی حساب‌های دیگر خریداری و از طریق Console Sharing تجربه کرده‌اند در لیست بازی‌های آن‌ها نشان داده نمی‌شوند و فقط در لیست تروفی‌ها وجود دارند."

100 دلار نوش جان

حالا هی ماله بکش :D

..............

جای سونی بودم به جز دسته کابل ها رو جدا می فروختم نسل بعدی. وقتی سواری می دن چرا سوار نشی :D

آخرین ویرایش:
این جمع شدن دیسک اصلا هدف اصلیش همین جمع کردن بساط اکانت ظرفیتی شیر کردن این چیزاست به نظرم از 2 سال دیگه هر شخص برای تجربه هر بازی محکوم و مجبور به دادن 100 دلار خواهد شد

• Like
Reactions: Love Console
ما خیلی وقته درگیریم که چرا یه سری بازیا تو لیست تروفی‌ها هست ولی داخل هیستوری نیست و پلی‌تایمشون رو هم نشون نمیده. اول میگفتن باگه ولی خب الان دلیلش مشخص شد. حالا سوال اینجاس خب که چه؟ مثلا من بازی که شریکم رو اکانتش خریده رو بازی کنم و تو اجازه ندی پلی‌تایمم ثبت بشه و آخر سال هم وقتی آمار میدی پلی‌تایم من نصف بشه چی بهت میرسه؟ این دیگه رسما زنگ خطریه برای حذف قابلیت شیرینگ. من و شریکم از سال ۲۰۱۶ شراکت رو آغاز کردیم تا به امروز هم ادامه داشته ولی اگه یه روزی این شیرینگ رو حذف کنن خیلی اوضاع خراب میشه! متاسفانه توی این صنعت هر اتفاقی زشت و بدی هم که قرار باشه بیفته واسه همه میفته. یعنی انگار کمپانی‌ها با هم هماهنگ میکنن برای انجام یه کاری ولی خب این وسط یکیشون میگه من اول میرم شما هم دنبالم بیاید. حذف قابلیت شیرینگ از گیمینگ رسما فاجعس!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or