سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
خب امروز دو قسمت رو پشت سر هم دیدم و واقعا لذت بردم شروع خیلی خوب داشت این فصل. اپیزود اول انتظار جنگ اپیک تری داشتم که خب از این نظر نتونست به جنگ های گات برسه ولی باز هم خوب بود.

اپیزود دوم واقعا عالی بود، چه سکانس هایی داشتیم، اون صحنه ای که دیمن توی هارنهال جلو دختره جاودگر میخوره زمین خیلی خفن بود، قشنگ میشد دید که چه تاریکی قراره دیمن رو بگیره :D باید صحنه های جالبی بین این دو نفر رخ بده.

سکانس آخر هم که رینیرا توی خون پا میذاره و میره به طرف تخت پادشاهی، جای پاش روی زمین میمونه. سریال خیلی قشنگ نشون میده که برای به قدرت رسیدن باید خون بریزی...

447788.jpg

توی یه صحنه قسمت اول دوباره Green men رو دیدیم! امیدوارم بیشتر بهشون بپردازن

7744.jpg

آخرین ویرایش:
مجموعه‌ای از اتفاقات با هم بود. مرگ پسر اول رنیرا، ملاقات اول آلیسنت با رنیرا که معلوم میشه بابای رنیرا منظورش از اگون پسر خودش نبوده و آلیسنت اشتباه متوجه شده، اینکه متوجه شد ایموند قصد جون بردارش رو داشته و به اون روز میافته پسرش + می‌بینه با وجود ایموند دیگه قدرتی و نداره کسی به حرفش نیست. یجا هم هست میزنه دل طبیعت شنا می‌کنه می‌بینه زندگی روستایی و بدون استرس گویا حالش بیشتره.:دی

من کتاب رو نخوندم و اصلا بلادریون هم نمی‌دونستم چیه.:دی هلینا هم یادم نبود رفتم دیدم همین سکانس رو که یادآوری بشه.
در این بین کنجکاوی باعث شد یک موردی رو خیلی غیرحرفه‌ای گوگل کنم و یک نصف جمله‌ای که نباید رو خوندم. سگ تو روحش.:|
بچه‌هایی که از ادامه داستان چیزی نمی‌دونن خیلی مراقب خودشون باشن.😭

کلا خاندان اژدها تا دلتون بخواد اسپویل بزرگ داره
ماشالله این هوش مصنوعی هم باعث شده هر کسی به راحت ترین شکل ممکن حساس ترین بخش های داستان کلیپ کنه بذاره کف اینستا :D
حالا اینکه خودت رفتی گوگل کردی که دیگه هیچی
اگر کتاب رو نخوندی برات اسپویل خیلی مهمه که تو این سریال بایدم مهم باشه اصلا نباید کنجکاوی کنی
فقط خدا کنه اونی که فکر میکنم برات اسپویل نشده باشه :))

خب امروز دو قسمت رو پشت سر هم دیدم و واقعا لذت بردم شروع خیلی خوب داشت این فصل. اپیزود اول انتظار جنگ اپیک تری داشتم که خب از این نظر نتونست به جنگ های گات برسه ولی باز هم خوب بود.

اپیزود دوم واقعا عالی بود، چه سکانس هایی داشتیم، اون صحنه ای که دیمن توی هارنهال جلو دختره جاودگر میخوره زمین خیلی خفن بود، قشنگ میشد دید که چه تاریکی قراره دیمن رو بگیره :D باید صحنه های جالبی بین این دو نفر رخ بده.

سکانس آخر هم که رینیرا توی خون پا میذاره و میره به طرف تخت پادشاهی، جای پاش روی زمین میمونه. سریال خیلی قشنگ نشون میده که برای به قدرت رسیدن باید خون بریزی...

View attachment 412130

توی یه صحنه قسمت اول دوباره Green men رو دیدیم! امیدوارم بیشتر بهشون بپردازن

View attachment 412136

کلا این مردان سبز و جزیره چشم با اینکه تو کتاب هم خیلی مرموز و معما گونه بهشون پرداخت میشه اما مشخصا نقش خیلی خیلی پررنگی تو دنیای نغمه دارن
ولی متاسفانه تو سریال اصلی تحت سیاست کاهش عناصر فانتزی دنیای نغمه اون شکلی که باید بهشون پرداخته نشد
خیلی خوبه که خاندان اژدها میخواد پرداخت بیشتری به این موجودات و جادوی خاصشون داشته باشه

راستی دیمن هم اشتباه نوشتی ایموند بود تو هرنهال افتاد جلو پای آلیس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or