فلسفه کنسول نه دسته بوده و نه خرید دیسک.حتی قبلا که خرید آنلاین بازی نبود(نسل ps1 و ps2) هم فلسفه کنسول خرید دیسک نبود! قطعا باید دیسک میخریدی ولی فلسفش نبود!کل فلسفه کنسول اینه که دیسک داشت و دسته
خب رو این بحثی نیست و فکر نکنم هم همچین کاری بکنه و اصولا غیر قانونی هم هستش.بحث سر نسل بعدهآقا اصلا فرض میگیریم تمام دلایل حذف فیزیکی درسته.
سونی به چه حقی وقتی کنسولشو با دیسک درایو فروخته یهو وسطش میگه دیگه بازی دیسکی روش نمیدم؟
Ps6 رو هر غلطی میخواد بکنه ولی سر ps5 کاملا این حرکتش کلاه برداریه. یکی پول دیسک درایو رو داده که با دیسک بازی کنه پس باید همیشه دیسک روی کنسولش ساپورت بشه.
اصن چیزی به اسم اکانت ظرفیتی ما نداریم، این سواستفاده و بازار جانبی غیر قانونی از سیستم فمیلی شیرینگ هست، اشتباهت اینجاست که مدل بازار اکانت ظرفیتی تو ایران رو با خارج از ایران مقایسه میکنی، این حالت "بازار" اکانت ظرفیتی برای کشور ها و جوامع دور افتاده از دنیا و فقیر مثل ایران هست، نهایتا جایی مثل روسیه یا امریکای جنوبی که شبیه ایران فقیر هستند رواج داره،این قابلیت شیرینگ همیشه هست و خواهد بود. تمام سیستم های دیجیتال هم به نوعی دارنش. فرضا من الان امریکام داداشم چین زندگی میکنه سونی چجور میخواد تشحیص بده من فروختم بهش یا واقعا داداشمه؟ میخوام بازیمو براش شیر کنم
همین الان من اسپاتیفای و هزار تا سرویسم همینجوریه
برادر. شما و برخی دیگر از دوستان کاملا در اشتباهید. حتی داشتن دیسک هم دیگه مالکیت حساب نمیشه. خیلی از بازیها وقتی دیسک رو میذاری باید حتما باقی دیتا رو از اینترنت دانلود کنی پس عملا به psn وابسته ای. بعضی بازیها هم تا به اینترنت وصل نشی اصلا لایسنس بازی برات فعال نمیشه و بازی قابل اجرا نیست. بعضی بازیها هم اگر اجرا بشن دارای پچ جدید نیست و عملا بی فایده هست. نمیدونم چرا فکر میکنید هنوز تو نسل ششم و هفتم هستیم. شما در هر صورت نیاز دارید به که اینترنت وصل بشید وگرنه اصلا بازیها براتون کار نمیکنه.جدی باور نکردنیه یه عده تو فروم کشوری که تو سال گذشته ۴ ماه تمام اینترنت نداشتن مردمش از دیجیتالایز شدن یکی از اصلیترین سرگرمیهای مردم دفاع میکنه.
بنده توی همین شرایط اخیر که اینترنت در دسترس نبود رفتم دوتا دیسک فیفا ۲۶ و مورتال کمبت ۱ رو گرفتم و هر دو بدون اینترنت اجرا شده.برادر. شما و برخی دیگر از دوستان کاملا در اشتباهید. حتی داشتن دیسک هم دیگه مالکیت حساب نمیشه. خیلی از بازیها وقتی دیسک رو میذاری باید حتما باقی دیتا رو از اینترنت دانلود کنی پس عملا به psn وابسته ای. بعضی بازیها هم تا به اینترنت وصل نشی اصلا لایسنس بازی برات فعال نمیشه و بازی قابل اجرا نیست. بعضی بازیها هم اگر اجرا بشن دارای پچ جدید نیست و عملا بی فایده هست. نمیدونم چرا فکر میکنید هنوز تو نسل ششم و هفتم هستیم. شما در هر صورت نیاز دارید به که اینترنت وصل بشید وگرنه اصلا بازیها براتون کار نمیکنه.
طبق قوانین سونی دیسک هم فقط یه لایسنسه ومالکش نیستی. خیلی راحت میتونه جلوی شیر کردن رو بگیره با آپدیت های جدید برای بازی های جدید و یا هرچند هفته یه بار تاییدیه لایسنس بخواد.در کل بخواد اذیت کنه با دیسک هم میتونهبنده توی همین شرایط اخیر که اینترنت در دسترس نبود رفتم دوتا دیسک فیفا ۲۶ و مورتال کمبت ۱ رو گرفتم و هر دو بدون اینترنت اجرا شده.
این منطق شما مثل اینه ما شاکی باشیم چرا میخوان تنه درخت بکنن در باسنمون شما بیای بگی همین الانش یه شاخه درخت کردن دیگه شاخه و تنه چه فرقی داره.