خبر رسمی 2028،‌ پایانی بر تولید فیزیکی بازی های پلی استیشن

یسری استدلال ها رو که میخونم احساس میکنم نگاه ما که پول میدیم و کنسول رو میخریم و قراره در خدمت ما باشه، اشتباهه
بلکه انگار سونی پول داده و مارو خریده و صاحب اختیار ما شده ...
من مصرف کننده اصلا مگه حقی دارم که اعتراض کنم :-??

اگه سونی واقعا این کارو انجام بده قطعا مایکروسافت هم انجام میده و اون موقع سوال اصلی که پیش میاد اینه که اصلا چرا کسی باید کنسول بخره؟ کل فلسفه کنسول اینه که دیسک داشت و دسته
جفتشو دارن حذف میکنن.
این شرکت ها آدم بشو نیستن، من که شخصا الان چند ساله گیم نخریدم، به نظرم بریم پول donate کنیم به کرکر ها و سازنده های ایندی خیلی بهتره.

• Like
Reactions: Love Console
کل فلسفه کنسول اینه که دیسک داشت و دسته
فلسفه کنسول نه دسته بوده و نه خرید دیسک.حتی قبلا که خرید آنلاین بازی نبود(نسل ps1 و ps2) هم فلسفه کنسول خرید دیسک نبود! قطعا باید دیسک میخریدی ولی فلسفش نبود!
شاید از کمپانی بپرسی بگن فلسفمون اینه که همه توی حال/اتاق نشینمن یک جا جمع بشن و جلوی تلوزیون باشن و از این چیزه ولی هیچ موقع خرید دیسک یک فلسفه نبوده!حتی روی pc.قبلا که خرید آنلاین نبود یک اجبار بود فقط

• Like
آقا اصلا فرض میگیریم تمام دلایل حذف فیزیکی درسته.
سونی به چه حقی وقتی کنسولشو با دیسک درایو فروخته یهو وسطش میگه دیگه بازی دیسکی روش نمیدم؟
Ps6 رو هر غلطی میخواد بکنه ولی سر ps5 کاملا این حرکتش کلاه برداریه. یکی پول دیسک درایو رو داده که با دیسک بازی کنه پس باید همیشه دیسک روی کنسولش ساپورت بشه.
خب رو این بحثی نیست و فکر نکنم هم همچین کاری بکنه و اصولا غیر قانونی هم هستش.بحث سر نسل بعده

این قابلیت شیرینگ همیشه هست و خواهد بود. تمام سیستم های دیجیتال هم به نوعی دارنش. فرضا من الان امریکام داداشم چین زندگی میکنه سونی چجور میخواد تشحیص بده من فروختم بهش یا واقعا داداشمه؟ میخوام بازیمو براش شیر کنم

همین الان من اسپاتیفای و هزار تا سرویسم همینجوریه
اصن چیزی به اسم اکانت ظرفیتی ما نداریم، این سواستفاده و بازار جانبی غیر قانونی از سیستم فمیلی شیرینگ هست، اشتباهت اینجاست که مدل بازار اکانت ظرفیتی تو ایران رو با خارج از ایران مقایسه میکنی، این حالت "بازار" اکانت ظرفیتی برای کشور ها و جوامع دور افتاده از دنیا و فقیر مثل ایران هست، نهایتا جایی مثل روسیه یا امریکای جنوبی که شبیه ایران فقیر هستند رواج داره،

وگرنه اصلا "بازار" ساختن از قابلیت فمیلی شیرینگ، یعنی همین بازار اکانت های ظرفیتی، رسما غیر قانونی و خلاف مشخص قوانینی سونی هست، کافیه رددیت کنی بارها ملت رو سر این موضوع بن کرده وقتی متوجه سو استفاده شده، حتی کنسول هم بن میکنه، مشخص تو ترم اف سرویس عنوان شده که غیر قانونی هست، مطلقا کسی حق نداره از قابلیت فمیلی شیرینگ سو استفاده کنه و ازش بازار جانبی بسازه، و مثل اب خوردن شخص و حتی کنسول رو بن میکنند، این که به بازار جانبی غیر قانونی اکانت های ظرفیتی تو ایران گیر نمیده هم برمیگرده به جدا بودن ایران از دنیا و همین کار رو برای سونی هم از نظر قانونی و هم از نظر لجستیکی و هزینه خیلی سخت میکنه که بازار ظرفیتی در ایران رو بررسی و متخلفین رو بن کنه، سخته که مشخص بشه این اکانت با ادرس امریکا که در ای پی های ایران رد و بدل میشه واقعا امریکایی حاضر در ایران هست که به برادر دوست خانواده (سیستم فمیلی شیرینگ) بازی و اکانتش رو میده یا بازار جانبی هست و سواستفاده؟

مطمئن باش اگر سونی میتونست ایران رو دقیق بررسی کنه عدم دسترسی و عدم حمایت داخلی به واسطه کپی رایت اگر نبود، الان حتی یک فروشنده ظرفیتی و هیچ اثری از بازارش تو ایران نمیدید کمااینکه در کشور های ادمیزادی نمیبینی، این خوش خیالی عده ای که فکر میکنند این سیستم مشکلی نداره و همیشگی هست رو جدی نگیر.

خلاصه این که رو اکانت ظرفیتی و خرید و فروشش به عنوان جایگزین نگاه میکنی اشتباهه، نه تنها غیر قانونی بی ثبات و مختص جایی مثل ایرانه، که مطمئن باش سونی اگر بتونه تا حد امکان از اینم محدودترش میکنه و در اینده حتما میکنه، بازار استوک فیزیکی سوپر پر رونق خارج از ایران رو سونی داره حذف میکنه، بعد انتظار داری بازار غیر قانونی جانبی اکانت ظرفیتی رو به جای بن های وسیع گسترده، به حال خودش رها کنه و بذاره بمونه؟ مشخص هست که سونی داره به نفع سوداوری خودش حرکت میکنه، بعد فکر میکنی میذاره بازار غیر قانونی ظرفیتی که هیچ اختیاری روش نداره، بمونه؟ فیزیکی هم برای همین جمع کرد، چون نمیتونه دقیق کنترلش کنه و اختیار مدنظرش رو نداره...

چرا در برابر پیشرفت تکنولوژی مقاومت می‌کنید؟ شدید شبیه اون عزیزانی که آب دوش رو فلان می‌دونستن و دوست داشتن تو خزینه تمیز بشن😁

چه بخوایم چه نخوایم این اتفاق رخ میده. این نسل دیسک رو گرفتی، ۱۰ سال دیگه که همه‌ چیز انلاین شد برنامه‌تون برای دیسک‌‌هاتون چی هست؟

الان بجای اینکه حرکتی شکل بگیره تا خرید نسخه دیجیتالی بجای امتیاز حق استفاده، کاربر رو به عنوان owner یک نسخه از بازی بدونه، قفل زدید رو دیسک؟ به نظرم کل دنیا داره اشتباه میزنه!

اینم در نظر داشته باشید حتی بازی فیزیکی هم راه حل کثافت موجود در کشور ما و مثلا قطعی اینترنت نیست،

چون کنسول باید اپدیت بشه برای بازی های جدید، و حتی اگر فایل اپدیت رو دانلود کنی (از اینترانت سایت های داخلی) و افلاین نصب کنی، باز اکانتت طبق روند جدید ساین اوت میشه تا دوباره بعد اپدیت ساین این بشی، این یعنی اگر اینترنت نداشته باشی، حتی بازی فیزیکی هم مشکل ایرانی رو حل نمیکنه.

بار ها اشاره کردن دوستان نمیدونم چرا توجه نمیکنید که این موضوع ها به هم ربط ندارند...

مشکل ما عمیق تر از این حرفاست.

جدی باور نکردنیه یه عده تو فروم کشوری که تو سال گذشته ۴ ماه تمام اینترنت نداشتن مردمش از دیجیتالایز شدن یکی از اصلی‌ترین سرگرمی‌های مردم دفاع می‌کنه.
برادر. شما و برخی دیگر از دوستان کاملا در اشتباهید. حتی داشتن دیسک هم دیگه مالکیت حساب نمیشه. خیلی از بازیها وقتی دیسک رو میذاری باید حتما باقی دیتا رو از اینترنت دانلود کنی پس عملا به psn وابسته ای. بعضی بازیها هم تا به اینترنت وصل نشی اصلا لایسنس بازی برات فعال نمیشه و بازی قابل اجرا نیست. بعضی بازیها هم اگر اجرا بشن دارای پچ جدید نیست و عملا بی فایده هست. نمیدونم چرا فکر میکنید هنوز تو نسل ششم و هفتم هستیم. شما در هر صورت نیاز دارید به که اینترنت وصل بشید وگرنه اصلا بازیها براتون کار نمیکنه.

برادر. شما و برخی دیگر از دوستان کاملا در اشتباهید. حتی داشتن دیسک هم دیگه مالکیت حساب نمیشه. خیلی از بازیها وقتی دیسک رو میذاری باید حتما باقی دیتا رو از اینترنت دانلود کنی پس عملا به psn وابسته ای. بعضی بازیها هم تا به اینترنت وصل نشی اصلا لایسنس بازی برات فعال نمیشه و بازی قابل اجرا نیست. بعضی بازیها هم اگر اجرا بشن دارای پچ جدید نیست و عملا بی فایده هست. نمیدونم چرا فکر میکنید هنوز تو نسل ششم و هفتم هستیم. شما در هر صورت نیاز دارید به که اینترنت وصل بشید وگرنه اصلا بازیها براتون کار نمیکنه.
بنده توی همین شرایط اخیر که اینترنت در دسترس نبود رفتم دوتا دیسک فیفا ۲۶ و مورتال کمبت ۱ رو گرفتم و هر دو بدون اینترنت اجرا شده.
این منطق شما مثل اینه ما شاکی باشیم چرا میخوان تنه درخت بکنن در باسنمون شما بیای بگی همین الانش یه شاخه درخت کردن دیگه شاخه و تنه چه فرقی داره.

دمشون گرم ولی Linus همین یکی دو سال پیش خودش وسط یه داستان دیگه گرفتار شده بود الان که اینجوری خودشون رو انداختن وسط یه ماجرای جدید یه مدت دیگه که کل داستان الان سونی فراموش بشه، دو تا تگ و پرونده کلفت برای همین Linus درست میکنن و ملت جوگیر اونور آب هم که سریع فراموش میکنن خیلی چیزای اینجوری رو درجا cancel میکنن این بنده خدا رو هم. (البته حقیقتا سر داستان harassment دو سه سال پیش جوری که اینا قسر در رفتن و اتفاقا به طرز عجیبی community رو هم یک‌دست ضد اون گروه همراه خودشون کردن، حقیقتا خیلی پشم ریزون و عجیب بود و آخرم معلوم نشد به کدوم کمپانی‌ها وصل بودن که حتی یه خراش از سمت بقیه یوتیوبرها هم روشون نیفتاد :دی خیلی خفن جمع کردن داستان رو)
باز ولی دمشون گرم جسارت به خرج دادن سر داستانی که عملا آنچنان هم نفع ـی براشون نداشته.

• Like
بنده توی همین شرایط اخیر که اینترنت در دسترس نبود رفتم دوتا دیسک فیفا ۲۶ و مورتال کمبت ۱ رو گرفتم و هر دو بدون اینترنت اجرا شده.
این منطق شما مثل اینه ما شاکی باشیم چرا میخوان تنه درخت بکنن در باسنمون شما بیای بگی همین الانش یه شاخه درخت کردن دیگه شاخه و تنه چه فرقی داره.
طبق قوانین سونی دیسک هم فقط یه لایسنسه ومالکش نیستی. خیلی راحت می‌تونه جلوی شیر کردن رو بگیره با آپدیت های جدید برای بازی های جدید و یا هرچند هفته یه بار تاییدیه لایسنس بخواد.در کل بخواد اذیت کنه با دیسک هم می‌تونه

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or