سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
چقدر این دیمن عوضیه. من فکر می‌کردم بعد اون ویژن دیدنش آدم شده که گویا نشده.
دهن این زنیکه ویچ رو هم می‌تونست راحت ببنده و بگه بذار جنگ تموم شه تا ببینیم چی میشه که نکرد و قطعا چوبش رو می‌خوردن.

مرگ جیس چرا افتاد گردن رینا؟:|

آخرین ویرایش:
عجب قسمتی بود. واقعا باشکوه بود. چه اشتباهی کرد دیمن سر اون جادوگره و چه حرکاتی میزنه لریس وسط باز. حقیقتا ورژن معلول لیتل فینگره :D دیدن ورمیتور و سیلور وینگ واقعا جذابه. بنظرم این قسمت خیلی gotیی طور بود. تغییر داستان سر اوتو هایتاور هم جالب بود. من دیگه شل کردم و کاری به کتاب ندارم. میتونه پایان سریال کامل متفاوت از پایان کتاب باشه‌.

صحنه ها بزرگ و حماسی و پر هزینه
همه هم دارن کیف میکنن
نمره ها هم هر اپیزود داره قشنگ تر میشه

اما تنها چیزی که منو اذیت میکنه تو تغییر روند داستان
اینه که دیگه رسما هیچ دلیلی برای علاقه به تیم سبز باقی نمونده
بزرگترین ویژگی خط داستانی خاندان اژدها این بود که دنبال کنندگان رو به دو قسمت طرفداران سیاه و طرفداران سبز تقسیم میکرد
وجدانا بین کسانی که کتاب نخوندن و فقط سریال رو دیدن تا حالا طرفدار جبهه سبز دیدید؟
الان طبعا باید تو این فروم ملت کل کل میکردن بین این دو ساید اما سازندگان سریال این بخش ماجرا رو به کل از بین بردن

قشنگ تیم سیاه به تیم قهرمان و تیم سبز به تیم ضد قهرمان داستان بدل شده

الحق که در این دو قسمت اخیر مخصوصا قسمت دوم از بازی فوق‌العاده Emma D'Arcy نمی‌شه به‌سادگی گذشت. واکنشش به مرگ Jaehaerys یکی از بهترین لحظات بازیگری این قسمت بود. بدون اینکه دیالوگ‌های زیادی داشته باشه، فقط با نگاه، مکث و تغییر حالت چهره، هم شوک، هم اندوه، هم عذاب وجدان و هم سنگینی مسئولیتی که روی دوشش افتاده بود رو منتقل کرد. به نظرم اما دارسی هر فصل بیشتر در نقش رینیرا جا می‌افته و این قسمت یکی از بهترین اجراهاش تا امروز بود.

صحنه ها بزرگ و حماسی و پر هزینه
همه هم دارن کیف میکنن
نمره ها هم هر اپیزود داره قشنگ تر میشه

اما تنها چیزی که منو اذیت میکنه تو تغییر روند داستان
اینه که دیگه رسما هیچ دلیلی برای علاقه به تیم سبز باقی نمونده
بزرگترین ویژگی خط داستانی خاندان اژدها این بود که دنبال کنندگان رو به دو قسمت طرفداران سیاه و طرفداران سبز تقسیم میکرد
وجدانا بین کسانی که کتاب نخوندن و فقط سریال رو دیدن تا حالا طرفدار جبهه سبز دیدید؟
الان طبعا باید تو این فروم ملت کل کل میکردن بین این دو ساید اما سازندگان سریال این بخش ماجرا رو به کل از بین بردن

قشنگ تیم سیاه به تیم قهرمان و تیم سبز به تیم ضد قهرمان داستان بدل شده
من حتی تو کتاب هم این حس رو گرفتم که بلک ها نسبت به سبزها قهرمانن. چون بهرحال سبزها با دروغ اومدن بالا. و یه بخشی هم به خاطر اینه که عملا هم got و هم ktsk هر دو یه جورایی اسپویل میکنن خاندان اژدها رو. مثلا ktsk هنوز به اون مرحله اسپویل شدن نرسیده. اینام بی تاثیر نیست. بخصوص ما چون got از یه جایی دیگه کتابشو نداشتیم به راحتی میتونستیم خیال پردازی کنیم. ولی اینجا نمیشه. مگه اینکه مارتین و شورانرها تصمیم بگیرن یه چیزایی رو عوض کنن. مثل مرگ اوتو هایتاور. که حقیقتا جا خوردم. این عنصر سوپرایز نیازه برای اینکه کلا بحثی شکل بگیره تا تازه برسیم به طرفداری از بلک ها یا گرین ها.

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
فقط نمیدونم چرا هلینا دوس دارم
نمیدونی؟

hq720.jpg
=============
فقط منم که طرفدار سبزها هست ؟ :D
کتابم نخوندم:D
ببین حتی تو گیم آف ترونزم میتونستی به جبهه باطل(:D) علاقه داشته باشی ولی اینا حتی کاراکترای ضد قهرمان خوبیم نیستن. کلا داغونن همشون. حتی همون ایموند هم که دیگه آسشون به حساب میاد هم خیلی شخصیت قراضه ای داره.

یه شخصیت درست درمون ندارن فقط نمیدونم چرا هلینا دوس دارم ک اونم نقش هویج داره و خیلی حضور نداره
تنها انسان اون طرف همین هلینا هست. از اون مادر همچین دختری واقعاً بعید بود.:دی
😎I'll not have any beast harmed

آخرین ویرایش:
95b101_26Screenshot-20260630-152915-Chrome.jpg

تنها انسان اون طرف همین هلینا هست. از اون مادر همچین دختری واقعاً بعید بود.:دی

تو ویژن های دیمن تو هرنهال تقریبا دیدیم خیلی از وقایع داره زیر نظر و تحت تاثیر بلادریون اتفاق میوفته
طبیعی هم هست چون آخر داستان خودش در فرم کلاغ سه چشم تو بدن برندن استارک قدرت رو به دست میاره
اما نکته عجیب ماجرا حضور هلینا تو این ویژن ها بود
دلم میخواد در آینده ببینیم پشت این چهره معصوم هلینا یک چهره مخوفم بوده که تو گرین ویژن ها داشته وقایعی هم اون کنترل میکرده :دی

• Like
Reactions: Evil and Ecthelion
عجب قسمتی بود :D
آقا من یه چیزو از فصل پیش یادم نی. چی شد الیسنت رفت پیش رینیرا توافق کرد که بیاد آش رو با جاش برداره واسه خودش؟
مجموعه‌ای از اتفاقات با هم بود. مرگ پسر اول رنیرا، ملاقات اول آلیسنت با رنیرا که معلوم میشه بابای رنیرا منظورش از اگون پسر خودش نبوده و آلیسنت اشتباه متوجه شده، اینکه متوجه شد ایموند قصد جون بردارش رو داشته و به اون روز میافته پسرش + می‌بینه با وجود ایموند دیگه قدرتی و نداره کسی به حرفش نیست. یجا هم هست میزنه دل طبیعت شنا می‌کنه می‌بینه زندگی روستایی و بدون استرس گویا حالش بیشتره.:دی

تو ویژن های دیمن تو هرنهال تقریبا دیدیم خیلی از وقایع داره زیر نظر و تحت تاثیر بلادریون اتفاق میوفته
طبیعی هم هست چون آخر داستان خودش در فرم کلاغ سه چشم تو بدن برندن استارک قدرت رو به دست میاره
اما نکته عجیب ماجرا حضور هلینا تو این ویژن ها بود
دلم میخواد در آینده ببینیم پشت این چهره معصوم هلینا یک چهره مخوفم بوده که تو گرین ویژن ها داشته وقایعی هم اون کنترل میکرده :دی
من کتاب رو نخوندم و اصلا بلادریون هم نمی‌دونستم چیه.:دی هلینا هم یادم نبود رفتم دیدم همین سکانس رو که یادآوری بشه.
در این بین کنجکاوی باعث شد یک موردی رو خیلی غیرحرفه‌ای گوگل کنم و یک نصف جمله‌ای که نباید رو خوندم. سگ تو روحش.:|
بچه‌هایی که از ادامه داستان چیزی نمی‌دونن خیلی مراقب خودشون باشن.😭

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or