همین الانش هم تو خیلی کشورا مثه امریکا جنوبی و اسیا و اروپا شرقی و روسیه این روش کلی اجرا میشه. سونی خر که نیست همین الانم میدونه روشو. این یه قابلیته نه یه نقض فنی که بخواد اصلاحش کنهتو دنیا رایج ترین روش دست دوم فروشی دیسکه از سالها پیش سونی مایکروسافت و بقیه شرکتای بازی سازی دنبال از بین بردنشن. وقتی دیسک متوقف بشه همین اکانتهای ظرفیتی انقدر رشد میکنن که توجه سونی رو جلب میکنه و از چیزی مختص به ایران در میاد. متوقف کردنش برای سونی کار فشار دادن یک دکمه اس. ولی دیسک چون با خرده فروشی ها سر و کار داشت کارش سخت بود.
این کنسولایی که این روزا ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون عدد میفروشن هم به واسطه همین قیمتش هست که قابل خریدش میکنه. حالا ایکس باکس که وضعیتش مشخصه. فن بیسش دیگه مثل قدیم بزرگ نیستن و خیلیاشون هم کوچ کردن پلی استیشن و یا پی سی.
وقتی کنسولای نسل جدید رو بگن از ۱۰۰۰ دلار شروع میشه دقیقا چی میشه؟ من فکر میکنم واکنشا از اینم منفی تر بشه.
میشه بفرمایید اگه اینترنت قطع بشه تکلیف چیه؟
یا اینکه جاهایی که مردم کلا به اینترنت یا حداقل اینترنت پر سرعت دسترسی ندارن چیکار باید بکنن؟
من الان توی فنلاند که کشور جهان اولی هست بعضا یجاهایی میرم که کلا اینترنت و حتی آنتن موبایل هم نیست و ملت هم دارن توی خونه آیا و اجدادیشون زندگی میکنن! حالا اینا تکلیفشون چیه؟ بخاطر گیم برن خونه دیگه!؟
خدایی خیلی جالبه که تو ایران نشسته باشی و با این وضعیت اینترنت که تا همین چن وقت پیش حدود دو ماه قطع شد، از دیجیتالی شدن تمام دفاع کنی!
وقتی به اندازه کافی بیزنس رو از دست بده یا میبنده یا محدود میکنه. خیریه نیست که.همین الانش هم تو خیلی کشورا مثه امریکا جنوبی و اسیا و اروپا شرقی و روسیه این روش کلی اجرا میشه. سونی خر که نیست همین الانم میدونه روشو. این یه قابلیته نه یه نقض فنی که بخواد اصلاحش کنه
با این قیمت قطعات کلا زمان خوبی برای گیمینگ نیست!
این قابلیت شیرینگ همیشه هست و خواهد بود. تمام سیستم های دیجیتال هم به نوعی دارنش. فرضا من الان امریکام داداشم چین زندگی میکنه سونی چجور میخواد تشحیص بده من فروختم بهش یا واقعا داداشمه؟ میخوام بازیمو براش شیر کنموقتی به اندازه کافی بیزنس رو از دست بده یا میبنده یا محدود میکنه. خیریه نیست که.
این قابلیت شیرینگ هم درست شده برای اعضای خانواده نه برای فروش به این و اونحتما توی T&C یه جایی نوشته اینو. حالا اصلا مطمئنی PS6 این قابلیت رو داره؟
اقا مثل اینکه هم محلی در اومدیممن الان توی فنلاند که کشور جهان اولی هست بعضا یجاهایی میرم که کلا اینترنت و حتی آنتن موبایل هم نیست و ملت هم دارن توی خونه آیا و اجدادیشون زندگی میکنن! حالا اینا تکلیفشون چیه؟ بخاطر گیم برن خونه دیگه!؟
اینکه تو کدوم اکانتت رو با کی الان داری شیر میکنی یا چی فکر میکنی در آینده تاثیری توی واقعیت اینکه شرینگ بصورت ظرفیتی واقعا خواهد موند نداره. اون رو سونی تصمیم میگیره نه شما. بنابراین نمیتونی بیای اینجا به ما بگی شرینگ دیسک توی عصر دیجیتال خنده داره.این قابلیت شیرینگ همیشه هست و خواهد بود. تمام سیستم های دیجیتال هم به نوعی دارنش. فرضا من الان امریکام داداشم چین زندگی میکنه سونی چجور میخواد تشحیص بده من فروختم بهش یا واقعا داداشمه؟ میخوام بازیمو براش شیر کنم
همین الان من اسپاتیفای و هزار تا سرویسم همینجوریه
اقا اصلا فرضا بگیم درست میگی سونی جلو فمیلی شیرینگ رو بگیره بعد ۲۰ سالاینکه تو کدوم اکانتت رو با کی الان داری شیر میکنی یا چی فکر میکنی در آینده تاثیری توی واقعیت اینکه شرینگ بصورت ظرفیتی واقعا خواهد موند نداره. اون رو سونی تصمیم میگیره نه شما. بنابراین نمیتونی بیای اینجا به ما بگی شرینگ دیسک توی عصر دیجیتال خنده داره.
حرفت در مورد امریکا و چین ربطی به چیزی که من گفتم نداره تشخیصش آسونه تو وقتی با اکانتهای زیادی شیر بکنی بازیات رو کاملا مشخصه داری میفروشی انقدر که اعضای خانواده نداری.
اسپاتیفای که از طریق family plan این کار رو میکنه اونم شرطش اینه که توی یک آدرس باشید.
هر بیزنسی ببینه داره پول از دست میده از این طریق میبندنش نمونه اش نتفلیکس. چیزی هم جلوشون رو نمیگیره سرویس خودشونه میتونن شرینگ رو ببندن یا محدود کنن.
نه داداش فامیلی پلان چیه! من از اینکه ۲۰ میلیون پول گیم دیجیتالی بدم حس تکنولوجیا بهم دست میده، تازه دارم به محیط زیست هم لطف میکنم و مگس های دور خونمون بیشتر عمر میکنن.اینکه تو کدوم اکانتت رو با کی الان داری شیر میکنی یا چی فکر میکنی در آینده تاثیری توی واقعیت اینکه شرینگ بصورت ظرفیتی واقعا خواهد موند نداره. اون رو سونی تصمیم میگیره نه شما. بنابراین نمیتونی بیای اینجا به ما بگی شرینگ دیسک توی عصر دیجیتال خنده داره.
حرفت در مورد امریکا و چین ربطی به چیزی که من گفتم نداره تشخیصش آسونه تو وقتی با اکانتهای زیادی شیر بکنی بازیات رو کاملا مشخصه داری میفروشی انقدر که اعضای خانواده نداری.
اسپاتیفای که از طریق family plan این کار رو میکنه اونم شرطش اینه که توی یک آدرس باشید.
هر بیزنسی ببینه داره پول از دست میده از این طریق میبندنش نمونه اش نتفلیکس. چیزی هم جلوشون رو نمیگیره سرویس خودشونه میتونن شرینگ رو ببندن یا محدود کنن.
کلا حاضری هر کاری بکنی نسخه فیزیکی نباشهاقا اصلا فرضا بگیم درست میگی سونی جلو فمیلی شیرینگ رو بگیره بعد ۲۰ سال
خود اکانتو که میتونی بدی بقیه! الان یه بازی بخر رو یه اکانت وقتی تمومش کردی خود اکانتو کامل بده یکی دیگه نکنه اینم میخواد بن کنه؟ این کار معادل همون دیسک دادن به بقیه س
آقا اصلا فرض میگیریم تمام دلایل حذف فیزیکی درسته.اقا اصلا فرضا بگیم درست میگی سونی جلو فمیلی شیرینگ رو بگیره بعد ۲۰ سال
خود اکانتو که میتونی بدی بقیه! الان یه بازی بخر رو یه اکانت وقتی تمومش کردی خود اکانتو کامل بده یکی دیگه نکنه اینم میخواد بن کنه؟ این کار معادل همون دیسک دادن به بقیه س