خبر رسمی 2028،‌ پایانی بر تولید فیزیکی بازی های پلی استیشن

تو دنیا رایج ترین روش دست دوم فروشی دیسکه از سالها پیش سونی مایکروسافت و بقیه شرکتای بازی سازی دنبال از بین بردنشن. وقتی دیسک متوقف بشه همین اکانتهای ظرفیتی انقدر رشد میکنن که توجه سونی رو جلب میکنه و از چیزی مختص به ایران در میاد. متوقف کردنش برای سونی کار فشار دادن یک دکمه اس. ولی دیسک چون با خرده فروشی ها سر و کار داشت کارش سخت بود.
همین الانش هم تو خیلی کشورا مثه امریکا جنوبی و اسیا و اروپا شرقی و روسیه این روش کلی اجرا میشه. سونی خر که نیست همین الانم میدونه روشو. این یه قابلیته نه یه نقض فنی که بخواد اصلاحش کنه

این کنسولایی که این روزا ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون عدد میفروشن هم به واسطه همین قیمتش هست که قابل خریدش میکنه. حالا ایکس باکس که وضعیتش مشخصه. فن بیسش دیگه مثل قدیم بزرگ نیستن و خیلیاشون هم کوچ کردن پلی استیشن و یا پی سی.
وقتی کنسولای نسل جدید رو بگن از ۱۰۰۰ دلار شروع میشه دقیقا چی میشه؟ من فکر میکنم واکنشا از اینم منفی تر بشه.

میشه بفرمایید اگه اینترنت قطع بشه تکلیف چیه؟
یا اینکه جاهایی که مردم کلا به اینترنت یا حداقل اینترنت پر سرعت دسترسی ندارن چیکار باید بکنن؟
من الان توی فنلاند که کشور جهان اولی هست بعضا یجاهایی میرم که کلا اینترنت و حتی آنتن موبایل هم نیست و ملت هم دارن توی خونه آیا و اجدادیشون زندگی میکنن! حالا اینا تکلیفشون چیه؟ بخاطر گیم برن خونه دیگه!؟

خدایی خیلی جالبه که تو ایران نشسته باشی و با این وضعیت اینترنت که تا همین چن وقت پیش حدود دو ماه قطع شد، از دیجیتالی شدن تمام دفاع کنی!

سونی و مایکروسافت و ولو مسئول اینترنت رسوندن به جهان نیستن. درصد کمی از افرادی که اینترنت ندارن اصلا اهمیت میدن به بازی کردن. اخه خودت با خودت فکر نمیکنی چرا باید یکی که اینترنت نداره بره بازی بخره؟ اصلا از کجا میخواد بفهمه بازی جدید اومده؟ حتی اگه باشن هم انقدر کمن که شرکتا اهمیت ندن بهشون

الان پی سی بازی فیزیکی داره؟ این افراد که نت ندارن اهمیت میدن ؟

همین الانش هم تو خیلی کشورا مثه امریکا جنوبی و اسیا و اروپا شرقی و روسیه این روش کلی اجرا میشه. سونی خر که نیست همین الانم میدونه روشو. این یه قابلیته نه یه نقض فنی که بخواد اصلاحش کنه
وقتی به اندازه کافی بیزنس رو از دست بده یا میبنده یا محدود میکنه. خیریه نیست که.
این قابلیت شیرینگ هم درست شده برای اعضای خانواده نه برای فروش به این و اون 😁 حتما توی T&C یه جایی نوشته اینو. حالا اصلا مطمئنی PS6 این قابلیت رو داره؟

وقتی به اندازه کافی بیزنس رو از دست بده یا میبنده یا محدود میکنه. خیریه نیست که.
این قابلیت شیرینگ هم درست شده برای اعضای خانواده نه برای فروش به این و اون 😁 حتما توی T&C یه جایی نوشته اینو. حالا اصلا مطمئنی PS6 این قابلیت رو داره؟
این قابلیت شیرینگ همیشه هست و خواهد بود. تمام سیستم های دیجیتال هم به نوعی دارنش. فرضا من الان امریکام داداشم چین زندگی میکنه سونی چجور میخواد تشحیص بده من فروختم بهش یا واقعا داداشمه؟ میخوام بازیمو براش شیر کنم

همین الان من اسپاتیفای و هزار تا سرویسم همینجوریه

من الان توی فنلاند که کشور جهان اولی هست بعضا یجاهایی میرم که کلا اینترنت و حتی آنتن موبایل هم نیست و ملت هم دارن توی خونه آیا و اجدادیشون زندگی میکنن! حالا اینا تکلیفشون چیه؟ بخاطر گیم برن خونه دیگه!؟
اقا مثل اینکه هم محلی در اومدیم :D

این قابلیت شیرینگ همیشه هست و خواهد بود. تمام سیستم های دیجیتال هم به نوعی دارنش. فرضا من الان امریکام داداشم چین زندگی میکنه سونی چجور میخواد تشحیص بده من فروختم بهش یا واقعا داداشمه؟ میخوام بازیمو براش شیر کنم

همین الان من اسپاتیفای و هزار تا سرویسم همینجوریه
اینکه تو کدوم اکانتت رو با کی الان داری شیر میکنی یا چی فکر میکنی در آینده تاثیری توی واقعیت اینکه شرینگ بصورت ظرفیتی واقعا خواهد موند نداره. اون رو سونی تصمیم میگیره نه شما. بنابراین نمیتونی بیای اینجا به ما بگی شرینگ دیسک توی عصر دیجیتال خنده داره.
حرفت در مورد امریکا و چین ربطی به چیزی که من گفتم نداره تشخیصش آسونه تو وقتی با اکانتهای زیادی شیر بکنی بازیات رو کاملا مشخصه داری میفروشی انقدر که اعضای خانواده نداری.
اسپاتیفای که از طریق family plan این کار رو میکنه اونم شرطش اینه که توی یک آدرس باشید.
هر بیزنسی ببینه داره پول از دست میده از این طریق میبندنش نمونه اش نتفلیکس. چیزی هم جلوشون رو نمیگیره سرویس خودشونه میتونن شرینگ رو ببندن یا محدود کنن.

هر طور حساب کنید این قضیه حذف کامل بازی های فیزیکی یه حرکت شدیدا فول و اشتباهی هست. اینقدر محدودیت و مخاطرات میتونه بیاره که چه توی یه کشور صنعتی باشی چه جهان سومی در هر دو حالت به نوعی آثار منفیش رو میشه کاملا پیش بینی کرد.
والا اینجا ۲ ماه اینترنت قطع بود و حتی یک مرورگر ساده هم عملا کارکردش رو از دست داده بود. دانلود چندین گیگ بازی که دیگه بماند.
از نظر من اینکار مصداق کامل نقض مالکیت هست و صدای همه رو در آورده و بیشتر از این هم مورد هجمه قرار خواهد گرفت.
یاد بعضی از کسب و کارهای ایرانی میفتم که هر روز از سر و ته محصولشون میزنن و در عوض قیمت رو افزایش میدن. ظاهرا این نگاه داره بعد جهانی پیدا میکنه متاسفانه.

اینکه تو کدوم اکانتت رو با کی الان داری شیر میکنی یا چی فکر میکنی در آینده تاثیری توی واقعیت اینکه شرینگ بصورت ظرفیتی واقعا خواهد موند نداره. اون رو سونی تصمیم میگیره نه شما. بنابراین نمیتونی بیای اینجا به ما بگی شرینگ دیسک توی عصر دیجیتال خنده داره.
حرفت در مورد امریکا و چین ربطی به چیزی که من گفتم نداره تشخیصش آسونه تو وقتی با اکانتهای زیادی شیر بکنی بازیات رو کاملا مشخصه داری میفروشی انقدر که اعضای خانواده نداری.
اسپاتیفای که از طریق family plan این کار رو میکنه اونم شرطش اینه که توی یک آدرس باشید.
هر بیزنسی ببینه داره پول از دست میده از این طریق میبندنش نمونه اش نتفلیکس. چیزی هم جلوشون رو نمیگیره سرویس خودشونه میتونن شرینگ رو ببندن یا محدود کنن.
اقا اصلا فرضا بگیم درست میگی سونی جلو فمیلی شیرینگ رو بگیره بعد ۲۰ سال

خود اکانتو که میتونی بدی بقیه! الان یه بازی بخر رو یه اکانت وقتی تمومش کردی خود اکانتو کامل بده یکی دیگه نکنه اینم میخواد بن کنه؟ این کار معادل همون دیسک دادن به بقیه س

نه داداش فامیلی پلان چیه! من از اینکه ۲۰ میلیون پول گیم دیجیتالی بدم حس تکنولوجیا بهم دست میده، تازه دارم به محیط زیست هم لطف میکنم و مگس های دور خونمون بیشتر عمر میکنن.
اصلا از اینکه سونی به زودی بازی هایی که خریدم رو هم مثل فیلم هام هر موقع که دلش بخواد میتونه از لایبریم پاک کنه احساس شور و شعف پیدا میکنم. مالکیت چیه! من برده سونیم.

خود اکانتو که میتونی بدی بقیه! الان یه بازی بخر رو یه اکانت وقتی تمومش کردی خود اکانتو کامل بده یکی دیگه نکنه اینم میخواد بن کنه؟ این کار معادل همون دیسک دادن به بقیه س
کلا حاضری هر کاری بکنی نسخه فیزیکی نباشه :دی من میتونم درک کنم یکی نسخه دیجیتالی رو ترجیح بده میتونم درک کنم یکی بی تفاوت باشه ولی نمیتونم درک کنم یکی بخواد کلا دیسک حذف بشه برا بقیه.
بحث فقط شیرینگ نیست که وقتی سونی با retail سر و کار داشته باشه قدرت مطلق نیست توی کنترل بازار و این به نفع من و شمای مصرف کننده اس.
موفق باشی

به عنوان مخالف حذف مدیای فیزیکی، این استدلال مالکیت در زمانه ای که بازی ها حتما آپدیت میخوان و مثل نسل های گذشته لزوما مستقل اجرا نمیشن غلطه. الان مثلا شما دیسک crew هم داشته باشی مالک چیز خاصی نیستی چون کار نمیکنه :D

• Like
Reactions: MrElectricWizard

آقا اصلا فرض میگیریم تمام دلایل حذف فیزیکی درسته.
سونی به چه حقی وقتی کنسولشو با دیسک درایو فروخته یهو وسطش میگه دیگه بازی دیسکی روش نمیدم؟
Ps6 رو هر غلطی میخواد بکنه ولی سر ps5 کاملا این حرکتش کلاه برداریه. یکی پول دیسک درایو رو داده که با دیسک بازی کنه پس باید همیشه دیسک روی کنسولش ساپورت بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or