اموزش هک برای کنسول PS5

دوستان این exfat کردن چقدر طول میکشه . من گذاشتم wuchang رو اولش سریع رفتش الان 20 دقیقه هستش زو 99 درصد گیر کرده . هاردم دیدم فایلش رو ساخته ولی نمیدونم کامل هست یا نه؟

1782901524425.png

خوب منتظر بود من پست بزارم توموم شه

دوستان من این فایل data0 رو از پی 30 گرفتم زده بود همچی روشه ایتا هن 2.6 و غیره کپی پیست کردم ولی هنوز ایتاهن 2.5 هستش قبلیه که داشتم
این برنامه payload manager رو از کجا بگیرم و چجوری نصب کنم که shadow mount رو فعال کنم

خوب shadowmount که فعال کردم ولی اون payload manger برام ایکونش نمیادش
و سوال بعدی کسی stellar blade رو هارد داخلی تست کرده؟ تو سایت دانلود ها دیدم گذاشته حجمش 35 گیگه . ولی تو سایت خارجی dlps گذاشته حجمش 90 گیگ هستش . چرا اینطوری کدوم درسته؟
و این داستان Fps چیه یسری زدن مثلا ghost of yotel با exfat مشکل لودینگ طولانی داره ولی fps نداره

دوستان این exfat کردن چقدر طول میکشه . من گذاشتم wuchang رو اولش سریع رفتش الان 20 دقیقه هستش زو 99 درصد گیر کرده . هاردم دیدم فایلش رو ساخته ولی نمیدونم کامل هست یا نه؟

View attachment 411853

خوب منتظر بود من پست بزارم توموم شه
اگه برای تبدیل کردن بازیها به مشکل خوردید میتونید از اینجا دانلودش کنید
dlpsgame.com

• Like
Reactions: mehrdadb3
جریان اکتیو بودن دیسک چیه؟ من تا حالا دیسک نذاشتم داخلش ولی از اول داشته و این مدت به psn وصل شدم قبلا. همین کافیه یا باید کاری انجام میدادم برای اکتیو کردنش؟

برنامت برا تعطیلات چیه :

View attachment 412077
تمام بازی های بالا در فرمت فشرده ffpfsc
با حجم کم روی حافظه جانبی ssd
حافظه جانبی M2
و حافظه داخلی خود دستگاه اجرا شد
فقط اسپایدرمن 2 و اساسین لگ داره
FW 10.01
از مافیا شروع کن

• Like
Reactions: amir7_7
برنامت برا تعطیلات چیه :

View attachment 412077
حافظه جانبی M2
FW 10.01

دوستان حاضر به خرید ssd نیستن همین بازی ها را هکی هم بخوای بریزی کلی هزینه اش میشه

بازی اسپایدرمن تست نکردم ولی اساسین exfat هم باشه لگ داره

فقط لطف میکنید بگین با کدوم برنامه تبدیل کردین مثل اینکه برنامه هم تاثیر داره توی اجرا

خوب shadowmount که فعال کردم ولی اون payload manger برام ایکونش نمیادش
و سوال بعدی کسی stellar blade رو هارد داخلی تست کرده؟ تو سایت دانلود ها دیدم گذاشته حجمش 35 گیگه . ولی تو سایت خارجی dlps گذاشته حجمش 90 گیگ هستش . چرا اینطوری کدوم درسته؟
و این داستان Fps چیه یسری زدن مثلا ghost of yotel با exfat مشکل لودینگ طولانی داره ولی fps نداره
برای payload manager شما ورژن کنسول بگو راهنمایی کنم
stellar فشرده اش ffpfsc حجمش 43.5 هست
fps یک نمونه فشرده سازی هست حجم بازی ها را نزدیک به نصف نزدیک به نسخه اورجینال میکنه
جریان اکتیو بودن دیسک چیه؟ من تا حالا دیسک نذاشتم داخلش ولی از اول داشته و این مدت به psn وصل شدم قبلا. همین کافیه یا باید کاری انجام میدادم برای اکتیو کردنش؟
شما اگر کنسولت fat هست که مشکلی نیست ولی کنسول های slim چون درایو جدا میشه باید درایو را فعال کرد اولی کنسول روشن میشه خطای اکتیو نبودن را میده اگر از شما خطایی نداره مشکلی ندارین
این قضیه آسیب به کنسول چیه؟
تو اینستاگرام میری همه جا پره
همینطور دوست عزیز گفت شعر نو
چون با هک کردن فروش بازی و اکانتشون کم میشه میخوان مردم را فریب بدن تا حالا از زمان ps4 که هک میشه جایی غیر از اینستا اونم پیج های اکانت فروش یا مغازه دار ندیدم بگه کنسولم مشکل پیدا کرده

دوستان حاضر به خرید ssd نیستن همین بازی ها را هکی هم بخوای بریزی کلی هزینه اش میشه

بازی اسپایدرمن تست نکردم ولی اساسین exfat هم باشه لگ داره

فقط لطف میکنید بگین با کدوم برنامه تبدیل کردین مثل اینکه برنامه هم تاثیر داره توی اجرا

برای payload manager شما ورژن کنسول بگو راهنمایی کنم
stellar فشرده اش ffpfsc حجمش 43.5 هست
fps یک نمونه فشرده سازی هست حجم بازی ها را نزدیک به نصف نزدیک به نسخه اورجینال میکنه

شما اگر کنسولت fat هست که مشکلی نیست ولی کنسول های slim چون درایو جدا میشه باید درایو را فعال کرد اولی کنسول روشن میشه خطای اکتیو نبودن را میده اگر از شما خطایی نداره مشکلی ندارین

همینطور دوست عزیز گفت شعر نو
چون با هک کردن فروش بازی و اکانتشون کم میشه میخوان مردم را فریب بدن تا حالا از زمان ps4 که هک میشه جایی غیر از اینستا اونم پیج های اکانت فروش یا مغازه دار ندیدم بگه کنسولم مشکل پیدا کرده
ورژن دستگاه من 8 هستش
این نسخه فشرده رو جایی میزاره برای دانلود؟ اکثرا exfat میذارن و اینکه نسخه فشرده رو هارد داخلی اجرا میشه
ایتاهن 2.6b رو هم اگر دارید برام بزارید سرچ میکنم 2.5 ر. میاره

برنامت برا تعطیلات چیه :

View attachment 412077
حافظه جانبی M2
FW 10.01
یعنی شما این بازیا رو تست زدید رو هارد داخلی و بدون مشکل اجرا شده ؟

ورژن دستگاه من 8 هستش
این نسخه فشرده رو جایی میزاره برای دانلود؟ اکثرا exfat میذارن و اینکه نسخه فشرده رو هارد داخلی اجرا میشه
ایتاهن 2.6b رو هم اگر دارید برام بزارید سرچ میکنم 2.5 ر. میاره
این نسخه را جایی ندیدم بزارن خودم با برنامه های زیر میسازم

Releases · KINGDKAK/PS5-FFPFSC-PRO
Releases · kerrdec97/ps5-exfat-builder

این فایلی میزارم مستقیم پیلود منیجر را اجرا میکنه بقیه پیلود های داخل پوشه را هم توی روت فلش بریز هرکدام خواستی کپی کن نظر شخصی خودمه اصلا ایتاهن اجرا نکن فقط shadow , kstuff کنسول راحتتر کار میکنه

https://uploadkon.ir/uploads/f46902_26ps5-autoloader.zip

این نسخه را جایی ندیدم بزارن خودم با برنامه های زیر میسازم

Releases · KINGDKAK/PS5-FFPFSC-PRO
Releases · kerrdec97/ps5-exfat-builder

این فایلی میزارم مستقیم پیلود منیجر را اجرا میکنه بقیه پیلود های داخل پوشه را هم توی روت فلش بریز هرکدام خواستی کپی کن نظر شخصی خودمه اصلا ایتاهن اجرا نکن فقط shadow , kstuff کنسول راحتتر کار میکنه

https://uploadkon.ir/uploads/f46902_26ps5-autoloader.zip
سلام مجدد اگه امکانش است پکیج کامل فایلهای کپی خور ورژن 6.50 دارید قرار بدید میخوام تمام برنامه ها آخرین ورژنش باشه ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or