سرخط خبرها

Capcom در گزارش سالیانه (از آپریل ۲۰۲۵ تا مارچ ۲۰۲۶) خودش اعلام کرد ۴۰.۳۸۳ بیلیون ین از دارمدش متعلق به پلتفرم استیم بوده و فقط ۲۰.۷۴۱ بیلیون روی پلتفرم پلی‌استیشن.
https://www.gamesradar.com/platform...devil-may-cry-as-pc-gaming-continues-to-grow/
پ.ن. شاید ۱۰-۱۵ سال پیش بازی ساز های شرقی با اکراح بازی برای PC منتشر میکردن، الان به نظر پلتفرم لیدر از نظر فروش براشون PC شده.
پیسی که تعداد کاربرهاش یه دلایل متعدد زیاده
ولی با این وضع که سویچ ۲ داره پی اس فایو رو ۵ به ۱ اوت سل میکنه و موج بازی های ثرد پارتی روش باید قبول کرد که دیگه پلی استیشن ابدا لیدپلتفرم بازاز نیست

فکر کنم هم توی کرش بعدی ویدیو گیم که به واسطه هوش مصنوعی و قیمت های فضایی اتفاق میفته جز اونایی باشن کع ضربه سنگینی میخورن

یعنی شک نداشتم شما خبر رو ببینی همین سوال رو میپرسی و زیر سوال می‌بریش. به خصوص با توجه به صحبت هایی که اونور شده و عملا این میشه سندی که حرف های من درباره انتشار بازی رو PC اونم به صورت درست نه ته دیگ اتفاقا سود بهتری هم داره.

در ابتدا بخشی که من اشاره کردم، این سونی آمریکا رو ذکر نکردم ولی از طرفی هم با توجه به رفرنس اشاره کردم، خیلی هم برداشت شخصی وارد خبر نکردم.

نقد شما در این باره که این فقط به بخش هایی که بالای 10 دصد فروش کپکام هستند اشاره کرده درسته و حدود 69 درصد دیگه هم مجموع فروش روی بقیه کنسول های، سیستم های آرکید، و بقیه بخش های سونی هست.
ولی به جای عدد سازی میشه با دقت بیشتری این متن رو باز کرد و ازش داده های منطقی استخراج کرد تا پیشبینی/پیشگویی های اغراق آمیز که حداقل بشه یکجوری حرف خودمون رو به کرسی بشونیم.
برای همین من به فایل رو دادم Fable 5 و ازش هم خواستم بدون طرف و فقط با توجه به این فایل دریافتی تا اونجا که میشه فروش رو باز کنه که بشه یک دید کلی داشت.
View attachment 412070View attachment 412072
خوب 8.3 درصد درآمد مربوط میشه به نسخه های فیزیکی که قابل برداشت نیست به کدوم پلتفرم بر‌میگرده.
20.7 درصد استیم.
10.6 درصد سونی آمریکا.
22.2 درصد از درآمدش بر می‌گرده به آرکید ها و وسایل تفریحی که دارند.
3.9 درصد درآمد های business ها متفرقه و 1.2 درصد هم موبایل هست.
همه اینا ها در مجموع میشه 66.9 درصد از درآمد سالیانه و بقیه 33.1 میشه فروش های دیجتالی دیگه سر جمع.

حالا شما دوست داری برداشت کنی فروش کلی سونی 35 تا بالای 40 درصد هستش. این یک برداشت اغراق آمیز هست و بیشتر copium دارید به خودتون تزریق می‌کنید. (البته شاید اون همه اوموجی خنده هم برای همینه که خیلی حرفا منطقی پشتش نیست و ترول کردنه)

یک اصلاحیه دیگه درمورد صحبت های شما، این گزارش سال مالی 2026 هست، در سال گذشته درسته استیم درآمد 31.1 درصدی داشته (و اگر اشتباه نکنم تنها بخشی بوده که بالای 10 درصد فروش داشته) Monster Hunter Wilds هم بخش از اصلی فروشش مربوط میشه به همین سال مالی 2025 نه 2024. بازی 2025 Feb عرضه شده و شاید یک بخشی از فروش سال مالی 2026 باشه! ربطی کلا به سال 2024 نداره این بازی.
ولی جالبه برندی که تا قبل Monster Hunter World کلا رو PC نبوده یک دفعه برای شما پیشفرض هست که برند ترند هست رو PC.
به نظر هنوزم توجیح نشدید این ترند شدن ربطی فقط به PC نداره و متر و معیار منطقی برای مقایسه نیست. شاید به صورت خیلی کوتاه مدت برای بازی های ایندی با قیمت پایین که اونم به لطف پلتفرم PC دیده میشن بشه گفت ترند میشن رو PC ولی برای بازی های بزرگ و اسم و رسم دار به این صورت نیست.
انصافا حرکت جالبی نیست اینطور خبر هارو گذاشتن :D حالا خواسته یا ناخواسته اطلاعات اشتباه گذاشتی تو تاپیک و یکی متوجه این قضیه شده. جای این پست یه فوش به گیم رادار میدادی میگفتی دیگه ازش خبری نمیذارم کار منطقی تری بود.

در بدترین حالت هم 10 درصد از اون 33 درصد مال PS هست که برابر با استیم میشه. هرچند به نظرم بیشتر از نصف اون درصد واسه پلی استیشنه حداقل.

نتیجه ؟ افزایش درامد بخش pc یه خط صعودی نیست ( درامد بخش pc سونی هم سال 2023 به لطف هل دایورز 2 چند برابر شد و بعد از اون در مسیر سقوط بوده )
هر سالی که یه ناشر بازی که بین pc محبوب / ترند شده رو عرضه کنه سهم درامد بخش pc افزایش می کنه
هر سالی که یه ناشر بازی که بین pc محبوب / ترند عرضه نکنه سهم درامد بخش pc سقوط می کنه
به همین سادگی :-bd
چیزی که برای کمپانی ها ارزش ها درامد / سود دهی
تعدد نسخه های فروخته شده زمانی اهمیت داره که به درامد / سود بیشتر منتهی بشه و گرنه صرفا برای ثبت در تاریخ و شکستن رکورد هاست
مثلا همین کپکام
Capcom officially reported that PC sales account for 54.5% of their total unit sales, solidifying computers as their largest market globally and outpacing all console platforms combined
54.5 درصد نسخه های فروخته + پرداخت درون برنامه pc روی کاغذ باید حداقل مساوی با 50 درصد درامد کپکام باشه ؟!:D نه
در عمل این 54.5 درصد نسخه های فروخته + پرداخت درون برنامه pc معادل 20.7 درصد درامد کل کمپانی بوده

تعداد نسخه های فروخته استیم افزایش پیدا کرده اما درامد بخش pc سقوط کرده :D

بله مطمئنیم
falcom سازنده Trails
View attachment 412043
会社概要 | 日本ファルコム 公式サイト

هر سال این خبر های کلیک بیت منتشر می شه
پارسال
Capcom sees 61% surge in revenue from Steam, PlayStation revenue decreases [Debunked: See Threadmark]
تو resetera یه کاربر توضیح داد و تاپیک بستن
View attachment 412042

هیچ نظارتی روی سایت ها نیست و هر خزعبلاتی که دوست دارن منتشر می کنن

https://www.capcom.co.jp/ir/english/data/pdf/explanation/2025/full/explanation_2025_full_01.pdf
اینم گزارش سه ماه اول 2026 هست از کپکام.
از نظر تعداد بازی های فروخته شده در سه ماه اول 5 سال گذشته. PC نشون دهنده یک رشد کاملا صعودی هست.

1783001646237.png

در سه ماه اول سال 2026 نسبت به سال قبل در مجموع تعداد نسخه های فیزیکی و کل فروش نسخه های دیجیتال کنسول رشد بیشتر داشته تا رشدی که تعداد نسخه های فروش رفته دیجیتال رو PC داشته ولی هنوز هم PC همون فروش 54.5 درصد ثابت بوده و افزایش فروش دیجیتال در سال 2026 موازی بوده با کاهش فروش فیزیکی نه کاهش فروش دیجیتال PC.
این عدد ولی میزان درآمد رو نشون نمیده، تعداد فروش بیشتر مساوی با درآمد بیشتر نیست. (یک تفاوت PC با کنسول هم همینه که شما با کل کاتالوگ شرکت دسترسی داری، آرشیو میشه داشته باشی، نه صرفا بازی های همین نسل).
برای تاکید این عدد ها هم مال فقط سه ماه اول سال 2026 و 4 سال قبلش هستن.

زمانی که درآمد رو مبنا قرار بدیم، استیم نسبت به سال قبل که 52.723 میلیون ین بوده به 40.383 میلیون ین کاهش یافته. ولی با این همه هنوز هم پلتفرمی هست که بخش بزرگی از درآمد سالانه رو بدون برداشت شخصی از عدد ها داشته.
سال قبل استیم 31.1 درصد درآمد رو داشته و تنها پلتفرمی بوده که بالای 10 درصد خروجی داشته.
امسال RE9 رو داشتیم که میشه برداشت کرد یکی از دلیل های رشد دوباره کنسول ها و بالای 10 درصدی شدن سونی باشه، ولی بازم با توجه به گزارش هایی که تو اون تاپیک کرده بودیم فروش سونی و PC عملا برابر بوده برای اون بازی.

به هر شکل اینا عددها هستن، ولی اغراق های شما نسبت به اون منابع خبری هم دسته کمی نداره به هر شکل.

انصافا حرکت جالبی نیست اینطور خبر هارو گذاشتن :D حالا خواسته یا ناخواسته اطلاعات اشتباه گذاشتی تو تاپیک و یکی متوجه این قضیه شده. جای این پست یه فوش به گیم رادار میدادی میگفتی دیگه ازش خبری نمیذارم کار منطقی تری بود.

در بدترین حالت هم 10 درصد از اون 33 درصد مال PS هست که برابر با استیم میشه. هرچند به نظرم بیشتر از نصف اون درصد واسه پلی استیشنه حداقل.

من یک خبر رو به اشتراک گذاشتم بدون تحریف.
خبر جهت دار بوده و قابل انتقاد.

در اون پست اشاره کردم که کوروش درست میگه سونی آمریکا بخشی از پلی ‎استیش هست نه کلش.
بقیه داستان هم من انتقاد کردم به صحبت های کوروش.

زمانی که Multi Frame Generation توسط انویدیا معرفی شده بود، کوروش میگفت فریم واقعی تغییر نمیکنه و انویدیا یکاری کرده که فقط اون عدد فریم شمار گوشه صفحه ۴ برابر نشون میده :D و میگفت این عدد فقط روی کاغذه.
خدایی با کی بحث میکنی؟
چی میگی ؟ :))
این پست ؟
1783002236899.png

مشکل اش چیه ؟
پایین تر اش توضیح دادم
اگه فک می کنید 200 فریم جن dlss 4 مساوی با 200 فریم معمولی پس دیگه نیازی به خرید کارت میان رده / بالارده نیست :-?? خروجی 5060ti + dlss 4 بهتر از 5080 + dlss معمولیه :-bd
1783002371230.png

منم احتمال میدم 27 درصد باشه، بغل دستیم هم الان احتمال داد 15 درصده، کی به کیه؟ :D
احتمالا یعنی بر اساس اطلاعات درست و کافی و طبق متد علمی مشخص با یه درصد خطای معقول عدد اینه، نه اینکه متن جنریت کنی.شما احتمالت با چیزی که صاحبش داره میگه زمین تا آسمون فرق داره.
در گزارش مالی سه ماهه سوم ( ژانویه 2026) به اینکه 50 درصد فروششون روی پی سی بوده اشاره شده: اینجا
متن از گزارش:

اینا هم که لیست کردی که اولا دو تای اول یکین ( اسم ژاپنی و انگلیسیشه) :D دوم هم اینا همشون شرکت های منطقه ای و زیرمجموعه SIE هستن که دفترش همون آمریکاست.بر اساس عکسی که خودت گذاشتی "شرکت های ژاپنی درامد هر بخش/منطقه PS" رو جداگانه گزارش ندادن :D کپکام اسم SIE به عنوان شرکت مادر رو نوشته نه SIE America یا هر شعبه دیگه ای. کل پلی استیشن همینه به هر حال.
مشکل خواندن داری ؟ :D
چرا چیزی که من کامل توضیح داد ( حتی unit sales درشت با رنگ زرد برجسته کردم ) دوباره تکرار می کنی ؟
1782999412942.png

یعنی شک نداشتم شما خبر رو ببینی همین سوال رو میپرسی و زیر سوال می‌بریش. به خصوص با توجه به صحبت هایی که اونور شده و عملا این میشه سندی که حرف های من درباره انتشار بازی رو PC اونم به صورت درست نه ته دیگ اتفاقا سود بهتری هم داره.

در ابتدا بخشی که من اشاره کردم، این سونی آمریکا رو ذکر نکردم ولی از طرفی هم با توجه به رفرنس اشاره کردم، خیلی هم برداشت شخصی وارد خبر نکردم.

نقد شما در این باره که این فقط به بخش هایی که بالای 10 دصد فروش کپکام هستند اشاره کرده درسته و حدود 69 درصد دیگه هم مجموع فروش روی بقیه کنسول های، سیستم های آرکید، و بقیه بخش های سونی هست.
ولی به جای عدد سازی میشه با دقت بیشتری این متن رو باز کرد و ازش داده های منطقی استخراج کرد تا پیشبینی/پیشگویی های اغراق آمیز که حداقل بشه یکجوری حرف خودمون رو به کرسی بشونیم.
برای همین من به فایل رو دادم Fable 5 و ازش هم خواستم بدون طرف و فقط با توجه به این فایل دریافتی تا اونجا که میشه فروش رو باز کنه که بشه یک دید کلی داشت.
View attachment 412070View attachment 412072
خوب 8.3 درصد درآمد مربوط میشه به نسخه های فیزیکی که قابل برداشت نیست به کدوم پلتفرم بر‌میگرده.
20.7 درصد استیم.
10.6 درصد سونی آمریکا.
22.2 درصد از درآمدش بر می‌گرده به آرکید ها و وسایل تفریحی که دارند.
3.9 درصد درآمد های business ها متفرقه و 1.2 درصد هم موبایل هست.
همه اینا ها در مجموع میشه 66.9 درصد از درآمد سالیانه و بقیه 33.1 میشه فروش های دیجتالی دیگه سر جمع.

حالا شما دوست داری برداشت کنی فروش کلی سونی 35 تا بالای 40 درصد هستش. این یک برداشت اغراق آمیز هست و بیشتر copium دارید به خودتون تزریق می‌کنید. (البته شاید اون همه اوموجی خنده هم برای همینه که خیلی حرفا منطقی پشتش نیست و ترول کردنه)

یک اصلاحیه دیگه درمورد صحبت های شما، این گزارش سال مالی 2026 هست، در سال گذشته درسته استیم درآمد 31.1 درصدی داشته (و اگر اشتباه نکنم تنها بخشی بوده که بالای 10 درصد فروش داشته) Monster Hunter Wilds هم بخش از اصلی فروشش مربوط میشه به همین سال مالی 2025 نه 2024. بازی 2025 Feb عرضه شده و شاید یک بخشی از فروش سال مالی 2026 باشه! ربطی کلا به سال 2024 نداره این بازی.
ولی جالبه برندی که تا قبل Monster Hunter World کلا رو PC نبوده یک دفعه برای شما پیشفرض هست که برند ترند هست رو PC.
به نظر هنوزم توجیح نشدید این ترند شدن ربطی فقط به PC نداره و متر و معیار منطقی برای مقایسه نیست. شاید به صورت خیلی کوتاه مدت برای بازی های ایندی با قیمت پایین که اونم به لطف پلتفرم PC دیده میشن بشه گفت ترند میشن رو PC ولی برای بازی های بزرگ و اسم و رسم دار به این صورت نیست.
اون خبر فیک :-?? خودت هم عملا اثبات کردی که فیک :D
شاید یک بخشی از فروش سال مالی 2026 باشه! ربطی کلا به سال 2024 نداره این بازی ؟ ؟؟
چی میگی بزرگوار ؟
لینک گزارش مالی باز کن , اولین صفحه درشت نوشته

1783001576364.png

Monster Hunter Wilds در چه تاریخی عرضه شده ؟ February 28, 2025 یکماه قبل از شروع این گزارش مالی
وقتی یک ماه قبل از این گزارش مالی عرضه شده چه معنایی داره ؟ امار فروش یکماه اول Monster Hunter Wilds ( عملا 50 تا 70 درصد فروش کلی بازی ) جز گزارش مالی سال قبل / 2024 بوده

ولی جالبه برندی که تا قبل Monster Hunter World کلا رو PC نبوده ؟ چه ارتباطی به نسخه های قبلی داره ؟
نسخه های جدید سه شرط لازم انلاین / RPG / ترند داشتن و موفق شدن
برای شما پیشفرض هست که برند ترند هست رو PC ؟؟؟
1783002027981.png
بازی که این تعداد پلیر همزمان استیم داشته ترند نیست ؟

فایل رو دادم Fable 5 ؟ چرا خودت تحلیل نمی کنی ؟
خوب 8.3 درصد درآمد مربوط میشه به نسخه های فیزیکی که قابل برداشت نیست به کدوم پلتفرم بر‌میگرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثل اینکه 12 ظهر نور خورشید از پنجره ببینی و بگی
من مطمئنم نیستم این نور خورشید باشه :)) شاید نور چراغ همسایه باشه :))
واقعا فک می کنی این امار فروش نسخه فیزیکی ps5 نیست ؟؟؟؟ امار فیزیکی xbox :))

27.3 درصد ارکید +Arcade + pachislo + لایسنس + esports + موسیقی و فیلم + موبایل
20.7 درصد pc
=
48 درصد

52 درصد درامد باقی مانده بین سه پلتفرم PS/ XBOX / نینتندو تقسیم شده
اسم XBOX / نینتندو داخل صفحه 35 گزارش مالی نیست , چه معنی میده ؟ هیچ کدام از پلتفرم ها به 10 درصد نرسیدن
در بهترین حالت ممکن XBOX / نینتندو به 9.99 درصد رسیدن :-?? بعید :-??52 درصد - 20 درصد = 32 درصد
حتی در این حالت بعید هم سهم PS به 32 درصد می رسه

https://www.capcom.co.jp/ir/english/data/pdf/explanation/2025/full/explanation_2025_full_01.pdf
اینم گزارش سه ماه اول 2026 هست از کپکام.
از نظر تعداد بازی های فروخته شده در سه ماه اول 5 سال گذشته. PC نشون دهنده یک رشد کاملا صعودی هست.

View attachment 412083

در سه ماه اول سال 2026 نسبت به سال قبل در مجموع تعداد نسخه های فیزیکی و کل فروش نسخه های دیجیتال کنسول رشد بیشتر داشته تا رشدی که تعداد نسخه های فروش رفته دیجیتال رو PC داشته ولی هنوز هم PC همون فروش 54.5 درصد ثابت بوده و افزایش فروش دیجیتال در سال 2026 موازی بوده با کاهش فروش فیزیکی نه کاهش فروش دیجیتال PC.
این عدد ولی میزان درآمد رو نشون نمیده، تعداد فروش بیشتر مساوی با درآمد بیشتر نیست. (یک تفاوت PC با کنسول هم همینه که شما با کل کاتالوگ شرکت دسترسی داری، آرشیو میشه داشته باشی، نه صرفا بازی های همین نسل).
برای تاکید این عدد ها هم مال فقط سه ماه اول سال 2026 و 4 سال قبلش هستن.

زمانی که درآمد رو مبنا قرار بدیم، استیم نسبت به سال قبل که 52.723 میلیون ین بوده به 40.383 میلیون ین کاهش یافته. ولی با این همه هنوز هم پلتفرمی هست که بخش بزرگی از درآمد سالانه رو بدون برداشت شخصی از عدد ها داشته.
سال قبل استیم 31.1 درصد درآمد رو داشته و تنها پلتفرمی بوده که بالای 10 درصد خروجی داشته.
امسال RE9 رو داشتیم که میشه برداشت کرد یکی از دلیل های رشد دوباره کنسول ها و بالای 10 درصدی شدن سونی باشه، ولی بازم با توجه به گزارش هایی که تو اون تاپیک کرده بودیم فروش سونی و PC عملا برابر بوده برای اون بازی.

به هر شکل اینا عددها هستن، ولی اغراق های شما نسبت به اون منابع خبری هم دسته کمی نداره به هر شکل.

من یک خبر رو به اشتراک گذاشتم بدون تحریف.
خبر جهت دار بوده و قابل انتقاد.

در اون پست اشاره کردم که کوروش درست میگه سونی آمریکا بخشی از پلی ‎استیش هست نه کلش.
بقیه داستان هم من انتقاد کردم به صحبت های کوروش.
انتقاد از چی ؟ انتقاد از فکت ها خودت چند ساعت بعد رسما تایید کردی ؟ ؟؟

چرا (حتی بعد از تایید فکت ها )باز هم اشتباه تکرار کردی ؟

استیم 31.1 درصد درآمد رو داشته و تنها پلتفرمی بوده که بالای 10 درصد خروجی داشته؟؟؟؟؟؟؟؟
امسال RE9 رو داشتیم که میشه برداشت کرد یکی از دلیل های رشد دوباره کنسول ها و بالای 10 درصدی شدن سونی باشه؟؟؟؟؟؟؟

صفحه قبل پذیرفتی که صرفا بخش امریکا سونی بوده / بقیه بخش ها حساب نشده :-??بعد دوباره برگشتی سر خانه اول :-??
باز هم تکرار می کنی هیچ پلتفرمی به 10 درصد نرسیده / به لطف RE9 تازه سونی به بالای 10 درصد رسیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3g81gx5.gif

واکنش جالب KFC اسپانیا با بیش از یک میلیون دنبال کننده به حذف دیسک:
"محصولات فقط میتوانند در اپلیکیشن ما با فرمت قلابی PNG مصرف شوند. تا یک ماه آینده یک دی ال سی با سس منتشر میکنیم."
kfc(1).jpg
kfc.jpg
kfc1.jpg

Blaze Entertainment سازنده کنسول های ایندی و رترو هم آموزش اشتراک گذاری گیم گذاشته:
eve.jpg
View attachment Evercade.mp4

چی میگی ؟ :))
این پست ؟
View attachment 412085

مشکل اش چیه ؟
پایین تر اش توضیح دادم
اگه فک می کنید 200 فریم جن dlss 4 مساوی با 200 فریم معمولی پس دیگه نیازی به خرید کارت میان رده / بالارده نیست :-?? خروجی 5060ti + dlss 4 بهتر از 5080 + dlss معمولیه :-bd
View attachment 412086

مشکل خواندن داری ؟ :D
چرا چیزی که من کامل توضیح داد ( حتی unit sales درشت با رنگ زرد برجسته کردم ) دوباره تکرار می کنی ؟
View attachment 412079

اون خبر فیک :-?? خودت هم عملا اثبات کردی که فیک :D
شاید یک بخشی از فروش سال مالی 2026 باشه! ربطی کلا به سال 2024 نداره این بازی ؟ ؟؟
چی میگی بزرگوار ؟
لینک گزارش مالی باز کن , اولین صفحه درشت نوشته

View attachment 412082

Monster Hunter Wilds در چه تاریخی عرضه شده ؟ February 28, 2025 یکماه قبل از شروع این گزارش مالی
وقتی یک ماه قبل از این گزارش مالی عرضه شده چه معنایی داره ؟ امار فروش یکماه اول Monster Hunter Wilds ( عملا 50 تا 70 درصد فروش کلی بازی ) جز گزارش مالی سال قبل / 2024 بوده

ولی جالبه برندی که تا قبل Monster Hunter World کلا رو PC نبوده ؟ چه ارتباطی به نسخه های قبلی داره ؟
نسخه های جدید سه شرط لازم انلاین / RPG / ترند داشتن و موفق شدن
برای شما پیشفرض هست که برند ترند هست رو PC ؟؟؟
View attachment 412084
بازی که این تعداد پلیر همزمان استیم داشته ترند نیست ؟

فایل رو دادم Fable 5 ؟ چرا خودت تحلیل نمی کنی ؟
خوب 8.3 درصد درآمد مربوط میشه به نسخه های فیزیکی که قابل برداشت نیست به کدوم پلتفرم بر‌میگرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثل اینکه 12 ظهر نور خورشید از پنجره ببینی و بگی
من مطمئنم نیستم این نور خورشید باشه :)) شاید نور چراغ همسایه باشه :))
واقعا فک می کنی این امار فروش نسخه فیزیکی ps5 نیست ؟؟؟؟ امار فیزیکی xbox :))

27.3 درصد ارکید +Arcade + pachislo + لایسنس + esports + موسیقی و فیلم + موبایل
20.7 درصد pc
=
48 درصد

52 درصد درامد باقی مانده بین سه پلتفرم PS/ XBOX / نینتندو تقسیم شده
اسم XBOX / نینتندو داخل صفحه 35 گزارش مالی نیست , چه معنی میده ؟ هیچ کدام از پلتفرم ها به 10 درصد نرسیدن
در بهترین حالت ممکن XBOX / نینتندو به 9.99 درصد رسیدن :-?? بعید :-??52 درصد - 20 درصد = 32 درصد
حتی در این حالت بعید هم سهم PS به 32 درصد می رسه

انتقاد از چی ؟ انتقاد از فکت ها خودت چند ساعت بعد رسما تایید کردی ؟ ؟؟

چرا (حتی بعد از تایید فکت ها )باز هم اشتباه تکرار کردی ؟

استیم 31.1 درصد درآمد رو داشته و تنها پلتفرمی بوده که بالای 10 درصد خروجی داشته؟؟؟؟؟؟؟؟
امسال RE9 رو داشتیم که میشه برداشت کرد یکی از دلیل های رشد دوباره کنسول ها و بالای 10 درصدی شدن سونی باشه؟؟؟؟؟؟؟

صفحه قبل پذیرفتی که صرفا بخش امریکا سونی بوده / بقیه بخش ها حساب نشده :-??بعد دوباره برگشتی سر خانه اول :-??
باز هم تکرار می کنی هیچ پلتفرمی به 10 درصد نرسیده / به لطف RE9 تازه سونی به بالای 10 درصد رسیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
View attachment 412088
نصف انتقاد های شما به صحبت من سر اشتباه‌های لپی وسط نگارش هست، سال مالی ۲۰۲۵ استیم تنها نام بالای ۱۰ درصد بوده با ۳۱.۱ درصد. هیچ زیر شاخه‌ای از سونی بالای ده درصد نبوده. الان اکیه؟ ولی بقیه‌اش مشکل نداره که RE9 فروش کنسول رو بالا اورده و یک بخشی از سونی هم رسیده به بالای 10 درصد، با این همه فروش کلی همین یک عنوان هم PC لیدر بوده (هم نسخه های فروش رفته هم در آمد حاصل شده.)
Steam is Resident Evil Requiem’s top platform
باز جالبه Nintendo که اصلا وجود خارجی نداره. سالهای مالی 2021 و 2022 و 2023 مثالا استیم و Nintendo بودن که بالای 10 درصد خروجی داشتن. سونی بخشی نداشته مثل امسال که بالای 10 درصد باشه. بعدش هم nintendo و ماکرو بخش های مختلف مربوط به ریجن ها مختلف ندارند؟ شک دارم خود Nintendo هم مثل سونی بخش آمریکا و اروپا نداشته باشه و بخش اصلی فروشش تو لیست های بالا مثلا ژاپنش نباشه.
فروش فیزیکی رو کامل قرار بدیم بخشی از فروش سونی دیگه؟

این عدد ساختن ها همیشه به راحتی میشه مورد انتقاد باشه، چون سندی پشتش نیست و فقط حرف هست، هر زمان شما رفرنس داشتی بیا یک طومار تحلیل ضمیمه کن.

منم از شما سر همین ۲۰۲۴ که اعلام کردی گاف گرفتم، بر خلاف من که تو یک بحث جایی مه انتقاد باشه قبول می‌کنم به نظر شما کوچکترین اشتباهی هم که داشتی رو زیر بار نمیری و تاکید داری رو سال مالی ۲۰۲۴. گزارش امسال که ۲۰.۷ درصد هست برای استیم میشه سال مالی ۲۰۲۶ سالی ۳۱.۱ درصد بوده سال مالی ۲۰۲۵ هست. شاید سه ماه فقط تو اون سال هست، ولی بهش میگن سال مالی اون سال.

سر fable 5 انتقاد می‌کنی مثلا متن ژاپنی رو شما خودت تسلط داری مطالعه کنی؟ مطمئن هستم از ترجمه کجدار مریض گوگل هم رفنرس بهتری هست!

صحبت ترند اصلا معنی نداره! این که بگی چون فلان بازی ترند هست رو استیم فروش بهتری داره انگار رو بقیه پلتفرم ها فروش نمیره! یا مثلا انحصاری مثل گاد ترند نیست، فقط سونی فن ها دوستدارن بخرند. اصلا متر و معیار مقایسه فروش نیست.

• Like
Reactions: Love Console
با تلف شدن پتانسیل IP دستینی توسط بانجی، خبری توسط TechnicalHalo لیک شده که به نظر میرسه یه پروژه MMO از فرنچایز Halo با حال و هوای مشابه دستینی ساختش در مراحل ابتدایی شروع شده.
طبق آخرین اطلاعات تا چند ماه پیش بازی در مراحل اولیه به سر میبرده و شایعه ای مطرح شده که ایده در ابتدا توسط Obsidian Entertainment برای فیل اسپنسر مطرح شده بوده ولی در حال حاضر معلوم نیست که چه استودیویی داره روش کار میکنه.

منبع

نصف انتقاد های شما به صحبت من سر اشتباه‌های لپی وسط نگارش هست، سال مالی ۲۰۲۵ استیم تنها نام بالای ۱۰ درصد بوده با ۳۱.۱ درصد. هیچ زیر شاخه‌ای از سونی بالای ده درصد نبوده. الان اکیه؟ ولی بقیه‌اش مشکل نداره که RE9 فروش کنسول رو بالا اورده و یک بخشی از سونی هم رسیده به بالای 10 درصد، با این همه فروش کلی همین یک عنوان هم PC لیدر بوده (هم نسخه های فروش رفته هم در آمد حاصل شده.)
Steam is Resident Evil Requiem’s top platform
باز جالبه Nintendo که اصلا وجود خارجی نداره. سالهای مالی 2021 و 2022 و 2023 مثالا استیم و Nintendo بودن که بالای 10 درصد خروجی داشتن. سونی بخشی نداشته مثل امسال که بالای 10 درصد باشه. بعدش هم nintendo و ماکرو بخش های مختلف مربوط به ریجن ها مختلف ندارند؟ شک دارم خود Nintendo هم مثل سونی بخش آمریکا و اروپا نداشته باشه و بخش اصلی فروشش تو لیست های بالا مثلا ژاپنش نباشه.
فروش فیزیکی رو کامل قرار بدیم بخشی از فروش سونی دیگه؟

این عدد ساختن ها همیشه به راحتی میشه مورد انتقاد باشه، چون سندی پشتش نیست و فقط حرف هست، هر زمان شما رفرنس داشتی بیا یک طومار تحلیل ضمیمه کن.

منم از شما سر همین ۲۰۲۴ که اعلام کردی گاف گرفتم، بر خلاف من که تو یک بحث جایی مه انتقاد باشه قبول می‌کنم به نظر شما کوچکترین اشتباهی هم که داشتی رو زیر بار نمیری و تاکید داری رو سال مالی ۲۰۲۴. گزارش امسال که ۲۰.۷ درصد هست برای استیم میشه سال مالی ۲۰۲۶ سالی ۳۱.۱ درصد بوده سال مالی ۲۰۲۵ هست. شاید سه ماه فقط تو اون سال هست، ولی بهش میگن سال مالی اون سال.

سر fable 5 انتقاد می‌کنی مثلا متن ژاپنی رو شما خودت تسلط داری مطالعه کنی؟ مطمئن هستم از ترجمه کجدار مریض گوگل هم رفنرس بهتری هست!

صحبت ترند اصلا معنی نداره! این که بگی چون فلان بازی ترند هست رو استیم فروش بهتری داره انگار رو بقیه پلتفرم ها فروش نمیره! یا مثلا انحصاری مثل گاد ترند نیست، فقط سونی فن ها دوستدارن بخرند. اصلا متر و معیار مقایسه فروش نیست.
سیستم مالی نینتندو یکپارچه است و هیچ زیر مجموعه مالی نداره
سونی بخشی نداشته مثل امسال که بالای 10 درصد باشه ؟ چه اهمیتی داره ؟
همه خبر دارن از زمان PS1 تا الان بیشتر درامد کپکام وابسته به کنسول های PS بوده :-??

چرا وقتی امار رسمی وجود داره به یه انالیز قدیمی نامعتبر استناد می کنی ؟
1783019308945.png
1783022213226.png

اخه بزرگوار حتی نمی دونی که سال مالی شرکت ها با سال میلادی یکی نیست :)) بعد سعی داری از من گاف بگیری ؟؟؟؟؟؟
سال مالی کپکام مثل سونی / نینتندو و سایر شرکت های ژاپنی March 31 تمام می شه
Capcom's fiscal year (FY) runs from April 1 to March 31.
سال مالی 2025 از April 1, 2025 تا March 31, 2026
Current Fiscal Year (FY2026): Ends on March 31, 2027 (April 1, 2026 – March 31, 2027)

سر fable 5 انتقاد می‌کنی ؟ بله
چرا وقتی خودت می تونی تحلیل کنی همه چیز به هوش مصنوعی سپردی ؟

• Smile
Reactions: MyJinx
سیستم مالی نینتندو یکپارچه است و هیچ زیر مجموعه مالی نداره
سونی بخشی نداشته مثل امسال که بالای 10 درصد باشه ؟ چه اهمیتی داره ؟
همه خبر دارن از زمان PS1 تا الان بیشتر درامد کپکام وابسته به کنسول های PS بوده :-??

چرا وقتی امار رسمی وجود داره به یه انالیز قدیمی نامعتبر استناد می کنی ؟
View attachment 412117
View attachment 412120

اخه بزرگوار حتی نمی دونی که سال مالی شرکت ها با سال میلادی یکی نیست :)) بعد سعی داری از من گاف بگیری ؟؟؟؟؟؟
سال مالی کپکام مثل سونی / نینتندو و سایر شرکت های ژاپنی March 31 تمام می شه
Capcom's fiscal year (FY) runs from April 1 to March 31.
سال مالی 2025 از April 1, 2025 تا March 31, 2026
Current Fiscal Year (FY2026): Ends on March 31, 2027 (April 1, 2026 – March 31, 2027)

سر fable 5 انتقاد می‌کنی ؟ بله
چرا وقتی خودت می تونی تحلیل کنی همه چیز به هوش مصنوعی سپردی ؟

الان این سایتی هست که شما و من ازش اون فایل PDF به زبان ژاپنی رو دانلود کردیم! خیلی واضح میگه سال مالی که به مارچ 2026 تموم میشه. (این دفعه ترجمه با ترنزلیت گوگل)

有価証券報告書 | IR資料室 | 株式会社カプコン

translated_image_en.jpeg

به جز همین عکس بالا و اینم توضیح Wikipedia.
Fiscal year - Wikipedia

1783030538783.png

شما تو گوگل سرچ می‎‌کنی جواب رو از AI پیشفرض گوگل اینجا قرار میدی خوبه؟ Fable که به مراتب قابل اعتماد تره بده؟ من همین سوال رو دو تا تب مختلف از گوگل سرچ پرسیدم دوتا جواب مختلف داد سرچ گوگل! یکی حرف شما یکی حرف من!
تحیلیل ها و صحبت های منم از خودمه، فقط برای استخراج داده های از یک فایل 157 صفحه‌ای امسال و سال های قبل تا مثلا 2021 ازش استفاده می‌کنم! بر خلاف شما هم که با بایاس به مطالب نگاه می‌کنی و کامنت یک بابای تو Resetera براتون رفرنس هست.

درمورد فروش RE9 هم خیلی نمیشه گفت رفرنس من نا معتبر هست و برای شما معتبره! هر دو رفرنس هستن یکی فروش کلی، یکی فروش تو آمریکای شمالی که در امتداد همون صحبتی هست که به نظر باعث شده امسال بعد از مدتی بخش آمریکای سونی بیاد تو اون 10 درصدی ها.

حقیقتا بسه دیگه! تاپیک کل کل که نیست، سر خط خبر ها باید باشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Love Console
1000013062.jpg

کارگردان بازی Clair Obscur: Expedition 33، آقای Guillaume Broche، می‌گوید بازی بعدی استودیو شامل تغییرات خلاقانه بزرگی خواهد بود، حتی اگر همه از آن راضی نباشند.

بروش گفت تیم صرفاً برای راضی نگه‌داشتن طرفداران تصمیم نمی‌گیرد، بلکه تمرکزشان بر ساخت بازی‌ای است که خودشان به آن اعتقاد دارند؛ درست همان‌طور که با Clair Obscur: Expedition 33 عمل کردند.

«ما تصمیمات بسیار جسورانه‌ای خواهیم گرفت. شاید مردم از آن خوششان نیاید. زندگی همین است.»

وی همچنین گفت استودیو قصد ندارد بازی‌ای بزرگ‌تر یا موفق‌تر از Clair Obscur: Expedition 33 بسازد؛ آن‌ها فقط می‌خواهند بازی‌ای بسازند که به آن افتخار کنند.

تیم سازنده بازی تونسته با یک شرکت جدید قرارداد ببنده و فعالیتشون ادامه پیدا می کنه...
View attachment 412225

ابسولوم به نظرم بهترین Beat em up موجود در بازاره که به بهترین شکل با المان‌های روگ‌لایت مخلوط شده. یه روزی میگفتیم بازیای پر خرج و AAA خراب کنن با خیال راحت از ایندی‌ها لذت میبریم ولی ظاهرا اجازه نمیدن تیمای کوچیک هم یه نفس راحت بکشن. امیدوارم بتونن جای دیگه به کارشون ادامه بدن.

بهترین اتفاق برای توسعه دهنده ها اینه که تا حد امکان مستقل بمونن و زیر یوغ ناشرها در این برهه نرن، دست هر کسی بیوفتن الان حکایت از چاله به چاه افتادنه! سرمایه دارا الان همه چیز براشون پوله و ناشرها هم زیر فشار این افراد اگر پروژه‌ای به سرعت انتظارات مالی رو برآورده نکنه، راحت‌تر از قبل سراغ تعدیل نیرو، لغو پروژه یا حتی تعطیل کردن استودیو می رن. مستقل شدن شاید مسیر سخت‌تر و پرریسکی باشه اما.. حداقل سرنوشت استودیو و تصمیم‌ های خلاقانه دست خود سازنده‌ ها می‌مونه، نه مدیرانی که تنها معیارشون الان، گزارش فصل مالیه!

کارگردان بازی Clair Obscur: Expedition 33، آقای Guillaume Broche، می‌گوید بازی بعدی استودیو شامل تغییرات خلاقانه بزرگی خواهد بود، حتی اگر همه از آن راضی نباشند.

بروش گفت تیم صرفاً برای راضی نگه‌داشتن طرفداران تصمیم نمی‌گیرد، بلکه تمرکزشان بر ساخت بازی‌ای است که خودشان به آن اعتقاد دارند؛ درست همان‌طور که با Clair Obscur: Expedition 33 عمل کردند.

«ما تصمیمات بسیار جسورانه‌ای خواهیم گرفت. شاید مردم از آن خوششان نیاید. زندگی همین است.»

وی همچنین گفت استودیو قصد ندارد بازی‌ای بزرگ‌تر یا موفق‌تر از Clair Obscur: Expedition 33 بسازد؛ آن‌ها فقط می‌خواهند بازی‌ای بسازند که به آن افتخار کنند.
بسازید ، تا فرصت دارید بازی خلاقانه بسازید که ضعف کنیم براش.

چهارسال دیگه یه کادوکاوایی چیزی پیدا میشه و سهامتون رو میخره و میگه:
چی؟
غلط کردین ، به نظر من هنوز از پتانسیل تمام اون 70-60 تا اکسپدیشن قبلی استفاده نکردین.
اون شونصدتا پیش درآمد، پس درآمد ، وسط درآمدتون کجاست؟
باید سرعت بازی سازیتون رو هم افزایش بدین ، خیلی کند هستین.
بازیتون چرا مولتی پلیر نداره؟
و...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or