قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
اصلا طبیعی نیست، اون پلیت ها برای اینکه باز شن باید "خار" هاش از جاش در بیاد، و این مستلزم این هست که در یک جهت خاصی (از لوگوی PS رو بدنه به سمت داخل کنسول و پایین) کشیده بشه تا در بیاد، دفعه اول هم یکمی سخته و تق صدا میده وقتی در میاد، چه استاندارد چه این به اصطلاح اسلیم ها و پرو،

بعد اون یک بار درومدن، تازه راه میفته و راحت تر در میاد ولی همچنان باید به همون سمتی که گفتم فشار بدی تا خار بیاد بیرون، یعنی همینجوری الکی الکی در نمیاد...

نتیجتا، اینکه الان پلیت خودش درومده، کارتن هم پارگی داره، یعنی یا قبلا کنسول دستکاری و باز شده که دوباره درومده با جابجایی، یا چنان در اثر جابجایی ضربه خورده که اون خار هارو دراورده و پلیت هم درومده، خار هارو چک کن ببین نشکستند؟

در هر صورت، سریع تماس بگیر و کنسول رو مرجوع کن بر اساس ضمانت یک هفته ای، یک کنسول جدید بگیر. پافشاری کن برای این کار اگر بازی دراوردن تهدید به شکایت و بردن ابروشون در کامیونیتی گیمر ها کن... بگو تمام کامیونیتی های گیمر های ایرانی هستی و ابرو حیثیت و بازارشون رو از بین میبری اگر تعویض نکنند...
تشکر، خارها سالمن و راحت جا افتادن.
تجربه شد از معروفترین فروشگاه های ایرانم بهتره حضوری خرید کنید که به این دردسرها نیافتید. اینم وضعیت چسب پلمپ جعبه دسته! :|
1000160789.jpg

تجربه شد از معروفترین فروشگاه های ایرانم بهتره حضوری خرید کنید که به این دردسرها نیافتید. اینم وضعیت چسب پلمپ جعبه دسته! :|
View attachment 412058

بارها گفته شده کنسول و دسته هیچ وقت پلمپ نیستن و حداقل تا بدست مصرف کننده برسه 5 باری چک میشه.
سخت نگیر در کل.

اصل کار رو بزار رو هفته اول و بازی های سنگین واسه تست.
حدودی هم 3-4 ساعت بکوب بازی کن
موردی باشه میزنه بیرون.

کنسول هم افقی بزاری بهتره و اینکه از هر طرف حداقل 20 سانت دورش چیزی نباشه.

آخرین ویرایش:
راجب کپی خور اطلاع ندارم ولی فت سری اول محاله ممکن اکبند پیدا بشه.
حتی سری ۱۱ هم اکبندش نیست چه برسه سری ۱۰ !
بهتره همون سراغ اسلیم درایو دار بری.
داداش من نمیخام اکبند بگیرم
فت دست دوم کپی خور

• Like
Reactions: Love Console
داداش من نمیخام اکبند بگیرم
فت دست دوم کپی خور

دیگه خیلی باید حواس جمع بری برای خرید
خوب چک کن و ضمانت بگیر اگه مغازه داره.
اگرم از مصرف کننده میگیری یه ضمانت بگیر ازش یا مهلت تست.

کنسول کپی خور خرابی زیادی داره و این روش ها معمولا به مرور اسیب خوشون رو میزنن.

سلام دوستان کنسولی که چند روز پیش گرفتم وضعش اینطوریه! یکی از تیکه هاش از جا در اومده و کارتن داخلیش هم پاره شده! طبیعیه ؟View attachment 412045
توی بار بخاطر بی ملاحظگی این اتفاق ممکنه بیوفته و از اونجایی که کارتن می گی پاره شده می شه حدس زد در اثر ضربه این اتفاق افتاده، سیم هایی که پایین گذاشته شده بستاشون درسته، عکس بدی گرفتی تشخیص از این زاویه ممکن نیست، اگر جای پیچ های فن قسمت شیارهاشون، پیچگوشتی نخوردس و کنسول خطوخش یا ترک نداره با تست دستگاه سلامتیشو فقط تا حدودی می شه چک کرد، ولی اگر کوچکترین مشکلی روی کنسول مشاهده کردی کنسول رو مرجوعش کن. با این وضعیت نمی تونم با اطمینان بگم کنسول با ضربه ای که خورده چقدر عمر می کنه و روی خنک کننده مایع تاثیر گذاشته یا خیر، اگر فلزمایع جابه جا بشه به مرور پس از تقریبا 3ماه نقطه ای که مایع روش نیست اکسیده می شه و اورهیت می کنه کنسول. احتمال 50/50 رو باید در نظر گفت، نمی دونم کنسول رو حضوری گرفتی یا اینترنتی، اگر شهر خودته و پس می گیره وجه رو بگیر از جای دیگه ای خرید کن، اگر تعویض می کنه صفر تا صدشو جلوی خودش برانداز کن، اگر هم هیچکدوم رو انجام نمی ده اگر بخوای، با داشتن فاکتور مهر خورده می تونی شکایت کنی، اگر هم نه شانسیه، کلا کالای الکترونیکی که ضربه بخوره نمی شه روی سلامتیش حساب چندانی باز کرد

View attachment 412058
پلمب جعبه اهمیتی نداره اینجا، خود جعبه نو نیست و از همین عکس مشخصه جعبه دست دومه

اقا میگم‌ خبریه؟!
رفتم نخل دیدم پرو رو زده ۲۱۵ ، معمولی رو زده ۱۳۰-۱۴۰ !!!
رفتم جای دیگه دیدم حدود ۳۰-۴۰ تومن پرو ارزونتر بود و نزدیک ۲۰ تومن معمولی !؟
حتی دیجی کالا هم ارزونتر بود!!!

حالا یه چیز دیگه هم بگم دور هم غصه بخوریم !!!
قیمت کنسول تو دی ماه بوده ۷۰ ! الان حدود دو برابر !!!

یه توصیه هم میخواستم !
یه فایو نسل اولی ( فت سری ایش رو‌نمیدونم) دارم، چند میخرنش؟؟؟ و خوب عقلانی و‌به صرفه هست بفروشمش بعد یه دیسک‌خور دیجیتالی بخرم؟!؟ البته دیسک میسک چیزی ندارم :|

اقا میگم‌ خبریه؟!
نخل یه زمانی برای کنسول خریدن خوب بود.الان دیگه زوری 2 سال گارانتی و تخفیف نخل پلاس و چندتا کوفت و زهرمار میبینده بهش تا گرونتر بفروشه.اصلا قیمتهاش توجیه منطقی نداره

اقا میگم‌ خبریه؟!

یه توصیه هم میخواستم !
یه فایو نسل اولی ( فت سری ایش رو‌نمیدونم) دارم، چند میخرنش؟؟؟ و خوب عقلانی و‌به صرفه هست بفروشمش بعد یه دیسک‌خور دیجیتالی بخرم؟!؟ البته دیسک میسک چیزی ندارم :|
کلا سایتای معروف معمولا قیمت پرت تر میزنن همیشه رو تمام کالاها همین بوده این نخل و پی اس پرو و دراگون شاپ به واسطه سوشیال مدیا و فروشگاهشون معروف شدن وگرنه هیچوقت ارزش خرید هیچی نداشتن از نظر من.
اون اخرشم متوجه نشدم فایو فت رو بفروشی اسلیم با دیسک درایو بگیری؟ کاربردش چیه هیچ تفاوت خاصی باهم ندارن مگر بخوای پرو بگیری که اونم بنظرم ارزش انچنانی نداره ولی باز به تفاوتی تو پرفورمنس داری. هزینه برای تعویض فت با اسلیم بی ارزشه

• Like
Reactions: NERO 7
سایت نخل کلا گرونفروشه! برید قیمت گیفت کارتاش رو ببینید کلتون داغ میکنه! ۱۰۰ دلاری رو میده حدود ۲۳ تومن! :|
همین ۱۰۰ دلاری جاهای دیگه زیر ۱۸ تومنه! آدم میمونه از قیمتای وحشتناکش! انگار بقیه از پشت کوه اومدن خبر ندارن قیمتا چنده!

• Like
Reactions: RedShift and NERO 7
نخل یه زمانی برای کنسول خریدن خوب بود.الان دیگه زوری 2 سال گارانتی و تخفیف نخل پلاس و چندتا کوفت و زهرمار زوری میبینده بهش تا گرونتر بفروشه.اصلا قیمتهاش توجیه منطقی نداره
من پارسال برای یکی از اشناها از نخل خریدم قیمتش از همه جا بهتر بود که هیچ همون گارانتی دو ساله رو هم داشت که الان که گفتی یه ذره مشکوک شدم دیدم اون استامپ‌طلایی گارانتی دو ساله رو هم برداشته و فقط ۲۰ روز مرجوعی گذاشته که احتمالا همونم از زیرش در میره
نخل هم فکر کنم چخ رفت که رفت

کلا سایتای معروف معمولا قیمت پرت تر میزنن همیشه رو تمام کالاها همین بوده این نخل و پی اس پرو و دراگون شاپ به واسطه سوشیال مدیا و فروشگاهشون معروف شدن وگرنه هیچوقت ارزش خرید هیچی نداشتن از نظر من.
اون اخرشم متوجه نشدم فایو فت رو بفروشی اسلیم با دیسک درایو بگیری؟ کاربردش چیه هیچ تفاوت خاصی باهم ندارن مگر بخوای پرو بگیری که اونم بنظرم ارزش انچنانی نداره ولی باز به تفاوتی تو پرفورمنس داری. هزینه برای تعویض فت با اسلیم بی ارزشه

اره
فایو فت رو بفروشم یه اسلیم دیسک خور بخرم ! یه کم این هجمه روانی دیسک و دیجیتالی این چند روزه بهم فشار اورده :D
نه پرو چندان برام جذابیت نداره یکی سر گرافیک و‌‌اینا من چندان خوره نیستم و دوم تو رنج مالی من نمی گنجه

احتمالا این نسل برای خیلی از ما ها اخرین نسل یا نسل بعدی رو با مکافات زیاد بتونن بگیرن ، گفتم دیسکی بگیرم شاید یه روزی به کار اومد

سایت نخل کلا گرونفروشه! برید قیمت گیفت کارتاش رو ببینید کلتون داغ میکنه! ۱۰۰ دلاری رو میده حدود ۲۳ تومن! :|
همین ۱۰۰ دلاری جاهای دیگه زیر ۱۸ تومنه! آدم میمونه از قیمتای وحشتناکش! انگار بقیه از پشت کوه اومدن خبر ندارن قیمتا چنده!
همین رو هم دیدم گرخیدم :|
گفتم چجوری دلار ۲۲-۲۳ داره می فروشه، حالا اسنپ پی اش کنار، یه نخل پی هم گذاشته با سود :|

من پارسال برای یکی از اشناها از نخل خریدم قیمتش از همه جا بهتر بود که هیچ همون گارانتی دو ساله رو هم داشت که الان که گفتی یه ذره مشکوک شدم دیدم اون استامپ‌طلایی گارانتی دو ساله رو هم برداشته و فقط ۲۰ روز مرجوعی گذاشته که احتمالا همونم از زیرش در میره
نخل هم فکر کنم چخ رفت که رفت

اره
فایو فت رو بفروشم یه اسلیم دیسک خور بخرم ! یه کم این هجمه روانی دیسک و دیجیتالی این چند روزه بهم فشار اورده :D
نه پرو چندان برام جذابیت نداره یکی سر گرافیک و‌‌اینا من چندان خوره نیستم و دوم تو رنج مالی من نمی گنجه

احتمالا این نسل برای خیلی از ما ها اخرین نسل یا نسل بعدی رو با مکافات زیاد بتونن بگیرن ، گفتم دیسکی بگیرم شاید یه روزی به کار اومد

همین رو هم دیدم گرخیدم :|
گفتم چجوری دلار ۲۲-۲۳ داره می فروشه، حالا اسنپ پی اش کنار، یه نخل پی هم گذاشته با سود :|
من هیچوقت قیمت خوب تو اینا ندیدم نهایت از دیجیکالا و گرون فروشای دیگه بهتر قیمت بزنن وگرنه همیشه یه جای ناشناخته هست که قیمت بهتر بده البته خب قیمت بیشتر برای اعتبارشونه و خیلیا بخاطر همون میخرن ولی درکل هیچوقت ارزون نبودن
درمورد اون اسلیم خریدن هم خیلی ببخشید سسخلیه :D دیسک وقتی استفاده نمیکنی و یه نسل به کارت نیومده بعدا هم به کارت نمیاد من از اول نسل فت دیسک خور دارم کلا چندتا بازی اجاره ای توش گذاشتم همونم زیاد ارزشی نداشت دیجیتال میگرفتم بهتر بود صرفا تو قطعی نت به کارم اومد که تازه اونم چون همه بازیارو اجاره کرده بودن کل شهرو گشتم فقط یجا یکی دوتا بازی جدید پیدا کردم همین. البته بازم نظر خودته ولی کسی که کلا دیجیتال داره بازیارو میگیره کنسولش دیسک خورم باشه استفاده ای نمیکنه ازش

• Like
Reactions: NERO 7
من هیچوقت قیمت خوب تو اینا ندیدم نهایت از دیجیکالا و گرون فروشای دیگه بهتر قیمت بزنن وگرنه همیشه یه جای ناشناخته هست که قیمت بهتر بده البته خب قیمت بیشتر برای اعتبارشونه و خیلیا بخاطر همون میخرن ولی درکل هیچوقت ارزون نبودن
درمورد اون اسلیم خریدن هم خیلی ببخشید سسخلیه :D دیسک وقتی استفاده نمیکنی و یه نسل به کارت نیومده بعدا هم به کارت نمیاد من از اول نسل فت دیسک خور دارم کلا چندتا بازی اجاره ای توش گذاشتم همونم زیاد ارزشی نداشت دیجیتال میگرفتم بهتر بود صرفا تو قطعی نت به کارم اومد که تازه اونم چون همه بازیارو اجاره کرده بودن کل شهرو گشتم فقط یجا یکی دوتا بازی جدید پیدا کردم همین. البته بازم نظر خودته ولی کسی که کلا دیجیتال داره بازیارو میگیره کنسولش دیسک خورم باشه استفاده ای نمیکنه ازش

توصیه شمارو اویزان گوش خود خواهم‌ کرد :D

برای اینکه اف تاپیک نباشه
نخل پی رو باید برای هشتاد میلیون شش ماهه اش یه حق ورودی ۱۰۴۰۰ بدی و یه چک بنفش

توصیه شمارو اویزان گوش خود خواهم‌ کرد :D

برای اینکه اف تاپیک نباشه
نخل پی رو باید برای هشتاد میلیون شش ماهه اش یه حق ورودی ۱۰۴۰۰ بدی و یه چک بنفش
صد رحمت به دزدان بغداد... من نمیدونم این نخل چرا بایکوت و تحریم نمیشه این وضع کنسولش اون از اشتراک هاش...

• Like
Reactions: jdepp
اقا میگم‌ خبریه؟!

یه توصیه هم میخواستم !
کلا من چند سالی هست فقط کنسول هام رو از ps pro میخرم، به نسبت از همه ارزونتر و سالم تر بوده.
این نخل هم هیچ وقت چه کنسول و چه دسته و هدفون و جانبی هاش ارزون نبوده.

دیسک خور ارزشمند بوده و هست.
کلی بازی هست که اکانتی گیر نمیاد و شما میتونی دیسکش رو بخری.
کلی بازی قدیمی هست که هم قیمت مناسبی دارن هم له مرور ارزونترم گیر میاد.
تو قعطی نت به بازی دسترسی داری
و از همه مهمتر تا ابد داریش و مالک واقعی هستی نه اجاره ای!
کلا دیسک خور مزایای خودش رو داره.

اگه از کنسول کار زیاد کشیدی و بنظرم تعویض کنی با نو ارزشش رو داره.

• Like
Reactions: dooste.man83

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or