گزارش Project Helix(کنسول نسل بعدی ایکس باکس) هم درایو دیسک نخواهد داشت.

Tatsumaru

Searching For Light
کاربر فعال
سونی خیلی فداکاری کرد سر این داستان. نمدونم پشت پرده چی گذشته که حاضر شدن اول از همه پا پیش بذارن و فحش بخورن. نوتلا باید یه حالی به سونی بده :D
دیگه یه تقسیم کاری هم باید باشه دیگه. :D قیمت و حذف کنترلر رو ولو زحمتشو کشید. افزایش قیمت بازیا رو نینتندو، تعدیل و تعطیلی ام مایکروسافت. سونی گوشه نشسته بود داشت لاشخوری میکرد رسما :D

دیگه یه تقسیم کاری هم باید باشه دیگه. :D قیمت و حذف کنترلر رو ولو زحمتشو کشید. افزایش قیمت بازیا رو نینتندو، تعدیل و تعطیلی ام مایکروسافت. سونی گوشه نشسته بود داشت لاشخوری میکرد رسما :D
هنوزم نینتندو با فاصله از همه پلشت تره. خودم فنش هستم که اینو میگم. ولی بحث توقع هست. نینتندو خیلی ساله تکلیفش رو مشخص کرده و تو لیگ خودش بازی میکنه و تو بحث مشتری مداری هم فاجعه هست. از مدل کنسول دادناش تو یه نسل با تغییرات جزئی تا تخفیفای استورش که میبینی بعد از 6 سال، 20 درصد تخفیف خورده یه بازی.
ولی تو این نسل سونی واقعا اعصاب ما رو خورد کرد. انگار میخواد از عمد طرفداراش رو عصبانی کنه.

سونی خیلی فداکاری کرد سر این داستان. نمدونم پشت پرده چی گذشته که حاضر شدن اول از همه پا پیش بذارن و فحش بخورن. نوتلا باید یه حالی به سونی بده :D
نه بابا خبرش روچند روز پیش جز کوردن گفت. نمیدونم چرا الان صدا کرد(یا اگه اون نگفته ،من چند روز پیش خوندم ، بهش اشاره هم کردم دیشب)

• Like
Reactions: NaViiDii
حتی الان ۹۹ درصد لپ تاپ ها درایو نوری ندارند. دوره درایو نوری تموم شده.

بحث pc از بیخ جداست
اونقدر منابع و سایت و … هست برای دسترسی به یه نرم افزار، بازی یا هر چیزی که از شمارش خارج، تازه بحث تورنت به کنار

ولی کنسول فقط یه ارائه دهنده داره، یعنی اون خاموش کنه کنسول تفاوت خاصی با دکور نداره

بحث pc از بیخ جداست
اونقدر منابع و سایت و … هست برای دسترسی به یه نرم افزار، بازی یا هر چیزی که از شمارش خارج، تازه بحث تورنت به کنار

ولی کنسول فقط یه ارائه دهنده داره، یعنی اون خاموش کنه کنسول تفاوت خاصی با دکور نداره
کنسول سنتی نیست هیلکس .یه جور هایبرید کنسول و پی سی هست الان استیم که دیسک نداره .

سونی/مایکروسافت: ازین به بعد دسته بازی داخل باکس نیست..باید جدا بخرید

غیور دوستانمون: اینجوری باکسش جمع و جور تره..دیگه دوره باکس های بزرگ گذشته
:D
حتی الان ۹۹ درصد لپ تاپ ها درایو نوری ندارند. دوره درایو نوری تموم شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or