یادش بخیر.رزیستنس رو با داداشم 2 نفری بازی میکردیم اونم رو مانیتور 17 اینچ که از وسط نصف میکرد و برا هر کدوممون 8 اینچ میموندمالک این حرفت درسته که اکثریت کسانی که تو این تاپیک مخالف حذف دیسک هستند، یا هیچ وقت یا سال هاست که بازی دیسکی نمیخرند، یعنی خودشون، مهم ترین دلیلی هستند که سونی به این سمت اومده، قطره قطره وانگهی دریا، نمیشه من یا دیگری اپسیلون در مسیر یک ایده ال حرکت نکنیم، بعد که شکست خورد صاحب عزا بشیم و تازه به بقیه بد و بیراه بگیم، چون اول از همه مسئولیت شخصی خودمون در شکل گیری رویداد هارو نفی کردیم، این نهایت بی مسئولیتی و فرافکنی هست.
اما، خب بحث انتزائی هست دیگه، با این منطق، دیگه چه فرقی میکنه کسی جی تی ای یا بازی های قبلی رو دیسک خریده یا نه، اینجا ما صرفا بر اساس تئوری و مدل بحث میکنیم، نه انضمامی و بر اساس حقایق و واقعیت ها،
با توجه به این، به نظرم نه دوستانی که به تو گیر میدن سخن درستی میگویند، نه تو که به بقیه گیر میدی چرا خودتون فولان نکردین بهمان نکردین
*یادته ازت رزیستنس خریدم؟دوباره خریدمش وقتی اکبند و نو پیدا کردم، الان هم رزیستنس های تورو تو ارشیو دارم هم اون جدید هارو
جی تی ای هم دوباره دیسکی هم میخرم وقتی بیاد
من میدونم تو خودت خیلی بیشتر از مدعیان این تاپیک و ناراضیانی که خیلیاشون یک دونه بازی فیزکی هم نخریدن و نمیخرن و الان صاحب عزا شدن، بازی فیزیکی خریدی و به این بازار رونق دادی، اما دقت کن، بحث انتزائی هست... بحث منطقی هست، نه رویکردی... حتی رویکردی هم، کسی که نخریده ولی سمت و سوی درستی داره، حرفشم پشتوانه بیشتری داره، چون فارغ از عملکرد شخصی که میتونه ان دلیل شخصی داشته باشه، در جایگاه عمومی و همگانی داره سمت درستی انتخاب میکنه....
خداییش چه لذتی داشت.حتی تو نسل 9 هم همچین لذتی از بازی نبردم ولی الان همون مانیتور و بازی رو بیارن شاید نتونم 1 دقیقه تحملش کنم.منظورم اینه هر چیزی و هر تکنولوژی زمان خودش لذت داره حتی اون صحنه ی باز کردن سلفن بازی اکبند و بو کردنش.حالا که هوش مصنوعی داره دهن همه ما رو سرویس میکنه جای نمک ریختن حداقل ازش استفاده کنراست میگی بصورت علمی بخوایم به قضیه نگاه کنیم دیتای این بازی ها که به صورت ۲۴/۷ باید قابل دسترسی باشن روی چیزی به اسم کلاود ذخیره میشه و کلاود هم یعنی ابر که از بخار آب تشکیل شده. یعنی H2O ولی در فاز گازی. قطعا بخار آب خیلی سبز تر از چهارتا دونه پلاستیک و دیسکه که برای تولیدش منابع طبیعی هدر میره. حالا کاری ندارم تولید دیتا سنتر، خنک کاری و نگهداری کردنش و برقی که مصرف میکنه چی هست چون بهترین کار علم جلوگیری از هدر رفت منابع طبیعی باید باشه.
بنظرم سونی آگاهانه داره این کار رو میکنه رسما یعنی مخاطبو میبینه بعد میندازه بهش.
*
* بیش از ۹۵٪ وزن و ضخامت دیسک (حدود ۱.۱ میلیمتر) از پلاستیکی به نام **پلیکربنات** است. این ماده فوقالعاده شفاف، سخت و در برابر ضربه مقاوم است.
* پلیکربنات یک ماده پلیمری سنتز شده از **نفت خام** و گاز طبیعی است. فرآیند تولید آن نیاز به ترکیبات پتروشیمی مثل بیسفنولآ (BPA) دارد.
*
* برای اینکه پرتو لیزر آبیرنگ بتواند اطلاعات را بخواند، نیاز به یک سطح آینهای بسیار دقیق دارد. در بلوری معمولاً از **نقره (Ag)**، **آلومینیوم (Al)** یا آلیاژهایی از **طلا (Au)** استفاده میشود.
* این فلزات مستقیماً از **معادن نقره، آلومینیوم (سنگ بوکسیت) و طلا** استخراج میشوند. فرآیند استخراج و تصفیه این فلزات انرژیبر و با آلایندگی محیطزیستی همراه است.
*
* در بلوریهای قابل رایت مجدد، از آلیاژهای تغییر فاز دهنده (Phase-Change Alloys) مثل ترکیبی از **انتیموان (Antimony)، تلوریم (Tellurium)، نقره و ایندیم (Indium)** استفاده میشود. این مواد تحت تابش لیزر، ساختارشان بین حالت کریستالی (رسانا/شفاف) و غیرکریستالی (کدر) تغییر میکند.
* اینها **فلزات و شبهفلزات کمیاب زمینی** هستند که از معادن خاصی در دنیا (عمدتاً چین و شیلی) استخراج میشوند. استخراج شبهفلزاتی مثل تلوریم و ایندیم بسیار پیچیده و محدود است.
*
* از آنجا که لایه اطلاعات در بلوری بسیار به سطح دیسک نزدیک است (فقط ۰.۱ میلیمتر فاصله دارد)، نیاز به یک پوشش بسیار سخت دارد. این لایه معمولاً از رزینهای اکریلیک یا پلیمرهای ترکیبی با ذرات بسیار ریز **سیلیکا (دیاکسید سیلیکون)** ساخته میشود.
* سیلیکا از **ماسه کوارتز** به دست میآید که منبع طبیعی فراوانی دارد، اما فرآوری آن به شکل نانوذرات نیاز به تکنولوژی پیشرفته دارد.
* به عنوان خوراک اصلی پتروشیمیها برای تولید پلیکربنات و رزینهای محافظ.
* بوکسیت (برای آلومینیوم) و سنگهای معدنی حاوی نقره و طلا برای بخش بازتابنده بازخوانی لیزر.
* مانند تلوریم، ایندیم و آنتیموان که برای پایداری حرارتی لایه ثبت دیسکهای رایتشدنی حیاتی هستند.این ۸۶ درصد پس چرا دیسک نمیخرن؟ چرا بیشتر از ۸۰ درصد فروش بازیا شده دیجیتالی؟
ببین من چند تا از پستاتو خوندم به نظرم از زاویه ای که نگاه میکنی حرفت منطقیه و مشکلی نداره. ولی زاویه ای که بقیه دارن به قضیه نگاه میکنن فرق میکنه. حرف بقیه بیشتر سر پیامد های کوتاه مدت و بلند مدت این قضیس تا اینکه صرفا این باشه که ما الان دیجیتالی میخریم پس چه فرقی میکنه باشه یا نباشه. اساسا ماها مجبوریم سمت مدلی بریم که بتونیم بازی کردن رو ادامه بدیم و یه سانت کمتر سر تهیه بازی پاره شیم حالا نسل قبلی با خرید و فروش دیسک این فشار رو کم میکردیم این نسل با اجاره و ظرفیتی و سابسکریبشن مثل گیم پس و پلاس. یعنی کلا ما انتخاب هامون بر اساس علایقمون نیست بر اساس جبره.یادش بخیر.رزیستنس رو با داداشم 2 نفری بازی میکردیم اونم رو مانیتور 17 اینچ که از وسط نصف میکرد و برا هر کدوممون 8 اینچ میموندخداییش چه لذتی داشت.حتی تو نسل 9 هم همچین لذتی از بازی نبردم ولی الان همون مانیتور و بازی رو بیارن شاید نتونم 1 دقیقه تحملش کنم.منظورم اینه هر چیزی و هر تکنولوژی زمان خودش لذت داره حتی اون صحنه ی باز کردن سلفن بازی اکبند و بو کردنش.
چون پستت مثل همیشه منطق پشتشه و جنبه ی حجومی نداره من از این پست به بعد با دوستان صلح میکنم ولی باز پای حرفم هستم![]()
جدی این چه سمی ۱۰ سال بشینی بازی بسازی شخصیت اصلیش این باشه یعنی پتانسیل اثری که راحت میتونه وارد بزرگ ترین بازیا تاریخ بشه تو نطفه خفه کنیسونی دیگه اون کمپانی ای که میشناختیم نیست...تا ۲۰۲۰ اینا خوب بود.چندین ساله فقط تصمیمات غلط و اشتباه میگیره
از کمپانی ای که از این View attachment 412035رسیده به این View attachment 412039
چه انتظاری دارید؟
داداش بلادبورن ۲ چی؟حالا حد اقل نگه میداشت این خبر رو بعد یه مراسم sop که داخلش uncharted 5 یا bloodborne 2 یا ... معرفی می کردن می گفتن
اثرش کمتر میشد نه الان
حالا فردا پس فردا سونی میاد رسما اعلام می کنه که کنسول ها هم 100 150 دلار گرون شدند
اونی که تو اروپا یا آمریکاست با اون دسترسی به تکنولوژی و اینترنت صداش در اومده که چرا اینکارو میکنید . بعد دوستان داخل ایران فاز تکنولوژی روز برداشتن که نه دیسک دیگه منسوخه یا برای محیط زیست بده . عزیز من تا یکی دوماه پیش حتی گوگلم نمیتونستیم باز کنیم اینترنت بسته بود .
دقیقن برای منم خیلی جالب بود ٬ توییت و ردیت و ترکوندن رسمن اگه برید قیمت کامنتا نظرات و بخونید٬ من ندیدم کسی موافق حذف دیسک باشهاونی که تو اروپا یا آمریکاست با اون دسترسی به تکنولوژی و اینترنت صداش در اومده که چرا اینکارو میکنید . بعد دوستان داخل ایران فاز تکنولوژی روز برداشتن که نه دیسک دیگه منسوخه یا برای محیط زیست بده . عزیز من تا یکی دوماه پیش حتی گوگلم نمیتونستیم باز کنیم اینترنت بسته بود .
خلاصه که تصمیم به شدت اشتباهیه