از یه طرف انتقاد میکنید به بازی ریمستر و ریمیک و بازی جدید میخاید.از یه طرف میخاید بازی ۳۰ سال پیشتون رو که هیچ وقت بازی نخواهید کرد رو تا ابد داشته باشید و جلوی مظاهر فناوری مقاومت کنید،از یه طرف پیش پیش و ۵ ماه زودتر میرید پیشواز بازی که حتی یه دونه تریلر اینگیم هم نداده.واقعا استانداردهاتون از انگشتان دست بالاتر رفته.این عکس رو هم میذارم به عنوان حکایت بعضیا خصوصا امین
View attachment 411940
اتفاقا همین به ذهن منم رسید انگار صبر کرده بودن که خروجی GTA VI دربیاد و به نوعی damage control/بخش از ضربه رو براشون بگیره.به به! کثافت جدید سونی!! فک کنم خیلی وقت بوده میخواستن این کار رو بکنن روشون نمیشده، تا دیدن راکستار داره GTA VI رو فول دیجیتال عرضه میکنه گفتن وقتشه دیگه. بازیها هم میکنن ۸۰ دلار هر موقع هم بخوان از لایبریت پاکش میکنن. صنعت گیم قشنگ داره به سمت کثافت پیش میره به لطفا این کمپانی های زباله.
راست میگی بصورت علمی بخوایم به قضیه نگاه کنیم دیتای این بازی ها که به صورت ۲۴/۷ باید قابل دسترسی باشن روی چیزی به اسم کلاود ذخیره میشه و کلاود هم یعنی ابر که از بخار آب تشکیل شده. یعنی H2O ولی در فاز گازی. قطعا بخار آب خیلی سبز تر از چهارتا دونه پلاستیک و دیسکه که برای تولیدش منابع طبیعی هدر میره. حالا کاری ندارم تولید دیتا سنتر، خنک کاری و نگهداری کردنش و برقی که مصرف میکنه چی هست چون بهترین کار علم جلوگیری از هدر رفت منابع طبیعی باید باشه.همینجور که پول های سکه ای جمع شد و بعدش اسکناس جمع شد و جاش رو به پول اینترنتی داد این هم باید اتفاق بیافته. الان یه سری نگران چاپگرها شدند. میدونید چقدر منابع طبیعی باید مصرف میشد تا این دیسک ها ساخته بشند؟ اون کاغذ پلاستیک که بازیافت نمیشدن جای خودش، مثل همون سکه که کلی مس و فلز باید صرف ساختش میشد. بهترین کار علم جلوگیری از هدر رفت منابع طبیعی باید باشه. این اتفاق باید بالاخره میافتاد و هر چه زودتر بهتر
به نظرم اگر خردی در مایکروسافت وجود داشته باشه، باید اول از همه از اکس باکس کلا رد بشهآشا شارما اگه یه مقدار عاقل باشه فارغ از سیاست کلان ـی که برای سالهای آینده در نظر دارن، دقیقا الان وقتشه که یه ویدیو این شکلی برداره بدهحالا مهم نیست راست باشه یا دروغ، تهش مثل همین حرکتایی که اخیر زدن و گیم رو نمایش دادن و بعد استودیو رو تعطیل کردن حداقل ـش اینه که فعلا XBOX بتونه حفظ بشه تا شروع نسل بعدی.
View attachment 411945
داداش خودمیدقیقا ۱۳ سال پیش سر DRM اکس باکس وان این ویژن بود.
الانم این خط این نشون، اصل مطلب استریمینگه و حذف سخت افزار و متریال فیزیکی فقط با سرعت آروم دارن پیش میبرن.
این چند خط من رو یاد بچگیام مینداخت که وقتی میخواستم برم تو تاریکی بلند بلند با خودم حرف میزدم که به اونچیزهایی که نباید فکر نکنم که بگرخمبازی های مایکروسافت باید مولتی پلتفرم باشند نه قربانی اکس باکس، تس 6 از همه برای من مهم تر هست که خب مطمئنم مولتی پلتفرم کامل هست از روز اول و مایکرو باهوش تر این حرفاست که چنین حماقتی کنه و حتی فکر انحصاری کنسولی کردن الدر اسکرولز 6 برای اکس باکس رو بکنه. میمونه بازی های دیگه و استودیو های دیگه که در خطر تعطیلی هستند، بی جی اس مشکلی نداره چون فروش فرنچایزهاش تضمینی هست اگر، اگر مولتی پلتفرم کامل باشند.

چه حرفیه میزنی مهرداد XBOX اگه بره که ما میمونیم و سونی اینجوری که تبعات ـش خیلی وحشتناکترهبه نظرم اگر خردی در مایکروسافت وجود داشته باشه، باید اول از همه از اکس باکس کلا رد بشهاکس باکس دیگه زنده بشو نیست، جز اتلاف وقت و منابع، جز عاملی برای کجروی، هیچی از اکس باکس دیگه به مایکرو و ما نمیرسه،
به جای فحش دادن به اسپنسر، به نظرم فن بیس مایکرو باید به اکس باکس فحش بده، این اکس باکس و تلاش بیهوده برای زنده کردنش بود که منجر به گیم پس و اون همه استودیو و ناشر کیلویی خریدن و امروز کیلویی تعطیل کردن شد.
مایکروسافت بدون اکس باکس میتونه بترکونه،
*قبلا هم گفتم، رد شدن از اکس باکس، لزوما به معنی کنسل شدن اکس باکس نیست، ایده ال شخصی من، حالتی هست که اکس باکس به عنوان یک کنسول به عنوان یک رابط کاربری سخت افزاری (در کنار نرم افزاری و کلود در اینده) برای نگه داشتن فن بیس اصلی مایکروسافت کنسول گیمینگ (20 30 40 میلیون نفر تا 50) باقی بمونه، یک کنسول لاکچری، در حالی که تمرکز اصلی مایکروسافت گیمینگ رو نشر بازی ها به صورت مولتی پلتفرم برای همه سخت افزار ها و پلتفرم ها هست؛ فکر کنم امروز با این افتضاح تعطیلی ها، همه متوجه شده باشن که بزرگ ترین اشتباه گره زدن موفقیت بازی های مایکروسافت به اکس باکس و انحصاری شدنشون هست، سم مهلک،
بازی های مایکروسافت باید مولتی پلتفرم باشند نه قربانی اکس باکس، تس 6 و اف 5 و این 2 فرنچایز بی جی اس از همه برای من مهم تر هست که خب مطمئنم مولتی پلتفرم کامل هست از روز اول و مایکرو باهوش تر این حرفاست که چنین حماقتی کنه و حتی فکر انحصاری کنسولی کردن الدر اسکرولز 6 برای اکس باکس رو بکنه. میمونه بازی های دیگه و استودیو های دیگه که در خطر تعطیلی هستند، بی جی اس مشکلی نداره چون فروش فرنچایزهاش تضمینی هست اگر، اگر مولتی پلتفرم کامل باشند.