خبر رسمی 2028،‌ پایانی بر تولید فیزیکی بازی های پلی استیشن

دیدم از بوی باز کردن بازی و اینا گفته شد صفحات اول :دی

من حقیقتا هیچ وقت بازی فیزیکی جذابیتش برام بوی باز کردن مشما و اینا نبود :دی مطلقا نبود، اتفاقا؛ مثلا من قشنگ یادمه بچه بودم، کاغذ کادو هایی که دور کادو هامون (اسباب بازی لوازم تحریر کتاب یا هرچی) میپیچیدن رو یادتونه دیگه، یادمه قشنگ جر میدادم که هرچه سریعتر برسم به کادو :دی در حالی که بقیه مخصوصا دختر ها خیلی قشنگ با حوصله باز و تا میکردن : ))))))))))) طوری که دوباره هم میشد استفاده کرد :D

بازی هم همینطور، اصلا باز کردن مشما و این داستانا اصلا مطرح نیست واقعا :دی برای من شخصا، مهم ترین مسئله که همیشه در مورد بازی های فیزیکی مطرح بوده "همیشه در دسترس بودن" بوده، یعنی بدون اغراق، یک رویکرد کارکردگرایانه،

حتی بازی نو و اکبند فیزیکی به نسبت استوک، ارزشش این هست که سالم هست همه جوره هم دیسک هم لایسنس همه چی، فقط همین، وقتی بازی همیشه افلاین فیزیکی، در دسترس باشه، خب کیف میده دیگه، این عادتم هست، ماها با میکرو های انبرد 700 1000 بازیه (100 بازی بقیه نسخه ماد شده) یا کیف سیدی های 50 100 200 +++ تایی بازی های PS1 2 بزرگ شدیم، همیشه در دسترس، فقط سگا بود یادمه بازی هاش گرون و شبیه الان بود یکم وضعیتش، پی سی هم که چه دوران دیسک چه دیجیتالی چه اریجینال چه کرکی، ذاتا همیشه پر از بازی بود، همیشه در دسترس...

دوران نسل 7 هم که چه دیسک اریجینال PS3 یا 360 یا بازی کرکری 360، همیشه فیزیکی به بازی ها دسترسی داشتیم، حتی پی اس تری جیل بریک هام چه 3.4 و دانگل چه +3.5 فریمور های کاستوم و مولتی من... همیشه به بازی ها در تعداد بالا و به صورت ارشیو، دسترسی داشتیم... نسل 8 هم که بهشت بازی فیزیکی بود، دوران طلایی :دی

این مهم ترین جذابیت بازی فیزیکی برای من بود همیشه، مهم ترین ارزش، دسترسی اسان و بدون محدودیت زمانی و مکانی، در امتداد همین، سخن دوستان در مورد حق مالکیت فردی رو خیلی خوب میفهمم، سالهاست مطرح هست دقیقا از زمان گیم پس بیشتر مطرح شد، یعنی حتی بازی دیجیتالی هم، چه بسا کرک شده مدل مثلا مولتی من دسترسی بهش بیشتر هست تا مدل قانونی که مستقیم از استور های پلتفرم هولدر ها خریدیم،

اینم کتمان نمیکنم که دیدن کاور بازی، ارت بازی، حال میده، حال خوب کنه، اینکه کاور دیسک هات رو میبینی، برای من مثل دیدن یک منظره زیبا هست، طبیعیه دیگه، مگه میشه عاشق بازی باشیم و مثلا از کاور هاش حتی رو صفحه مانیتور یا گوشی تبلت، لذت نبریم؟ اینم همونه، فیزیکی هم هست و جالب تره دیگه، اینم از دلایل جذابیت بازی فیزیکی هست، دیدن زیبایی باکس ارت ها و کاور ارت ها... انگار پوستر هست...

آخرین ویرایش:
از یه طرف انتقاد میکنید به بازی ریمستر و ریمیک و بازی جدید میخاید.از یه طرف میخاید بازی ۳۰ سال پیشتون رو که هیچ وقت بازی نخواهید کرد رو تا ابد داشته باشید و جلوی مظاهر فناوری مقاومت کنید،از یه طرف پیش پیش و ۵ ماه زودتر میرید پیشواز بازی که حتی یه دونه تریلر اینگیم هم نداده.واقعا استانداردهاتون از انگشتان دست بالاتر رفته.این عکس رو هم میذارم به عنوان حکایت بعضیا خصوصا امین :)
View attachment 411940

نه خو من اگه چیزی بمونه تقدیم پسرم میشه که ادامه راه رو بره.
همین الانشم بازی های فیزیکی رو میچینه کنار هم با عکس هاشون کلی داستان درست میکنه.
نگران نباش تو گور نمیبردم!
من اعتقادم بر خلاف گذشته ارشیو نیست و بعد از اتمام هر بازی میفروشم، چون نظرم بر اینه که چرخه بازی ادامه پیدا کنه بین ملت، که به لطف ps (ع) کلا قطع میشه.

ولی در کل فکر نمیکردم کسی موافق این داستان باشه که حذف امکان خرید نسخه فیزیکی حرکت درستیه!!!
البته بازیسنتر تو این مورد بازم ثابت کرد خلق شگفتی کماکان ادامه داره ... 😁

آقا من این خبر رو امروز داخل X خوندم فکر کردم شوخی ـی ragebait ـی چیزیه دیگه حتی باز نکردم که ریپلای هایی که خورده رو ببینم.
چه خبره جدی؟ :دی خود من خیلی وقته مگر سر پک‌های limited یا باندل کلا سمت گیم فیزیکی نرفتم چون در هر دو صورت یا disc rot اتفاق می‌افته طولانی مدت حتی در بهترین شرایط نگه‌داری برای دیسک‌های Bluray، یا اینکه هر زمان اراده کنن میزنن اکانت هر کسی که خواستن با کلی گیم مخصوصا ما ایرانیا رو میبندن و به شخصه رسما برای آرامش خودم دیگه بیخیال شدم. ولی میدونم همین الان اکثریت چه اونور چه همینور گیم‌‎ها ـشون رو به صورت دیسک میگیرن که حالا یا بعدا قابلیت فروش مجدد داشته باشه یا به هر علت دیگه‌ای.

همینجوری خبرای خوب از همه سمت داره میاد یه طرف سخت‌افزار یه طرف دیسک یه طرف تعطیل شدن استودیوها. اینجوری پیش بره چیزی ازشون باقی میمونه؟ منظورم کنسول گیمینگ ـه چون با این روند و چیپست/APU های اخیر AMD هیچ بعید نیست حالا تا وقتی که دوباره خیز بردارن برای cloud و سرویس‌های استریم محور و اینا، کل R&D مربوط به سخت‌افزار از سمت دو تا کمپانی کنسل و برون سپاری بشه به همون AMD و نهایتا یه پلتفرم پایه بسیار شبیه به Steam Machine یا handheld‌های اخیر از سمت Lenovo و Asus و ... از هر کدوم بیرون بیاد با قیمت بسیار نزدیک به یه PC معادل. اینجوری هم دیگه نه رو سخت افزار ضرر میدن، و هم میشه سود خالص دیگه کلا میشن یه سری ناشر و subscription فروش و عملا راحتِ راحت. و کلا کتابخونه/library مرجع نرم‌افزاری خودشون تا این لحظه هم قابلیت اجرا روی اون سخت‌افزار پایه از نسل‌های بعدی رو هم داره دیگه و خلاصه اینجوری دهن پلیرا صاف میشه.

واقعا عالی شد :دی لاقل دیسک نمیدین همون قاب با کد رو بدین دلمون به aesthetic خوش باشه یا حداقل زمانی که باز میشه یه بو بتونیم کنیم چیه این :دی

به به! کثافت جدید سونی!! فک کنم خیلی وقت بوده میخواستن این کار رو بکنن روشون نمیشده، تا دیدن راکستار داره GTA VI رو فول دیجیتال عرضه میکنه گفتن وقتشه دیگه. بازیها هم میکنن ۸۰ دلار هر موقع هم بخوان از لایبریت پاکش میکنن. صنعت گیم قشنگ داره به سمت کثافت پیش میره به لطفا این کمپانی های زباله.
اتفاقا همین به ذهن منم رسید انگار صبر کرده بودن که خروجی GTA VI دربیاد و به نوعی damage control/بخش از ضربه رو براشون بگیره.

از حالا دارن خرده خرده خبرای بد رو میدن
اول با ۸۰ دلار gta که احتمالا قیمت بازی های نسل بعد باشه
حذف کنترلر ایکس باکس هلیکس
حذف دیسک درایو ایکس باکس و پی اس
بعد با قیمت ۱۵۰۰ دلار PS6
حالا هم خبر حذف بازی های فیزیکی

دیگه نسل بعد رو نمیشه ادامه راه کنسول های خانگی دونست و باید کلا یک اسم جدید پیدا کنن و به نظرم هیچ ربطی به تجربه ای که به عنوان “ کنسول های خانگی” تا الان داشتیم نداره و اگه این اخبار ها به واقعیت تبدیل بشه، میخی بر تابوت کنسول های خانگی زده خواهد شد.

همینجور که پول های سکه ای جمع شد و بعدش اسکناس جمع شد و جاش رو به پول اینترنتی داد این هم باید اتفاق بیافته. الان یه سری نگران چاپگرها شدند. میدونید چقدر منابع طبیعی باید مصرف میشد تا این دیسک ها ساخته بشند؟ اون کاغذ پلاستیک که بازیافت نمیشدن جای خودش، مثل همون سکه که کلی مس و فلز باید صرف ساختش میشد. بهترین کار علم جلوگیری از هدر رفت منابع طبیعی باید باشه. این اتفاق باید بالاخره می‌افتاد و هر چه زودتر بهتر
راست میگی بصورت علمی بخوایم به قضیه نگاه کنیم دیتای این بازی ها که به صورت ۲۴/۷ باید قابل دسترسی باشن روی چیزی به اسم کلاود ذخیره میشه و کلاود هم یعنی ابر که از بخار آب تشکیل شده. یعنی H2O ولی در فاز گازی. قطعا بخار آب خیلی سبز تر از چهارتا دونه پلاستیک و دیسکه که برای تولیدش منابع طبیعی هدر میره. حالا کاری ندارم تولید دیتا سنتر، خنک کاری و نگهداری کردنش و برقی که مصرف میکنه چی هست چون بهترین کار علم جلوگیری از هدر رفت منابع طبیعی باید باشه.

بنظرم سونی آگاهانه داره این کار رو میکنه رسما یعنی مخاطبو میبینه بعد میندازه بهش.

یک چیزی رو در نظر داشته باشید که الان حمایت یا مخالفت ما در این موضوع خاص تغییری ایجاد نمیکنه، بنابراین ارزش خاصی نداره که کسی الان فکر کنه با مخالفت کار با ارزشی کرده و با حمایت حتما کار بی ارزشی انجام شده.

یک بحث انتزائی هست فقط، تئوری...

به جای این مدل حمایت یا مخالفت های احساسی و بد و بیراه گفتن، که هیچ ارزش و فایده ای نداره، باید بازی فیزیکی رو "میخریدیم" که امروز میزانش به نسبت دیجیتالی 9 به 1 نشه، اگر کسی ان سال هست که بازی فیزیکی نمیخره یا هیچ وقت نمیخریده، مخصوصا در سال های اخیر، الان هرچقدرم مخالفت کنه بد و بیراه بگه حتی استدلال منطقی کنه متاسفانه هیچ ارزشی نداره چون دیگه دیر شده. الان همه اش نمایش هست. یا بحث انتزائی، پس گیر دادن به هم دیگر موضوعیت نداره.

آخرین ویرایش:
آشا شارما اگه یه مقدار عاقل باشه فارغ از سیاست کلان ـی که برای سال‌های آینده در نظر دارن، دقیقا الان وقتشه که یه ویدیو این شکلی برداره بده :دی حالا مهم نیست راست باشه یا دروغ، تهش مثل همین حرکتایی که اخیر زدن و گیم رو نمایش دادن و بعد استودیو رو تعطیل کردن حداقل ـش اینه که فعلا XBOX بتونه حفظ بشه تا شروع نسل بعدی.

View attachment Official PlayStation Used Game Instructional Video.mp4

• Like
Reactions: MoonD
آشا شارما اگه یه مقدار عاقل باشه فارغ از سیاست کلان ـی که برای سال‌های آینده در نظر دارن، دقیقا الان وقتشه که یه ویدیو این شکلی برداره بده :دی حالا مهم نیست راست باشه یا دروغ، تهش مثل همین حرکتایی که اخیر زدن و گیم رو نمایش دادن و بعد استودیو رو تعطیل کردن حداقل ـش اینه که فعلا XBOX بتونه حفظ بشه تا شروع نسل بعدی.

View attachment 411945
به نظرم اگر خردی در مایکروسافت وجود داشته باشه، باید اول از همه از اکس باکس کلا رد بشه :دی اکس باکس دیگه زنده بشو نیست، جز اتلاف وقت و منابع، جز عاملی برای کجروی، هیچی از اکس باکس دیگه به مایکرو و ما نمیرسه،

به جای فحش دادن به اسپنسر، به نظرم فن بیس مایکرو باید به اکس باکس فحش بده، این اکس باکس و تلاش بیهوده برای زنده کردنش بود که منجر به گیم پس و اون همه استودیو و ناشر کیلویی خریدن و امروز کیلویی تعطیل کردن شد.

مایکروسافت بدون اکس باکس میتونه بترکونه،

*قبلا هم گفتم، رد شدن از اکس باکس، لزوما به معنی کنسل شدن اکس باکس نیست، ایده ال شخصی من، حالتی هست که اکس باکس به عنوان یک کنسول به عنوان یک رابط کاربری سخت افزاری (در کنار نرم افزاری و کلود در اینده) برای نگه داشتن فن بیس اصلی مایکروسافت کنسول گیمینگ (20 30 40 میلیون نفر تا 50) باقی بمونه، یک کنسول لاکچری، در حالی که تمرکز اصلی مایکروسافت گیمینگ رو نشر بازی ها به صورت مولتی پلتفرم برای همه سخت افزار ها و پلتفرم ها هست؛ فکر کنم امروز با این افتضاح تعطیلی ها، همه متوجه شده باشن که بزرگ ترین اشتباه گره زدن موفقیت بازی های مایکروسافت به اکس باکس و انحصاری شدنشون هست، سم مهلک،

بازی های مایکروسافت باید مولتی پلتفرم باشند نه قربانی اکس باکس، تس 6 و اف 5 و این 2 فرنچایز بی جی اس از همه برای من مهم تر هست که خب مطمئنم مولتی پلتفرم کامل هست از روز اول و مایکرو باهوش تر این حرفاست که چنین حماقتی کنه و حتی فکر انحصاری کنسولی کردن الدر اسکرولز 6 برای اکس باکس رو بکنه. میمونه بازی های دیگه و استودیو های دیگه که در خطر تعطیلی هستند، بی جی اس مشکلی نداره چون فروش فرنچایزهاش تضمینی هست اگر، اگر مولتی پلتفرم کامل باشند.

بازی های مایکروسافت باید مولتی پلتفرم باشند نه قربانی اکس باکس، تس 6 از همه برای من مهم تر هست که خب مطمئنم مولتی پلتفرم کامل هست از روز اول و مایکرو باهوش تر این حرفاست که چنین حماقتی کنه و حتی فکر انحصاری کنسولی کردن الدر اسکرولز 6 برای اکس باکس رو بکنه. میمونه بازی های دیگه و استودیو های دیگه که در خطر تعطیلی هستند، بی جی اس مشکلی نداره چون فروش فرنچایزهاش تضمینی هست اگر، اگر مولتی پلتفرم کامل باشند.
این چند خط من رو یاد بچگیام مینداخت که وقتی میخواستم برم تو تاریکی بلند بلند با خودم حرف میزدم که به اونچیزهایی که نباید فکر نکنم که بگرخم:D
مهرداد TES 6 انحصاری نیست به خدا ، این آشا و... غلط میکنن که انحصاریش کنن.
با تمام احترام بهشون پرت‌وپلا و هذیون میگن.
شما بخون زر اضافه میزنن:D

خیالت راحت:))

@malek911

مالک داداش؛ من قبول دارم که از پیشینیان و نیاکان‌مون نقل شده که "حرف مرد یکی است" و الحق و الانصاف هم که شما تو این تاپیک، اون بزرگواران رو روسفید کردید، ولی وقتی بعد از یازده صفحه بحث، هنوز نتونستی در قانع کردنِ بقیه موفق باشی، شاید باید روی «محتوای حرفت» یه کم بیشتر تأمل کنی :D می‌خوام بگم اینجا کسی به خودش قول نداده که هرطور شده با شما مخالفت کنه، شاید استدلالی که می‌کنی از اساس برای ماها غیرقابل پذیرشه! چون دیدم صفحه‌های قبلی متعجب بودی که چرا بقیه دوستان، دلایلت رو قبول نمی‌کنن، گفتم به این موضوع یه اشاره‌ای کنم.

به نظرم اگر خردی در مایکروسافت وجود داشته باشه، باید اول از همه از اکس باکس کلا رد بشه :دی اکس باکس دیگه زنده بشو نیست، جز اتلاف وقت و منابع، جز عاملی برای کجروی، هیچی از اکس باکس دیگه به مایکرو و ما نمیرسه،

به جای فحش دادن به اسپنسر، به نظرم فن بیس مایکرو باید به اکس باکس فحش بده، این اکس باکس و تلاش بیهوده برای زنده کردنش بود که منجر به گیم پس و اون همه استودیو و ناشر کیلویی خریدن و امروز کیلویی تعطیل کردن شد.

مایکروسافت بدون اکس باکس میتونه بترکونه،

*قبلا هم گفتم، رد شدن از اکس باکس، لزوما به معنی کنسل شدن اکس باکس نیست، ایده ال شخصی من، حالتی هست که اکس باکس به عنوان یک کنسول به عنوان یک رابط کاربری سخت افزاری (در کنار نرم افزاری و کلود در اینده) برای نگه داشتن فن بیس اصلی مایکروسافت کنسول گیمینگ (20 30 40 میلیون نفر تا 50) باقی بمونه، یک کنسول لاکچری، در حالی که تمرکز اصلی مایکروسافت گیمینگ رو نشر بازی ها به صورت مولتی پلتفرم برای همه سخت افزار ها و پلتفرم ها هست؛ فکر کنم امروز با این افتضاح تعطیلی ها، همه متوجه شده باشن که بزرگ ترین اشتباه گره زدن موفقیت بازی های مایکروسافت به اکس باکس و انحصاری شدنشون هست، سم مهلک،

بازی های مایکروسافت باید مولتی پلتفرم باشند نه قربانی اکس باکس، تس 6 و اف 5 و این 2 فرنچایز بی جی اس از همه برای من مهم تر هست که خب مطمئنم مولتی پلتفرم کامل هست از روز اول و مایکرو باهوش تر این حرفاست که چنین حماقتی کنه و حتی فکر انحصاری کنسولی کردن الدر اسکرولز 6 برای اکس باکس رو بکنه. میمونه بازی های دیگه و استودیو های دیگه که در خطر تعطیلی هستند، بی جی اس مشکلی نداره چون فروش فرنچایزهاش تضمینی هست اگر، اگر مولتی پلتفرم کامل باشند.
چه حرفیه میزنی مهرداد XBOX اگه بره که ما میمونیم و سونی اینجوری که تبعات ـش خیلی وحشتناک‌تره :دی

XBOX نمرده که بخواد زنده بشه همین الان خود من pre-order این تایتل 100 دلاری اخیر رو روی XBOX انجام دادم برخلاف اکثر بچه‌هامون همین فروم که تقریبا بلا استثنا روی PS5 گرفتن. مایکرو هم بخواد خود ما طرفداران جان بر کف نمیذاریم XBOX بلایی سرش بیاد (البته 2014 فروم همسایه - موبایلستان، در کنار دوستانی مثل @RezaMahdavian که از مدیرهای ارشد اون بخش بودن - همه همین حرفا رو میزدیم و نهایتا مایکروسافت یه انگشت به همه ـمون نشون داد و نوکیا که هیچی، کل Windows Phone به اون عظمت رو فرستاد هوا :دی)

ولی همچنان خود من پای حرف‌هایی که دو سه تا تاپیک کناری حدود یه ماه پیش زدم هستم. خیلی از گیم‌های XBOX باید انحصاری بشن اگر قراره این برند باقی بمونه، اون سیاست this is an XBOX و اومدن گیمای ما برای شما باید به کل منتفی بشه همینکه رو PC هم داره میاد لطف ـه واقعا (البته همه ـمون فکر میکنم کلا مولتی پلتفرم پلیر ـیم، ولی خب حالا گفتم برای اینکه یه console war هم راه بندازیم الکی الکی).

اون تایتل ـی که میگی ماکان هم قبل من گفت انحصاری نمیشه خیالت راحت :دی ولی بقیه هر چیزی که هست باید برای مدت طولانی exclusive + همچنین day one game pass + روی سخت افزار اختصاصی خود XBOX باشه تمام :دی اصلا چی بود اون Rise of the Tomb Raider هم سال 2015 برداشتن آوردن روی PS4؟ اصلا انحصاری زمانی مفهوم ـش چیه چه توجیهی داره پلتفرم ملعون رقیب بخواد عناوین ما رو داشته باشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or