اینجا ایران است.به والللله ایندفعه نظرم رو از روی تجربه ی زیستیم میگم.من از ps4 تا الان یه دونه دیسکم نگرفتم.آخه چیه این دیسک.غیر از صدای ملخ هلیکوپتر چه مزیتی داره واقعا؟!!
تا الان هم که از نظر مالکیت بازی برا هیچ بنی بشری محدودیت ایجا نشده.من اگه ۲۰ سال یه شمش طلا هم داشتم تا الان گمش کرده بودم ولی کل بازیها از ps3 تا الان و عملکردم رو روی اکانتم دارم بدون گم شدن حتی یکیشون.الکی همه اومدن برا یه قابلیتی که ۹۹.۹۹ درصدشون استفاده نمیکنن مجلس عزا گرفتن.سونی هزارتا ایراد دیگه داره و درسته ولی خداییش این بحث دیجیتالی شدن یه مسعله ایه که عین روز روشن بود.همین صفحه هم بچه ها پیش بینیشون رو از رو واقعیات جامعه ی گیمینگ گذاشته بودن.یه عده هم اومدن به شرف ربتش دادن
سر بانجی و بازیای آنلاین محورش سنگسارش کنید ولی وجدانا این مورد که جزو بدیحیات هستش اصلا کوتاه نمیام و عین همون مادره از سونی دفاع میکنم![]()

بیچاره دان متریک چقدر فحش خورد. قشنگ تو آینده زندگی میکرد طرف.+۱۰ سال جلوتر از زمان خودش بود تفکر یارو![]()
برادر هنوز با مفهوم hard delist آشنا نشدهبه والللله ایندفعه نظرم رو از روی تجربه ی زیستیم میگم.من از ps4 تا الان یه دونه دیسکم نگرفتم.آخه چیه این دیسک.غیر از صدای ملخ هلیکوپتر چه مزیتی داره واقعا؟!!
تا الان هم که از نظر مالکیت بازی برا هیچ بنی بشری محدودیت ایجا نشده.من اگه از ۲۰ سال پیش یه شمش طلا هم داشتم تا الان گمش کرده بودم ولی کل بازیها از ps3 تا الان و عملکردم رو روی اکانتم دارم بدون گم شدن حتی یکیشون.الکی همه اومدن برا یه قابلیتی که ۹۹.۹۹ درصدشون استفاده نمیکنن مجلس عزا گرفتن.سونی هزارتا ایراد دیگه داره و درسته ولی خداییش این بحث دیجیتالی شدن یه مسعله ایه که عین روز روشن بود.همین صفحه هم بچه ها پیش بینیشون رو از رو واقعیات جامعه ی گیمینگ گذاشته بودن.یه عده هم اومدن به شرف ربتش دادن
سر بانجی و بازیای آنلاین محورش سنگسارش کنید ولی وجدانا این مورد که جزو بدیحیات هستش اصلا کوتاه نمیام و عین همون مادره از سونی دفاع میکنم![]()
نمی جنگید تو غار بودهView attachment 411936
اینم حکایت بعضی هاست ...
باور کنید وقتی حق یا امتیاز یا حتی انتخابی ازتون سلب میشه باید ناراحت و ناراضی باشید!
نه اینکه براش خوشحالم باشید و کماکان دفاع کنید و ملت ناراضی رو دشمن فرضی بدونید و تا اخرین نفس مثل این بزرگوار احساس کنید باید بجگید!
والا اون بدبخت یک صدم این حرکتم نزدتو آینده زندگی نمیکرد، تو فضا زندگی میکرد
این کاری که سونی و مایکروسافت و نینتندو و استیم و .... در عرض ده سال و خورد خورد و با کلی احتیاط دارن انجام میدن و تازه این همه فحش میخورن رو اون میخواست یه شبه انجام بده
اصلا جایی که بعد کنفرانس معرفی X1 امد تو مصاحبه گفت هرکی سیاست های جدید X1 رو دوست نداره بره 360 بخره، من هنگ بودم قشنگ! میگفتم جدی داریم مگه؟ تو اوج کنسول وار فن های سونی هم کف کرده بودن از کارهاش میگفتن نکن داداش!![]()

حاج مالک طرف پیسی گیمره و کنسولم نداره. به زور چندتا بازی چند دلاری هم تو لایبرری استیمش داره بعد اینجا داره در مدح مالکیت فیزیکی بازیها سرود میگه و کلی تیکه بار سونی میکنه این چه کار وقیحی بود کردی. کسی بخواد سونی رو بکوبه حق اون کسیه که بازی فیزیکی داره بگه. کلا یه وضع عجیبی هست این فرومبه والللله ایندفعه نظرم رو از روی تجربه ی زیستیم میگم.من از ps4 تا الان یه دونه دیسکم نگرفتم.آخه چیه این دیسک.غیر از صدای ملخ هلیکوپتر چه مزیتی داره واقعا؟!!
تا الان هم که از نظر مالکیت بازی برا هیچ بنی بشری محدودیت ایجا نشده.من اگه از ۲۰ سال پیش یه شمش طلا هم داشتم تا الان گمش کرده بودم ولی کل بازیها از ps3 تا الان و عملکردم رو روی اکانتم دارم بدون گم شدن حتی یکیشون.الکی همه اومدن برا یه قابلیتی که ۹۹.۹۹ درصدشون استفاده نمیکنن مجلس عزا گرفتن.سونی هزارتا ایراد دیگه داره و درسته ولی خداییش این بحث دیجیتالی شدن یه مسعله ایه که عین روز روشن بود.همین صفحه هم بچه ها پیش بینیشون رو از رو واقعیات جامعه ی گیمینگ گذاشته بودن.یه عده هم اومدن به شرف ربتش دادن