خبر رسمی 2028،‌ پایانی بر تولید فیزیکی بازی های پلی استیشن

به والللله ایندفعه نظرم رو از روی تجربه ی زیستیم میگم.من از ps4 تا الان یه دونه دیسکم نگرفتم.آخه چیه این دیسک.غیر از صدای ملخ هلیکوپتر چه مزیتی داره واقعا؟!!
تا الان هم که از نظر مالکیت بازی برا هیچ بنی بشری محدودیت ایجا نشده.من اگه ۲۰ سال یه شمش طلا هم داشتم تا الان گمش کرده بودم ولی کل بازیها از ps3 تا الان و عملکردم رو روی اکانتم دارم بدون گم شدن حتی یکیشون.الکی همه اومدن برا یه قابلیتی که ۹۹.۹۹ درصدشون استفاده نمیکنن مجلس عزا گرفتن.سونی هزارتا ایراد دیگه داره و درسته ولی خداییش این بحث دیجیتالی شدن یه مسعله ایه که عین روز روشن بود.همین صفحه هم بچه ها پیش بینیشون رو از رو واقعیات جامعه ی گیمینگ گذاشته بودن.یه عده هم اومدن به شرف ربتش دادن :))
سر بانجی و بازیای آنلاین محورش سنگسارش کنید ولی وجدانا این مورد که جزو بدیحیات هستش اصلا کوتاه نمیام و عین همون مادره از سونی دفاع میکنم :)
اینجا ایران است.
دفعه بعد که اینترنتمون میلی شد و هیچکدوم از بازیهات رو نتونستی دانلود کنی یادت میارم که چرا باید دیسک فیفا رو میخریدی:))
این که از سمت ما.

دیگه اینکه بعدها اگه حالتی پیش بیاد که تحریمهامون از بیرون بیشتر از این بشه و کلا بزنن این اکانتهای داخل ایران رو بلاک کنن و... بماند.
همین سونی/مایکرو/ولو و... اولین شرکتهایی هستن که میزنن از دم دسترسیمون رو میبندن.
این زاقارتها که جای طرفداری و دلسوزی و... ندارن بابا.

اینها مارو تو بهترین حالت یه مشت کیسه پول میبینن ، تو هر حالتی هم هدفشون اینه که چطور بهمون خدمات بدن که بتونن بیشتر از قبل ازمون پول بکشن بیرون.

بیچاره دان متریک چقدر فحش خورد. قشنگ تو آینده زندگی میکرد طرف.+۱۰ سال جلوتر از زمان خودش بود تفکر یارو:))

تو آینده زندگی نمیکرد، تو فضا زندگی میکرد:دی

این کاری که سونی و مایکروسافت و نینتندو و استیم و .... در عرض ده سال و خورد خورد و با کلی احتیاط دارن انجام میدن و تازه این همه فحش میخورن رو اون میخواست یه شبه انجام بده:دی

اصلا جایی که بعد کنفرانس معرفی X1 امد تو مصاحبه گفت هرکی سیاست های جدید X1 رو دوست نداره بره 360 بخره، من هنگ بودم قشنگ! میگفتم جدی داریم مگه؟ تو اوج کنسول وار فن های سونی هم کف کرده بودن از کارهاش میگفتن نکن داداش!:دی

به والللله ایندفعه نظرم رو از روی تجربه ی زیستیم میگم.من از ps4 تا الان یه دونه دیسکم نگرفتم.آخه چیه این دیسک.غیر از صدای ملخ هلیکوپتر چه مزیتی داره واقعا؟!!
تا الان هم که از نظر مالکیت بازی برا هیچ بنی بشری محدودیت ایجا نشده.من اگه از ۲۰ سال پیش یه شمش طلا هم داشتم تا الان گمش کرده بودم ولی کل بازیها از ps3 تا الان و عملکردم رو روی اکانتم دارم بدون گم شدن حتی یکیشون.الکی همه اومدن برا یه قابلیتی که ۹۹.۹۹ درصدشون استفاده نمیکنن مجلس عزا گرفتن.سونی هزارتا ایراد دیگه داره و درسته ولی خداییش این بحث دیجیتالی شدن یه مسعله ایه که عین روز روشن بود.همین صفحه هم بچه ها پیش بینیشون رو از رو واقعیات جامعه ی گیمینگ گذاشته بودن.یه عده هم اومدن به شرف ربتش دادن :))
سر بانجی و بازیای آنلاین محورش سنگسارش کنید ولی وجدانا این مورد که جزو بدیحیات هستش اصلا کوتاه نمیام و عین همون مادره از سونی دفاع میکنم :)
برادر هنوز با مفهوم hard delist آشنا نشده

طرفداری از سیاست شرکتها اونم برای کسایی مثل ما که داخل ایران هستیم تا جایی قابل هضمه، بعدش دیگه با هیچ متر و معیاری منطقی نیست، فکر کنید در آینده های دور کنسول میسازن میگن خیل خب این کنسول همه اجزای داخلش هست فقط بیاید CPU رو جدا تهیه کنید، کاملاً از اینا برمیاد
واکنش ماها که مهم نیست و توی دنیا حسابمون نمیکنن ولی امیدوارم خارجیا که دست به کمپین راه اندازیشون خوبه یه حرکتی بزنن

• Like
Reactions: FERYGAMER
Screenshot_20250205_170538~2.jpg
اینم حکایت بعضی هاست ...

باور کنید وقتی حق یا امتیاز یا حتی انتخابی ازتون سلب میشه باید ناراحت و ناراضی باشید!
نه اینکه براش خوشحالم باشید و کماکان دفاع کنید و ملت ناراضی رو دشمن فرضی بدونید و تا اخرین نفس مثل این بزرگوار احساس کنید باید بجگید!

View attachment 411936
اینم حکایت بعضی هاست ...

باور کنید وقتی حق یا امتیاز یا حتی انتخابی ازتون سلب میشه باید ناراحت و ناراضی باشید!
نه اینکه براش خوشحالم باشید و کماکان دفاع کنید و ملت ناراضی رو دشمن فرضی بدونید و تا اخرین نفس مثل این بزرگوار احساس کنید باید بجگید!
نمی جنگید تو غار بوده:D

• Smile
Reactions: fire emblem
تو آینده زندگی نمیکرد، تو فضا زندگی میکرد:دی

این کاری که سونی و مایکروسافت و نینتندو و استیم و .... در عرض ده سال و خورد خورد و با کلی احتیاط دارن انجام میدن و تازه این همه فحش میخورن رو اون میخواست یه شبه انجام بده:دی

اصلا جایی که بعد کنفرانس معرفی X1 امد تو مصاحبه گفت هرکی سیاست های جدید X1 رو دوست نداره بره 360 بخره، من هنگ بودم قشنگ! میگفتم جدی داریم مگه؟ تو اوج کنسول وار فن های سونی هم کف کرده بودن از کارهاش میگفتن نکن داداش!:دی
والا اون بدبخت یک صدم این حرکتم نزد :دی بنده خدا فقط یه سیستمی زده بود که مالکیت دیسک به اکانت لایو وصل باشه و برای فروختن دیسک باید از طریق کنسول انتقال مالکیت انجام میدادی :دی الان از آپشن کنسول بدون درایو یه شبه رسیدیم به خداحافظ بلوری :))

با وجود تمام مخالفت ها، خواه ناخواه رفتار مصرف‌کنندست که مسیر بازارو مشخص می کنه. نسل جدید دیدگاه و عادت های متفاوتو بعضا شخمی! به نسبت ما پیرمردها دارن و در این مورد نمی شه همه‌ چیزو به گردن تولیدکننده ها انداخت. خیلی قبل‌ تر از این ماجرا هم نشانه‌ها کاملا مشخص بود، نسخه های کالکتور برخی از عناوین با اینکه برای کلکسیونرها عرضه می‌ شدن استیل‌ بوک داشتن اما خبری از دیسک داخل جعبه نبود. حتی محصولی که قرار بود برای آرشیو و مالکیت فیزیکی باشه بیشتر به یک آیتم تزئینی شباهت داشت.. دلیل این تصمیم هم عنوان شده سهم بسیار بالاتر فروش دیجیتال نسبت به نسخه‌های فیزیکی و تغییر سلیقه کاربرانه. البته که دیسک فقط یک وسیله برای نصب بازی نبود؛ امکان خریدو فروش دست دوم، قرض دادن بازی، حفظ آرشیو شخصی و حتی دسترسی به بازی‌ ها در صورت تعطیلی فروشگاه‌های دیجیتال از مزایاش بود مخصوصا توی این طویله! من با دیسک بزرگ شدم، اما چه خوشمون بیاد یا نه، این روند از 2028 استارتش زده نشده، مدت زیادیه به اشکال مختلف دیسک وجهه قدیمشو پیش عموم مردم از دست داده. جدا از اینکه نسخه‌ های دیجیتال برای ناشرها سود بیشتری دارن و هزینه تولیدو توزیع رو کاهش می‌دن و کنترل بیشتری روی بازار ایجاد می شه، از طرف دیگه باید قبول کنیم وقتی بخش عمده خریداران خودشون نسخه دیجیتال رو انتخاب می‌کنن طبیعیه که شرکت‌ها با توجه به میزان تقاضا و منفعتشون مسیرشونو تغییر بدن

نسلی که بوی قاب، زیبایی کاور و صدای دل انگیز چرخش دیسک رو تجربه نکرده، دلتنگیش هم هیچوقت نمی‌فهمه

View attachment PlayStation Intro 1080p [Remastered] - NeoZeroo (720p, h264).mp4

از یه طرف انتقاد میکنید به بازی ریمستر و ریمیک و بازی جدید میخاید.از یه طرف میخاید بازی ۳۰ سال پیشتون رو که هیچ وقت بازی نخواهید کرد رو تا ابد داشته باشید و جلوی مظاهر فناوری مقاومت کنید،از یه طرف پیش پیش و ۵ ماه زودتر میرید پیشواز بازی که حتی یه دونه تریلر اینگیم هم نداده.واقعا استانداردهاتون از انگشتان دست بالاتر رفته.این عکس رو هم میذارم به عنوان حکایت بعضیا خصوصا امین :)
IMG_20260702_011100.jpg

تا الان هم که از نظر مالکیت بازی برا هیچ بنی بشری محدودیت ایجا نشده.من اگه از ۲۰ سال پیش یه شمش طلا هم داشتم تا الان گمش کرده بودم ولی کل بازیها از ps3 تا الان و عملکردم رو روی اکانتم دارم بدون گم شدن حتی یکیشون.الکی همه اومدن برا یه قابلیتی که ۹۹.۹۹ درصدشون استفاده نمیکنن مجلس عزا گرفتن.سونی هزارتا ایراد دیگه داره و درسته ولی خداییش این بحث دیجیتالی شدن یه مسعله ایه که عین روز روشن بود.همین صفحه هم بچه ها پیش بینیشون رو از رو واقعیات جامعه ی گیمینگ گذاشته بودن.یه عده هم اومدن به شرف ربتش دادن :))
حاج مالک طرف پیسی گیمره و کنسولم نداره. به زور چندتا بازی چند دلاری هم تو لایبرری استیمش داره بعد اینجا داره در مدح مالکیت فیزیکی بازیها سرود میگه و کلی تیکه بار سونی میکنه این چه کار وقیحی بود کردی. کسی بخواد سونی رو بکوبه حق اون کسیه که بازی فیزیکی داره بگه. کلا یه وضع عجیبی هست این فروم

• Like
Reactions: malek911
همینجور که پول های سکه ای جمع شد و بعدش اسکناس جمع شد و جاش رو به پول اینترنتی داد این هم باید اتفاق بیافته. الان یه سری نگران چاپگرها شدند. میدونید چقدر منابع طبیعی باید مصرف میشد تا این دیسک ها ساخته بشند؟ اون کاغذ پلاستیک که بازیافت نمیشدن جای خودش، مثل همون سکه که کلی مس و فلز باید صرف ساختش میشد. بهترین کار علم جلوگیری از هدر رفت منابع طبیعی باید باشه. این اتفاق باید بالاخره می‌افتاد و هر چه زودتر بهتر

اینکه یه سری زیادی از گیمرها رفتن سمت خرید دیجیتال بیشتر از اینکه به خاطر تمایل خودشون باشه به دلیل شرایط مضخرفی هست که شرکت های بزرگ صنعت گیم ایجاد کردن:

١- نسبت به گذشته قیمت کنسول هارو هرسال یا این اواخر هر ۶ ماه افزایش دادن و اون کسی که میخواسته کنسول رو بگیره معمولا مجبوره برو رو نسخه دیجیتال تا حداقل ١٠٠ یا ١۵٠ یورو کمتر پول بده.
٢- تا نسل هفت شرایط بازی دیسکی اینجوری بود که تو دیسک رو میذاشتی تو دستگاه خیالت راحت بود که میتونی از صفر تا صد بازی رو بری. حالا این وسط برای رفع یه سری باگ ها یا فیچرهای انلاین مجبور میشدی به نت وصل کنی تا اپدیت ها رو بگیری.
یه دفعه نسل هشت شروع میشه و ملت با بازی هایی رو به رو شدن که عرضه شدن ولی انگار یه سال دیگه باید روشون کار میشد تا اصن بشه بازی کرد. شروع این داستان هم با AC Unity و شاهکارش رو کنسول ها بود. بازی ده تا اپدیت حجیم گرفت تا اصلا بشه اینو رو کنسول اجرا کرد چه برسه به اینکه طرف بتونه بازیش کنه. بعد همینجوری پشت هم نسل هشت این گند هارو تکرار کرد که سر سایبرپانک به اوجش رسید. خب خیلی از همون گیمرهای خریدار نسخه فیزیکی دیدن این دیسکی که سازنده به من تحویل داده اصلا قابل بازی نیست! خب برم دیجیتال بخرم تا سازنده زحمت بکشه از روز اول تا چند ماه بعدش بازی رو واسه من کامل کنه.

حالا اینکه سونی بیاد امار نشون بده و تقصیر رو گردن گیمرها بندازه که «نگاه کنید خودتون دوست ندارید فیزیکی بخرید» فقط به خاطر مارمولک بازیشه.

کسی که میگه تکلیف بازیهای فیزیکی PS4 و PS5 رو PS6 چی میشه جواب خیلی ساده است
PS6 درایو دیسکو به صورت جدا میفروشه که هرکسی دوست داشت بخره اینم سونی از همون زمانی که PS5 pro عرضه کرد خوابشو برای مصرف کننده دیده بود
در اصل PS6 بدون درایو دیسک عرضه میشه که هزینه ساخت کنسول هم کم بشه درضمن با این حرکت سونی خودتونو برای عرضه PS6 تا سال 2028 آماده کنید
ی نکته هم اضافه کنم با این حرکت سونی حاشیه سود بازیهاشم تا حدودی بالاتر میبره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or