راست میگی حواسم به دانلودها نبودفرق pc با کنسولها اینه که اگر یه روزی استیم به صورت ناگهانی درش تخته شد، 99 درصد بازیهایی که داری بدون زحمت زیادی بازم اجرا میشن یا لازمه یه فایل از سایت DOWNLOADHA بگیری و به بازی کردنت ادامه بدی
روی کنسولها تقریبا نمیشه. نه که کلا نشه ولی تقریبا نمیشه.
این پستت رو دقیقا یادمه . قابل پیش بینی بود اما بیرحمانه و غیرقابل هضمحذف بازی فیزیکی یه چیز کاملا محتمل بود، حالا ما این قضیه رو دوست نداریم به کنار، ولی خود اتفاق کاملا قابل پیشبینی بودیعنی یه روند منطقی (از دید ناشر) برای این قضیه شکل گرفت و الان هم داره اتفاق میافته.
این کامنت برای ۶ سال پیش:
@Z-fan
در مورد اون بحث که گفتی من نظرم این بود اواخر نسل بعد فروش دیجیتالی به حدی بالا میره که احتمالا تو نسل بعد از اون، اکثر ناشرها نسخه فیزیکی رو حذف میکنن. نگفتم یه شبه همچین اتفاقی میافتههمین The Witcher 3 به دلایل مختلف نزدیک به ۸۰ درصد از فروشی که تو ۲۰۱۹ داشته به صورت دیجیتالی بوده!
چقدر هم تایمش رو درست پیشبینی کردم![]()
فکر نمیکنم دیسک ۱۰ تومنی رو میشکوندییه چیز در مورد مزایای بازی دیجیتالی بگم تا شاید اون عزیز دل یکم آتیشش خاموش شه و زیاد حرص نخوره
الان من سر فیفا ۲۵ و ۲۶ شاید بازی رو از شدت اعصاب خوردی ۵-۶ بار پاک کردم و بعدا که آروم شدم دوباره رفتم نصب کردم.الان فیفا ۲۶ دیسک بود آیا میتونست جلوی دوشقه شدن خودش رو بگیره ؟![]()
حذف بازی فیزیکی یه چیز کاملا محتمل بود، حالا ما این قضیه رو دوست نداریم به کنار، ولی خود اتفاق کاملا قابل پیشبینی بودیعنی یه روند منطقی (از دید ناشر) برای این قضیه شکل گرفت و الان هم داره اتفاق میافته.
این کامنت برای ۶ سال پیش:
@Z-fan
در مورد اون بحث که گفتی من نظرم این بود اواخر نسل بعد فروش دیجیتالی به حدی بالا میره که احتمالا تو نسل بعد از اون، اکثر ناشرها نسخه فیزیکی رو حذف میکنن. نگفتم یه شبه همچین اتفاقی میافتههمین The Witcher 3 به دلایل مختلف نزدیک به ۸۰ درصد از فروشی که تو ۲۰۱۹ داشته به صورت دیجیتالی بوده!
چقدر هم تایمش رو درست پیشبینی کردم![]()
شماها چقدر درگیر کاورید، معرفی بازی که میشه تو این تاپیک ها، میبینم یکی از کاور داره صحبت میکنه حالت نوستالژی داره برام.
من یادم نمیاد کی آخرین بازی اورجینال برا PC از نزدیک دیدم.
الان که اصلا نیست کلا، اونموع هم که بود ندیدم.
الان یجورائی این بحث ها برام عجیب میاد.
با این خریدهای دیجیتالی و سرویس های آنلاین فکر کنم کم کم برای شما هم این شرایط حاکم بشه.

مالک بیخیال انصافا.یه چیز در مورد مزایای بازی دیجیتالی بگم تا شاید اون عزیز دل یکم آتیشش خاموش شه و زیاد حرص نخوره
الان من سر فیفا ۲۵ و ۲۶ شاید بازی رو از شدت اعصاب خوردی ۵-۶ بار پاک کردم و بعدا که آروم شدم دوباره رفتم نصب کردم.الان فیفا ۲۶ دیسک بود آیا میتونست جلوی دوشقه شدن خودش رو بگیره ؟![]()

به والللله ایندفعه نظرم رو از روی تجربه ی زیستیم میگم.من از ps4 تا الان یه دونه دیسکم نگرفتم.آخه چیه این دیسک.غیر از صدای ملخ هلیکوپتر چه مزیتی داره واقعا؟!!با اختلاف یکسال زدمت:
جایزه من رو کی میدین برم؟
مالک بیخیال انصافا.
آخه چی این مالکیت دیجیتالی جذابه و مزیت داره؟
من خوشم میاد تو اکثر بحثهایی که پیش میاد خیلی منطقی هستی و نظرم خیلی وقتها حتی بهت نزدیکه ، منظورم این نیست که من خیلی منطقیم ولی میخوام بگم تو اون مواقع برام خیلی قابل درکی.
الا وقتی که بحث سونی میاد وسط ، اصلا یه چی دیگه میشی ، نمیشناسمت دیگه
مثل مادری میشی که بچش قاتل و متجاوز و غیرست ولی همچنان پیش هرکسی میرسه تعریفش رو میکنه و قربون صدقش میره![]()

شما نگرفتین دلیل میشه بقیه هم استفاده نکنن ؟! من الان بالای ۳۰ تا بازی و فیلم بلو-ری از زمان ps3 تا الان به صورت فیزیکی دارم خیلی ها دیگه هم میشناسم آرشیوشون ده برابر من هست . کلی دیگه ادم چه تو ایران چه تو جهان هست روش بازی کردنشون خرید فروش دیسک دسته دومه . چون شما استفاده نمیکنی بدرد نمیخوره باید حذف شه ؟!به والللله ایندفعه نظرم رو از روی تجربه ی زیستیم میگم.من از ps4 تا الان یه دونه دیسکم نگرفتم.آخه چیه این دیسک.غیر از صدای ملخ هلیکوپتر چه مزیتی داره واقعا؟!!
تا الان هم که از نظر مالکیت بازی برا هیچ بنی بشری محدودیت ایجا نشده.من اگه ۲۰ سال یه شمش طلا هم داشتم تا الان گمش کرده بودم ولی کل بازیها از ps3 تا الان و عملکردم رو روی اکانتم دارم بدون گم شدن حتی یکیشون.الکی همه اومدن برا یه قابلیتی که ۹۹.۹۹ درصدشون استفاده نمیکنن مجلس عزا گرفتن.سونی هزارتا ایراد دیگه داره و درسته ولی خداییش این بحث دیجیتالی شدن یه مسعله ایه که عین روز روشن بود.همین صفحه هم بچه ها پیش بینیشون رو از رو واقعیات جامعه ی گیمینگ گذاشته بودن.یه عده هم اومدن به شرف ربتش دادن
سر بانجی و بازیای آنلاین محورش سنگسارش کنید ولی وجدانا این مورد که جزو بدیحیات هستش اصلا کوتاه نمیام و عین همون مادره از سونی دفاع میکنم![]()