خبر رسمی 2028،‌ پایانی بر تولید فیزیکی بازی های پلی استیشن

من که سال‌هاس فقط دیجیتالی میگیرم ولی قدیما فرض بر این بود که دیجیتالی رو ارزون‌تر بفروشن خصوصا اگه به همچین روزی رسیدیم ولی خب قطعا این اتفاق نخواهد افتاد. دیجیتالی خیلی واسه ناشر جماعت خوب و مفیده. اولا که دردسر و هزینه‌ی فیزیکی رو نداره، دوم اینکه کنترل کامل رو بازیشون دارن. اینم اتفاقی بود که بالاخره میفتاد ولی جالبه که سونی شروعش کرد و تمام فحشارو به جون خرید. ازین به بعد بقیه با خیال راحت وارد این مسیر میشن :D کم‌کم حواشی و اخبار بد از تعداد بازیا بیشتر میشن! هر روز یکی یه گندی میزنه. یکی بازی رو گرون میکنه یکی استودیو میبنده یکی دیسکو حذف میکنه و کاری هم از دست کسی برنمیاد.

• Like
Reactions: RoadRash
مثالی که زدی قابل مقایسه با این موضوع نیست، چون ماشین برقی بازم یک هویت فیزیکال داره که شما صاحب دائمیش هستی
وقتی بازی فیزیکی جایگزین می کنن با دیجیتال عملا اون بخش مالکیت دائمی میره روی هوا و مالکیت در واقع تا زمانیه که سونی استور رو انلاین نگه داره
الان تو سال 2026 مگه غیر از اینه که هویت شخصیمون،پولمون،طلامون و خیلی از چیزای دیگه دیجیتالیه و هر آن میتونه پاک بشه و به فنا بره!!
منظورم اینه که فقط گیم و سونی اینجوری نشده بلکه کل زندگیمون به یه سرور وصله.الان فردا بانکها بگن اطلاعات مالی همه صفر شد اونوقت کاری ازمون برمیاد(2 هفتس تقریبا تجربش کردیم)؟

من اگه جای مایکرو بودم میومدم الان تلافی میکردم.
یه ویدئو میدادم همیش شکلی ولی با تایید ساپورت دیسک برای کنسول بعدیمون.
حتی اگه وقعا کنسول بعدیم قرار باشه که اصلا دیسک درایو نداشته باشه و چندماه بعد مجبور به تکذیب ویدئو بشم :))

فقط برای اینکه سونی/پلی استیشن رو بچزونم و یادشون بندازم که با این ویدئو برام حیثیت نزاشتن :D
خب مایکرو هستم دیگه ، مگه حیثیت و اعتباری مونده برام که بخوام نگرانش باشم؟
حالا که دارم میفتم حداقل یکی دو نفر رو هم بزنم دلم خنک شه :))
ظاهرا آشا شارما قراره دکمه پشتیبانی از بازیای استیم روی ایکس باکس جدید رو بزنه و همچنان به عرضه کنسول کلاسیک ادامه بده.

یجورایی هم به نظرم کار درستیه چون اگه درست باشه،اون ۳۰ درصدی که از فروشگاه میگیرن، میره تو جیب ولو.

علاوه بر این به نظرم وقتش هست که بیان یه بیانیه بدن و بگن ما به عرضه دیسک فیزیکی ادامه میدیم و یجورایی فشار بزارن روی سونی.
در این صورت ممکنه سونی بیخیال بشه و تهش به نفع گیمرا تموم میشه و ایکس باکس هم یکم نیمچه محبوبیتش برمیگرده

• Like
Reactions: dark souls
من اگه جای مایکرو بودم میومدم الان تلافی میکردم.
یه ویدئو میدادم همیش شکلی ولی با تایید ساپورت دیسک برای کنسول بعدیمون.
حتی اگه وقعا کنسول بعدیم قرار باشه که اصلا دیسک درایو نداشته باشه و چندماه بعد مجبور به تکذیب ویدئو بشم :))

فقط برای اینکه سونی/پلی استیشن رو بچزونم و یادشون بندازم که با این ویدئو برام حیثیت نزاشتن :D
خب مایکرو هستم دیگه ، مگه حیثیت و اعتباری مونده برام که بخوام نگرانش باشم؟
حالا که دارم میفتم حداقل یکی دو نفر رو هم بزنم دلم خنک شه :))
بشین تا مایکروسافت بیاد تلافی کنه🤣
همیشه تو توهم هستید خداییی

🔳 ویندوز سنترال: نسل بعدی کنسول های Xbox دیسک درایو نخواهد داشت

▫️به گزارش ویندوز سنترال و با استناد به منابع داخلی خود، کنسول نسل بعدی مایکروسافت که با کدنیم Project Helix شناخته می شود، دیسک درایو را به طور کامل حذف خواهد کرد.

• Smile
Reactions: fire emblem
ظاهرا آشا شارما قراره دکمه پشتیبانی از بازیای استیم روی ایکس باکس جدید رو بزنه و همچنان به عرضه کنسول کلاسیک ادامه بده.

یجورایی هم به نظرم کار درستیه چون اگه درست باشه،اون ۳۰ درصدی که از فروشگاه میگیرن، میره تو جیب ولو.

علاوه بر این به نظرم وقتش هست که بیان یه بیانیه بدن و بگن ما به عرضه دیسک فیزیکی ادامه میدیم و یجورایی فشار بزارن روی سونی.
در این صورت ممکنه سونی بیخیال بشه و تهش به نفع گیمرا تموم میشه و ایکس باکس هم یکم نیمچه محبوبیتش برمیگرده
بزار ببینیم اصلا عمرمون به انتشار کنسول میکشه ، بعد :D
فعلا که گفتم آشا دکمه خودتخریبی رو بزنه و کپسولهای فرار هم یکی یکی داریم پرت میکنیم بیرون ، ببینیم سرانجام این چی میشه.
اگه زنده موندیم چشم ، به بروبچ میگم با شعار ما "دیسک درایو میخوایم یالا ، بازی فیزیکی حق مسلم ماست" کمپین تبلیغاتی ضد سونی رو شروع و کنسول بعدیمون رو معرفی میکنیم.
مثلا من همچنان مایکرو هستم :D
================
نه انصافا وقتشه که دوباره بحث نزدیک شدن کلودگیمینگ رو استارت بزنیم.
@He!n3ger
@MrElectricWizard :))

آخرین ویرایش:

ایشون دقیقا داره به همون چیزی که گفتم اشاره میکنه. فروش فیزیکی سود خیلی کمتری داره، 40 درصد میرسه به ناشر همیشه! وقتی فیزیکی رو حذف میکنی سود بازی خیلی بیشتر میشه، پس باید ارزون تر کنن، ولی غافل از اینکه سونی تازه میخواد بکنه 80 دلار:دی تازه به نظرم این روش راک استار رو همه پیاده میکنن. یعنی میگن بازی 80 دلاره، اما نسخه کاملشو میخوای باید 90 تا 100 دلار پیاده شی.

بعد قسمت دارک قضیه اینه که نسل بعد باید همه این بازی های فیزیکی رو اماله کنیم. کنسول تمام دیجیتال دیگه بکوارد عملا براش بی معنیه! مگه اینکه دیجیتال خریده باشی. یعنی من نوعی که فیزیکی دارم بازی هارو، بخوام هر کدوم رو مثلا با آپدیت رو کنسول جدید بزنم باید از اول بخرمش.

سونی داره خسارت بانجی رو از ما میگیره. عین جیمبو که 10 دلار 10 دلار از ما میکند میداد به این گس سازها.

نه ببین سونی خیلی مشتری مداره و فن هاش براش اولویت هستن! نمیذاره یه تپه ای سالم باقی بمونه!
دید سر خبر تعدیل، مایکروسافت خیلی توی توجهه گفت بذار یه کار منفورتر کنم که مایکروسافت تنها نباشه! حذف دیسک بازیا! تف توی شرف مدیرای این کمپانی مزخرف. خنده داره دفاع کردن از همچین بی وجودایی.
یادته می گفتند سونی رقیب نمی خواد حتی اگر ماکروسافت و اصلا نیتندو pc اصلا هیچی نباشه امکان نداره مشتری مدار نباشه :-j

ایشون دقیقا داره به همون چیزی که گفتم اشاره میکنه. فروش فیزیکی سود خیلی کمتری داره، 40 درصد میرسه به ناشر همیشه! وقتی فیزیکی رو حذف میکنی سود بازی خیلی بیشتر میشه، پس باید ارزون تر کنن، ولی غافل از اینکه سونی تازه میخواد بکنه 80 دلار:دی تازه به نظرم این روش راک استار رو همه پیاده میکنن. یعنی میگن بازی 80 دلاره، اما نسخه کاملشو میخوای باید 90 تا 100 دلار پیاده شی.
خلاصه مباحث. مفید و مختصر.

سونی قشنگ برنامه داره برای این کار. اونم چه برنامه هایی.
شما نمیتونی دیسک پی اس ۴ یا پی اس ۵ رو بزاری توی پی اس ۶ و بازی رو بهتر اجرا کنی حتی اگه دستگاه قادر به این کار باشه.
بجاش اون نسخه ای رو که خریدی از فروشگاه حذف میکنه و میگه آپگرید گرافیکی بخر تا بتونی بازی رو اجرا کنی!
یه نسخه بروز شده و آپدیت شده هم فول قیمت میزاره برای فروش برای کاربرای جدید.

به فرض هم شما یه بازی برای پی اس ۶ دیجیتالی تهیه کرده باشین. اگه سونی تشخیص بده، خیلی راحت لایسنس رو باطل میکنه و به شما اجازه نمیده مثلا روی پی اس ۷ بازیش کنید. حالا به هر علتی!

• Like
Reactions: FERYGAMER
چرا سونی به عنوان بزرگترین / عملا تنها تامین کننده دیسک بلوری PS5 این بخش تعطیل می کنه ؟

1.ناشر های ثردپارتی سالهاست بازار فیزیکی رها کردن
به لطف مایکروسافت سه ناشر بزرگ چند نسل اخیر ( xbox / بتزدا / اکتی ) کلا از بازار فیزیکی رها کردن
EA از پیشگامان بازار دیجیتالی بود / بعد از فروخته شدن هم دلیلی برای حضور در بازار فیزیکی نداره
Digital is now 93% of Capcom's game sales, expected to rise to 95.4% this current fiscal year News
تیک تو با GTA VI اخرین امید بازی های فیزیکی بود :D اون هم کاملا دیجیتال شد
عملا فقط خود سونی و بازی های ژاپنی باقی موندن:-?? اون ها هم نسل بعد مجبور ان تغییر بدن
چرا ؟

2. کنسول دستی بلوری پلیر / امکان خواندن دیسک نداره
سونی نسل بعد برای رقابت با سوییچ 2 / بازپس گیری بازار های شرق اسیا یه کنسول دستی عرضه می کنه
( براساس لیک ها ) PS6 هر قیمتی داشته باشه این کنسول دستی 150 تا 200 دلار ارزان تر خواهد بود ( به خاطر رم کمتر / SSD کم حجم تر / چیپ کوچک تر / مصرف 30W در مقابل 200W PS6 / هزینه تولید کمتر و... )
بعید نیست کنسول دستی به خاطر قیمت کمتر + محبوبیت در شرق اسیا فروش در حد یا حتی بیشتر از PS6 داشته باشه :-??

3. سیستم یکپارچه بین کنسول دستی و PS6
سونی با علم به اینکه فروش فیزیکی در حال کاهش و نسل بعد کمتر هم می شه (نمی تونه وسط نسل اعلام کنه که به خاطر 95 به 5 شدن نسبت دیجیتال و فیزیکال دیگه دیسک تولید نمی کنیم :D) + قراره یه کنسول دستی عرضه کنه ( همین خبر رسما وجود اش تایید میکنه ) تصمیم گرفته از ابتدای نسل 10 دیسک بلوری بازنشسته کنه و یه استاندارد جدید معرفی کنه ( احتمالا چیزی شبیه به game key card نینتندو )

چرا الان این خبر اعلام کرد ؟
امروز شروع 3 ماه دوم سال مالی 2026 سونی و احتمالا در گزارش مالی یکماه دیگه علت اینکه الان اعلام شده مشخص می شه

چرا سونی یکسال صبر نکرد تا همزمان با معرفی PS6 / کنسول دستی این خبر اعلام کنه ؟
با توجه به نزدیکی به لانچ نسل 10 امکان اصلاح این سیاست کم بود + یه ابر موج منفی بر ضد PS6 / دستی ایجاد می شد :D الان سونی 1.5 زمان داره بر اساس واکنش گیمر ها سیاست خودش اصلاح کنه

بعد قسمت دارک قضیه اینه که نسل بعد باید همه این بازی های فیزیکی رو اماله کنیم. کنسول تمام دیجیتال دیگه بکوارد عملا براش بی معنیه! مگه اینکه دیجیتال خریده باشی. یعنی من نوعی که فیزیکی دارم بازی هارو، بخوام هر کدوم رو مثلا با آپدیت رو کنسول جدید بزنم باید از اول بخرمش.

سونی داره خسارت بانجی رو از ما میگیره. عین جیمبو که 10 دلار 10 دلار از ما میکند میداد به این گس سازها.
قطعا یه سیستم تبدیل بازی فیزیکی به دیجیتال معرفی می کنن ( به خاطر کنسول دستی مجبورا این کار بکنن )

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or