خبر رسمی 2028،‌ پایانی بر تولید فیزیکی بازی های پلی استیشن

حرفاتون در مورد هویت اینا خیلی برام نامفهومه.هویت رو سازنده خلق کرده و تو این چند ده ساله مدام خودش رو تغییر داده و به روزتر شده.تکنولوژی هویت بردار نیست بلکه تابعی از علم و اقتصاده.مثل این میمونه در مقابل ماشینهای برقی و تکنولوژی جدید مقاومت کنید و بگید تا من بوی گازوییل و زغال سنگ به دماغم نخوره اون حس ماشین سواری بهم نمیده

• Like
Reactions: pouria.sh
حرفاتون در مورد هویت اینا خیلی برام نامفهومه.هویت رو سازنده خلق کرده و تو این چند ده ساله مدام خودش رو تغییر داده و به روزتر شده.تکنولوژی هویت بردار نیست بلکه تابعی از علم و اقتصاده.مثل این میمونه در مقابل ماشینهای برقی و تکنولوژی جدید مقاومت کنید و بگید تا من بوی گازوییل و زغال سنگ به دماغم نخوره اون حس ماشین سواری بهم نمیده
مثالت دقیق نیست به نظرم. اتفاقا آیکون و نماد و هویت، یه بخشی از اقتصاد و تولید صنعتی هست. تو همون مثال ماشین، اینکه طرح های کلاسیک در سالهای جدید محبوبیت پیدا کردن، بی دلیل نیست. تو خیلی محصولات هم استفاده شدن و بازطراحی میشن.
از نظر علمی هم اگر میزان گاز و نفت و زغال سنگ و ....که مصرف میشه تا برق یا باطری تولید بشه رو در نظر بگیری، خیلی هم قضیه ساده نیست.

اینجا هم ما به عنوان مشتریان و طرفداران وفادار و قدیمی پلی استیشن، مشکلمون فقط تغییر تکنولوژی نیست. بلکه اینه که در سالهای اخیر یه جوری رفتار کردن انگار اصلا وجود نداریم ما.
اثرش رو گردش اقتصادی و حق مالکیت واقعی محصول و ...به کنار. تو ایرانم که هزار بار بدتر با این وضع اینترنت و............

مثالی که زدی قابل مقایسه با این موضوع نیست، چون ماشین برقی بازم یک هویت فیزیکال داره که شما صاحب دائمیش هستی
وقتی بازی فیزیکی جایگزین می کنن با دیجیتال عملا اون بخش مالکیت دائمی میره روی هوا و مالکیت در واقع تا زمانیه که سونی استور رو انلاین نگه داره

من مخالم
کم شدن هزینه برای سونی تاثیری اگر داشت ما الان منتظر ps6 حدود ۱۰۰۰ دلاری نبودیم..از طرفی قیمت ۸۰ تا ۱۰۰ دلاری بازیا به زودی استاندارد میشه :D
این حرکت شبیه کاریه که اپل با حذف شارژرا انجام داد..قبلا تاکید میکردن حتما و حتما از شارژر داخل باکس گوشی استفاده بشه..بعد حذفش کردن..دلایل چرند محیط زیستی اوردن..8-|
سونی هم به زودی ازین دلایل محیط زیستی میاره..
حقوق مصرف کننده کشک..این خارجیا بالاخره از ما یاد گرفتن..کاهش هزینه همزمان با افزایش قیمت
اگه واقعا منطقی باشیم حتی با در نظر نگرفتن بحران جهانی رم و بقیه قطعات بازم نمیشد با قیمت نسل های قبل کنسولی ساخت که هم جهش گرافیکی داشته باشه هم بتونه 4k فریم بالا و هم زمان rt رو هم پشتیبانی کنه
با قیمت 1000 دلار قطعا فروششون پایین میاد با قیمت کمتر هم قدرت دستگاه نمیتونه پیشرفت چشمگیری داشته باشه باید دید چه طور برنامه ریزی می کنن
در مورد دیسک بازم واسه مصرف کننده خوبه نسخه دیجیتالی همزمان واسه همه ریلیز میشه و جلوی اسپویل و ... گرفته میشه و بخاطر حذف دیسک قیمت نهایی کنسول هم کاهش پیدا می کنه

خب دیگه احتمالا آخر همون سال ریلیز PS6 هست و برای اون دارن آماده میشن دیگه دیسک درایو حذف میشه کامل هم هزینه ساخت کمتر میشه هم قیمت کنسول منطقی تر هم خیلی خرن خلاصه ...
اگه نسل بعد بخواد کنسول دیجیتال فقط بده هرکی این نسل بازی ها رو دیسک خریده نمیتونه backward بازی کنه باید دوباره دیجیتال همونه بخره :دی

• Like
Reactions: Scαrface
دلیلش اینکه به مشتری یه لایسینس دیجیتال می دن که هر وقت بخوان می تونن مالکیت بازی رو ازت بگیرن، بیشتر نگرانی مردم هم همینه

سوییچ ۲ به شدت بعیده حرکتی علیه بازار فیزیکی اش زده شه
همین قضیه game key card ها اتفاقا هوشمندی نینتندو رو نشون داد که حاضره تا جای ممکن تعادل بین خواسته ناشرها و حفظ بازار فیزیکی خودشو برقرار کنه و نذاره کسی که نمی‌خواد فیزیکی بازی شو بده، خیلی راحت خودشو بکشه کنار از این بازار
بازار بزرگ و حیاتی ایه برای نینتندو این بازار، قطعا ولش نمی کنه

البته این برای این نسله
نسل بعد نینتندو شاید اینا هم بیخیال شدن
نینتندو ذره‌ای به خواسته‌ی کاربر اهمیت نمیده. فعلا بازارش انحصاری هست. داره حال می‌کنه. از نگاه کاربر، بیشعورتر از نینتندو ندیدم. بجز پول هیچ چیزی براش اهمیتی نداره😁

همه ی این توجیه های مزخرف زیست محیطی و این خزعبلات از گور چپ ها بلند میشه کلا هر غلطی که می کنن آخرش یه تگ مسئله زیست محیطی تنگش میزنن چیزی رو حذف می کنن سود رو بالا می برن.الانم وضع خیلی از کشورهای اروپایی رو با اومدن گرمای بی سابقه می بینیم که خودشون رو با گرما پرپر میکنن(چرا؟چون به خاطر توجیهات مزخرف زیست محیطی و گازهای گلخانه ای و فلان خیلی هاشون کولر ندارن و آب پز میشن و اونایی هم که دارن هزینه بالایی برای برق میدن.اینطور پیش بره چند ده سال بعد خاورمیانه به اروپا تبدیل میشه اروپا هم به خاورمیانه(البته منهای کشور ما) )

نینتندو ذره‌ای به خواسته‌ی کاربر اهمیت نمیده. فعلا بازارش انحصاری هست. داره حال می‌کنه. از نگاه کاربر، بیشعورتر از نینتندو ندیدم. بجز پول هیچ چیزی براش اهمیتی نداره😁

اون که معلومه... نینتندو طماع تر از بقیه نیست ولی خب بیشعور تر چرا، برخلاف بعضی ها، واقعا علاقه ای به ظاهر نگه داشتن هم نداره تو سیاست هایی که به نفع شه
و چون به نفع شه میگم فعلا از بازار فیزیکی دست نمی کشه.

• Like
Reactions: RoadRash and u.s.a
well that didn't age well
View attachment 411895
من اگه جای مایکرو بودم میومدم الان تلافی میکردم.
یه ویدئو میدادم همیش شکلی ولی با تایید ساپورت دیسک برای کنسول بعدیمون.
حتی اگه وقعا کنسول بعدیم قرار باشه که اصلا دیسک درایو نداشته باشه و چندماه بعد مجبور به تکذیب ویدئو بشم :))

فقط برای اینکه سونی/پلی استیشن رو بچزونم و یادشون بندازم که با این ویدئو برام حیثیت نزاشتن :D
خب مایکرو هستم دیگه ، مگه حیثیت و اعتباری مونده برام که بخوام نگرانش باشم؟
حالا که دارم میفتم حداقل یکی دو نفر رو هم بزنم دلم خنک شه :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or