سوییچ ۲ به شدت بعیده حرکتی علیه بازار فیزیکی اش زده شهاونم تعطیل میکنه. ممکنه رو نسخه اولد مثلا کاتریج رو حظف کنه.
برادر این داره راجب پایرسی صحبت میکنه اصلا ربطی به بحث دیسک نداره. دیسک های الان به اندازه کافی فناوری ضد کرک شدن را دارند.بهتون پیشنهاد میدم این ویدیو گیب نیوول رو ببینید تا بفهمید چرا دیسک فیزیکی از پی سی جمع شد و هیچکس از استیم متنفر نشد. نه این سونی ولو هست نه مدیرشون کسی مثل گیبن هست.
یا حتی معرفی مری جین به عنوان کاراکتر اصلی اسپایدرمن بعدی.من جای سونی بودم برای اینکه این جو منفی از بین بره سریع یه گس تپل معرفی میکردم همه چیزو بشوره ببره. نمایش گیم پلی از فیرگیمز و هورایزن آنلاین یا خبر تعطیلی بند و مدیا مولوکول هم بد نیست.
من برای این که بفهمید عمق فاجعه رو و این که چرا با استیم و کارنامه کاریاش قابل مقایسه نیست لازمه بگم تو همین فاصله تا جمع آوری بازار بازی های فیزیکی پلی استیشن قراره استور پلی استیشن ۳ و پلی استیشن ویتا هم بسته شه کامل
دیگه خودتون الگویابی کنید عمق قضیه رو
خدایی بس کن با این نظرای عجیب غریب و فن بوی گونه!برادر این داره راجب پایرسی صحبت میکنه اصلا ربطی به بحث دیسک نداره. دیسک های الان به اندازه کافی فناوری ضد کرک شدن را دارند.
من حرفم اینه دوران دیسک به هر شکلی گذشته. خود شما آخرین باری که یک محتوا روی دیسک رایت کردی کی بوده؟؟ تمام شد دیگه اون دوران. ضمنا نصف حرفای گیب در مورد ارائه یه سرویس برای دسترسی راحت و امن کاربران برای خرید بازیها بود الان سونی چه تو این زمینه چه چیزی کم گذاشته؟ آیا تو سیستم خرید و بازی کردن با پلی استیشن مشکل خاصی هست ما خبر نداریم. دو دقیقه فن بازی را بذارید کنار و دلیل درست بیارید خواهشا یجوری گیب گیب میکنید انگار کیه. این اگر آدم حسابی بود که یه مینی پی سی ضعیف را ۱۴۰۰ دلار به مشتری غالب نمیکرد
ظاهرا بسته شدن استور PS3 و Vita به مساله فنیه و قراره پیمنت متود رو عوض کنن، درست میشه به زودی.
نه از ماه دیگه توی بعضی از مناطق و تا جولای ۲۰۲۷ در تمام مناطق بسته میشه.ظاهرا بسته شدن استور PS3 و Vita به مساله فنیه و قراره پیمنت متود رو عوض کنن، درست میشه به زودی.
خداوکیلی کی به کی میگه فنبویخدایی بس کن با این نظرای عجیب غریب و فن بوی گونه!
من الان خیلی راحت میتونم برم مغازه دست دوم فروشی و با قیمت خیلی ارزون دیسک دست دوم هر بازی ای از پی اس ۴ یا پی اس ۵ بگیرم، بازی کنم و بعدا هم دوباره بفروشمش یا با دوستم تعویضش کنم یا قرض بدیم بهم.
با تمام دیجیتال شدن همچین چیزی اصلا ممکن نیست.
کمتر کسی حاضره اکانت شخصیش رو بده به من که فلان بازی رو برم.
بازی فیزیکی بخشی از هویت کنسول هست که سونی داره از بینش میبره. دقیقا مث همون بازی انحصاری که بخشی از هویت کنسول هست.
اولا PS6 نسخه دیسک خور داره. اینطوری بازیهای دیسکی PS5 و PS4 که داری از بین نمیره. دوما این تصمیم رسما گفته شده برای بازیهایی هست که از اول ژانویه ۲۰۲۸ به بعد میان نه قبل از اون. وقتی میگم همش احساسی کامنت میدید واسه همینهخدایی بس کن با این نظرای عجیب غریب و فن بوی گونه!
من الان خیلی راحت میتونم برم مغازه دست دوم فروشی و با قیمت خیلی ارزون دیسک دست دوم هر بازی ای از پی اس ۴ یا پی اس ۵ بگیرم، بازی کنم و بعدا هم دوباره بفروشمش یا با دوستم تعویضش کنم یا قرض بدیم بهم.
با تمام دیجیتال شدن همچین چیزی اصلا ممکن نیست.
کمتر کسی حاضره اکانت شخصیش رو بده به من که فلان بازی رو برم.
بازی فیزیکی بخشی از هویت کنسول هست که سونی داره از بینش میبره. دقیقا مث همون بازی انحصاری که بخشی از هویت کنسول هست.
من مخالمروی هم رفته تصمیم درستی هست هم برای ناشر ها هم برای خود سونی از طرفی هزینه تولید دیسک بلوری های فیزیکی از بین میره و از طرفی هم جلوی خرید و فروشش دسته دونشون گرفته میشه
این وسط تنها ضرر به کلکسیونر ها میرسه

بدترین خبر ممکن واسه ایرانی جماعت که نتش به مویی بسته س و با هر اتفاق بی ربطی اولین گزینه شون قعطی نت هست خبر وحشتناکی هست.
الان تو بازار کلی دیسک دسته دوم هست که میتونیم به راحتی بخریم نگه داریم یا حتی به لطف اقتصاد زیبای مملکت چند وقت بعد گرونتر بفروشیم!
متاسفانه این تصمیم بیشترین و ملموس ترین اثر ممکن رو روی ماها میگذاره.