خبر رسمی 2028،‌ پایانی بر تولید فیزیکی بازی های پلی استیشن

نه ببین سونی خیلی مشتری مداره و فن هاش براش اولویت هستن! نمیذاره یه تپه ای سالم باقی بمونه!
دید سر خبر تعدیل، مایکروسافت خیلی توی توجهه گفت بذار یه کار منفورتر کنم که مایکروسافت تنها نباشه! حذف دیسک بازیا! تف توی شرف مدیرای این کمپانی مزخرف. خنده داره دفاع کردن از همچین بی وجودایی.

روی هم رفته تصمیم درستی هست هم برای ناشر ها هم برای خود سونی از طرفی هزینه تولید دیسک بلوری های فیزیکی از بین میره و از طرفی هم جلوی خرید و فروشش دسته دونشون گرفته میشه
این وسط تنها ضرر به کلکسیونر ها میرسه

• Like
Reactions: pouria.sh
من با کسی کاری ندارم ولی برای من بازی با قاب و دیسک مفهوم پیدا میکرده همیشه، اصلا لذت و کیفی که میداد باز کردنش و ... لذت بازی کردن رو چند برابر میکرد.
احساس میکنم واقعا دیگه مال این نسل نیستم و یواش یواش باید بازنشسته بشم😔😁.
صنعت گیم یه مدل خاصی شده، حق انتخاب رو میگیره، خلاقیت رو با هوش مصنوعی جایگزین میکنه، استودیوهایی که مملو از آدم نخبه و تلنت بودن یکی یکی بسته میشن، انحصارگرایی و درآمدزایی یواش یواش حتی داره حقوق مشتری رو هم داخل خودش حل میکنه و هزاران اخبار عجیب و بد دیگه ای که آدم این روزا مییشنوه.

من جای سونی بودم برای اینکه این جو منفی از بین بره سریع یه گس تپل معرفی میکردم همه چیزو بشوره ببره. نمایش گیم پلی از فیرگیمز و هورایزن آنلاین یا خبر تعطیلی بند و مدیا مولوکول هم بد نیست.

یک نفر بگه بساط دیسک چندوقته از pc gaming جمع شده؟ آیا باعث شد کسی بازی نخره یا استیم و pc gaming منفور بشه؟ چرا ما ایرانی ها باید به هر خبری که میشنویم انقدر احساسی ری اکت نشون بدیم؟ الان سال ۲۰۲۶ هست و همه تون چند ساله دارید راحت بازیاتون را از وبسایت ها یا استورها دانلود میکنید و فقط یه تعداد کمی هستند که دیسک میگیرند ولی یجوری کامنت میدید که انگار الان سال ۲۰۰۷ هست و دانلود بازیها کار خیلی سختیه

بابت این قضیه مطمئن بودم. خوبه که از الان کم‌کم همه رو اماده می‌کنن.

عزیزان دل. این اتفاقی هست که بلاخره رخ میداد. هیچ مدیای پرسرعتی وجود نداره که حجم زیادی داشته باشه و به سرعت ssd باشه. این دو نسل هم دیسکها نصب میشدن. نسل هشت بخاطر همین دیسک، تونست MS رو برای فروش مجدد دیسک و همیشه انلاین بودن تحقیر کنه. ممکنه نسل بعد خودش همینکار رو بکنه.
این نسل ولی اونجوری نبود‌. حجم بازی‌ها بالا رفته. واقعا عرضه روی دیسک اشتباهه. مگر اینکه بخواد یکار احمقانه کنه و اجازه بده کسی خواست بتونه بازی رو مثلا از اکانتش آنمانت کنه و مثلا به اکانت دیکه‌ای مانت کنه و بفروشه. که بعید می‌دونم.

آخرین ویرایش:
با توجه به این که الان عملا تنها سنگر عرضه بازی فیزیکی نینتندوئه (اونم اگه اتفاقی نیفته)
و نینتندو هم فقط کارتریج میزنه
میشه گفت کامل تو تاریخ یه دور کامل دور خودمون چرخیدیم و اومدیم سر خونه اول :دی

عجب خبر مزخرفی ولی

یک نفر بگه بساط دیسک چندوقته از pc gaming جمع شده؟ آیا باعث شد کسی بازی نخره یا استیم و pc gaming منفور بشه؟ چرا ما ایرانی ها باید به هر خبری که میشنویم انقدر احساسی ری اکت نشون بدیم؟ الان سال ۲۰۲۶ هست و همه تون چند ساله دارید راحت بازیاتون را از وبسایت ها یا استورها دانلود میکنید و فقط یه تعداد کمی هستند که دیسک میگیرند ولی یجوری کامنت میدید که انگار الان سال ۲۰۰۷ هست و دانلود بازیها کار خیلی سختیه
بهتون پیشنهاد میدم این ویدیو گیب نیوول رو ببینید تا بفهمید چرا دیسک فیزیکی از پی سی جمع شد و هیچکس از استیم متنفر نشد. نه این سونی ولو هست نه مدیرشون کسی مثل گیبن هست.

من برای این که بفهمید عمق فاجعه رو و این که چرا با استیم و کارنامه کاری‌اش قابل مقایسه نیست لازمه بگم تو همین فاصله تا جمع آوری بازار بازی های فیزیکی پلی استیشن قراره استور پلی استیشن ۳ و پلی استیشن ویتا هم بسته شه کامل

دیگه خودتون الگویابی کنید عمق قضیه رو

با توجه به این که الان عملا تنها سنگر عرضه بازی فیزیکی نینتندوئه (اونم اگه اتفاقی نیفته)
و نینتندو هم فقط کارتریج میزنه
میشه گفت کامل تو تاریخ یه دور کامل دور خودمون چرخیدیم و اومدیم سر خونه اول :دی

عجب خبر مزخرفی ولی
اونم تعطیل می‌کنه. ممکنه رو نسخه اولد مثلا کاتریج رو حذف کنه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: fire emblem

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or