عجب خریتی آدم میمونه چی بگه

عجب خبر افتضاحیه من همین الانشم خیلی بازی ها را دیسکی میخریدم.تمام بازی های جدید رو با حدود ۱ تا ۱.۵ تومن بازی میکردم.سونی از ابتدای 2028 تولید دیسک برای عناوین پلی استیشن رو متوقف می کنه
View attachment 411858
View attachment 411860
یجورایی تایید میکنه PS6 کنسول تماما دیجیتالیهسونی از ابتدای 2028 تولید دیسک برای عناوین پلی استیشن رو متوقف می کنه
View attachment 411858
View attachment 411860
به به! کثافت جدید سونی!! فک کنم خیلی وقت بوده میخواستن این کار رو بکنن روشون نمیشده، تا دیدن راکستار داره GTA VI رو فول دیجیتال عرضه میکنه گفتن وقتشه دیگه. بازیها هم میکنن ۸۰ دلار هر موقع هم بخوان از لایبریت پاکش میکنن. صنعت گیم قشنگ داره به سمت کثافت پیش میره به لطفا این کمپانی های زباله.سونی از ابتدای 2028 تولید دیسک برای عناوین پلی استیشن رو متوقف می کنه
View attachment 411858
View attachment 411860
عجب وضعیتی شده! اگه میخواستم یه لیست تهیه کنم از شرکتهایی که دو سال دیگه دیسک رو کنار میذارن، سونی رو بین ۲۰ تا گزینه اول هم نمیذاشتم!سونی از ابتدای 2028 تولید دیسک برای عناوین پلی استیشن رو متوقف می کنه
View attachment 411858
View attachment 411860
سونی و مایکروسافت باهم رقابت گذاشتن که بیینن کدومشون بیشتر میتونن بر*نن به صنعت گیم!سونی از ابتدای 2028 تولید دیسک برای عناوین پلی استیشن رو متوقف می کنه
View attachment 411858
View attachment 411860
حالا اکثرا قبول ندارن ولی من شک ندارم نسل بعد دسته قراره از نسخه پایه کنسول حذف شه چه مایکرو چه سونی.فردا روزی شنیدید مثل کمپانی های موبایل اومدن سیم شارژر دسته یا خود دسته رو هم حذف کردن نباید تعجب کرد
آخه بستگی داره...عرضه دیسک به ضرر ناشره، چرا؟ چون 60 درصد درآمد صرف تولید و توزیع میشه. یعنی تهیه دیسک و قاب و عرضه تو فروشگاه ها و .... بعد قابلیت فروش مجدد داره... پس حذف میکنیم تا سود بیشتری ببریم و بتونیم تازه گرون تر هم بفروشیم و با این درآمد بیشتر گس های هیجان انگیزی مثل کانکورد و فیرگیمز درست کنیم.
)
آخه بستگی داره...
الان GTA هم که دیسک رو حذف کرده، ولی هنوز باکس خالی همراه با کد رو داره میفروشه که ویترین مغازه ها پر باشه، هنوز امید به فروش از رو کاور و اینا دارن
پس هنوز قاب و شیپمنت و .... هزینه بر هست (فقط بخش دیسکش حذف شده)
ولی خواستن بازار فروش فروشگاهی رو داشته باشن
سونی اگر میخواد همین مسیر کد رو بره که چندان تو هزینه صرفه جویی نکرده
اگرم میخواد کامل کامل فیزیکی رو حذف کنه و از فروشگاه ها بکشه بیرون...
تو فروش کنسول نسل بعدش موفق باشه واقعابشینند تا فروشگاه ها به آب و تاب بزنند برا فروش PS6
![]()