گزارش به زودی شاهد موج جدیدی از اخراجی ها در Xbox خواهیم بود

m.d.makan

کاربر فعال
شایعه :

منظور از New Business Model اینه:​

Jason Schierier "Xbox is planning major layoffs next month"​

BREAKING:
Xbox is planning major layoffs next month, Bloomberg has learned, as new CEO Asha Sharma confronts a bleak picture and plans what she calls a "reset" of the business

Screenshot 2026-06-11 013708.jpg

آشا میگه :
"ما تو 5 سال گذشته (جدای از اکتیویژن-بلیزارد) حدود 20 میلیارد دلار تو بخشهای سخت افزاری، نرم افزاری ،محتوا هزینه کردیم ولی به طور سالانه درآمدمون 500 میلیون دلار کاهش پیدا کرده.
این وضع نمیتونه به این شکل ادامه پیدا کنه."

مقاله بلومبرگ

===========
===========
حجم اخراجها که حتما بالاست.
به نظرم حتی شاید انتظار بستن چندتا استودیو رو هم میشه داشت.

آخرین ویرایش:
من برادر بزرگترم پسرش رو این سری بدون اینکه به من بگه میبره یه مغازه ای همینطوری که میگی بازی نصب کنن روی PS5.
کلا 7-6 تا بازی میریزه براش ولی قبلش قیمت نمیگیره و کار که تموم میشه بیشرف ازش 20 میلیون میگیره:|
چند روز بعد که متوجه میشم بهش میگم خب چرا به من نگفتی؟
میگه تو عمل انجام شده قرار گرفتم:))

حالا درسته ما این خبرهای بد رو هم میشنویم و بعضا ناراحت میشیم ولی اون سمت قضیه اینکه نسبت به خیلی از مسائل آگاه تریم.
با دیدن نمایشها ، معرفی زنده بازیها خوشحال میشیم .
خبرهای بازیهایی رو با هم به اشتراک میزاریم که اون مغازه دار بیرون 100سال سیاه اسمش رو حتی نمیتونه تلفظ کنه ، چه برسه که تهیه کنه که روی کنسول ملت بریزه.

حداقلش از این شکل کلاه هایی که سر برادرم رفت سر ماها نمیره :D
اون مشکلش کنسوله نه عدم آگاهی :دی
من بچه بودم هیچی حالیم نبود CD و DVD کرکی مفت میخریدم بعد هم که ADSL و غیره رواج پیدا کرد همینجوری الکی دانلود میکردم :دی

اگه قراره id هم فروخته شه، کاش سونی بخرتش و بیان یه سینگل پلیر خوفناک که بخش آنلاینش رو هم بانجی ساخته بدن بیرون. تنها این حالت راضیم میکنه.
اون زمانی که آرزو میکردم کاش سونی استودیو محبوبم رو بخره مال 10 سال پیش بود...

سونی حال حاضر با اجبار سیاست ها گند زده به استودیوهاش:دی

الانم دیدیم نه مدیریت سونی درسته در حال حاضر... (کی آخه بلوپوینت رو به فنا میده، یا از اونطرف هورایزن3 رو به تاخیر میندازه که تیم اصلی رو یه آنلاینی کار کنه که کسی قرار نیست بازیش کنه)

نه جیب لاینتهای مایکرو گره گشای مشکلات استودیوهاست...

الان همون مستقل بمونند و نهایت قراردادی با ناشرهای بزرگ همکاری کنند بهتره
حداقل اگر مثل IOI حمایت ازشون قطع شد، ضربه ش به معنی تعطیلی استودیو نیست و شانس نجات دارن

تو تاریخ سیاه بسته شدن استودیوی های ویدیو گیم هنوز برای من هیچی به زمانی که EA گرفت Maxis رو بست نمی‌رسه و دیگه سیاهی بسته شدن هیچ استودیویی اندازه اون موقع داغونم نکرد. اتفاقی هم بود که به تدریج رخ داد و آروم آروم جلوی چشم من maxis رفت سمت سقوط و آخرشم به شکل خیلی فجیعی سلاخی شد

ولی شاید ترکیب بسته شدن آرکین و id به دست مایکروسافت بتونه رکورد تراژیک بودن اون قضیه رو جابجا کنه

هنوزم حرفای ما و کوروش و بقیه توی تاپیک خرید اکتی بلیزارد هست که میگفتیم این مونوپولی به ضرر صنعت گیمه، اینو نباید انجام بدن و چقدر دوستانی بودن که میگفتن کاش سونی رو یکجا بخره مایکروسافت و بلا بلا بلا

چقدر گفتین مایکروسافت N تریلیارد ارزش داره سونی N میلیارد دلاره و از جیب ددی استودیو و ناشر میخرن شما هم میتونی بخر! گفتم آقا اگه مایکروسافت اینقدر دست و دلبازه و میخواد سونی رو از رقابت بیرون کنه، بیاد کنسولشو با قیمت ارزون تر بده تا همه برن ایکس باکس بخرن و بازار بگیره دستش ولی چی شد؟

همه کمپانی ها یه حساب کتابی دارن و روی یه سری وعده وعید و چشم انداز خرج میکنن. بعدش که به نتیجه نرسید مجبورن ببندن و تعطیل کنن و تعدیل کنن و بفروشن و کنسل کنن

دیدین تهش هر چی ما گفتیم درست در اومد؟ گیم پس و اجاره بازی ها واقعا ارزششو داشت همه این استودیو ها تعطیل بشن و آی پی ها به فنا برن؟ هی گفتین ایرانی جهان سومی ناراحته که هموطنش میتونه با گیم پس 1 دلاری بهترین بازی ها روز دنیا رو تجربه کنه و دنبال بوی پلاستیک روی جعبه بازی های پلی استیشنه...

واقعا از ماست که بر ماست

هنوزم حرفای ما و کوروش و بقیه توی تاپیک خرید اکتی بلیزارد هست که میگفتیم این مونوپولی به ضرر صنعت گیمه، اینو نباید انجام بدن و چقدر دوستانی بودن که میگفتن کاش سونی رو یکجا بخره مایکروسافت و بلا بلا بلا

چقدر گفتین مایکروسافت N تریلیارد ارزش داره سونی N میلیارد دلاره و از جیب ددی استودیو و ناشر میخرن شما هم میتونی بخر! گفتم آقا اگه مایکروسافت اینقدر دست و دلبازه و میخواد سونی رو از رقابت بیرون کنه، بیاد کنسولشو با قیمت ارزون تر بده تا همه برن ایکس باکس بخرن و بازار بگیره دستش ولی چی شد؟

همه کمپانی ها یه حساب کتابی دارن و روی یه سری وعده وعید و چشم انداز خرج میکنن. بعدش که به نتیجه نرسید مجبورن ببندن و تعطیل کنن و تعدیل کنن و بفروشن و کنسل کنن

دیدین تهش هر چی ما گفتیم درست در اومد؟ گیم پس و اجاره بازی ها واقعا ارزششو داشت همه این استودیو ها تعطیل بشن و آی پی ها به فنا برن؟ هی گفتین ایرانی جهان سومی ناراحته که هموطنش میتونه با گیم پس 1 دلاری بهترین بازی ها روز دنیا رو تجربه کنه و دنبال بوی پلاستیک روی جعبه بازی های پلی استیشنه...

واقعا از ماست که بر ماست
سونی که گیم پس نداره چرا در ۷تا استودیو رو تخته کرد؟:D

چون جیم رایان میلیاردها دلار رو با رویای گس و انلاین و پول مفت پارو کردن به اونجای گاو زد و چون انحصاریها رو برای پی سی منتشر می کرد فروش انحصاریها روی ps5 هم نسبت به ps4 جهش زیادی نداشت و این مدیریت جدید برای جبران ضررها مجبور شد استدیو تعطیل کنه.البته نسبت به رایان آدم تر به نظر می رسن و گفتن تمرکز الان روی سینگل پلیر و انحصاری موندن بازیهاست

دلیلش بی ناموسی به اسم جیم رایان بود. جیم رایان نمونه کامل یه تاجر بی رحم انگلیسی بود که فقط پول می‌فهمید. در مورد تعطیلی Japan studio گفته بود منم بازی‌اش رو دوست دارم ولی فروشی که میخوام رو نمی‌کنند. یا استودیوها رو مجبور به ساخت گس های آشغال کرد. البته تو زمان اون سود بخش پلی استیشن روی اوج بود ولی خلاقیت رو به جاش کشت

واقعا از ماست که بر ماست
حرف شما دخلی به این بسته شدن‌ها نداره. MS بر اساس خروجی که استودیو‌ها داشتن داره تعطیل‌شون می‌کنه. کارشناس‌ها و آوم‌های بزرگ‌صنعت گیم تو چند سال اخیر گفتن یا بازی خوب میسازی و میفروشه یا محکوم به شکستی. این‌ استودیوها همگی پول داشتن، کلی وقت داشتن اما خروجی درستی نداشتن. حتی اگر تحت نظر سونی، سامسونگ، اپل یا هرجای دیگه‌ای بودن، درنهایت آخرشون بسته شدن بود. بجز زمان چیزی نمی‌تونست ثابتش کنه. ضررش رو MS کرد.

• Like
Reactions: dark souls
حرف شما دخلی به این بسته شدن‌ها نداره. MS بر اساس خروجی که استودیو‌ها داشتن داره تعطیل‌شون می‌کنه. کارشناس‌ها و آوم‌های بزرگ‌صنعت گیم تو چند سال اخیر گفتن یا بازی خوب میسازی و میفروشه یا محکوم به شکستی. این‌ استودیوها همگی پول داشتن، کلی وقت داشتن اما خروجی درستی نداشتن. حتی اگر تحت نظر سونی، سامسونگ، اپل یا هرجای دیگه‌ای بودن، درنهایت آخرشون بسته شدن بود. بجز زمان چیزی نمی‌تونست ثابتش کنه. ضررش رو MS کرد.
نچ
شما مو میدیدین ما پیچش مو
از نحوه مدیریت اسپنسر و رفقا مشخص بود خروجی این بازی ها چی میشه

اگه میوفتاد دست یه شرکتی که با تَرکه بالای سر بازیساز باشه، الان بازی های خوبی ساخته میشدن. فروش خوبی میکردن و در نهایت تعطیل نمیشدن.

نچ

اگه میوفتاد دست یه شرکتی که با تَرکه بالای سر بازیساز باشه، الان بازی های خوبی ساخته میشدن. فروش خوبی میکردن و در نهایت تعطیل نمیشدن.
اره دیگه باید با شلاق بیافتی اعضای استودیو رو بزنی، به زور مجبورشون کنی فلان طرح رو برن یا عین بلوپوینت انقد طرحاشونو ریجکت کنی ک تهش ببندیش. خیلی خوش خیالین.

نچ

IMG_0811.jpeg

کدوم پیچش؟ کدوم مو؟ :D

آره دیدیم سونی با ترکه چطوری بالا سر بانجی و سازنده های کونکورد و بلوپوینت و ready at dawn و Haven و غیره وایساد و همشون بازیای شاهکار تولید کردن و سود دادن و بسته هم نشدن!

نچ

نه قربونت. به پیچ و تاب زلف یار و اینا نیست. درامد حرف اول رو میزنه. سونی به اون عظمت بخش TVش رو داد رفت قبلا هم بخش‌های دیگه‌ش رو رد کرده بره. سر حماقت اینکار رو نکرد. یوقتایی زنده نگه داشتن یه استدیو چیزی میشه مثل تعطیل نکردن ایرانخودرو و سایپا میمونه. دوتا زالو بی مصرف که پول‌ها رو می‌خورن و خروجی‌شون هر روز داغون‌تر از قبله.

نچ

چه حرفیه اگه به عملکرد مدیریت باشه سونی که هزار بار افتضاح تر بوده. جفت کمپانی‌ها عین پت و مت یکی از یکی بدتر و احمقانه تر دارن عمل میکنن و به عقیده من XBOX هم فقط و فقط سر شروع افتضاح نسل 8 اون هم صرفا به خاطر presentation افتضاح خودشون و نه خود کنسول، ضربه‌ای خورد که دنباله‌اش تا همین الان ادامه داره.
یه وقتایی همین شکلیه واقعا اتفاقا اسپنسر اونقدرا هم عملکردش به عنوان مدیر بد نبود و چه بسا هر کاری که از دستش برمیومد از Game Pass بگیر تا Design Lab و سخت‌افزار قوی تر XBOX One X و لیست منظم‌‌تر تایتل‌های enhanced و FPS Boost طی همین نسل و کنسول پایه قوی‌تر و ... و ... رو انجام داد.

یه وقتایی هر کاری کنی بازم نمیشه، به همین راحتی. البته نمیتونست بهتر عمل کنه؟ قطعا میتونست اما تگ ـی که همون ابتدای نسل هشت XBOX خورد سر مسائل بی ارزش کافی بود که تو ناخودآگاه اکثریت باقی بمونه. سونی هم از مایکروسافت بدتر با این تفاوت که شانس بیشتری تا این لحظه آورده. شما ببین وضعیت فروم خودمون رو دیگه این آخرین اخباره :دی

البته XBOX به راحتی میتونه دوباره جون بگیره اخیرا مفصل برداشت خودم رو هم گفتم همینجا، ولی خب به شرط اینکه تیم جدید واقعا پای کار باشه. حالا با تَرکه هم نه (:دی) ولی سفت بگیره به کل مجموعه بدون تعارف و از حواشی هم دوری کنه.

Screenshot 2026-07-02 040721.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or