گزارش بحران قطعات در بازار؛ قیمت PlayStation 6 به ۱۵۰۰ دلار می‌رسد؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000011920.jpg

گزارش جدید Insider Gaming به نقل از افشاگر معروف Kepler_K2 مدعی است که هزینه قطعات موردنیاز برای ساخت هر دستگاه Playstation 6اکنون به حدود ۹۶۰ دلار رسیده؛ رقمی که تنها از ماه مارس تاکنون ۲۰۰ دلار افزایش داشته است. دلیل اصلی این افزایش، رشد شدید قیمت حافظه‌های RAM و SSD به‌دلیل تقاضای بالای صنعت هوش مصنوعی عنوان شده و گفته میشود که این هزینه‌ها ممکن است باز هم افزایش یابد.

شایان ذکر است این رقم فقط شامل هزینه قطعات است و هزینه‌هایی مانند مونتاژ، حمل‌ونقل، بازاریابی و تحقیق‌وتوسعه را در بر نمی‌گیرد.گفت می‌شود اگر روند فعلی ادامه پیدا کند، هزینه ساخت ps6 تا زمان عرضه حتی ممکن است به ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار برسد. در چنین شرایطی، سونی یا باید کنسول را با قیمتی نزدیک به ۱۰۰۰ دلار یا بیشتر عرضه کند، یا مانند نسل‌های گذشته بخشی از هزینه را با فروش بازی‌ها و خدمات جبران کند. البته هنوز هیچ‌یک از این اطلاعات رسمی نیست

حالا سال دیگه بیاد کسی هم میخره ؟ اصلا بازی چی ؟ بازی کسی میتونه براش بسازه که wow باشه ؟ همین نسل رو سرمون رو با 60 فریم و 120 فریم و ری تریسینگ شیره مالیدن بس نبود ؟ سر جمع 5 تا بازی اومده باشه که گرافیک و بقیه چیزاش خیلی سرتر از بازی های PS4 باشه وگرنه بقیه شون همگی در همون سطح هستن فقط رزولوشن و فریم بالاتره .
لابد نسل بعدم میخوان همینا رو با برچسب 200 فریم قالب کنن بهمون . بجای اینکه از قدرت سخت افزار جدید استفاده کنن که گرافیک و بافت و تکسچر و تخریب پذیری و هوش مصنوعی رو ببرن بالا ، بازی با سطح گرافیکی Ps4 میسازن بعدم با فریم 120 تحویل میدن میگن بفرما به به ببین چقدر روون اجرا میشه ...
تازه تهش هم همون رو نمیتونن دربیارن تنگش یه Film Grain و بلور و Chromatic Aberration میندازن تصویر برفکی کج و موج شتی میدن بیرون و میگن هنریه و خیلی هم زیباست ...
بنظرم این قضیه بیشتر به مایکروسافت برمیگرده چون کنسول درب و داغونی این نسل داشته براش خیلی خوبه که هرچه زودتر از این نسل و کنسول ها فاصله بگیره و یک شروع تازه رو به مشتریانش نوید بده شاید سونی با این وضعیت رم و فروش ps5 علاقه ای به عرضه نسل بعد نداشته باشه اما اگه مایکروسافت زودتر کنسولشو عرضه کنه میتونی با چندتا بازی و مارکتینگ خوب بخشی از بازار رو بگیره پس سونی هم برای اینکه عقب نمونه مجبوره کنسولشو بده بیرون

Sony says it doesn’t plan to ‘sell hardware at significant losses’ but is ‘monitoring the market’ with PS6 in mind​

images (15).jpeg
خلاصه اینکه سونی میگه قصد نداره سخت‌افزار را با ضرر قابل توجه بفروشه و اینکه میگه میخوایم گیمرها ارزشی که ما ارائه میدیم کاملا درک کنند

Sony says it doesn’t plan to ‘sell hardware at significant losses’ but is ‘monitoring the market’ with PS6 in mind​

View attachment 411645
خلاصه اینکه سونی میگه قصد نداره سخت‌افزار را با ضرر قابل توجه بفروشه و اینکه میگه میخوایم گیمرها ارزشی که ما ارائه میدیم کاملا درک کنند
اینها اگه میتونستن با ضرر قابل توجه بفروشن اونموقع که کنسولشون حول و حوش 500-450 دلار بود با ضرر میدادن که مایکرو که خوبه ، نینتندو رو هم از روزگار محو میکردن (فرض محال).
کنسول همینطوریش براشون ضرره ، فروش نرم افزار و بازی هم که اصلا تعریفی نداره (نسبت بودجه زیاد بازیها به سود).
چقدر باید بازی بفروشن که جبران مافات بشه؟

خب حق دارن که نخوان این دیوونگی رو انجام بدن.

تب هوش مصنوعی قرار نیست به این زودی تموم بشه. تازه چند استارت آپ بودجه کلان برای ساخت پوست و بدن ربات های انسان نما گرفتند. پیش بینی کردند مدل اولیه بین ۲۰۳۰ تا ۲۰۳۴ به بازار بیاد. کاری که دارند می‌کنند این هست که درصد پردازش رو توی رم پایین بیارند یا به نسبت عملکرد میزان مشخص رم مصرف بشه. ولی این فکر که ماجرای هوش مصنوعی مثل چیزی شبیه حباب com. باشه اینطور نیست. فقط ۵۰۰ میلیارد دلار ترامپ برای گسترش هوش مصنوعی بودجه داده. تنها امکانی که ممکن هست رخ بده انقدر بحران انرژی و کمبود منابع سخت افزار رخ بده که خودشون ترمز رو موقت بکشن.

• Like
Reactions: RoadRash
بنظر من، با توجه به شرایط بازار حافظه، چه رم چه غیر مستقیم خود GPU ها که درگیر این بحران مالی و کمبود شدن،بهتر پلتفرم هولدر ها تمرکزشون رو برای شروع نسل بعد صرفا روی CPU قوی بزارن...چون تهش میگیم سه چهار سال دیگه با یک کنسول میان نسلی می تونن رم و GPU رو بالا ببرن... ولی اگه بیان برای کاهش قیمت از cpu بزنن... علاوه بر قربانی شدن پردازنده، بعیده که افزایش چشمگیری در میزان سرعت و حجم قطعات دچار بحران بتونن بدن!!! و این اتفاق باعث میشه که عملا کنسول های بین نسلی آینده هم باز دچار محدودیت هایی بشن... و چه بسا همه اینا دست به دست هم بده که بخوان نسل 11 رو خیلی زودتر از پیشبینی ها عرضه کنن...و صرفا روی کاغذ با کنسول های نسل 10ای سروکار داشته باشیم و در عمل همون نسل 9.5 باید بهشون گفت!

یه گزارش دیدم می‌گفت این شرکت های هوش مصنوعی افتادن دنبال رم های DDR 2 و قیمت اونا ۶۰ صدرصد افزایش داشته
چه دیوونه خونه ای شده :))
من ۴ گیگ DDR II دارم. چند میخرن؟🤣🤣🤣

کمر بستن کلا سخت‌افزار رو گرون کنن. هوش مصنوعی بهانه‌س. -_-

من ۴ گیگ DDR II دارم. چند میخرن؟🤣🤣🤣

کمر بستن کلا سخت‌افزار رو گرون کنن. هوش مصنوعی بهانه‌س. -_-
من همین یکی دوسال پیش برای سیستم قدیمیم که برده بودم مغازه میخواستم بخرم.
بدون اغراق 3تا 100 یا 200 تومن میشد خرید :D
حالا نه دقیقا همین ولی یه چیزی تو همین مایه ها بود قیمتها که به نظرم خیلی ارزون بود.

الان 2 گیگ اونهم یدونه دیدم 1 تومن ، 900 تومن و...:D
دیگه قاعدتا تا یکی دوماه دیگه که ملت افتادن به جون DDR2ها و... قیمتها 3-2 تومن یا بیشتر رو هم رد میکنه.
=======
2-3 سال پیش 32 گیگ رم DDR5 آکبند رو میخواستم بفروشم 4.500 نمیتونستم.
با بدبختی و اعتمادی که یکی از دوستان تو بازیسنتر بهم داشت فروش رفت. :))

WhatsApp Image 2023-09-12 at 13.03.38.jpg
واقعا نمیشه آینده رو پیش بینی کرد همینه ها.

=====
=====
رمهات رو داشته باش ، طلاست آقا.
چندماه دیگه وسیله فخر فروشی میشه.
میبندیم به کمربندمون یا میندازیم دور گردن میایم بیرون دور دور :))

آخرین ویرایش:
حالا نه دقیقا همین ولی یه چیزی تو همین مایه ها بود قیمتها که به نظرم خیلی ارزون بود.

دیگه قاعدتا تا یکی دوماه دیگه که ملت افتادن به جون DDR2ها و... قیمتها 3-2 تومن یا بیشتر رو هم رد میکنه.
=======

View attachment 411681

=====
=====
ریا نباشه ۶۴ گیگ رم ddr5 دارم B-) دیگه بدون پاپیون از در خونه بیرون نمیام

من نمیفهمم چه دلیلی وجود داره کنسول نسل جدید بخواد 2027 بیاد .من که شخصا دارم با ps5 حال میکنم کلی هم بازی داره تازه بازی هایی که قراره تو اینده بیاد هم قدرت واقعی کنسول را بیشتر نشون میده واقعا دلیلی برای عجله نیست .
همین الان یه نظر سنجی تو بازیسنتر بزاریم بالای 90 درصد همین نظرو دارن :D

=======

View attachment 411681

=====
=====
یه Predator نسل 11 اینتل دوستم از امریکا تو اف واسم گرفت ۷۰۰-۸۰۰ دلار ۳۰۶۰ بود فکر کنم. تنها مشکلش رم ۱۶ بود. ۱۸۰۰ دوتا ۱۶ گیگ ddr4 انداختم روش. ۴ تومن هم یه ترا دیگه اضافه کردم 980 pro. اصلا استفاده نکردم ازش و یکسال پیش فروختمش ۵۰ تومن. 🥲 بزرگترین ضرر زندگیم بوده🤣

باید این داستان درست کردن عکس و ویدئو رو با هوش مصنوعی تعطیل کنن 60 70 درصد مشکلات حل میشه
هوش مصنوعی باید در خدمت علوم مهندسی و پزشکی باشه نه اینکه منابع رو صرف درست کردن عکس و ویدئو کنن
حتما عباس اقا :D
یعنی بیان از این همه سود بگذرن چون ما گیمرها داریم اذیت می شیم؟

• Like
Reactions: RoadRash
فکر نکنید وقتی بحران RAM حل شد این شرکتا میان قیمت رو تنظیم میکنن.

چیزی که ما از chip shortage که سال ۲۰۲۰ اتفاق افتاد یاد گرفتیم این بود که قیمتهایی که بالا رفت همون میمونه. چیزی که شرکت های سخت افزاری و حتی صنعت خودرو یاد گرفتند این بود که به بهانه کمبود قطعات عرضه رو پایین نگه دارند که بتونن قیمت رو همون بالا حفظ کنند.

PlayStation 6 Ditches Discs as $1,000 Hardware Costs Reportedly Push Sony Toward Higher Prices and No Game Reselling​

images (15).jpeg
خلاصه مطلب اینکه طبق گفته Kepler_L2 سونی دیسک هارو کنار میزاره برای کاهش هزینه های ساخت PS6 و عدم فروش مجدد بازیها و در کل کسب درآمد بیشتر از کاربران

شایدم سونی با توجه به اعتراضات گیمرها از این سیاست عقب نشینی کرد

PlayStation 6 Ditches Discs as $1,000 Hardware Costs Reportedly Push Sony Toward Higher Prices and No Game Reselling

PlayStation 6 Ditches Discs as $1,000 Hardware Costs Reportedly Push Sony Toward Higher Prices and No Game Reselling​

View attachment 412049
خلاصه مطلب اینکه طبق گفته Kepler_L2 سونی دیسک هارو کنار میزاره برای کاهش هزینه های ساخت PS6 و عدم فروش مجدد بازیها و در کل کسب درآمد بیشتر از کاربران

شایدم سونی با توجه به اعتراضات گیمرها از این سیاست عقب نشینی کرد

PlayStation 6 Ditches Discs as $1,000 Hardware Costs Reportedly Push Sony Toward Higher Prices and No Game Reselling
1000126605.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or