قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
درود
دوستان من دارم فکر میکنم به خاطر GTA 6 احتمالا PS5 بخرم، میشه گفت غیر از اون بازی دیگه برام اهمیتی نداره چون لپتاپ گیمینگ دارم.
سوالم اینه ایا ارزش داره بیشتر پول بدم و PRO بگیرم یا نه؟ قیمت بالاش یکم مرددم میکنه از طرفی هم نمیخوام توی جی تی ای مشکل فریم و رزولوشن پایین داشته باشم
ببین همین یه تصویر مربوط به evil9 تا حدود زیادی تفاوت نشون میده . احتمالا در gta هم شاهد همچین چیزایی باشیم .

Screenshot 2026-06-29 114418.png

درود
دوستان من دارم فکر میکنم به خاطر GTA 6 احتمالا PS5 بخرم، میشه گفت غیر از اون بازی دیگه برام اهمیتی نداره چون لپتاپ گیمینگ دارم.
سوالم اینه ایا ارزش داره بیشتر پول بدم و PRO بگیرم یا نه؟ قیمت بالاش یکم مرددم میکنه از طرفی هم نمیخوام توی جی تی ای مشکل فریم و رزولوشن پایین داشته باشم
ارزش داشتن یا نداشتن یه تمکن مالی ربط داره:D خود اینکه آدم برای یک بازی صد و خورده ای میلیون هزینه کنه و کنسول بگیره ممکنه از دید خیلیا جنون آمیز باشه. اینکه حالا پول دوتا فایو رو آدم بده تا جزئیات بصری بیشتر و یا فریم بالاتر بگیره که دیگه هیچی :D
مشکل فریم و وضوح پایین که تا بازی نیاد معلوم نمیشه ولی به طور کلی سهم پرو از فایو های فروخته شده کمتر از 15 درصده و طبیعتا هیچ سازنده ای اون اکثریت که فایو معمولی دارن رو رها نیمکنه.
مثل سری اس نیست که نسخه دانگرید شده باشه بیاد روش. تا الان هر چی آپدیت پرو اومده اینطوری بوده که چیزی به تجربه بصری اون بازی اضافه کرده، اینطوری نبوده که فایو معمولی چیزی از بازی کم کنه. یعنی مثلا تو فایو چمن هست تو پرو تراکمش بیشتر میشه. تو اکس باکس اینطوریه که کلا یکی چمن نداره :D

اگه پولشو داريد و بهتون فشار نميادپرو بگيريد
همون ١ ترابايت حافظه اضافش خيلى خوبه.
ولى اگه ورژن معمولى قيمتش براتون جوريه كه به زحمت جمع شده همونو بگيريد همين و الان و اصلا به اينمه برم پول جور كنم بعد پرو بگيرم نيفتيد.

سلام
یسریا سایت ها که حضوری هم مغازه دارن زیر ۹۰ قیمت گذاشتن
اینا معتبرن؟
یک چیزی که در مورد قیمت گذاری این فروشنده هارو باید در نظر بگیری اینه که هزینه آپدیت و نصب اجباری بازي رو بعد اینکه خریدی نکشن روش این کلک رو هم تو بازار موبایل هم توی بازار کنسول میزنن
اگر حضوری خرید میکنی این موارد رو قبل اینکه کارت بکشی حتما طی کن چون کارت میکشی میگن خوب حالا ۵ تومن برای آپدیت و بازي هم بکش

ممنون دکتر
خداروشکر همسرم خودش خریده زده تو گوگل از تک سیرو گرفته :D

اتفاقا الان ديدم مباركت باشه و انتخاب بسيار خوبى هم در فروشگاه بوده :D
چند روزى سفت با كنسول بازياى سنگين نسل جديد بازى كن كه تو همين ١٠ روز تعويض اگه خدايي نكرده مشكلى هست معلوم شه ببرى برات عوض كنن.

درود

از اونجایی که اصلا کنسول نداری و میخوای تازه بخری اگه برات سخت نیست پیشنهاد میکنم Pro بخر.

اگه هم شک داری چون که اولا سیستم گیمینگ داری و گیرت همین یه بازیه و دوما تفاوت قیمت این دو دستگاه کم نیست پیشنهاد میکنم پول یه Pro به علاوه 80-100 دلار پول بازی رو همین الان دلار بگیر بذار کنار 1 روز بعد از اومدن بازی همه سایتها مقایسه ها رو میذارن معلوم میشه که ارزش داره یا نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or