اموزش هک برای کنسول PS5

یه مشکلی که واقعا اعصاب خورد کن شده اینه که بازیها از هارد اکسترنال راحت بدون لگ اجرا میشه ولی وقتی میذارم رست مود و بازیو بعدش میخوام دوباره باز کنم کنسول خاموش میشه
این مشکل برای بازیهایی که داخل هارد داخلیه نداره ولی هرچی از اکسترنال اجرا میکنم فقط بار اول اجرا میشه وقتی رو رست مود میذارم بعدش دیگه باز نمیشه و خاموش میشه دو باره ۵۰ دقیقه باید صبر کنم هارد هم موقع اون ۵۰ دقیقه نباید وصل باشه وگرنه مراحل انجام نمیشه بعد اون ۵۰ دقیقه هاردو وصل میکنم
مشکل از چی میتونه باشه؟
بعضی ssd ها دیدم اگر ازشون استفاده نشه به حالت stand by میرن شما بعد از rest mode اولین کاری میکنی با فایل منیجر یک فایل خیلی کوچک از ssd را داخل خود ssd جا به جا کن بعد بازی را اجرا کن اگر مشکل برطرف شد از همین stand by حافظه شماست

• Like
Reactions: crashh
سلام بچه ها یه سوال من اگر ps5 pro بخرم ورژنش باید زیر چند باشه برای هک یکم گیج شدم بعد اگر دیسکخورش کنم ذیگه مشکل 50 دقیقه ندارم ؟
زیر 10 باشه احتیاجی به دیسک و 50 دقیقه نداری بین 10 تا 12 باشه لازمت میشه و 50 دقیقه رو هم داری فعلا

• Like
Reactions: satellitedvb
سلام ورژن 11 نیم اسلیم هک میشه؟
سلام اگر دیسک خور باشه و دیسک اکتیو شده باشه هک خیلی راحت و سریع هست
اگر دیسک خور نیست یا اکتیو نشده باشههک میشه ولی بعد از هر خاموشی 50 دقیقه صبر لازمه
سلام بچه ها یه سوال من اگر ps5 pro بخرم ورژنش باید زیر چند باشه برای هک یکم گیج شدم بعد اگر دیسکخورش کنم ذیگه مشکل 50 دقیقه ندارم ؟
هک شما حتما 50 دقیقه ای هست چون اگر دیسک هم اضافه کنی باید اکتیو کنی اونم باید به آخرین ورژن آپدیت کنی که اونم فعلا هک نمیشه
اگر با 50 دقیقه مشکلی نداری ورژنش باید زیر12.70 باشه

• Like
Reactions: Abolfazlll
بچه ها کلا رست مود چیز پایداری نیست بهتره استفاده نکنید اون هک 50 دقیقه ای هم سرکاری اگر بلوری فعال ندارید
بهتره برای هک بهتر صبر کنید هر سری 1 ساعت صبر کنید تازه ایا بشه یا نشه چیز خیلی ازاردهنده ای هست

بچه ها کلا رست مود چیز پایداری نیست بهتره استفاده نکنید اون هک 50 دقیقه ای هم سرکاری اگر بلوری فعال ندارید
بهتره برای هک بهتر صبر کنید هر سری 1 ساعت صبر کنید تازه ایا بشه یا نشه چیز خیلی ازاردهنده ای هست
سلام عرض ادب ی سوال داشتم
PS5 Slim با درایو اکتیو ورژن 12.70 با دیسک میشه کپی کرد که اون 50 دقیقه منتظر نمونیم

دوست عزیز از دادن راهنمایی اشتباه خودداری کنید.
رست مود که هیچگونه مشکلی نداره چون همیشه استفاده میکنم و تا الان هیچگونه مشکلی نداشته!
در ضمن این هک تا ورژن 12.70 کاملاً پایدار و قابل استفاده است.

سلام عرض ادب ی سوال داشتم
PS5 Slim با درایو اکتیو ورژن 12.70 با دیسک میشه کپی کرد که اون 50 دقیقه منتظر نمونیم
سلام
دوستان چند پست این تایپیک و تایپیک اخبار را بخونن خیلی از سوالاشون پاسخ داده شده

کرنلی که احتیاج به صبر نداشته باشه فعلا تا 12.00 هست از 12.20 تا 12.70 کرنلی موجود هست باید 50 دقیقه صبر کرد

زیر 10.01 با وب یا یوتیوب بسته به ورژن کنسول بین 10.01 تا 12.00 دیسک هک سریع

12.20 تا 12.70 حتما 50 دقیقه صبر با یوتیوب ممکنه بعداز 50 دقیقه صبر هک شکست بخوره از اول 50 دقیقه صبر برای هک ولی راه حل هایی هست که هک 50 دقیقه ای شکست نخوره یک عدد هست اگر زیر 33 باشه احتمال شکست کمه هرچی عدد کمتر بهتر مهمترین مسئله حتما کلا قبل از انجام این هک network را کامل خاموش کنید خاموش بودنش احتمال انجام هک بالاتر میبره

چه pro چه slim برای استفاده از هک دیسک حتما باید دیسک اکتیو باشه اگر اکتیو نباشه باید کنسول آپدیت بشه به psn وصل بشه اکتیو بشه وقتی آپدیت بشه دیگه هکی براش موجود نیست

یک کرنل دست یکی از هکرها به صورت خصوصی هست (چون شبکه x داره پیج های هکر ها را میبنده اسمش دقیق یادم نیست بگم) هنوز پچ نشده بهتر هم هست نشه اگر بعد از آمدن gta پچ بشه این بازی هم جز بازی های کپی خور میشه
بعد از پچ شدن کرنل توسط سونی به احتمال زیاد عمومیش میکنه شایعاتی درموردش هست کرنلش احتیاج به صبر نداره

میتونین صبر کنید تا این کرنل بیاد ولی هیچ تضمینی نیست که عمومی بشه یا نه همچی توی زمان مشخص میشه

آخرین ویرایش:
سلام
کنسول تازه گرفتم ورژن ۱۱/۶۰
اسلیم بدون درایو
منطقی کپی خور کنم یا فعلا دردسر داره؟
اگر قرار باشه صبر کنم حدودا تا کی باید صبر کرد؟
بازی هارو چجوری میشه روی کنسول نصب کرد؟
از SSD داخل کنسول اجرا میشن؟
برادرم به کنسول داره فت دیسک خور اونم ورژن ۱۱/۶۰
اون وضعش چطوره؟

دوست عزیز از دادن راهنمایی اشتباه خودداری کنید.
رست مود که هیچگونه مشکلی نداره چون همیشه استفاده میکنم و تا الان هیچگونه مشکلی نداشته!
در ضمن این هک تا ورژن 12.70 کاملاً پایدار و قابل استفاده است.
یک نگاهی بندازید خیلی ها می گن بعد از بیدار شدن دستگاه فریز می کنه کرش می کنه یا اتاهن از کار می افته
بعدشم من جز اولین نفرهایی بودم که هک کردم و خودم تست کردم همیشه پایدار نیست حتی گاهی موقع رفتن به خواب کلا کرش می کنه
اینکه بالای 10 پایدار هست یا نه صحبتی نکردم صرفا گفتم 50 دقیقه هر سری صبر کنی چیز اصلا جالبی نیست ضمنا تضمینی هم نیست که بعد از 50 دقیقه قطعی بشه ممکنه نشه مجبور شید از اول باز انجامش بدید

دوستان دو تا سوال دارم ممنون میشم کمک کنید

1. من بازی دووم دارک ایجز رو نصب کردم جدا از دیر لود شدن تکسچرها بازی به هیچ عنوان آپدیت ها رو سیو نمی کنه ! مثلا اگر شات گان رو اپدیت کردم مرحله بعد دوباره از اول باید اپدیت کنم. برای هلث و ... هم همینطور !!! نکته بعد دکمه های ملی اتک هم کار نمی کنه !!!! مشکل چیه !؟ (من فقط بیس بازی رو دانلود کردم و هیچ بک پورتی هم نصب نکردم. ورژن فرم ور من 12.40 هست)

2. این سایت دو تا بک پورت گذاشته بک پورت چیه !؟ آیا به درد کسی که جلبریک 12.40 داره هم می خوره !؟ باید هر دو تا رو نصب کرد یا یکی رو !؟

1782884407641.png

یک نگاهی بندازید خیلی ها می گن بعد از بیدار شدن دستگاه فریز می کنه کرش می کنه یا اتاهن از کار می افته
بعدشم من جز اولین نفرهایی بودم که هک کردم و خودم تست کردم همیشه پایدار نیست حتی گاهی موقع رفتن به خواب کلا کرش می کنه
اینکه بالای 10 پایدار هست یا نه صحبتی نکردم صرفا گفتم 50 دقیقه هر سری صبر کنی چیز اصلا جالبی نیست ضمنا تضمینی هم نیست که بعد از 50 دقیقه قطعی بشه ممکنه نشه مجبور شید از اول باز انجامش بدید
اگر یه برنامه باز نگهدارید و با رست مود خاموش کنید اصلاً هنگ و فریزی نخواهید داشت.
با رست مود من واقعاً هیچ مشکلی ندارم و اصلاً 50 دقیقه صبر رو ندارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or