Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

من دیگه صبرم نکشید تا چپتر ۱۱۵۰ وانپیس رو خوندم. عجب اتفاقات خفنی عجب آرکی! واقعا فکر نمیکردم الباف اینقدر خوب باشه.:دی

دیگه نمیخونم تا انیمه بیاد.
تبریک ! بهت که گفته بودم بیا سمت مانگا پشیمون نمیشی :D

عزیزان

مانگا / انیمه بدرد بخور تو حال و هوای ۱۵۰۰ تا ۱۸۰۰ با تم دزد دریایی-کشتی-کارائیب - انگلیس،فرانسه، اسپانیا و امریکا داریم ؟
دنبال یه چیز با تم دزدان دریایی کارائیب میگردم

همینطور یه چیز تو جو داستان های اچ پی لاوکرافت ، کوثولهو/ دارک سولز طور و اخر زمانی دارک

همینطور راجب عثمانی یا جنگ های صلیبی

همینطور یه چیز با تم شیطان-جادوگر دارک ( فیلم the vvitch و hereditary ) طور

سپاس

خب این فصل الماس و دختر جادوگر کلاه به سر هم تموم شدن. الماس اوکی بود. حقیقتش چیز خاصی برای من نداشت. حس میکردم کل فصل آنچه گذشته :D جادوگرم واقعا دوس داشتم. البته اوایلش رو بیشتر دوس داشتم. اون حس جادوگری رو خیلی خوب منتقل میکرد. دخترا خیلی بامزن. آرتش شدیدا خوشگل بود. انیمیشنا عالی. واقعا چشم‌نواز بود انیمش.
انیمه جادوگری که حس هری پاتر بده اگه میشناسید معرفی کنید. تم تاریکم داشته باشه که چه بهتر.

فلشبک الباف رو تمام کردم. فقط میتونم بگم داستان گویی از این بهتر نمیشه...Beyond Peak
هم کرکترای جدید بی نظیر بودند. هم تونست تمامی کرکتر های مهمی رو بهم وصل بده و یک داستان بسیار قشنگ و تراژیک تحویل بده.

تبریک ! بهت که گفته بودم بیا سمت مانگا پشیمون نمیشی :D

عزیزان

مانگا / انیمه بدرد بخور تو حال و هوای ۱۵۰۰ تا ۱۸۰۰ با تم دزد دریایی-کشتی-کارائیب - انگلیس،فرانسه، اسپانیا و امریکا داریم ؟
دنبال یه چیز با تم دزدان دریایی کارائیب میگردم

همینطور یه چیز تو جو داستان های اچ پی لاوکرافت ، کوثولهو/ دارک سولز طور و اخر زمانی دارک

همینطور راجب عثمانی یا جنگ های صلیبی

همینطور یه چیز با تم شیطان-جادوگر دارک ( فیلم the vvitch و hereditary ) طور

سپاس
دقیقا این 4 تا تمی که گفتی رو دقت کردم تا حالا حتی یدونه انیمه هم ندیدم :D
فلشبک الباف رو تمام کردم. فقط میتونم بگم داستان گویی از این بهتر نمیشه...Beyond Peak
هم کرکترای جدید بی نظیر بودند. هم تونست تمامی کرکتر های مهمی رو بهم وصل بده و یک داستان بسیار قشنگ و تراژیک تحویل بده.
دیگه تا اونجاش خوندی انگویینگ شو دیگه :D حالا شاید باورت نشه ولی در ادامه حتی بهترم میشه.

البته من از جمع بندی اون مبارزه تو فلشبک راضی نبودم چندان.

انگویینگ شدم و هولی شت. قشنگ Endgame هستیم. اتفاقات دیوانه کننده هستند. فقط امیدوارم آرک آخر مثل این فلشبک تموم استوری لاین ها بهم وصل بشند. واقعا بعید میدونم بعد این آرک دیگه آخرای داستان نباشیم.
البته من از جمع بندی اون مبارزه تو فلشبک راضی نبودم چندان.
من مشکلی نداشتم عالی بود. چون میدونم انیمه از این بهترشم می کنه. یک نکته دیگه پایان مبارزه از نظر تم خیلی با داستان جور در میاد.
خود داستان وای خود داستان بی نظیر بود. یعنی اودا سه تا کرکتر مرکز فلشبک رو ترکوند. اصلا دیگه کار ندارم تمام کرکترایی که ۳۰ توی داستان بیکار بودند نقش در این جریان داشتند.

انگویینگ شدم و هولی شت. قشنگ Endgame هستیم. اتفاقات دیوانه کننده هستند. فقط امیدوارم آرک آخر مثل این فلشبک تموم استوری لاین ها بهم وصل بشند. واقعا بعید میدونم بعد این آرک دیگه آخرای داستان نباشیم.

من مشکلی نداشتم عالی بود. چون میدونم انیمه از این بهترشم می کنه. یک نکته دیگه پایان مبارزه از نظر تم خیلی با داستان جور در میاد.
خود داستان وای خود داستان بی نظیر بود. یعنی اودا سه تا کرکتر مرکز فلشبک رو ترکوند. اصلا دیگه کار ندارم تمام کرکترایی که ۳۰ توی داستان بیکار بودند نقش در این جریان داشتند.
قشنگ توی چند چپتر قبل یهو اودا گفت خب دیگه خسته شدم از الان دیگه آرک آخره :)) واقعا غافلگیر شدم.
یعنی اون لحظه که خود ایمو بهو تلپورت کرد الباف پشمام ریخته بود :D

فکر نمیکنی کاراکترا یهو نرف شدن سرش؟
سر مبارزه با ایمو قویترین کاراکتراب وان پیس با همدیگه نتونستن زیاد جلوش دووم بیارن با اینکه تازه خودشم نیومده بود. ولی الان لوکی یه تنه داشت با خود اصلیش میجنگید. کلا یکم در حد راکس اجحاف شد تو فلش بک :(

قشنگ توی چند چپتر قبل یهو اودا گفت خب دیگه خسته شدم از الان دیگه آرک آخره :)) واقعا غافلگیر شدم.
یعنی اون لحظه که خود ایمو بهو تلپورت کرد الباف پشمام ریخته بود :D

فکر نمیکنی کاراکترا یهو نرف شدن سرش؟
سر مبارزه با ایمو قویترین کاراکتراب وان پیس با همدیگه نتونستن زیاد جلوش دووم بیارن با اینکه تازه خودشم نیومده بود. ولی الان لوکی یه تنه داشت با خود اصلیش میجنگید. کلا یکم در حد راکس اجحاف شد تو فلش بک :(
واقعا عالی بود هیچ جوره بیشتر از این نمیتونست حجم استرس و بزرگی آرک رو بالا ببره. از اونور قشنگ واضحه داره set up میکنه که بابای شنکس مقام ایمو رو ازش بگیره. وقتی اینا آخر ایگ هد با ساتورن جنگیدن ساتورن به اف رفت. من دنیایی رو نمیبینم ایمو به فنا یک طوری نره. اگر دقت هم کنی فیگرلند تنها کسی بود که ایمو رو فرستاد. حالا ایمو اومده کلا سخته مثلا آدم برای بلک ۰بیرد هایپ باشه. مگه تایم اوت کنه ایمو بخاطر قدرتش و اینا...چون وقتی اومد هم خیلی بهش فشار اومد. بجز این مگه لوفی رو شکست بده و مجبور بشه برگرده. وگرنه لوفی شکستش اینجا نده. طبيعتا همه رو به کشتن میده. کلا ست آپ داستان بنظر من بین خانواده جونز و فیگرلند هست + مانکی ها مخصوصا دراگون و گارپ و لوفی. من فکر نکنم جاه طلبی بابای شنکس به گوروسی شدن ختم بشه.

نرف هم نه بابا...طرف هیچیش به اون صورت نشده. بعدشم اینا توی گاد ولی با وای فای جنگیدن ایموی اصلی کاری نبوده که صدمه ایی بخوره. طرف همون موقع اومد زورو و سانجی رو وان شات کرد قدرتش رو نشون داد. زورو که کل تایم اسکیپ پشمک هم بهش نخورد.
الان هم لوکی رو به سادگی نفله کرده. چیزیش نشده به اون صورت... بعد لوکی هم از قدرتمندترین کرکترای کل داستان هست. منطقیه اینقدر دوام بیاره. توی خود گاد ولی این همه گولاخ نتونستند یک شوالیه مقدس بکشند. اما لوکی تنها کسیه فعلا تونسته.

این صحنه سانجی و زورو این چپتر عالی بود. بجز این خیلی از صحنه هایی عالی برای روبین فرانکی داشتیم. بروک هم عالیه که ربطش دادند به Late game داستان.

خب ۳تا از انیمه‌های این فصل رو شروع کردم و یکی از یکی خرتر و خنده‌دارتر :D

Spica-Aoki_Newly-illustrated-artwork.jpg
اولی Otome Kaijuu Carameliser که قطعا یکی از عجیب‌ترین کمدی/عاشقانه‌ها باشه. من کلا خیلی پیگیر کارای عشقولانه نیستم اما دختر کایجویی رو مگه میشه ندید؟ :D از خودش خرتر مامانشه.

filters_quality(95)format(webp).jpeg
بعدی Reiwa no Dara-san هستش. اینم مشخصه کمدی خیلی خوبی خواهد بود. قسمت اول به بیشتر به توضیحات و بازگویی اتفاقات گذشته، گذشت. ولی چندتا تیکه داشت هم خنده‌دار بودن همه شدیدا عجیب :D

chainsmoker-cat-anime-announced-teaser-visual-v0-7xf0fyabdwgg1.jpeg
و سومی و از همه جالب‌تر Yani Neko! یعنی ترکیدم از خنده. خود ایده یه طرف، اجرا کردنش یه طرف دیگه. چقدر احمقانس این انیمه. واقعا شادمون کرد :D

خیلی فصل شاد و شنگولیه :D

واقعا عالی بود هیچ جوره بیشتر از این نمیتونست حجم استرس و بزرگی آرک رو بالا ببره. از اونور قشنگ واضحه داره set up میکنه که بابای شنکس مقام ایمو رو ازش بگیره. وقتی اینا آخر ایگ هد با ساتورن جنگیدن ساتورن به اف رفت. من دنیایی رو نمیبینم ایمو به فنا یک طوری نره. اگر دقت هم کنی فیگرلند تنها کسی بود که ایمو رو فرستاد. حالا ایمو اومده کلا سخته مثلا آدم برای بلک ۰بیرد هایپ باشه. مگه تایم اوت کنه ایمو بخاطر قدرتش و اینا...چون وقتی اومد هم خیلی بهش فشار اومد. بجز این مگه لوفی رو شکست بده و مجبور بشه برگرده. وگرنه لوفی شکستش اینجا نده. طبيعتا همه رو به کشتن میده. کلا ست آپ داستان بنظر من بین خانواده جونز و فیگرلند هست + مانکی ها مخصوصا دراگون و گارپ و لوفی. من فکر نکنم جاه طلبی بابای شنکس به گوروسی شدن ختم بشه.

نرف هم نه بابا...طرف هیچیش به اون صورت نشده. بعدشم اینا توی گاد ولی با وای فای جنگیدن ایموی اصلی کاری نبوده که صدمه ایی بخوره. طرف همون موقع اومد زورو و سانجی رو وان شات کرد قدرتش رو نشون داد. زورو که کل تایم اسکیپ پشمک هم بهش نخورد.
الان هم لوکی رو به سادگی نفله کرده. چیزیش نشده به اون صورت... بعد لوکی هم از قدرتمندترین کرکترای کل داستان هست. منطقیه اینقدر دوام بیاره. توی خود گاد ولی این همه گولاخ نتونستند یک شوالیه مقدس بکشند. اما لوکی تنها کسیه فعلا تونسته.

این صحنه سانجی و زورو این چپتر عالی بود. بجز این خیلی از صحنه هایی عالی برای روبین فرانکی داشتیم. بروک هم عالیه که ربطش دادند به Late game داستان.
منم اون اول به نظرم اومد گارلینگ یه حرکتی میخواد بزنه علیه ایمو مخصوصا اینکه شنکس یبار گفت اگه تو محدودش نباشی نمیفهمه چیکار میکنی، ممکنه به خاطر اون یه جوری دکش کرده باشه بره. ولی خب ازونطرفم گارلینگ بالاترین سطح قرارداد رو با ایمو داره و بعید میدونم بتونه از زیر کنترلش خارج بشه. کلا ایده ای این رابطه ایمو و زیردستاش یه چیزی شبیه سائورون و نازگول ها هست. یعنی عملا اینا به بازوهای ایمو تبدیل میشن بدون اراده خاصی. یعنی گارلینگ تونسته به یه نحوی اون نفوذ رو از بین ببره؟ ازون طرفم نمیدونم چرا طراحی ایمو اصلا به ویلن های اصلی شبیه نیست. یه جوریه اصلا تیپیکال آنتاگونیست های وان پیس قیافه کریه و بدذات نداره. یعنی اگه گارلینگ باشه منطقی تره.

ایمو رو تو اون فرمش لوکی و لوفی تو یه صفحه زمینگیر کردن :D حالا درسته دومی ریورسی روشون تاثیر نداشت ولی باز خیلی مبارزه یه طرفه ای بود نسبت به مبارزه گاد ولی. همون ابیلیتی اومن رو تو گاد ولی رو میکرد همرو سرویس کرده بود :D

=================================
تریلر نهایی بلیچ هم لیک شد. البته اگه اسپویل براتون مهمه و میخواید مبارزات براتون غافلگیری داشته باشه بهتره با دقت نگاش نکنید یا کلا نبینید اصلا :D نمیدونم چرا رسما کل اتفاقات داستان تا آخر مانگا رو توش نشون دادن. یه سری میگن این 7 اپیزود اولشه در اصل که با ریتم سه قسمت اولی که پخش شده چندان غیر منطقی نیست. کلا معلوم نیست چی به این پارت اضافه کردن نسبت مانگا.

View attachment bleach - Search - X.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or