سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم یه آرشیو متنوعی از نظرات مختلف برای انواع بازی ها داشته باشیم
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم یه آرشیو متنوعی از نظرات مختلف برای انواع بازی ها داشته باشیم
الزامات هر نقد:
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر (خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه)
و حتما پلتفرمی که بازی رو روی اون تجربه کردید به همراه نقدتون ذیل کنید.
ترجیحا هم یه تصویر با سایز نه چندان سنگین هم از بازی ای که نقد کردید داخل پست تون قرار بدید.
آپدیت: دوستانی که علاقمندند بازی هایی که نقد می کنند تو پست اول تاپیک ثبت و آرشیو بشه، انتهای نقدشون عبارت زیر رو یا به صورت بولد یا با یه رنگ متفاوت نسبت به رنگ دیفالت متن، قرار بدن که من یا هر ناظم و مدیر دیگه ای که دیدند لینک پست نقد اون بازی رو تحت تگ اسپویلر به نام اون کاربر در همین پست اول قرار بدن:
[جهت ثبت در پست اول]
(این شامل پست های جدید میشه و پست های قدیمی تر تاپیک چک نمیشن) (ترجیحا هم ناظمی رو برای اضافه کردن نقدتون تو پست نقد تگ نکنید، میتونید به من [ @Z-fan ] پیام بدید اگه نقدتون بعد از یه مدت ثبت نشد که رسیدگی کنم)
دوستانی که علاقمندتر اند هم میتونن یه جدول آرشیو از بازی هایی که نقد کردن به همراه نام اون بازی، پلتفرمی که روش بازی رو تجربه کردن، نمره ای که دادن و لینک پستی که توش اون بازی نقد شده تو یه جدول 4 ستونه به من پیام شخصی کنند تا آرشیو کامل نقدهاشون رو این جا قرار بدم.
==============================
لیست نقد کاربران
لیست نقد کاربران
نام بازی | نمره بازی | پلتفرم | لینک پست نقد |
|---|---|---|---|
| Pikmin 4 | 9.0 | Switch | لینک |
| Portal 1 | 10 | Switch | لینک |
| Witch on the Holy Night | 9.0 | Switch | لینک |
| Zero Escape: Virtue's Last Reward | 4.0 | PC | لینک |
| The Murder of Sonic the Hedgehog | 8.0 | PC | لینک |
| Red Dead Redemption 2 | 0.0 | PC | لینک |
| Nier Automata | 9.5 | PC | لینک |
| Doom | 8.0 | PC | لینک |
| Venba | 8.5 | PC | لینک |
| Devil May Cry 5 | 7.0 | PC | لینک |
| The Rouge Prince of Persia | 9.5 | PC | لینک |
| Resident Evil 4 | 10 | PC | لینک |
| Resident Evil Requiem | 9.0 | PC | لینک |
| Hi-Fi Rush | 8.5 | PC | لینک |
| Kingdom Come Deliverance | 9.0 | PC | لینک |
| Fate Grand Order - Lostbelt 5.5 | 7.0 | Smartphone | لینک |
| Fate Grand Order - Lostbelt 6 | 10 | Smartphone | لینک |
| Fate Grand Order - Tunguska Sanctuary | 4.0 | Smartphone | لینک |
| Fate Grand Order - Lostbelt 6.5 | 8.0 | Smartphone | لینک |
| Fate Grand Order - Lostbelt 7 | 10 | Smartphone | لینک |
Last edited by a moderator:

۴ـ۵ ساعت وقت گذاشتم و آخر پاکش کردم. یه روند تکراری و حوصله سربر. هی از اینور برو اونور از اونور بیا اینور. با چهارتا سلاح مسخره و یه داستان مزخرف. گیم پلی تکراری که از اول تا آخر به یه شکل هست.