بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول و از نظر سرعت پاسخگويي عالى.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

به طور كلى در خريد از هر فروشگاهى شرايط اون فروشگاه رو به دقت مطالعه كنيد و ساده ازش رد نشيد.

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center به علت عدم پشتيبانى به خريدار دوم اكانت
دراگون شاپ به علت پشتيبانى ضعيف و قيمت بالا و شراي فروش مجدد خيلى مسخره
Cd keyshare شرايط عجيب غريب و عملكرد كند و پشتيبانى ضعيف
نخل ماركت به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن

گروه استعلام فروشگاه ها:

Telegram: Contact @scammerirangap
Telegram: Contact @Ouxin_GP

گروه هاى خريد و فروش:

Telegram: Contact @BuyandSellPlaystation
Telegram: Contact @Arashi_GamingGroup2
Telegram: Contact @buyandsell1211
Telegram: Contact @gamagame_shopgroup
Telegram: Contact @Leon_3214
Telegram: Contact @xboxbuyandsell
𝗕𝘂𝘆 𝗔𝗻𝗱 𝗦𝗲𝗹𝗹

آخرین ویرایش:
نخل مثل اینکه دوباره زده زیرش و یه ماه دیگه از اشتراکا کم کرده و درخواست تعویض رو هم لغو کرده و گفته برید دوباره درخواست ثبت کنید واسه دو هفته دیگه، اگه هنوز از اشتراک نخل استفاده میکنید و متاسفانه مثل این رفیق ما که قبول نکرد قبل عید اشتراکشو لغو کنه ، باید باهاشون دست به یقه بشد.
این دوست ما تونست با داد و بیداد و تهدید اکانت و تایم از دست رفته رو بگیره، اگه واسه کسی هم این اتفاق افتاده تماس بگیرید و پیگیری کنید، با چت پشتیبان سایت به جواب نمیرسید.

نخل مثل اینکه دوباره زده زیرش و یه ماه دیگه از اشتراکا کم کرده و درخواست تعویض رو هم لغو کرده و گفته برید دوباره درخواست ثبت کنید واسه دو هفته دیگه، اگه هنوز از اشتراک نخل استفاده میکنید و متاسفانه مثل این رفیق ما که قبول نکرد قبل عید اشتراکشو لغو کنه ، باید باهاشون دست به یقه بشد.
این دوست ما تونست با داد و بیداد و تهدید اکانت و تایم از دست رفته رو بگیره، اگه واسه کسی هم این اتفاق افتاده تماس بگیرید و پیگیری کنید، با چت پشتیبان سایت به جواب نمیرسید.
من لغو کردم پولشو هنوز نفرستاده 500هزار بود پیگیری هم نکردم فعلآ بیشتر از یه هفته است.علت لغو اشتراکمم این بود که بازی اساسیز شدو رو خواستم برای سه هفته بعد وقت داده بود پرسیدم چرا گفتن موقته سرمون شلوغه بعد اون جواب لغو کردم فورا

• Like
Reactions: navid-25
من لغو کردم پولشو هنوز نفرستاده 500هزار بود پیگیری هم نکردم فعلآ بیشتر از یه هفته است
من اسفند ماه لغو کردم، دقیقا هفته قبل جنگ، دوشنبه لغو کردم دو روز بعدش پولو برگشت زدن.
البته یه چند ساعت بعد از درخواست لغو تماس گرفتن که پشتیبان داشته بازی درمیاورده و ... بیا اکانت تحویل بگیر و نمیخواد لغو کنی و قول میدیم که دیگه مشکلی پیش نیاد که قبول نکردم.
190 روز از اشتراک من مونده بود ، فکر کنم 6200 برگشت زدن.

• Like
Reactions: Tatsumaru
از بعد از وصل شدن اینترنت دارن میفرستن دنبال نخود سیاه. دو هفته تا نوبت. دوباره تاخیر تا یه هفته. بعدش هم اون پیغام "تا 7 تیر" و .....
دیروز دو بار ساعت رو جا به جا کرد. بعد گفت سرور سونی مشکل داره اطلاع میدم. تا اینکه ساعت کاری تموم شد. الانم دوباره گفت ساعت 7 بیا. پیغام دادم که ایندفعه لغو میکنم + 2ماه که علاف شدم.
دیگه خیلی گندشو درآوردن.

• Like
Reactions: jdepp and navid-25
من هنوز نفهميدم من كه فقط ازشون دسته خريده بودم چطور شمارم به عنوان مشترك نخل پلاس ثبت شده و حتى تايمر اشتراك داشتم كه تموم شده و پيام دادن اشتراكت تموم شده :D

• Smile
Reactions: AM!R
من لغو کردم پولشو هنوز نفرستاده 500هزار بود پیگیری هم نکردم فعلآ بیشتر از یه هفته است.علت لغو اشتراکمم این بود که بازی اساسیز شدو رو خواستم برای سه هفته بعد وقت داده بود پرسیدم چرا گفتن موقته سرمون شلوغه بعد اون جواب لغو کردم فورا

جالبه
سر جنگ که یک ماه باقی مونده بازی مارو بالا کشید ولی اکانت اساسین شدوز شون موند رو دستگاه من، حتی قفل‌هم نشد. صبر کردم نت درست شه و یه چند وقتی هم دستم بند بود تا اخرش رفتم دیزیبل کردم و عکس و اینارو فرستادم که بیاید گدا گودور ها اکانت رو پس بگیرید یه وقت بعدا نگید ملت اکانت هامون رو بالا کشیدن
دست کم همون رو میتونستن بدن شما، اواخر خرداد بود

جالبه میگفت فلان بازی رو هم دیزیبل کردید گفتم داداش اون اکانت رو از بیخ تحویل من ندادید، گفت اون یکی چیه گفتم اون رو از خودتون خریدم :|
اخرش هم گفت به امید دیدار مجدد شما و یعنی برگشت تون به نخل پلاس که با این اوصاف به جد همه جوره گرده :|

• Like
Reactions: yr1isone
نخل پلاسش مثل اینکه اپراتورهای که جواب میدن رو کمتر کردن کلا من یکبار تعویض زدم زد 14 روز بعد زد نرفتم تا آخر .. روز بعد زدم زد روز بعدش تحویل اذیتش رو داره
امروز هم با اسنپ پی و چهار قسطه ازشون GTA پیش خرید کردم ولی اکانت کامل که دست خودم باشه با تخفیف خوشون و یه تخفیف هم رو درگاه اسنپ پی دراومد ماهی 4700

دوستان چنلها برای انتقال اکانت به خریداری که خودمون پیدا میکنیم معمولا چند میگیرن؟
با پشتیبانی این سایت صفحه اصلی که متعلق به مرتضی اولنج هست که یادمه از کاربرای همینجا بود و گیفت میفروخت پرسیدم گفت 15 تا 20 درصد از مبلغ بازی رو برمیداریم!
البته گفت بار اول رایگان انجام میشه

دوستان چنلها برای انتقال اکانت به خریداری که خودمون پیدا میکنیم معمولا چند میگیرن؟
با پشتیبانی این سایت صفحه اصلی که متعلق به مرنضی اولنج هست که یادمه از کاربرای همینجا بود و گیفت میفروخت پرسیدم گفت 15 تا 20 درصد از مبلغ بازی رو برمیداریم!
بستگی به فروشگاه داره باید از خودشون بپرسی هرکدوم فرق دارن
مثلا cdstop همیشه ۵۰ تومان میگیره ولی بعضی ها هم چیزی نمیگیرن

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and db07
جالبه
سر جنگ که یک ماه باقی مونده بازی مارو بالا کشید ولی اکانت اساسین شدوز شون موند رو دستگاه من، حتی قفل‌هم نشد. صبر کردم نت درست شه و یه چند وقتی هم دستم بند بود تا اخرش رفتم دیزیبل کردم و عکس و اینارو فرستادم که بیاید گدا گودور ها اکانت رو پس بگیرید یه وقت بعدا نگید ملت اکانت هامون رو بالا کشیدن
دست کم همون رو میتونستن بدن شما، اواخر خرداد بود

جالبه میگفت فلان بازی رو هم دیزیبل کردید گفتم داداش اون اکانت رو از بیخ تحویل من ندادید، گفت اون یکی چیه گفتم اون رو از خودتون خریدم :|
اخرش هم گفت به امید دیدار مجدد شما و یعنی برگشت تون به نخل پلاس که با این اوصاف به جد همه جوره گرده :|
مگه تموم میشه پیامی چیزی میدن من دوتا ظ ۳ دارم امروز چک کردم دیدم اشتراکم منقضی شده ولی پیامی نیومده که اکانت تحویل بدین

مگه تموم میشه پیامی چیزی میدن من دوتا ظ ۳ دارم امروز چک کردم دیدم اشتراکم منقضی شده ولی پیامی نیومده که اکانت تحویل بدین
نه من خودم رفتم تحویل شون دادم فردا روز هوچی بازی در نیارن و نگن اااااای ملت اکانت هارو بالا کشیدن که نتونستیم پس بدیم !

این یانگ سنتر عالیه. پیام دادم میگم اکانتم رو پاک کردم اشتباهی کد ورود دومرحله ای بده. میگه پشتیبانی اکانت دو سال هست. قیمت روز اکانت رو برو از سایتمون ببین اسکرین بگیر بفرست ۲۰ درصدش میشه هزینه پشتیبانی اکانت=)) یعنی پولتون رو بدید کلاهبردارها بخورن بهتر از اینه بدید این سایت.

حالا بماند که یه هیتمن داشتم میخواستم تعویض بکنم گفت ۴۰ درصد از قیمت بازی کسر میشه! کلی هم شرایط و فرم و غیره فرستاد که پر کن و بفرست تا ببینیم چی میشه.

این یانگ سنتر عالیه. پیام دادم میگم اکانتم رو پاک کردم اشتباهی کد ورود دومرحله ای بده. میگه پشتیبانی اکانت دو سال هست. قیمت روز اکانت رو برو از سایتمون ببین اسکرین بگیر بفرست ۲۰ درصدش میشه هزینه پشتیبانی اکانت=)) یعنی پولتون رو بدید کلاهبردارها بخورن بهتر از اینه بدید این سایت.

حالا بماند که یه هیتمن داشتم میخواستم تعویض بکنم گفت ۴۰ درصد از قیمت بازی کسر میشه! کلی هم شرایط و فرم و غیره فرستاد که پر کن و بفرست تا ببینیم چی میشه.
من یه بار از اینا پلاس گرفتم بیچاره ام کردن تا تحویل دادن، اصلا خوب نیستن

• Sad
Reactions: Anakin
این قضیه مال چند سال پیشه یه فروشگاهی بود یادم رفته اسمش.
میگفت اگر کسی توی گروه یا انجمنی از ما بد بگه بازیش رو ازش میگیریم و کاری میکنیم بن بشه و فلانش میکنیم و این حرفا... و اگر کسی هم چنین چیزی رو ببینه و به ما گزارش بده بهش تخفیف میدیم.:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

دوستان اگه اسمشو میدونن بگن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or