گزارش بحران قطعات در بازار؛ قیمت PlayStation 6 به ۱۵۰۰ دلار می‌رسد؟

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000011920.jpg

گزارش جدید Insider Gaming به نقل از افشاگر معروف Kepler_K2 مدعی است که هزینه قطعات موردنیاز برای ساخت هر دستگاه Playstation 6اکنون به حدود ۹۶۰ دلار رسیده؛ رقمی که تنها از ماه مارس تاکنون ۲۰۰ دلار افزایش داشته است. دلیل اصلی این افزایش، رشد شدید قیمت حافظه‌های RAM و SSD به‌دلیل تقاضای بالای صنعت هوش مصنوعی عنوان شده و گفته میشود که این هزینه‌ها ممکن است باز هم افزایش یابد.

شایان ذکر است این رقم فقط شامل هزینه قطعات است و هزینه‌هایی مانند مونتاژ، حمل‌ونقل، بازاریابی و تحقیق‌وتوسعه را در بر نمی‌گیرد.گفت می‌شود اگر روند فعلی ادامه پیدا کند، هزینه ساخت ps6 تا زمان عرضه حتی ممکن است به ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار برسد. در چنین شرایطی، سونی یا باید کنسول را با قیمتی نزدیک به ۱۰۰۰ دلار یا بیشتر عرضه کند، یا مانند نسل‌های گذشته بخشی از هزینه را با فروش بازی‌ها و خدمات جبران کند. البته هنوز هیچ‌یک از این اطلاعات رسمی نیست

بعد میگفتیم ماکرو چاره نداره میگفتن نه. حریصه. التبه حریص هست. ولی بخشنده ترین شرکت ها هم دیگه چاره ای ندارن. بنظر راه چاره اینه نسل رو کش بدن تا این شرکتا بتونن تولید رو زیادتر کنن. دیگه باید چشممون به ماکرون و سن دیسک باشه.

بعد میگفتیم ماکرو چاره نداره میگفتن نه. حریصه. التبه حریص هست. ولی بخشنده ترین شرکت ها هم دیگه چاره ای ندارن. بنظر راه چاره اینه نسل رو کش بدن تا این شرکتا بتونن تولید رو زیادتر کنن. دیگه باید چشممون به ماکرون و سن دیسک باشه.
کنسول‌ های نسل بعد سال دیگه میان ولی پیشبینی من اینه که تا سال 2030 هم بازی های AAA به تعداد قابل توجه برای PS5 و XSX عرضه میشه

• Like
Reactions: Love Console
کنسول‌ های نسل بعد سال دیگه میان ولی پیشبینی من اینه که تا سال 2030 هم بازی های AAA به تعداد قابل توجه برای PS5 و XSX عرضه میشه
خیلی بعیده بنظرم که سال دیگه کنسول بدن. بخصوص با اومدن gta جا برای فروش نسل فعلی خیلی زیاده و بعیده بازارشون رو خراب کنن.

نسخه قبلی GTA دو ماه قبل از نسل جدید اومد :D
با توجه به شرایط جهانی فکر نمی کنم تا قبل از 2028 کنسول های نسل بعدی رو بدن بازار همین الانش برای تامین قطعات مورد نیاز مشکل دارن ظرفیت تولید حافظه شرکت های مادر تا چند سال آینده پیشخور شده :D کلا شرایط از دوران ماینینگ هم پیجیده تر شده

با توجه به شرایط جهانی فکر نمی کنم تا قبل از 2028 کنسول های نسل بعدی رو بدن بازار همین الانش برای تامین قطعات مورد نیاز مشکل دارن ظرفیت تولید حافظه شرکت های مادر تا چند سال آینده پیشخور شده :D کلا شرایط از دوران ماینینگ هم پیجیده تر شده
آقا من یه چیزی رو حقیقتا متوجه نمیشم این محدودیت ظرفیت تولید سر کمبود معادن ـه یا محدودیت خود خط تولید؟

• Like
Reactions: gamer1998y
آقا من یه چیزی رو حقیقتا متوجه نمیشم این محدودیت ظرفیت تولید سر کمبود معادن ـه یا محدودیت خود خط تولید؟

محدودیت تولید، به اندازه کافی کارخانه و‌خط تولید ندارن و سرمایه گذاری نشده
البته یهو می بینید دوستان چینی مثل لشکر زامبی میان تو بازار و تولید رو فله ای کیلویی‌میکنن، خبرهاش هست ولی فکر نکنم کیفیت بالا داشته باشن حداقل فعلا

• Like
Reactions: mobile1199

Jefferies Warns Memory Prices Will Surge 50% in Q3 2026 and Another 40% in Q4, With No Relief Until 2028​

Memory-1456x771.jpg
پیش‌بینی ها

• 3Q 2026 pricing: +40% to +50% QoQ
  • 4Q 2026 pricing: +30% to +40% QoQ
  • 2027 pricing: +40% to +45% YoY
  • 2028 ASP: Potential decline due to 15%–20% supply growth from new capacity vs slower demand
از 2028 کاهش قیمت شاید اتفاق بیفته
فعلا تا نزدیک ۲ سال اوضاع خرابه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or