آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

View attachment 411355

این حتما مهمترین کمپین جذب پلیری بود که تو این همه سال برای 40k تو صنعت بازی انجام شده ، شاید حتی مهم تر از فروش چند برابری Space Marine 2.
چرا که این بازی با توجه به حجم لوری که روی سر پلیرها میریزه اونها رو با این دنیا بهتر از اثر دیگه ای آشنا میکنه و همینطور تشنه برای محتواهای جدید.

منفعت این موفقیت رو بازیهای آینده 40k مثل توتال وار جدید سگا ، Space Marine 3 ، Dark Heresy و محتواهای آینده اون مثل کتاب/فیلم و... میبرن.
یه مشکلی که این فرنچایز داره اینه که یه مسیر سر راست واسه وارد شدن بهش وجود نداره. مثلا خود من بارها میخواستم یه جوری وصل شم به داستانش ولی انقدر کتابای مختلف داره که بیخیال شدم. همین قضیه وارهمر فانتری و وارهمر 40k یکی از اصلی ترین هاشه که آدم نمیدونه اول فانتزی رو باید تا تهش بره یا همینطوری یه کله بره تو 40k. بعد اون به این مشکل برمیخوری که باید کدوم کتابارو بخونی چون همینطوری اسپین آفه که از در و دیوار فرنچایز داره بالا میره.

بهترین کاری که میتونن کنن اینه که اینا بیان از روش سریال بسازن یه چیزی در حد GOT که حداقل یه کمکی به تازه وارد ها شده باشه.

یه مشکلی که این فرنچایز داره اینه که یه مسیر سر راست واسه وارد شدن بهش وجود نداره. مثلا خود من بارها میخواستم یه جوری وصل شم به داستانش ولی انقدر کتابای مختلف داره که بیخیال شدم. همین قضیه وارهمر فانتری و وارهمر 40k یکی از اصلی ترین هاشه که آدم نمیدونه اول فانتزی رو باید تا تهش بره یا همینطوری یه کله بره تو 40k. بعد اون به این مشکل برمیخوری که باید کدوم کتابارو بخونی چون همینطوری اسپین آفه که از در و دیوار فرنچایز داره بالا میره.

بهترین کاری که میتونن کنن اینه که اینا بیان از روش سریال بسازن یه چیزی در حد GOT که حداقل یه کمکی به تازه وارد ها شده باشه.

از هرجا میتونی ورود کن ولی:دی من خودم اول یه سری از بازی هاشو رفتم، بعد تقریبا هیچی نفهمیدم، بعد کتاب هاشو خوندم از دم، بعد چیزهایی که جا مونده بود رو تو اینترنت کشف کردم، و بعد رفتم مجدد سراغ بازی هاش. کلا وارهمر خیلی خیلی لر خفنی داره. داستانش به قایت زیباست. کسایی که عاشق فانتزی های از جنس LotR و در عین حال سای فای هستن، باهاش ارضا میشن قشنگ.

دقیقا همونطور که ماکان گفت از هرجا تونستی برو.
اصلا دنیاش یه ساختار متعارف و پله پله برای ورود نداره.
خیلی وسیعه و اصلا نمیشه براش یه مسیر مشخص که برای همه راضی کننده باشه رو چید.

من که به همه همین روگ تریدر رو پیشنهاد میکنم.
بعدش کتابها خودشون پیدامون میکنن :D
ترجمه هاش هم که تو ایران شروع شده ، یکدونه از عناوین خوب و جذاب مجموعه برای شروع هم که موجوده (آیزنهورن)

از هرجا میتونی ورود کن ولی:دی من خودم اول یه سری از بازی هاشو رفتم، بعد تقریبا هیچی نفهمیدم، بعد کتاب هاشو خوندم از دم، بعد چیزهایی که جا مونده بود رو تو اینترنت کشف کردم، و بعد رفتم مجدد سراغ بازی هاش. کلا وارهمر خیلی خیلی لر خفنی داره. داستانش به قایت زیباست. کسایی که عاشق فانتزی های از جنس LotR و در عین حال سای فای هستن، باهاش ارضا میشن قشنگ.
دقیقا همونطور که ماکان گفت از هرجا تونستی برو.
اصلا دنیاش یه ساختار متعارف و پله پله برای ورود نداره.
خیلی وسیعه و اصلا نمیشه براش یه مسیر مشخص که برای همه راضی کننده باشه رو چید.

من که به همه همین روگ تریدر رو پیشنهاد میکنم.
بعدش کتابها خودشون پیدامون میکنن :D
ترجمه هاش هم که تو ایران شروع شده ، یکدونه از عناوین خوب و جذاب مجموعه برای شروع هم که موجوده (آیزنهورن)
شما فقط همین 40K رو خوندین؟ اون سری وارهمر فانتزی رو اسکیپ کردین؟ چون من راستش اونو خیلی بیشتر خوشم میاد. یعنی اگه بخوام دخول کنم به داستان ترجیحم اینه از اونجا شروع کنم :D

کاش یه تاپیک مختص واهمر داشتیم اینجا یکم معذبم بخوایم درموردش حرف بزنیم :D

شما فقط همین 40K رو خوندین؟ اون سری وارهمر فانتزی رو اسکیپ کردین؟ چون من راستش اونو خیلی بیشتر خوشم میاد. یعنی اگه بخوام دخول کنم به داستان ترجیحم اینه از اونجا شروع کنم :D

کاش یه تاپیک مختص واهمر داشتیم اینجا یکم معذبم بخوایم درموردش حرف بزنیم :D
تاپیک رو انصافا باید محمد عزیز زحمتش رو بکشه.
@Oakenshield
خوش بیان تر ، آگاه‌تر و آشناتر از ایشون به وارهمر و 40K اینجا نداریم.
=======
از لحاظ داستانی که 40k/Fantasy به هم ارتباطی ندارن.
ولی در مورد خودم من هم 40K رو خیلی بیشتر خوندم.
فانتزی رو شاید یک سوم اون هم نخونده باشم.
برای من هم کلا تم سایفای جذابتره.

ولی نمیشه مقایسه کرد ، اگه فانتزی رو بیشتر علاقه داری اونهم یه دنیای عظیمه.
از لحاظ جنس فانتزی وارهمر هم تم خیلی دارکی داره.
اگه بخوای بدونی که مثلا در مقایسه با میزان دارک بودن ارباب حلقه ها و...کجا قرار میگیره میتونم بگم LOTR جلوش بچه خونگیه که خب مشخصه:D
اما میخوام بگم حتی از GOT هم گاها دارک تره.

حالا برای 40K همین ستینگ دارک رو بردن تو فضا و حتی دارک تر کردنش.

از طرف دیگه هم فانتزی با End Times دیگه تموم شده و الان با Age of sigmar دارن ادامه میدن که خیلی استقبال نشده.
برای همین کنار اون دوباره دارن با Old World که برمیگرده به قبل از اندتایمز میپردازن ولی فکر نکنم بتونن اون استقبالی که گذشته ازش میشد رو به دست بیارن.

روی این حساب هم تمرکز روی 40K بیشتره و هم خیلی طرفدار بیشتری دارن ، بازیهای بیشتری داره و و کتابهای بیشتری هم ازش چاپ میشه.
با این حال فانتزی خیلی دنیای عظیمی داره ، الان اگه شروع کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or