خبر رسمی قیمت Xbox دوباره افزایش پیدا کرد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
Bootup_Wire-9c068aa206c9a72d2b1f-1024x576.png

مایکروسافت در یک اعلامیه رسمی، از تغییرات قابل توجهی در قیمت‌گذاری و مدل‌های عرضه کنسول‌های ایکس باکس خبر داد که از تاریخ 1 آگوست 2026 در سراسر جهان اعمال خواهد شد. بر اساس این تصمیم، قیمت کنسول‌های ایکس باکس با افزایش چشمگیری روبرو خواهد شد؛ به طوری که مدل‌های 512 گیگابایتی افزایش قیمتی معادل 100 دلار را تجربه خواهند کرد و مدل‌های 1 ترابایتی نیز با افزایش 150 دلاری به دست مشتریان خواهند رسید. علاوه بر این، مایکروسافت تایید کرد که تولید و عرضه مدل 2 ترابایتی کنسول ایکس باکس به طور کامل متوقف خواهد شد.

این افزایش قیمت در حالی رخ می‌دهد که مایکروسافت در اکتبر گذشته نیز قیمت کنسول‌های خود را در ایالات متحده بین 20 تا 70 دلار افزایش داده بود. شرکت امیدوار بود که نیازی به افزایش مجدد قیمت‌ها نباشد و ماه‌ها با تامین‌کنندگان برای یافتن راه‌حل‌های جایگزین مذاکره کرد. با این حال، بحران بی‌سابقه در تامین قطعات، به خصوص افزایش بیش از 2.5 برابری قیمت حافظه و فضای ذخیره‌سازی، و همچنین پیش‌بینی دو برابر شدن مجدد این قیمت‌ها تا پاییز 2027، مایکروسافت را مجبور به اتخاذ این تصمیم دشوار کرد. بر خلاف سایر گجت‌های الکترونیکی مانند گوشی‌های هوشمند و کامپیوترها که با حاشیه سود به فروش می‌رسند، کنسول‌های بازی معمولاً با ضرر و پایین‌تر از هزینه تمام‌شده تولید فروخته می‌شوند که این امر آن‌ها را در برابر بحران قطعات آسیب‌پذیرتر کرده است.

برای کاهش فشار این افزایش قیمت بر روی بازیکنان، مایکروسافت چندین برنامه حمایتی و تسهیلاتی را نیز معرفی کرده است. یکی از این برنامه‌ها سیستم «الان بخر، بعداً پرداخت کن» است که به خریداران اجازه می‌دهد هزینه سخت‌افزار را از طریق فروشگاه‌های مایکروسافت در قالب اقساط کوتاه‌مدت و بدون بهره پرداخت کنند. همچنین، گزینه «تامین مالی بدون بهره» برای خرید از آمازون در نظر گرفته شده که امکان پرداخت هزینه در قالب اقساط 12 ماهه با نرخ بهره 0٪ را فراهم می‌کند. علاوه بر این، مایکروسافت با شرکای خرده‌فروشی خود برای راه‌اندازی برنامه «کنسول‌های دست‌دوم» همکاری می‌کند تا بازیکنان بتوانند کنسول‌های قدیمی خود را در ازای پول نقد یا اعتبار فروشگاه تعویض کنند و این کنسول‌ها با قیمت پایین‌تر در اختیار سایرین قرار گیرد. در نهایت، گزینه خرید کنسول‌های «ریفربیشد و تایید شده» (Certified Refurbished) نیز با تخفیفی تا سقف 100 دلار نسبت به قیمت خرده‌فروشی (MSRP) از طریق فروشگاه‌های مایکروسافت در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.

Updated XBOX Console Prices - XBOX Wire

چرا انقدر با AI دشمنی دارید؟ حالا که هوش مصنوعی این همه خرج رو دست همه گذاشته چرا ازش استفاده نشه. من خودم سر کدنویسی ازش کار میکشم و جاهایی که الکی قراره کلی حلقه و شرط الکی بنویسم به اون میگم برام بنویسه. موضوع اصلی اینجاست هوش مصنوعی نباید همه کاره باشه باید ابزار باشه یعنی یه طراح ازش استفاده کنه ولی تغییراتش رو اعمال کنه و خروجی بده. دشمنی با هوش مصنوعی فقط سماجت احمقانه هست
بیشتر این هیت به ai البته منظورم به اینجا نیست کل دنیارو میگم ما ایرانیا باز کمتر هیت میدیم بخاطر گرونی و بیکاری که ایجاد کرده و دید عمومی منفی میاد وگرنه بخوایم نخوایم استفاده ازش زیاد میشه من برخلاف اکثریت شدیدا به استفاده ai تو ساخت بازیا خوش بین هستم این صنعت شدیدا مشکل گرونی و طولانی شدن پروسه ساخت پیدا کرده و میشه گفت تنها راه حل کم کردن زمان ساخت همین هوش مصنوعیه. حالا اون شزکتی که قبلا اشغال میساخت الانم قراره با ai اشغال بسازه اونی که شاهکار میساخت بازم قراره شاهکار بسازه برمیگرده به نوع استفاده. نمیدونم واقعا هیت به استفاده از ai تو ساخت بازی برای چیه الان اکثر بازیا انقدر پروسه ساختا طولانی شده رسما با asset های نسخه قبل بازی جدیدشونو میسازن این اواخر ghost of yotei و death stranding 2 رو رفتم جفتشون رسما کپی برابر اصل نسخه اولشونن فقط خط داستانی و یه سری مکانیزماشون عوض شده همین. ولی نه کسی ناراحت میشه نه اهمیت میده چون در نهایت همون خط داستانی و تجربه جدید هم برای طرفدارا کافیه

• Like
Reactions: darkworld
همین چند وقت پیش قیمت PS5 افزایش پیدا کرد و XS هم همین‌طور. حالا هم دوباره در حال بالاتر رفتن هستن و بد نیست به آمار فروش کنسول‌ها توی آمریکا در ماه می نگاه کنیم که چند دقیقه پیش منتشر شد:

Switch 2: ~270K
PS5: ~95K
XBS: ~63K

این‌طور که می‌گن، بدترین ماه می برای پلی‌استیشن از سال ۲۰۰۰ تا امروز بوده و همچنین بدترین ماه می تاریخ برای اکس‌باکس. :|
درسته که GTA VI می‌تونه برای مدتی اوضاع رو بهتر کنه و آمارها رو بهبود بده، ولی بعد از چند وقت دوباره برمی‌گردن پایین.
چیز عجیبی هم نیست! قدیما کنسول که عرضه می‌شد، بعد از ۲،۳ سال به تدریج کاهش قیمت خوبی پیدا می‌کرد و دیگه به اواخر راه که نزدیک می‌شد، ممکن بود به نصف قیمت اولیه یا حتی پایین‌تر هم برسه. ولی الآن توی وضعیتی هستیم که قیمت PS5 از ۵۰۰ دلار در روز اول به ۶۵۰ دلار رسیده و XSX هم ۸۰۰ دلار.
-------
کلاً وضعیت نگران‌کننده‌ای شده و اگه همین‌طور پیش بره، بعید نیست صنعت بازی یه سکته اساسی بزنه. از یه طرف هزینه تولید بازی‌ها نجومی شده و استودیوها پشت سر هم به فنا می‌رن و یا تعطیل می‌شن، یا اکثرشون بدون ریسک و خلاقیت خاصی باید پشت سر هم دنباله IPهای معروف رو بسازن که خطری تهدیدشون نکنه.
بخش سخت‌افزار هم که منهدم شده و از کنسول تا پی‌سی، هر روز گرون و گرون‌تر می‌شن و به جایی رسیدیم که دیگه اگه قیمت کنسول‌های نسل بعد رو ۱۰۰۰ دلار اعلام کنن هم کسی تعجب نمی‌کنه! در حالی که تا همین چند وقت پیش، نسل جدید با نصف این قیمت یا حتی کمتر شروع می‌شد.
به عنوان یه گیمر قدیمی، امیدوارم این برهه حساس کنونی(!) رو هر جوری شده پشت سر هم بذاریم و به سر منزل مقصود برسیم! :دی

آخرین ویرایش:
به عنوان یه گیمر قدیمی، امیدوارم این برهه حساس کنونی(!) رو هر جوری شده پشت سر هم بذاریم و به سر منزل مقصود برسیم! :دی
مشکل مضاعف برای ما اینه که تو ایرانیم، نه تنها قیمت تموم شده بیشتری میپردازیم بلکه باید به صد نفرم سود برسونیم، مورد بعدی اینه که حاللا خودشو گرفتی بازیاشو چه کنی؟!
عملا دارن غیر ممکنش میکنن

مشکل مضاعف برای ما اینه که تو ایرانیم، نه تنها قیمت تموم شده بیشتری میپردازیم بلکه باید به صد نفرم سود برسونیم، مورد بعدی اینه که حاللا خودشو گرفتی بازیاشو چه کنی؟!
عملا دارن غیر ممکنش میکنن
دیگه ایرانیا همه میرن سمت فری تو پلی، من الان تقریبا همه گیمای انلاینی که میزنم فری تو پلی هست.
گیمای استوری هم که بلا استثنا کرکی میزنم.

وقتی اپل قبل از عرضه آیفون بعدی قیمتا رو اینجوری افزایش میده، MS هم دوبار افزایش قیمت تو ۶ ماه داره. ماشین بخار اشغالی هم اینقدر گرونه.

واقعا باید از قیمت کنسولای نسل بعد ترسید.

نهایت 999$ امیدوارم 🫠📿

سونی هم قطعا افزایش قیمت میده. 🫠

اوه اوه ، این دیگه خیلی وحشتناکه.
مطمئنا وقتی مایکرو این اطلاعات رو داشته باقی کمپانیها هم این رو میدونستن.
این قیمتهای عجیب سخت افزار که این چند روزه از کمپانیهای مختلف برای کنسولهای دستی و استیم مشین و... دیدیم کم کم داره معنای بیشتری پیدا میکنه.
=========
پس میشه احتمال داد سونی/مایکرو نخوان کنسول نسل بعدشون رو تا قبل از تعدیل قیمتها منتشر کنن.
سوال اینه که این نسل رو تا کی میتونن کش بدن و با افزایش قیمتهای کنسولهای فعلیشون و... مسیر رو ادامه بدن؟
پسرم مایکروسافت کیه دیگه هر کی توی این سیستم کار می کرده گفته سریعا خریدتون بکنید کل ظرفیت تا 2028 خریدن
هارد اس اس دی رم و هر چیزی که به این ها مرتبط می شه
اخریشم تیم گروپ بود ماه پیش گفت منتظر کاهش قیمت ها نباشید بلکه افزایش قیمت در راهه اگر نیاز دارید امروز بخرید
جی اسکیل هاینیکس سامسونگ مایکرون هم قبلا گفتن نت قطع بود ملت ندیدن
شما فکر نکن اس اس دی 8 ترابایت وسترن شده 3000 دلار قیمت الکی زده کای بار جدیدش که دیگه با نام سن دیسک عرضه می شه هم قیمت به مراتب بالاتری دارن یعنی این قیمتا هم به لطف بار قدیم و انبار قدیم فروشنده ها هست
کنسول نسل بعد هم گفتن قطعا تا نوامبر 2028 عرضه می شه یعنی دیگه ته صبرشون هست اگه نوامبر 2027 نشه
اینم بگم که کسایی که می گن ملت نمی خرن مثل اینکه یادشون رفته PS5 کلا 2 سال اولش به خاطر کمبودش 1000 تا قیمتش بود حتی دوبی هم نمی شد زیر 1000 تا خریدش بعد از 2 سال قیمتش درست شد
اون جو اولیه با هیجان اولیه قیمت بالا حالیش نیست می خرن می ره بعد از 2 3 سال عین قبل قیمت کاهش می دن تا افزایش قیمت بعدی
اما در کل می گن جهان داره به سمت گران کردن تکنولوژی می ره از 10 15 سال پیشم می گفتن معتادش که شدید بعد قیمتا دیگه فضایی می شه حالا این وسط اگه جنگ جهانی جنگ بزرگی کرونا پلاسی چیزیم بیاد که دیگه نگم

کلا بدبختی گیر کردیم باید توی کشوری به دنیا می یومدیم که با وجود داشتن کلی نفت و گاز با منابع مهم از جمله طلا اهن مس نقره با سنگ های قیمتی تازه شاهراه جهانیم باشی باز بی ارزش ترین پول جهان داشته باشه که هیچ از اون طرف قیمت های جهانی هم بالا بره
البته اینم یک هنری ویژه ای می خواد نمی دونم چطوری ملت از همچین دولتی حمایت می کنن دیگه لول جدیدی از بی کفایتی باز کردن

دیگه ایرانیا همه میرن سمت فری تو پلی، من الان تقریبا همه گیمای انلاینی که میزنم فری تو پلی هست.
گیمای استوری هم که بلا استثنا کرکی میزنم.
آخرین سنگر شده گیم آنلاین تو کشوری که ۱۲ ماه گذشته قشنگ نصفش اینترنت نداشته :|
من خودم از سر علاقه شخصی بیشتر بازی های آنلاین رو ترجیح میدم ولی کاری کردن دیگه با ترس و لرز سراغشون میرم. بازی ای که ۳-۴ سال مداوم بازی میکردم الان میترسم دانلود کنم چون پیش خودم میگم الان ۱۵۰ گیگ با این نت فاجعه جا باز کنم رو ایکس باکس ۵۰۰ گیگ که چی؟ دو روز دیگه نت قطع بشه اینم باز بپره؟

پسرم مایکروسافت کیه دیگه هر کی توی این سیستم کار می کرده گفته سریعا خریدتون بکنید کل ظرفیت تا 2028 خریدن
هارد اس اس دی رم و هر چیزی که به این ها مرتبط می شه
اخریشم تیم گروپ بود ماه پیش گفت منتظر کاهش قیمت ها نباشید بلکه افزایش قیمت در راهه اگر نیاز دارید امروز بخرید
جی اسکیل هاینیکس سامسونگ مایکرون هم قبلا گفتن نت قطع بود ملت ندیدن
شما فکر نکن اس اس دی 8 ترابایت وسترن شده 3000 دلار قیمت الکی زده کای بار جدیدش که دیگه با نام سن دیسک عرضه می شه هم قیمت به مراتب بالاتری دارن یعنی این قیمتا هم به لطف بار قدیم و انبار قدیم فروشنده ها هست
کنسول نسل بعد هم گفتن قطعا تا نوامبر 2028 عرضه می شه یعنی دیگه ته صبرشون هست اگه نوامبر 2027 نشه
اینم بگم که کسایی که می گن ملت نمی خرن مثل اینکه یادشون رفته PS5 کلا 2 سال اولش به خاطر کمبودش 1000 تا قیمتش بود حتی دوبی هم نمی شد زیر 1000 تا خریدش بعد از 2 سال قیمتش درست شد
اون جو اولیه با هیجان اولیه قیمت بالا حالیش نیست می خرن می ره بعد از 2 3 سال عین قبل قیمت کاهش می دن تا افزایش قیمت بعدی
اما در کل می گن جهان داره به سمت گران کردن تکنولوژی می ره از 10 15 سال پیشم می گفتن معتادش که شدید بعد قیمتا دیگه فضایی می شه حالا این وسط اگه جنگ جهانی جنگ بزرگی کرونا پلاسی چیزیم بیاد که دیگه نگم
اقا نفرمایید، من خاورمیانه‌ای قبل عید همون سال xbox گرفتم حوالی ۱۹ چون تو بازار نبود گرونتر شده بود، PS5 دیسکی گرفتم ۲۰ تومن، دقیقا یکی دو روز قبل عید.

تو دبی هم ارزون بود، من دسترسی نداشتم. دوستم بعد عید PS5 دیسک+کنترلر+فیفا از دبی اورد، زیر قیمت ایران درومد.‌ کمبود کنسول فقط تو دو ماه اول زیاد بود و بعدش اوکی شد.
اونی که هزارتا داده خیلی جوگیر بوده.

اقا نفرمایید، من خاورمیانه‌ای قبل عید همون سال xbox گرفتم حوالی ۱۹ چون تو بازار نبود گرونتر شده بود، PS5 دیسکی گرفتم ۲۰ تومن، دقیقا یکی دو روز قبل عید.

تو دبی هم ارزون بود، من دسترسی نداشتم. دوستم بعد عید PS5 دیسک+کنترلر+فیفا از دبی اورد، زیر قیمت ایران درومد.‌ کمبود کنسول فقط تو دو ماه اول زیاد بود و بعدش اوکی شد.
عزیزم من سال بعد رلیزش دوبی بودم حوالی 1000 دلار می شد تازه پایین شهر شارجه
تازه 1.5 سال بعد رلیزش شب عید ما شد 20 تومن که من خریدم به پول ما اون زمان 750 دلار می شد
شما اشتباه یادته من حتی فاکتور دستگاهم دارم چون سری 11 هم خریدم قطعا 1.5 سال بعدش بود یعنی من برج 3 سال 2022 که رلیز 5 می شه برج 11 سال 2020 تقریبا 1.5 سال بعدش 750 دلار دادم
حالا من یادم نمیاد دلار دقیقا اون زمانا چند بود اما یادمه همیشه به دلار حساب می کردم و تارگت 700 گذاشته بودم
هیچ کسی هم از من قیمت کمتر نمی تونه پیدا کنه از جنوب کشور تا شمال کل مغازه دارها می شناسم همیشه کف قیمت دارم
تاپیک قیمت اینجا هم هست درست نگاه کن تا به قیمت اصلی 500 دلاریش برسه تقریبا 2 سال زمان برد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: He!n3ger

قیمت دلار اون موقع تو رنج 20-25 تومن بود. من دقیقا یادمه یک سال یا دو سال بعد از ریلیز کنسول قیمتش رو دلاری حساب کردم تو ایران 750 اینطورا میشد یا هشتصد حتی.

نمیدونم چرا فکر میکنید این نسل اوایلش خیلی گل و بلبل بود. کلا این نسل اول تا آخرش کثافت بود از نظر سخت افزاری :D

مخالفم امیر اکیبا !
نسل بعدی چنان این AI رو‌ فرو بکنن تو بازیسازی که هر بازی رو‌ اگر اوپن ورلد که هیچ، با لمس و دیدار و شنیدار هم درست بکنن سه نسخه اش صد تومن میشه و‌کلی سود میکنن !!!

ما این سمت سخت افزار رو‌ داریم می بینیم که از اون سمت اش خود همین سخت افزار میره برای تولید نرم‌افزاری و‌برمیگرده برای اجرا باز همین سمت!
همین الان با این قیمت ها بهونه جور که نسل بعد تا خرتناق ai بریزن تو بازی و هزینه پنجاه تا دویست میلیون دلاری یه بازی‌ یه زیر نصف و حتی یک‌دهم‌برسه و براشون مثل چی‌سود داشته باشه چون‌ هنوز بازی رو هفتاد دلار و بلکه بیشتر میکنن تو پاچه ملت!
از دوبلور و تکسچر و طراحی محیط و کاراکتر و هوش‌مصنوعی خود دشمن های و غیره و حتی داستان رو میشه با هوش مصنوعی ساخت!
من موافقم که سعی میکنند با AI جبران خسارت کنند و هزینه ها رو بیارن پایین
ولی هنوز مونده به اون سطح برسه AI که واقعا جوابگو باشه

و AI هم به عنوان یه ابزار خوبه و حتما میتونه کمک کنه، اما گویا هنوز اونقدر ابزار خوبی نیست...شاید چندین سال دیگه (یه سری از بازی سازها هم گویا گفتن که استفاده کردیم ولی جواب نگرفتیم برا همین ولش کردیم فعلا)

کلا این قضیه AI مطمئنا تموم نمیشه که بخوان بیخیالش بشن اوضاع درست بشه و خودشم اون کارآندی رو نداره هنوز
این وسط حس میکنم باید یه چیزی کشف یا اختراع بشه که یهو بتونه کار رو در بیاره:دی
فعلا رسیدیم به بن بست با این وضعیت:-"

با این وضعیت، پیشرفت تکنولوژی
با استفاده مردم از تکنولوژی و جیبشون هم خونی پیدا نمیکنه:دی

خدایی کنسول احتمالا 1000 دلاری رو کی میتونه بخره حتی تو اون خارجش؟ نمیرن ملت سراغ چنین چیزی...

• Like
Reactions: mobile1199
عزیزم من سال بعد رلیزش دوبی بودم حوالی 1000 دلار می شد تازه پایین شهر شارجه
تازه 1.5 سال بعد رلیزش شب عید ما شد 20 تومن که من خریدم به پول ما اون زمان 750 دلار می شد
شما اشتباه یادته من حتی فاکتور دستگاهم دارم چون سری 11 هم خریدم قطعا 1.5 سال بعدش بود یعنی من برج 3 سال 2022 که رلیز 5 می شه برج 11 سال 2020 تقریبا 1.5 سال بعدش 750 دلار دادم
حالا من یادم نمیاد دلار دقیقا اون زمانا چند بود اما یادمه همیشه به دلار حساب می کردم و تارگت 700 گذاشته بودم
هیچ کسی هم از من قیمت کمتر نمی تونه پیدا کنه از جنوب کشور تا شمال کل مغازه دارها می شناسم همیشه کف قیمت دارم
تاپیک قیمت اینجا هم هست درست نگاه کن تا به قیمت اصلی 500 دلاریش برسه تقریبا 2 سال زمان برد
یجور گفتی به خودم شک کردم!
رفتم چندین جا چک کردم، حتی تاپیک قیمت کنسول تو همین بازی سنتر، تاریخش سه ماه بعد از ریلیز هست دیگه. توی اوج کمبود قیمتش اینقدر بود‌. من دقیقا یادمه xbox سمت ۱۶ تومن هم شد و خودم گرون خریده بودم. سری اس که خیلی مفت بود. یادمه زیر ۸ تومن شایدم‌ کمتر بود.
۲ سال که شوخیه. قشنگ یادمه اواسط اردیبهشت ۱۴۰۰ مدل استاندارد دیسکی ۱۷ تومن بود و دیجیتال ۱۶ تومن هم رسید. بخاطر دلار بالا پایین میشد ولی قیمت همون حوالی ۵۰۰-۵۵۰ دلار بود. یادمه کاربر amirone به همه میگفت، هر موقع تونستید بخرید.

قیمت PS5

قیمت دلار اون موقع تو رنج 20-25 تومن بود. من دقیقا یادمه یک سال یا دو سال بعد از ریلیز کنسول قیمتش رو دلاری حساب کردم تو ایران 750 اینطورا میشد یا هشتصد حتی.

نمیدونم چرا فکر میکنید این نسل اوایلش خیلی گل و بلبل بود. کلا این نسل اول تا آخرش کثافت بود از نظر سخت افزاری :D
نه عامو از این خبرا نبود. لینک‌ همین بازی سنتر رو پیدا کردم گذاشتم. بحث سر ۱۰۰۰ دلار هست اونم به مدت ۲ سال!!!!
من‌ گرون خریدم ولی یکی دو ماه بعدش هم قیمت دنیا شد. فقط گرون شدن دلار یا تعطیلی تابستون قیمت رو بالا میبرد!

یجور گفتی به خودم شک کردم!
رفتم چندین جا چک کردم، حتی تاپیک قیمت کنسول تو همین بازی سنتر، تاریخش سه ماه بعد از ریلیز هست دیگه. توی اوج کمبود قیمتش اینقدر بود‌. من دقیقا یادمه xbox سمت ۱۶ تومن هم شد و خودم گرون خریده بودم. سری اس که خیلی مفت بود. یادمه زیر ۸ تومن شایدم‌ کمتر بود.
۲ سال که شوخیه. قشنگ یادمه اواسط اردیبهشت ۱۴۰۰ مدل استاندارد دیسکی ۱۷ تومن بود و دیجیتال ۱۶ تومن هم رسید. بخاطر دلار بالا پایین میشد ولی قیمت همون حوالی ۵۰۰-۵۵۰ دلار بود. یادمه کاربر amirone به همه میگفت، هر موقع تونستید بخرید.

قیمت PS5

نه عامو از این خبرا نبود. لینک‌ همین بازی سنتر رو پیدا کردم گذاشتم. بحث سر ۱۰۰۰ دلار هست اونم به مدت ۲ سال!!!!
من‌ گرون خریدم ولی یکی دو ماه بعدش هم قیمت دنیا شد. فقط گرون شدن دلار یا تعطیلی تابستون قیمت رو بالا میبرد!
آقا دلار 25 تومن بود اون موقع دیگه :D با دلار 25 تومنی کنسول رو خریدی 20 میلیون که میشه 800 دلار. اکس باکسم درسته من خودمم 16 رو یادمه که همون باز 150 دلار بالاتر از قیمت معرفیش بود تو ارزونترین حالتش.

آقا دلار 25 تومن بود اون موقع دیگه :D با دلار 25 تومنی کنسول رو خریدی 20 میلیون که میشه 800 دلار. اکس باکسم درسته من خودمم 16 رو یادمه که همون باز 150 دلار بالاتر از قیمت معرفیش بود تو ارزونترین حالتش.
بحث ۱۰۰۰ دلار و ۲ سال بعد از عرضه کنسول‌هاست. خودم‌ گفتم که بالا خریدم. ولی این اتفاق ۳ ماه هم زمان نبرد. ۲ سال کجا بود!

بحث ۱۰۰۰ دلار و ۲ سال بعد از عرضه کنسول‌هاست. خودم‌ گفتم که بالا خریدم. ولی این اتفاق ۳ ماه هم زمان نبرد. ۲ سال کجا بود!
کاری با هزار دلار ندارم یادمه تو ایران واقعا خوش قیمت تر بود کلا تا کشورای اطراف. ولی شما تو پستت خیلی واضح گفتی قیمتش 500 دلار بوده :D در صورتی که پایین ترین قیمتی که حداقل تا یک سال یا یک سال و نیم بعد ریلیزش داشت 700 دلار بود.

کلا چند ماه بعد کرونا تازه زنجیره تولید و عرضه نرمال شد که یکم بعدشم یادم نیست سر چی ولی یه افزایش قیمت گرفت که شد 550 دلار.

بفرما یه پست که قیمت روز دلار هم توش نوشته پیدا کردم که 1 می 2021 بوده.
دلار 21 هزاری و قیمت ها همچنان تغییر چشمگیری نداشته
استاندادرد 20600

که میشه نزدیک 1000 دلار!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or