قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
وقت پول جمع کردن واسه ps6 رسیده و در کمال تعجب هنوز بعضی عزیزان پیشنهاد میدن خرید نکنید قیمتا میاد پایین !! باور کردنی نیست این تحلیل ها
نسبت به ریزش دلار و درهم، کنسول بازی تکون خاصی نخورد، طبیعیه که منتظر کاهش قیمتا هستیم

نسبت به ریزش دلار و درهم، کنسول بازی تکون خاصی نخورد، طبیعیه که منتظر کاهش قیمتا هستیم
چطوری می گید تکون نخورد مدل 5 تا 20 میلیون مدل پرو تا 30 میلیون ریخت خود دلار کلا 15 درصد ریخت
اگرم می بینید باز قیمتش کمی رفت بالا چون دلار از 153 الان شده 168 نگاهی به تتر بندازید
عملا بعد از تعطیلات فکر کنم همون 175 قبل بشه بانک های اصلی هم بستن بعدشم هفته دیگه هم تعطیل کردن که کسی نتونه کف خرید بزنه بابا حریف اخوند نمی شید بخرید بره
من صرفا همیشه جو بازار می بینم که کاهشی که می شه هیچ کس دیگه هیچی نمی خره بعد که جامپ می زنه همه خریدار می شه خودم هر چی داشتم توی جامپ دلار فروختم خارج از اون هیچ کس پیامم نمی ده
خوب نکته اینجاست مگه می دونید کف قیمت ها کجاست؟ توی کف خرید کردن کاملا شانسی هست همین که به فرض کالا 15 میلیون کمتر الان می تونید بخرید خوبه دیگه حالا شاید اصلا 30 یا 40 میلیون بریزه اما اگه قیمت ها برگشت یا حتی بالاتر از قبلم شد چی
در نهایتم عمر ادمم با ارزشه یعنی کسی که یک سال دیر تر می خره یک سال لذت 5 با گیم هاش کمتر می بره اصلا شاید سال دیگه این زمان یا فرصت خالی دیگه نداشته باشید به این ها هم توجه کنید
البته اونی که پولش نمی رسه یا منتظر پولش جور بشه از این بحث جداست این برای کسی هست که می خواد به قیمت بخره

عجبا ایکس بکس باز از اول اگوست افزایش قیمت می خوره. این بار سومه هتریک کرد
  • Series X 1TB (disc drive) - $799.99 ($150 increase)
  • Series X 1TB (digital) - $749.99 ($150 increase)
  • Series X 2TB Galaxy Black - Discontinued
  • Series S 512GB - $499.99 ($100 increase)
  • Series S 1TB - $599.99 ($150 increase)
احتمالا به زودی سونی هم دست به کار می شه

آخرین ویرایش:
ریزش چی کاذبه؟ اکثر وسایل برقی و گوشی موبایل افت کردن فقط کنسول و سخت‌افزار کامپیوتر داره مقاومت شدید از خودش نشون میده
قیمت کنسول 5 با موبایل که لحظه ای هست یعنی بر اساس قیمت روز دلار تعیین می شه به احتمال زیاد بازار باز بشه قیمتش می ره بالا
قطعات کامپیوترم چون بازار کساده به خاطر جو توافق و تابستان اون وارداتش 3 4 ماه طول می کشه چون قانونی میاد اکثریت کلا داستانش فرق داره
برای همین خیلی از قطعات کامپیوتر در حقیقت خرید و بار قدیم هستن برای همینم قیمتش زیر قیمت جهانیشون هست یعنی به فرض با دلار 110 تومنی خریدن برای همینم می بینی قیمت زیر قیمت جهانیش هست
با توجه با اینکه اکثرشونم از دوبی می یومد و دوبی هم روابطش با ایران تاریک شده یک سری هم اخراج کرده بار جدید که برسه تازه افزایش قیمت واقعی خودش نشون می ده
مثالشم زیاده به فرض اس اس دی 8 ترابایت تا یک ماه پیش داشتن گارانتی اصلی می دادن 150 160 ناگهان قیمتش شد 320 تومن اما این در حالی بود نسخه 4 تراش قیمتش کاهشم داشت
به فرض نسخه 4 تراش 600 دلاره با دلار امروز 167 تومنی می شه 100 تومن اما توی ایران 89 هم می شه خریدش بعد از طرف دیگه نسخه 2 تراش خیلی جاها دارن 80 می دن
این معنیش اینکه این بار قدیمی که همه بفروشن بره 2 همون 80 می شه 4 تراش هم 120 با فرض دلار همین قیمت
شما هر جنسی که می خوای قبلش بخری اول ببین کف قیمت امازون امریکاش چقدره بعد ببین با توجه به قیمت دلار ایا می شه انتظار ریزش داشت یا حتی ممکنه افزایش پیدا کنه

خوب از همون pspro خریدم؛ پشتیبانیش خیلی اصرار داشت که سریع خراب میشه و شرایط گارانتی ما فلان و بهمانه و بهتره گارانتی دو سالش کنی که منم با یه لایک ازش تشکر کردم و زیر بار تو پاچه رفتن گارانتی نرفتم.
کارتن کنسول تمیز و سالمه ولی دسته اضافه کارتنش یمقدار داغون بود.

آقا کدمو نسخه slim digital رو بخریم؟ این ریجن ها و ورژن های مختلف مثل 2116 کدومش بهتره؟ من گیج شدم.
تو دیجیتال سری 20 هارد یک ترابایت داره ولی 21 825 گیگ. سری 21 طراحی هیت سینکش فرق کرده از نظر خنک کنندگی بهتره ولی حافظش کمتره. حدود 150 گیگ از هرکدوم کم کنی میشه حافظه در دسترس. الان سری 20 یکم گرونتره. توی دیسک خور جفتشون یک ترابایتن و بهتره 21 بگیره آدم.دیگه انتخاب با خودته.
اون دو رقم آخر عدد نشون دهنده منطقه است. ریجن چین من ندیدم تو بازار ولی بجز اون بقیه فرقی ندارن.اون که ارزونتره رو بگیر ولی اگه قیمتاش یکی بود اروپا بگیر چون به شکل تاریخی تو ذهن مردم خوش فروش تره:D

آخرین ویرایش:
سلام خدمت اساتید محترم
من تقریبا اولین باره که از خرید کنسول انقدر عقب موندم (به خاطر اوضاع خراب مملکت و بودجه) ۴۰ سال سن
جزو اولین نفرای این انجمن بودم که اموزش کپی خور xbox 360 رو به صورت ویدیو گذاشتم هم اسلیم هم فت
تقریبا تمام کنسولا رو داشتم از نیتیندو تا ps4
حالا اینا بماند
الان که پولم میرسه میخام به امید خدا ps5 بگیرم . خودم تصمیم دارم مدل فت رو بگیرم سری اول
سوالم اینه تا کدوم فرمور کپی خور شده ؟
تمام بازیهایی که تا الان لانچ شدن روی اخرین فرمور کپی خور اجرا میشه؟

سلام خدمت اساتید محترم
من تقریبا اولین باره که از خرید کنسول انقدر عقب موندم (به خاطر اوضاع خراب مملکت و بودجه) ۴۰ سال سن
جزو اولین نفرای این انجمن بودم که اموزش کپی خور xbox 360 رو به صورت ویدیو گذاشتم هم اسلیم هم فت
تقریبا تمام کنسولا رو داشتم از نیتیندو تا ps4
حالا اینا بماند
الان که پولم میرسه میخام به امید خدا ps5 بگیرم . خودم تصمیم دارم مدل فت رو بگیرم سری اول
سوالم اینه تا کدوم فرمور کپی خور شده ؟
تمام بازیهایی که تا الان لانچ شدن روی اخرین فرمور کپی خور اجرا میشه؟
راجب کپی خور اطلاع ندارم ولی فت سری اول محاله ممکن اکبند پیدا بشه.
حتی سری ۱۱ هم اکبندش نیست چه برسه سری ۱۰ !
بهتره همون سراغ اسلیم درایو دار بری.

• Like
Reactions: Tatsumaru
درود
دوستان من دارم فکر میکنم به خاطر GTA 6 احتمالا PS5 بخرم، میشه گفت غیر از اون بازی دیگه برام اهمیتی نداره چون لپتاپ گیمینگ دارم.
سوالم اینه ایا ارزش داره بیشتر پول بدم و PRO بگیرم یا نه؟ قیمت بالاش یکم مرددم میکنه از طرفی هم نمیخوام توی جی تی ای مشکل فریم و رزولوشن پایین داشته باشم

درود
دوستان من دارم فکر میکنم به خاطر GTA 6 احتمالا PS5 بخرم، میشه گفت غیر از اون بازی دیگه برام اهمیتی نداره چون لپتاپ گیمینگ دارم.
سوالم اینه ایا ارزش داره بیشتر پول بدم و PRO بگیرم یا نه؟ قیمت بالاش یکم مرددم میکنه از طرفی هم نمیخوام توی جی تی ای مشکل فریم و رزولوشن پایین داشته باشم
قطعا ارزشش رو داره با توجه به قیمت فعلی مدل استاندارد.
بازی هایی که پچ اختصاصی واسه pro دارن تفاوت محسوسی با نسخه معمولی دارن.
حتی رو تلویزیون های معمولی و میان رده هم تفاوت تو کیفیت اجرا محسوسه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or