خبر رسمی شرکت Valve رسماً کنسول رومیزی Steam Machine را معرفی کرد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
9752.jpg

شرکت Valve رسماً از قیمت و نحوه عرضه کامپیوتر گیمینگ رومیزی جدید خود، Steam Machine، رونمایی کرد. قیمت نسخه پایه این سخت‌افزار از ۱۰۴۹ دلار آغاز می‌شود. به گفته ولو، جهش شدید قیمت قطعاتی مانند رم و حافظه به دلیل تقاضای غول‌های هوش مصنوعی در ماه‌های اخیر، دلیل اصلی افزایش قیمت دستگاه نسبت به پیش‌بینی‌های اولیه است.

مدل و پیکربندی

قیمت (دلار)

اقلام همراه و ویژگی‌ها

نسخه ۵۱۲ گیگابایت

۱۰۴۹$

نسخه پایه استاندارد

باندل ۵۱۲ گیگابایت + کنترلر

۱۱۲۸$

دستگاه پایه به همراه استیم کنترلر

نسخه ۲ ترابایت

۱۳۴۹$

همراه با دو پنل جلویی اضافه (چوب گردو و پارچه قرمز)

باندل ۲ ترابایت + کنترلر

۱۴۲۸$

نسخه ۲ ترابایت به همراه استیم کنترلر
دستگاه به شرح زیر است:

خروجی تصویری و اتصال‌ها:

9753.jpg
  • خروجی DisplayPort 1.4 (پشتیبانی از ۴K@240Hz یا ۸K@60Hz) گزارش شده است.​
  • خروجی HDMI 2.0 (پشتیبانی از ۴K@120Hz، HDR، FreeSync، CEC) نیز گفته شده است.​
  • پورت USB‑C با سرعت تا ۱۰ گیگابیت/ثانیه (USB 3.2 Gen2) و چهار پورت USB‑A (دو پورت USB 3 در جلو، دو پورت USB 2 در عقب)؛​
  • اتصال شبکه: Ethernet با سرعت ۱ گیگابیت، Wi‑Fi 6E (2×2)، آنتن بلوتوث اختصاصی.​

دستگاه قرار است «بیش از شش برابر قدرت» Steam Deck را ارائه دهد و توانایی اجرای بازی در کیفیت ۴K با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه با فناوری FSR را دارا باشد.
پشتیبانی از Ray‑Tracing، امکان استفاده به‌عنوان یک رایانه کوچک خانگی (desktop mode)، طراحی مناسب برای محیط سالن پذیرایی، امکان استفاده کنترلرهای مختلف و …

قیمت نهایی هنوز اعلام نشده است؛ اما طبق برخی گزارش‌ها، هدف Valve ارائه قیمتی رقابتی با رایانه‌های بازی سطح ابتدایی (احتمالاً در محدوده ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار) است.​

آخرین ویرایش:
بنظرم اشتباه دوستان اینه که استیم ماشین رو با کنسول مقایسه میکنن اره استیم ماشین از کنسولهای مایکروسافت و سونی ضعیفتره ولی اون کنسولها تجربه استیم رو بهتون نمیدن در مورد مقایسه ش با یک پی سی هم تا اونجایی متوجه شدم بازیها برای استیم ماشین بهینه هستن همین وجه تمایزش با پی سی هست

فک کنم بزرگترین مزیت استیم دک نسبت به کنسول های دیگه همون بهینه بودن و مصرف باتری خوبش بود...طرف ترغیب میشد بره سمتش..
الان که steam os عرضه شده و میشه دوال بوت با ویندوز زد دیگه چرا باید چنین دستگاهی خریداری بشه

دنیای کنسول از PC جداست ٬ نمیشه قیمه هارو ریخت تو ماست ها
کنسول باید اکو سیستم خاص خودشو داشته باشه ٬ بازی های انحصاری خودشم داشته باشه ٬ حتی PC هم همین باید باشه
همه چیو بیاییم یکی کنیم و هیچ بازی انحصاری ای هم نمونه نتیجش فقط و فقط میشه ضعیفتر شدن دنیای گیم به نفع گیمرها نیست ٬ حالا بخش مالی و سود و ایناشو کاری نداریم چون چیزی که تهش جیب ما نمیره

رفتم برسیش رو از یوتیوب دیدم
ظاهرش کوچک و زیبایست نمیدونم چطور با این حجم کوچک و کولر بادیش قراره دستگاه رو حین بازی های 4k و rt خنک کنه.
در مورد کنترلر تا توسط خود پلیر استفاده نشه نمیشه نظر داد مثلا چطور قرار باهاش بازیی مثل cs یا dota انجام داد اما ظاهر شیکی داره.
اما در مورد بنچمارک هاش با استفاده از اخرین ورژن fsr و دستکاری تنظیمات میشه خروجی مناسبی گرفت تو بازی هایی که تستش رو دیدم مناسب بود
اما در مورد قیمت دارن پول برند میگرن قیمتش این نیست هر چقدر هم عالی باشه واقعا قیمتش این نیست .

بنظرم اشتباه دوستان اینه که استیم ماشین رو با کنسول مقایسه میکنن اره استیم ماشین از کنسولهای مایکروسافت و سونی ضعیفتره ولی اون کنسولها تجربه استیم رو بهتون نمیدن در مورد مقایسه ش با یک پی سی هم تا اونجایی متوجه شدم بازیها برای استیم ماشین بهینه هستن همین وجه تمایزش با پی سی هست

فک کنم بزرگترین مزیت استیم دک نسبت به کنسول های دیگه همون بهینه بودن و مصرف باتری خوبش بود...طرف ترغیب میشد بره سمتش..
الان که steam os عرضه شده و میشه دوال بوت با ویندوز زد دیگه چرا باید چنین دستگاهی خریداری بشه
باور کنید از این مدل دستگاه ها که توی بی سی طرفداری می شه یک نفرم ندیدم بخره :D
عین ps vita شد من می گفتم شکست می خوره ایراد زیاد داره کلی اتیش بازی کردن اخرم من خریدم یک نفرم اینجا نخریدش:D (هنوزم دارمش)
این کنسول قطعا باید نسخه 2 تراش خرید با این حجم زیاد بازی ها و شیدر کش های عظیمی که می گیرن تازه 2 هم خیلی کمه که با دسته ش می شه 1400 دلار یعنی 500 دلار از ps5 pro همچنین 800 دلار از 5 بیس گرون تره
تازه دستگاه به مراتب از 5 بیس ضعیف تره
اگر بحث بهینه سازی باشه که قطعا کنسول با اختلاف بهینه سازی بهتری داره تازه اگه 5 هک شده بخری که مزیت بازی کپی هم داره
بحث بهینه سازیش برای ویندوز باشه خوب استیم اوس می شه روی دستگاه های دیگه هم نصبش کرد یعنی خودت جمع کن یک مینی کیس سیستم عاملش اون بریز اما خوب اگر نوب نباشید یکم ویندوز بلد باشید با تنظیماتی که می کنید فریم ها مشابه استیم اوس می شه هست حتی کلیپ هاش که حتی برخی بازی ها ویندوز بهترم عمل کرده

حالا از اینا گذشته این دستگاه الکی گرون قابلیت ارتقا هم نداره که بزرگ ترین مزیت پی سی هست یعنی مینی کیس جمع کن لاقل در اینده می تونی هر بخش خواستی ارتقاش بدی این یکی که هیچی دیگه تازه پول بیشتریم دادی :D
یعنی این الکی طرفداری ها همیشه بوده و یک نفرتون این دستگاه نمی خرید:D

قیمت گذاری که افتضاحه ولی من حقیقتا مطمئنم کنسولای نسل جدید همشون از هزار دلار شروع میشن. البته که در این صورت هم اسلیم ماشین شکست بزرگی میخوره. چون مطمئنا کنسولای نسل جدید از ps5 pro قویترن. اینا قدم اول رو برداشتن و عملا دارن به همه نشون میدن آینده کنسول گیمینگ چقدر قراره گرونتر باشه. این منو نگران میکنه. متاسفانه چشم اندازی هم دیده نمیشه برای کاهش قیمت حافظه و موارد دیگه. هوش مصنوعی هر روز داره رشد میکنه و تولید سخت افزار خیلی جا داره تا جبرانش کنه. این وسط خدای نکرده حمله چین به تایوان هم اگه رخ بده، کلا مقوله گیم به یه کالای فوق لاکچری تبدیل میشه.

این استیم ماشین نسل بین هفت و هشت هم اومد
اونموقع تازه وضع اقتصادی خیلی بهتر بود ولی کلا تو ایران ندیدم جایی
کار Valve کنسول ساختن نیست.
کنسول باید مقرون به صرفه باشه نه چیز گرون و مینیاتوری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or