اموزش هک برای کنسول PS5

سلام
یک دستگاه ps5 pro با ورژن 13.2 دارم
می‌خواستم عوض کنم با pro ورژن پایین‌تر برای هک
کسی در جریان هست که ورژن چند هستند دستگاه‌های جدید؟

دوستان یه مورد رو 12.70 هست که بعد از ران کردن یوتیوب پیام awaiting to connection میزنه ضمنا یکی از دوستانم بتونه یه لینک قدم به قدم واسه ما قدیمیا بذاره ممنون میشم
شما backup که دانلود کردی اتولودر نیست باید backup اتولودر دانلود کنی

من بازی ps5 رو به فرمت ffpfsc تبدیل کردم و به پوشه data/homebrew توی کنسول منتقلش می کنم ولی شدومونت بازی رو شناسایی نمی کنه. کسی از دوستان از این فرمت برای بازیهای ps5 استفاده کرده یه راهنمایی به من بکنه
آخرین ورژن شدومونت و kstuff را دانلود کن بازی اولی تبدیل کردم kena بود شناسایی نکرد بقیه بازی ها را تبدیل کردم به راحتی شناسایی و اجرا میکنه
مشکل این روش لودینگ در بازی را نسبت به فرمت های دیگه طولانی تر میکنه

دوستان یک سوال: کنسول های دیسک خور مگه برای اجرای هک دفعه دوم یا دفعات بعدتر باز هم باید همون 50 دقیقه صب کرد؟ مگه مودد وارفر نگفته بود که برای جیلبریک باراول نیازه 50 دقیقه صبر کنید برای دفعات بعدی نیاز نیست فقط 30 ثانیه جیلبریک طول میکشه؟ من یه دستگاه فت دیسک خور از یکی از دوستانم هست برای بار دوم جیلبریک میکنم بازهم باید 50 دقیفقه صبر کنم که ... ورژن دستگاه 12.70 هست

دوستان یک سوال: کنسول های دیسک خور مگه برای اجرای هک دفعه دوم یا دفعات بعدتر باز هم باید همون 50 دقیقه صب کرد؟ مگه مودد وارفر نگفته بود که برای جیلبریک باراول نیازه 50 دقیقه صبر کنید برای دفعات بعدی نیاز نیست فقط 30 ثانیه جیلبریک طول میکشه؟ من یه دستگاه فت دیسک خور از یکی از دوستانم هست برای بار دوم جیلبریک میکنم بازهم باید 50 دقیفقه صبر کنم که ... ورژن دستگاه 12.70 هست
Modded warfare هم گفته تا فریمور ورژن ۱۲.۰۰ یبار ۵۰ دقیقه صبر میکنن دفعات بعدی با دیسک. ورژن بالاتر فریمور مثل ۱۲.۷۰ هربار ۵۰ دقیقه.

ممنونم ازت، نسخه اتولودرش داخل گیتاپ هست ؟
نمیدونم باید سرچ کنی
2 نسخه هست دقیق یادم نیست یک نسخه فکرکنم تا 12.20 یک نسخه از 12.20 تا 12.70

سلام
چون pro دیسک نداره شما بگیرین حتما بالای 10.01 هست اگرم زیر12.70 باشه هردفعه 50 دقیقه صبر لازمه تازه اگرم 50 دقیقه صبرکردین هک شکست بخوره از اول 50 دقیقه دیگه فعلا برای pro هک خوبی نیست

سلام
سلام
سری تولید ۷۱۲۱ بنده گرفتم ورژن ۱۲.۴۰ هست

سلام
سلام
سری ساخت ۷۱۲۱ بنده آکبند گرفتم ورژن ۱۲.۴۰ هست.

یه مشکلی که واقعا اعصاب خورد کن شده اینه که بازیها از هارد اکسترنال راحت بدون لگ اجرا میشه ولی وقتی میذارم رست مود و بازیو بعدش میخوام دوباره باز کنم کنسول خاموش میشه
این مشکل برای بازیهایی که داخل هارد داخلیه نداره ولی هرچی از اکسترنال اجرا میکنم فقط بار اول اجرا میشه وقتی رو رست مود میذارم بعدش دیگه باز نمیشه و خاموش میشه دو باره ۵۰ دقیقه باید صبر کنم هارد هم موقع اون ۵۰ دقیقه نباید وصل باشه وگرنه مراحل انجام نمیشه بعد اون ۵۰ دقیقه هاردو وصل میکنم
مشکل از چی میتونه باشه؟

• Like
Reactions: satellitedvb

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or