View attachment 1.jpg.webpدوستان یه مورد رو 12.70 هست که بعد از ران کردن یوتیوب پیام awaiting to connection میزنه ضمنا یکی از دوستانم بتونه یه لینک قدم به قدم واسه ما قدیمیا بذاره ممنون میشم
شما backup که دانلود کردی اتولودر نیست باید backup اتولودر دانلود کنیدوستان یه مورد رو 12.70 هست که بعد از ران کردن یوتیوب پیام awaiting to connection میزنه ضمنا یکی از دوستانم بتونه یه لینک قدم به قدم واسه ما قدیمیا بذاره ممنون میشم
آخرین ورژن شدومونت و kstuff را دانلود کن بازی اولی تبدیل کردم kena بود شناسایی نکرد بقیه بازی ها را تبدیل کردم به راحتی شناسایی و اجرا میکنهمن بازی ps5 رو به فرمت ffpfsc تبدیل کردم و به پوشه data/homebrew توی کنسول منتقلش می کنم ولی شدومونت بازی رو شناسایی نمی کنه. کسی از دوستان از این فرمت برای بازیهای ps5 استفاده کرده یه راهنمایی به من بکنه
Modded warfare هم گفته تا فریمور ورژن ۱۲.۰۰ یبار ۵۰ دقیقه صبر میکنن دفعات بعدی با دیسک. ورژن بالاتر فریمور مثل ۱۲.۷۰ هربار ۵۰ دقیقه.دوستان یک سوال: کنسول های دیسک خور مگه برای اجرای هک دفعه دوم یا دفعات بعدتر باز هم باید همون 50 دقیقه صب کرد؟ مگه مودد وارفر نگفته بود که برای جیلبریک باراول نیازه 50 دقیقه صبر کنید برای دفعات بعدی نیاز نیست فقط 30 ثانیه جیلبریک طول میکشه؟ من یه دستگاه فت دیسک خور از یکی از دوستانم هست برای بار دوم جیلبریک میکنم بازهم باید 50 دقیفقه صبر کنم که ... ورژن دستگاه 12.70 هست
ممنونم ازت، نسخه اتولودرش داخل گیتاپ هست ؟شما backup که دانلود کردی اتولودر نیست باید backup اتولودر دانلود کنی
نمیدونم باید سرچ کنیممنونم ازت، نسخه اتولودرش داخل گیتاپ هست ؟
چون pro دیسک نداره شما بگیرین حتما بالای 10.01 هست اگرم زیر12.70 باشه هردفعه 50 دقیقه صبر لازمه تازه اگرم 50 دقیقه صبرکردین هک شکست بخوره از اول 50 دقیقه دیگه فعلا برای pro هک خوبی نیستسلام
یک دستگاه ps5 pro با ورژن 13.2 دارم
میخواستم عوض کنم با pro ورژن پایینتر برای هک
کسی در جریان هست که ورژن چند هستند دستگاههای جدید؟
سایت p30day دیدم بروز رسانی کرده از اونجا دانلود کنممنونم ازت، نسخه اتولودرش داخل گیتاپ هست ؟
از اینجا دان کن اتولودش پیلود منیجر میاره و با اون کار کنممنونم ازت، نسخه اتولودرش داخل گیتاپ هست ؟
سلامسلام
سلامسلام
باید دوباره کپیخور کنینسلام خسته نباشید بنده ps5 رو حک کردم به اینترنت وصل شدم yotube اپدیت شده چکر کنم تا مشکل حل بشه
سلام باید تمام مراحل رو از اول برم ؟باید دوباره کپیخور کنین