سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
این بنده خدا Sheepstealer داشت برای خودش توی دشت مغان می‌چرید و دختره‌ی عنتر رفت سراغش و گند زد به همه چیز! :|
عجب قیافه باحالی هم داره و خیلی کج و کوله هست! :دی
IMG_8618.png
IMG_8641.jpeg

آخرین ویرایش:
اینکه چرا شخصیت nettles رو حذف کردن و تصمیم گرفتن با تارگرین سیاه پوست برن جلو برام عجیبه. این مارتین چطوری به این چیزا تن میده؟
پول و ترند روز متاسفانه
سریال پر پنتنسیلی مثل این و the last of us بخاطر این ترندهای مسخره به فنا رفتن

اینکه چرا شخصیت nettles رو حذف کردن و تصمیم گرفتن با تارگرین سیاه پوست برن جلو برام عجیبه. این مارتین چطوری به این چیزا تن میده؟

من با تمام تغییراتشون کنار اومدم
نتلز شخصیتی نبود که بگیم حذفش بخواد خیلی اشتباه مرگباری باشه
یا سیاه کردن ولاریون ها هم با تمام حرف و حدیث هایی که داشت باز حداقل یه خوبی داشت که بین دو خاندان ولاریون و تارگارین یک تمایز بسیار بزرگ ایجاد میکرد
و این برای بیننده های سریال اللخصوص اونایی که اشراف کاملی به جهان نغمه نداشتن کارکرد مثبت هم داشت

ولی اینکه آغاز نبرد گالت بردارن داستان پسران کوچکتر رینریا رو کامل تغییر بدن و اون صحنه حماسی اولین پرواز اگان با استورم کلاد و رسیدن به دراگون استون و مرگ اژدهاش و اسارت ویسریس رو حذف کنن واقعا بدترین تصمیمی بود که میشد گرفت
از اونجایی که علاقه شدیدی کلا به اژدهایان وحشی دارم اینکه همه چیزم میوفته گردن شیپ استیلر به شدت منو ناراحت میکنه :D

من یه مشکلی که دارم چرا تو got اینقدر کشتن اژدها سخت بود ولی اینجا عملا همه اژدهایان بشدت و با یه پخ میمیرن؟ تازه اینا خیلی قویتر اژدهای دنریس هستن‌. ولی یکی از ناکجا آباد ایسوس میاد یه چیزی ول میده میخوره بهشون. ولی اون سمت دنریس با یه اژدها کل ناوگان گریجوی رو نابود میکنه. بابا اگان با سه تا اژدها کل وستروس رو فتح کرده. :| این مشکل کتابه البته.

• Like
Reactions: Love Console
من یه مشکلی که دارم چرا تو got اینقدر کشتن اژدها سخت بود ولی اینجا عملا همه اژدهایان بشدت و با یه پخ میمیرن؟ تازه اینا خیلی قویتر اژدهای دنریس هستن‌. ولی یکی از ناکجا آباد ایسوس میاد یه چیزی ول میده میخوره بهشون. ولی اون سمت دنریس با یه اژدها کل ناوگان گریجوی رو نابود میکنه. بابا اگان با سه تا اژدها کل وستروس رو فتح کرده. :| این مشکل کتابه البته.
اتفاقا بنظرم منطقیه

تایم لاین گات وقتیه که صد ها سال از اخرین اژدهای درست و درمون میگذره و مردم نیاز نداشتن راه های مقابله با اژدها ها رو بلد باشن
درنتیجه هیچکس نمیدونه دقیقا باید چه غلطی بکنن :D

اما تایم لاین هاد(:D) اژدها ها زیاد هستند و مردم قطعا راه هایی برای مقابله باهاشون رو بلدن
خصوصا کسایی که از اسوس میان که سرزمین اژدها ها هستن

زمان اگان هم باز منطقیه که با سه تا اژدها کل وستروس رو فتح کرده ، وستروسی ها ایده ای راجب مبارزه با اژدها نداشتن و سریع خودشون رو باختن ( به جز جنوب )

همین الان یهویی برام سوال شد
چطور ننه اژدها میتونست به هر 3 اژدها دستور بده و یجورایی کنترلشون کنه ولی اینجا طرف به زور کنترل اژدهای خودشو داره؟
اژدها هم مثل سایر حیوانات وحشی و اهلی داره
شما اسب هم بخوای اموزش بدی مدتی طول میکشه تا تربیت بشه
این بابا دو دقیقه سوار شیپ استیلر شد میخواست وستروس رو باهاش فتح کنه زد همه رو به فنا داد :))

اژدها هم مثل سایر حیوانات وحشی و اهلی داره
شما اسب هم بخوای اموزش بدی مدتی طول میکشه تا تربیت بشه
این بابا دو دقیقه سوار شیپ استیلر شد میخواست وستروس رو باهاش فتح کنه زد همه رو به فنا داد :))
حالا منظورم کلی بود. مثلا رنیرا چرا دنبال سوار میگشت وقتی خودش میتونست همزمان چندتاشو کنترل کنه
سوار یکی بشه و 2 تا اژدهای دیگ تابع دستورات اون اصلیه باشن یجورایی مثل دنریس

حالا منظورم کلی بود. مثلا رنیرا چرا دنبال سوار میگشت وقتی خودش میتونست همزمان چندتاشو کنترل کنه
کاربرد اژدهای ننه اژدها مبارزه با انسان بود و یه جورایی مثل موشک شلیک کن و فراموش کن بودن نیاز به کنترل لحظه ای نداشن

کاربرد اژدهای تو عصر رنیرا مثل داگ فایت با جنگنده میمونه ، نیاز به خلبان داره ، چون طرف مقابل هم اژدها داره

همین الان یهویی برام سوال شد
چطور ننه اژدها میتونست به هر 3 اژدها دستور بده و یجورایی کنترلشون کنه ولی اینجا طرف به زور کنترل اژدهای خودشو داره؟
تا اونجایی که من یادمه به نظر دنریس فقط به دروگون دستور می‌داد، اون دو تای دیگه بیشتر دنباله رو اون بودن و از اون پیروی میکردن.

• Like
Reactions: Love Console
دنریس مادر اژدها بود و اصلا اون اژدهایان! به خاطر اون به دنیا اومدن و ازش دستور می گرفتن
ولی زمان رنیرا عمر اژدها از خود انسان ها بیشتر بوده و موقعی که سوارشون می مرد می رفتن سراغ یکی دیگه

خب ابن مورد تو got کلا رفته بود تو باقالیا چون از کتابا زده بودن جلو کلا خیلی op شده بودن دراگا مخصوصا یه صحنه فصل اخر که کشتی توسط یکی از اژدهای درنریس منفجر می شد انگار بجا اتیش موشک میزد اژدها😂 کلا قدرت کامل اژدها دست نویسنده بود اون کلا اشتباه بود و این چیزی که توی خاندان ازدهاس درسته اژدها آسیب پذیرن و کلا ابن وهم که اژدها یه نیروی شکست ناپذیرن کلا تو ادامه داستان از رنگ رو میوفته اینم که دیدین سه سالاری خیلی راحت ورمکس از پا در اوردن چونکه اونا قبل این نبرد چندین سال پیش درگیر اژدهای سی اسموک و و دیمون و اژدهاش بودن(فصل اول) که نشون میداد تحربه دارن تو این کار.

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or