سرخط خبرها

وقتی کوجیما، از فهمیدن اسپنسر میگه، یاد استودیوهای خریداری شده توسط MS میفتم که فقط پول می‌گرفتن میزدن به گاو، چند سال عشق و حال می‌کردن بدون خروجی درست! 🚬

کوجی جون هم آره 😁

زودترین جوایز بازی سال (EGOTY)

images.jpg

کریس پلنت یکی از بنیان گذاران پالیگان که تا سال قبل سردبیرش هم بود یه پادکست هفتگی داره که تو قسمت هفته قبلش 50 تا منتقد و نویسنده و بازی ساز و غیره بهترین بازی سالشون در 2026 (تا سامر گیم فست) رو میگن.پر از آدمهای جالب و پیشنهادهای باحاله. به هر حال بازیهایی که بیشتر از یک رای آوردن:
  1. Perfect Tides: Station to Station (شش رای)
  2. Marathon (چهار رای)
  3. Titanium Court (سه رای)
  4. Pokémon Pokopia, Creature Kitchen, Cairn ( هر کدوم دو رای)
لیست مهمانها و بازی منتخبشون رو میتونید اینجا ببینید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and bezad
Dusk Golem گفته که کپکام، برنامه و علاقه ای برای ساختن ریمیک شماره های پنجم و ششم سری ندارد.
همینطور ذکر کرده که Resident Evil: Veronica و ریمیک زیرو که هنوز رسما اعلام نشده، در عنوان Resident Evil Requiem به همدیگر مرتبط میشوند و داستان های مشترکی خواهند داشت.
این صحبت ها در شرایطی مطرح میشوند که طرفداران منتظر یک بسته الحاقی برای Resident Evil Requiem هستند.
RES.jpg
https://gamerant.com/resident-evil-requiem-veronica-zero-remake-story-rumor/

Dusk Golem گفته که کپکام، برنامه و علاقه ای برای ساختن ریمیک شماره های پنجم و ششم سری ندارد.
همینطور ذکر کرده که Resident Evil: Veronica و ریمیک زیرو که هنوز رسما اعلام نشده، در عنوان Resident Evil Requiem به همدیگر مرتبط میشوند و داستان های مشترکی خواهند داشت.
این صحبت ها در شرایطی مطرح میشوند که طرفداران منتظر یک بسته الحاقی برای Resident Evil Requiem هستند.
View attachment 410558
https://gamerant.com/resident-evil-requiem-veronica-zero-remake-story-rumor/
فکر نکنم کپکام بیخیال ریمیک نسخه هایی بشه که بالای 15 میلیون فروختن ، احتمالا ریمیک -ریبوت میشن اما شاید بعد یه مدت طولانی

آخه 6 رو ریمیک کردن اصلا امکان داره؟
الان که فکر میکنم کپکام احتمالا بگه خب این هم یه نسخه‌ای بود که ساختیم و وجود داره ولی هیچ انگیزه‌ای برای ریمیک کردنش نداریم.

انصافا هم اونقدری ریمیک این بازی باید تغییرات داشته باشه که اصلا دیگه نمیتونه ۶ باشه.
اونوقت چرا اصلا باید اسمش رو بزارن ریمیک؟

اما این تصمیمشون برای ۵ اگه کوچکترین ارتباطی به بحثهای نژادی داشته باشه و... باید بگم خیلی ناامید میشم از کپکام که اینقدر ترسو و تحت تاثیر چپول‌ها باشه.
امیدوارم ریمیک نسخه پنجم فقط برای الان تو دستور کارشون نباشه و تو نسل بعد ازش یه خبرهایی بشنویم.

الان که فکر میکنم کپکام احتمالا بگه خب این هم یه نسخه‌ای بود که ساختیم و وجود داره ولی هیچ انگیزه‌ای برای ریمیک کردنش نداریم.

انصافا هم اونقدری ریمیک این بازی باید تغییرات داشته باشه که اصلا دیگه نمیتونه ۶ باشه.

اما این تصمیمشون برای ۵ اگه کوچکترین ارتباطی به بحثهای نژادی داشته باشه و... باید بگم خیلی ناامید میشم از کپکام که اینقدر ترسو و تحت تاثیر چپول‌ها باشه.
امیدوارم ریمیک نسخه پنجم فقط برای الان تو دستور کارشون نباشه و تو نسل بعد ازش یه خبرهایی بشنویم.
5+6 اولین مشکلشون Co-op بودنشونه که کپکام رو میترسونه
6 به نظرم تنها بازی ایه که به معنای واقع کلمه جای ریمیک کردن داره یعنی همون داستان رو فقط بردارن ولی لول دیزاین و کمپین ها و... رو بکوبن از اول بسازن کسی بهشون گیر نمیده :دی

اگه اشتباه نکنم همون موقعم که تازه بازی معرفی شد فقط کریس بود که انقدر اینور اونور بهش گیر دادن شوا رو اضافه کردن به بازی. قاعدتا وقتی اون موقع اینجوری کوتاه اومدن الانم نباید مشکلی باشه :D

ولی در کل حس میکنم تکلیف ریمیک های RE با ورونیکا و 0 و شایدم 1 تموم میشه. یه خبرایی اومده که میخوان DMC رو ریمیک کنن یه محبتی کنن Dino Crisis رو هم استارتشو بزنن دیگه دوباره سرشون شلوغ میشه با ریمیک.

6 به نظرم تنها بازی ایه که به معنای واقع کلمه جای ریمیک کردن داره یعنی همون داستان رو فقط بردارن ولی لول دیزاین و کمپین ها و... رو بکوبن از اول بسازن کسی بهشون گیر نمیده :دی
همچی می‌ گی داستانو نگه دارن انگار بخش مثبت بازی بوده! شلوغ و بیش از حد کش‌ دار شدن روایت، تکرار صحنه‌ها بین کمپین‌ ها، مهره های سوخته که کمکی به پیشبرد داستان نمی‌کنن هیچ، آش شله‌ قلمکار شد. حتی بعضی پیچش‌های عجیب مثل کلون ایدا و پسر وسکر هم بیشتر به روایت ضربه زدن تا اینکه کمک کنه به پیشبردش. نحوه روایت هم پر از ایده‌های نصفه‌ نیمه‌ یا بهتره بگم رهاشده ای بود که فقط برای بزرگ‌ تر نشون دادن مقیاس داستان اضافه شده بودن و تبلیغشون یوبی سافت طور بود در این مورد
اگر تی‌رکس رو بردارن، مگس رو بردارن، لول‌ دیزاین رو از نو بسازن، کمپین‌ها رو بازنویسی کنن، باس‌فایت‌ها رو عوض کنن، بخش‌های اکشن هالیوودی رو حذف کنن، QTEها رو کم کنن، ریتم بازی رو درست کنن و اتمسفرش رو بیشتر شبیه رزیدنت ایول کنن، بعد هم بخوان داستان رو هم سر و شکل بدن، دیگه از RE6 فقط اون عدد 6 باقی می مونه!
خانه از پای بست ویران است

آخرین ویرایش:
اگه اشتباه نکنم همون موقعم که تازه بازی معرفی شد فقط کریس بود که انقدر اینور اونور بهش گیر دادن شوا رو اضافه کردن به بازی. قاعدتا وقتی اون موقع اینجوری کوتاه اومدن الانم نباید مشکلی باشه :D

ولی در کل حس میکنم تکلیف ریمیک های RE با ورونیکا و 0 تموم میشه. یه خبرایی اومده که میخوان DMC رو ریمیک کنن یه محبتی کنن Dino Crisis رو هم استارتشو بزنن دیگه دوباره سرشون شلوغ میشه با ریمیک.
شاید دلیلش همینه.
ولی 6 خیلی پخش و پلاست ، تعدد شخصیتها باید نهایتا بشه 2تا قابل بازی.
کلی کمپین باید حذف بشه ، کلی دشمن باید از نو طراحی بشه (عنکبوت اسنایپرها :D و...).
به نظرم از این لحاظ ها نسخه پنجم خیلی آمادگی بیشتری برای ریمیک گرفتن داشته باشه تا 6 که اصلا یه بازی جدید از دلش کشیدن بیرون و یه پسوندی بهش دادن خیلی راحت تر به نظر میرسه.

ولی در کل حس میکنم تکلیف ریمیک های RE با ورونیکا و 0 و شایدم 1 تموم میشه. یه خبرایی اومده که میخوان DMC رو ریمیک کنن یه محبتی کنن Dino Crisis رو هم استارتشو بزنن دیگه دوباره سرشون شلوغ میشه با ریمیک.
البته این که شایعه بود ، خود بازیگرش گفته بود که از اوایل توسعه بازی من در پروژه حضور داشتم.
اینکه نقشش پررنگ تر شد خب سازنده ها حین توسعه بازی روی مواردی که درست کار میکنن خب مانور بیشتری میدن و از پتانسیل اون استفاده میکنن.

ولی آره موافقم ، انصافا نمیدونم از تو دل Outbreakها و... چطور میشه نسخه ای کشید بیرون ولی فکر کنم کپکام یه پایان بندی درست و حسابی و مدرن برای وسکر نیاز داره.
من دلم روشنه برای ریمیک RE5 ، حتی اگه ویژگی COOP رو ازش حذف کنن.
=======
=======
حالا من اصلا برای ریمیک Dino Crisis ها هیچ هیجانی ندارم.
هیچکدوم از نسخه هاش رو هم بازی نکردم ، اونموقع میدیدم یکی داره کنارم بازی میکنه هم اصلا باهاش ارتباط نمیگرفتم.
برای همین این حجم از درخواستها رو برای برگشت و ریمیکهاش رو درک نمیکنم :))
ولی برای ریمیک DMC ، اوووووووووف حتی فکرش هم جذابه.:x

البته این که شایعه بود ، خود بازیگرش گفته بود که از اوایل توسعه بازی من در پروژه حضور داشتم.
اینکه نقشش پررنگ تر شد خب سازنده ها حین توسعه بازی روی مواردی که درست کار میکنن خب مانور بیشتری میدن و از پتانسیل اون استفاده میکنن.

ولی آره موافقم ، انصافا نمیدونم از تو دل Outbreakها و... چطور میشه نسخه ای کشید بیرون ولی فکر کنم کپکام یه پایان بندی درست و حسابی و مدرن برای وسکر نیاز داره.
من دلم روشنه برای ریمیک RE5 ، حتی اگه ویژگی COOP رو ازش حذف کنن.
=======
=======
حالا من اصلا برای ریمیک Dino Crisis ها هیچ هیجانی ندارم.
هیچکدوم از نسخه هاش رو هم بازی نکردم ، اونموقع میدیدم یکی داره کنارم بازی میکنه هم اصلا باهاش ارتباط نمیگرفتم.
برای همین این حجم از درخواستها رو برای برگشت و ریمیکهاش رو درک نمیکنم :))
ولی برای ریمیک DMC ، اوووووووووف حتی فکرش هم جذابه.:x
بالاخره حتی اگه از اولم قرار بوده باشه، سر ترجیحات خود کپکام واسه مسائل نژادپرستی بوده دیگه قطعا. حالا فوقش اگر بخوان ریمیک کنن و این مسائل هم بخواد پا گیرشون بشه میتونن ستینگ رو ببرن قسمتایی از آفریقا که بگن تنوع نژادی بوده یه جورایی. مثل فارکرای 2. کلا اگه واقعا تصمیمشو بگیرن میتونن تو همون آفریقا زهر قضیه رو بگیرن که بهونه دست کسی نیفته.

=================
حالا من با اینکه تقریبا تمام نسخه های RE که دستم رسیده رو بازی کردم و میتونم بگم فن سری به حساب میام ولی بازم DC رو خیلی بیشتر دوست دارم :D با اینکه عمق گیم پلی کمتری نسبت به RE داشت و داستان همچین سطح بالایی هم نداشت ولی بازم لذتی که از دو شماره اولش بردم از RE ها نبردم هیچوقت. با اینکه کلا اون دو شماره هم با هم خیلی تفاوت داشتن از نظر ژانر و گیم پلی.

نسخه ۵ دقیقا قرار بود بعد ۴ ریمیک شه و اصلا از دی ال سی و کلا حضور وسکر پایان بازی همه چیش تابلو بود اما همون زمان به سرعت توسط ign و ... هرگونه تلاش برای ریمیکش مورد حمله قرار گرفت و گفتن اویل ۵ توهین به قشر زحمت کش مشکیه و همونجا کپ کام قیدش زد و برای همیشه کنسل شد و تا ابد چیزی به نام ریمیک ۵ نخواهیم داشت

نسخه 5 رو فوق العاده دوست دارم و امیدوارم ریمیک بشه یک روزی، گرچه بازی خیلی خوب عمر کرده و همین الان کاملا قابل بازیه و ملت دارند بازی میکنند خودمم میکنم، بازی بیشتر از اینکه ترسناک باشه، اسرس زا هست، اون افتاب شدید اوایل بازی هرچقدر با روشنایی موجب ارامش و کمتر شدن ترس بازی و حتی کمتر شدن فضای افسرده میشه، اما قشنگ اون حالت کلافگی و خستگی از افتاب و گرمای افریقایی رو منتقل میکنه، افتاب و گرما زا یک جایی به بعد دیگه ارامش زا و حیات بخش نیست و چه بسا اذیت کننده و از بین برنده است، گرماست به هر حال، گرمای بیش از حد، ابزار اصلی شکنجه در جهنم یعنی بدترین برداشت و تصور انسان از زندگی در ناخوداگاهش، این حتی تو کاور بازی تو ماهیت و هویت ارت استایل بازی هم نمایان هست، مهم تر از همه در پیوند با گیم پلی مهیج تا حدی سخت ( مخصوصا رو درجه سختی بالا، چه هارد نیوگیم، چه پروفشنال بعد از فروش همه تجهیزات که پلی ترو خام بشه، بدون سوپر وپن اینا) و اکشن بازی، کاملا یک فضای استرس زا برای پلیر میسازه، بازی باری یک پلیر جدید، واقعا سخت و طاقت فرساست، خودتونو نبینین که پاره کردین و قورت میدین الان، این پیوند خیلی خوبی با هویت بازی داره، بقا... فقط جای ترس، استرس داریم...

درسته با RE های قبلی فرق داره از این نظر، ترس بیشتر استرس هست این روند از 4 شروع شد ولی اونجا اتمسفر همچنان هارور هست، به هر حال سرواویل بودن بازی در 5 نه تنها حفظ شده که از نظر استرس زایی تکامل هم پیدا کرده، همون انکانتر اصلی اول بازی با اگزکیوشنر ماجینی و بعد ریختنشون تو کلبه رو یادتونه دیگه؟ اولین باری که داشتیم بازی میکردیم و با گیم پلی اشنا نبودیم، اصلا نیمدونستیم باید چی کار کنیم و مطمئنم همه یک استرس وحشتناک رو همون جا تجربه کردند، خارق العاده است، بازم تکامل همون روند 4 که اول بازی تو روستا درگیری سنگین داریم تا ناقوس به صدا در بیاد و انکانتر تموم شه... این رو حتی تو بخش اغازین بیرون قلعه و تو روستا در نسخه 8 هم دیدیم.

کواپ نسخه 5 هم که معرف حضور همه هست، مولتی پلیر بازی و مدهاش کلا عالیه، یکی از بهترین کواپ های انلاین و افلاین بازی ها، چقدر اینو کواپ رفتیم هم انلاین هم افلاین با رفقا، چقدر انلاین دوست پیدا کردم همینجا، یا افلاین اسپلیت اسکرین با رفقا تو میتینگ ها عشق و حال کردیم، چه مد هایی، محتوای اضافی داستان دی ال سی هاشم جالب بود، یاد اون QTE بدقلق وسکر اخر بازی هم بخیر :دی من خیلی ار ای 5 رو دوست دارم و هر 1 2 سال باید چند دور بترکونمش، "بازی" ویدئوگیم واقعا خوبی هست و بیشتر به خاطر تفاوت هایی که با نسخه های پیشین داشت یکم داستان براش درست شد، وگرنه بازی خیلی خیلی خوبیه چه بسا رزیدنت ایول خوبی هم هست، اتفاقا فکر کنم سال دیگه رو پی اس 5 نسخه ریمستر رو شروع کنم، تا قبل این درگیر نسخه 360 و پی اس تری و پی سی بودم از همون موقع که اومد تا حالا،.. از دستم در رفته چند بار تمومشون کردم چه برای پلت چه عشق و حال، واقعا حیفه ریمیک نشه ولی راه داره بره برای سال ها بعد چون هنوز واقعا اونقدر قدیمی نشده، مثلا اخرای نسل بعد دیگه به اندازه کافی ازش فاصله گرفتیم، دیگه ببینیم چی میشه...

نسخه ۵ دقیقا قرار بود بعد ۴ ریمیک شه و اصلا از دی ال سی و کلا حضور وسکر پایان بازی همه چیش تابلو بود اما همون زمان به سرعت توسط ign و ... هرگونه تلاش برای ریمیکش مورد حمله قرار گرفت و گفتن اویل ۵ توهین به قشر زحمت کش مشکیه و همونجا کپ کام قیدش زد و برای همیشه کنسل شد و تا ابد چیزی به نام ریمیک ۵ نخواهیم داشت

وبسایت IGN: بازی Resident Evil 5 اثری نژاد پرستانه است

به نظرم اتفاقا اون ویدئو بیشتر کمک کرد که بازی ساخته بشه ، چون گیمرها بعدش پدر IGN رو در آوردن.
اینکه الان کپکام نخواد شاید هنوز انگیزه ای براش نداره.
همونطور که زیرو یا RE1 تازه دارن مراحل توسعه رو طی میکنن.

وبسایت IGN: بازی Resident Evil 5 اثری نژاد پرستانه است

به نظرم اتفاقا اون ویدئو بیشتر کمک کرد که بازی ساخته بشه ، چون گیمرها بعدش پدر IGN رو در آوردن.
اینکه الان کپکام نخواد شاید هنوز انگیزه ای براش نداره.
همونطور که زیرو یا RE1 تازه دارن مراحل توسعه رو طی میکنن.
نژاد پرستانه عالیه😁

• Smile
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or