Last edited by a moderator:
فکر نکنم کپکام بیخیال ریمیک نسخه هایی بشه که بالای 15 میلیون فروختن ، احتمالا ریمیک -ریبوت میشن اما شاید بعد یه مدت طولانیDusk Golem گفته که کپکام، برنامه و علاقه ای برای ساختن ریمیک شماره های پنجم و ششم سری ندارد.
همینطور ذکر کرده که Resident Evil: Veronica و ریمیک زیرو که هنوز رسما اعلام نشده، در عنوان Resident Evil Requiem به همدیگر مرتبط میشوند و داستان های مشترکی خواهند داشت.
این صحبت ها در شرایطی مطرح میشوند که طرفداران منتظر یک بسته الحاقی برای Resident Evil Requiem هستند.
View attachment 410558
https://gamerant.com/resident-evil-requiem-veronica-zero-remake-story-rumor/
5+6 اولین مشکلشون Co-op بودنشونه که کپکام رو میترسونهآخه 6 رو ریمیک کردن اصلا امکان داره؟
الان که فکر میکنم کپکام احتمالا بگه خب این هم یه نسخهای بود که ساختیم و وجود داره ولی هیچ انگیزهای برای ریمیک کردنش نداریم.
انصافا هم اونقدری ریمیک این بازی باید تغییرات داشته باشه که اصلا دیگه نمیتونه ۶ باشه.
اونوقت چرا اصلا باید اسمش رو بزارن ریمیک؟
اما این تصمیمشون برای ۵ اگه کوچکترین ارتباطی به بحثهای نژادی داشته باشه و... باید بگم خیلی ناامید میشم از کپکام که اینقدر ترسو و تحت تاثیر چپولها باشه.
امیدوارم ریمیک نسخه پنجم فقط برای الان تو دستور کارشون نباشه و تو نسل بعد ازش یه خبرهایی بشنویم.
اگه اشتباه نکنم همون موقعم که تازه بازی معرفی شد فقط کریس بود که انقدر اینور اونور بهش گیر دادن شوا رو اضافه کردن به بازی. قاعدتا وقتی اون موقع اینجوری کوتاه اومدن الانم نباید مشکلی باشهاما این تصمیمشون برای ۵ اگه کوچکترین ارتباطی به بحثهای نژادی داشته باشه و... باید بگم خیلی ناامید میشم از کپکام که اینقدر ترسو و تحت تاثیر چپولها باشه.
امیدوارم ریمیک نسخه پنجم فقط برای الان تو دستور کارشون نباشه و تو نسل بعد ازش یه خبرهایی بشنویم.
همچی می گی داستانو نگه دارن انگار بخش مثبت بازی بوده! شلوغ و بیش از حد کش دار شدن روایت، تکرار صحنهها بین کمپین ها، مهره های سوخته که کمکی به پیشبرد داستان نمیکنن هیچ، آش شله قلمکار شد. حتی بعضی پیچشهای عجیب مثل کلون ایدا و پسر وسکر هم بیشتر به روایت ضربه زدن تا اینکه کمک کنه به پیشبردش. نحوه روایت هم پر از ایدههای نصفه نیمه یا بهتره بگم رهاشده ای بود که فقط برای بزرگ تر نشون دادن مقیاس داستان اضافه شده بودن و تبلیغشون یوبی سافت طور بود در این مورد6 به نظرم تنها بازی ایه که به معنای واقع کلمه جای ریمیک کردن داره یعنی همون داستان رو فقط بردارن ولی لول دیزاین و کمپین ها و... رو بکوبن از اول بسازن کسی بهشون گیر نمیده![]()
شاید دلیلش همینه.اگه اشتباه نکنم همون موقعم که تازه بازی معرفی شد فقط کریس بود که انقدر اینور اونور بهش گیر دادن شوا رو اضافه کردن به بازی. قاعدتا وقتی اون موقع اینجوری کوتاه اومدن الانم نباید مشکلی باشه
ولی در کل حس میکنم تکلیف ریمیک های RE با ورونیکا و 0 تموم میشه. یه خبرایی اومده که میخوان DMC رو ریمیک کنن یه محبتی کنن Dino Crisis رو هم استارتشو بزنن دیگه دوباره سرشون شلوغ میشه با ریمیک.
البته این که شایعه بود ، خود بازیگرش گفته بود که از اوایل توسعه بازی من در پروژه حضور داشتم.اگه اشتباه نکنم همون موقعم که تازه بازی معرفی شد فقط کریس بود که انقدر اینور اونور بهش گیر دادن شوا رو اضافه کردن به بازی. قاعدتا وقتی اون موقع اینجوری کوتاه اومدن الانم نباید مشکلی باشه
ولی در کل حس میکنم تکلیف ریمیک های RE با ورونیکا و 0 و شایدم 1 تموم میشه. یه خبرایی اومده که میخوان DMC رو ریمیک کنن یه محبتی کنن Dino Crisis رو هم استارتشو بزنن دیگه دوباره سرشون شلوغ میشه با ریمیک.

بالاخره حتی اگه از اولم قرار بوده باشه، سر ترجیحات خود کپکام واسه مسائل نژادپرستی بوده دیگه قطعا. حالا فوقش اگر بخوان ریمیک کنن و این مسائل هم بخواد پا گیرشون بشه میتونن ستینگ رو ببرن قسمتایی از آفریقا که بگن تنوع نژادی بوده یه جورایی. مثل فارکرای 2. کلا اگه واقعا تصمیمشو بگیرن میتونن تو همون آفریقا زهر قضیه رو بگیرن که بهونه دست کسی نیفته.البته این که شایعه بود ، خود بازیگرش گفته بود که از اوایل توسعه بازی من در پروژه حضور داشتم.
اینکه نقشش پررنگ تر شد خب سازنده ها حین توسعه بازی روی مواردی که درست کار میکنن خب مانور بیشتری میدن و از پتانسیل اون استفاده میکنن.
ولی آره موافقم ، انصافا نمیدونم از تو دل Outbreakها و... چطور میشه نسخه ای کشید بیرون ولی فکر کنم کپکام یه پایان بندی درست و حسابی و مدرن برای وسکر نیاز داره.
من دلم روشنه برای ریمیک RE5 ، حتی اگه ویژگی COOP رو ازش حذف کنن.
=======
=======
حالا من اصلا برای ریمیک Dino Crisis ها هیچ هیجانی ندارم.
هیچکدوم از نسخه هاش رو هم بازی نکردم ، اونموقع میدیدم یکی داره کنارم بازی میکنه هم اصلا باهاش ارتباط نمیگرفتم.
برای همین این حجم از درخواستها رو برای برگشت و ریمیکهاش رو درک نمیکنم
ولی برای ریمیک DMC ، اوووووووووف حتی فکرش هم جذابه.![]()
نسخه ۵ دقیقا قرار بود بعد ۴ ریمیک شه و اصلا از دی ال سی و کلا حضور وسکر پایان بازی همه چیش تابلو بود اما همون زمان به سرعت توسط ign و ... هرگونه تلاش برای ریمیکش مورد حمله قرار گرفت و گفتن اویل ۵ توهین به قشر زحمت کش مشکیه و همونجا کپ کام قیدش زد و برای همیشه کنسل شد و تا ابد چیزی به نام ریمیک ۵ نخواهیم داشتآخه 6 رو ریمیک کردن اصلا امکان داره؟
الان که فکر میکنم کپکام احتمالا بگه خب این هم یه نسخهای بود که ساختیم و وجود داره ولی هیچ انگیزهای برای ریمیک کردنش نداریم.
انصافا هم اونقدری ریمیک این بازی باید تغییرات داشته باشه که اصلا دیگه نمیتونه ۶ باشه.
اونوقت چرا اصلا باید اسمش رو بزارن ریمیک؟
اما این تصمیمشون برای ۵ اگه کوچکترین ارتباطی به بحثهای نژادی داشته باشه و... باید بگم خیلی ناامید میشم از کپکام که اینقدر ترسو و تحت تاثیر چپولها باشه.
نسخه ۵ دقیقا قرار بود بعد ۴ ریمیک شه و اصلا از دی ال سی و کلا حضور وسکر پایان بازی همه چیش تابلو بود اما همون زمان به سرعت توسط ign و ... هرگونه تلاش برای ریمیکش مورد حمله قرار گرفت و گفتن اویل ۵ توهین به قشر زحمت کش مشکیه و همونجا کپ کام قیدش زد و برای همیشه کنسل شد و تا ابد چیزی به نام ریمیک ۵ نخواهیم داشت
نژاد پرستانه عالیهوبسایت IGN: بازی Resident Evil 5 اثری نژاد پرستانه است
به نظرم اتفاقا اون ویدئو بیشتر کمک کرد که بازی ساخته بشه ، چون گیمرها بعدش پدر IGN رو در آوردن.
اینکه الان کپکام نخواد شاید هنوز انگیزه ای براش نداره.
همونطور که زیرو یا RE1 تازه دارن مراحل توسعه رو طی میکنن.