بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

توی منطقه ما چند هفته ست با اینکه آنتن 5G و LTE هم توی مودم و هم توی گوشی تا ته ته پره، همش پکت لاست و جیتر داره.
من با همراه اول، ایرانسل، رایتل، شاتل و رسپینا تست کردم همشون شبیه همه. عملا کلا نمیشه باهاش کاری کرد. حتی سرعت دانلود ADSL هم از 5G اینا بیشتره.
کسی میدونه باید از کجا پیگیری کنم این موضوع رو؟ انگار دکل منطقه مشکل داره.

روابط عمومی ایرانسل در پاسخ به پیگیری‌های زومیت در خصوص این موضوع، حذف بسته‌های ۲ تا ۷ صبح این اپراتور را تایید کرده و علت حذف این بسته‌ها را «کمتر بودن قیمت این بسته‌ها از حداقل تعرفه مصوب رگولاتوری» اعلام می‌کند: «بسته‌های غیر اوج، زیر کف تعرفه مصوب رگولاتوری قرار داشتند و به این دلیل حذف شدند.»

آن دسته از مشترکانی که طی ۶ ماه اخیر، یکی از این بسته‌ها را خریداری کرده باشند، همچنان می‌توانند از طریق بخش «بسته‌های پیشنهادی» در سوپر اپلیکیشن ایرانسل‌من یا شماره‌گیری کد دستوری #۴۴۴۴*، این بسته‌ها را فعال‌سازی کنند.

• Poker Face
Reactions: Destro
ایرانسل یهو سوسکی افزایش تعرفه داد ....

شارژ ۵۰یی خودش ۴۸۶۰۰عه که هیچ بعد باهاش بسته ی ۴۸تومنی هم نمیتونی بخری هیچ . خلاصه ۵۰ میدی و ۴۵ میتونی خرج کنی :دی

سقف داره؟
نامحدود همراه اول 1 تا 9 صبح حدود 40تومن تا 80 گیگ سرعت بین 4 تا 6 مگابایت میده بعدش میفته روی 1 مگابایت. خیلی بهتر از چند ماه پیشه که میفتاد روی 128 کیلوبایت. سقف هم نداره هارد ندارم وگرنه تا نزدیک یک ترابایت میتونید در ماه بردارید.

نامحدود همراه اول 1 تا 9 صبح حدود 40تومن تا 80 گیگ سرعت بین 4 تا 6 مگابایت میده بعدش میفته روی 1 مگابایت. خیلی بهتر از چند ماه پیشه که میفتاد روی 128 کیلوبایت. سقف هم نداره هارد ندارم وگرنه تا نزدیک یک ترابایت میتونید در ماه بردارید.
مشکلش اینه که باطل نمیشه کرد که دوباره بخری با سرعت بالا اگر مثل ایرانسل میشد چند تا بسته پشت هم فعال کرد خوب بود

مشکلش اینه که باطل نمیشه کرد که دوباره بخری با سرعت بالا اگر مثل ایرانسل میشد چند تا بسته پشت هم فعال کرد خوب بود
همراه اول بسته محدود هم داره که اینو محدود نمیکنه و مثل ایرانسل هرچند تا میخوایی بزن.
ستاره 100 ستاره 35 مربع رو بزن

• Like
Reactions: bayern_vahid
این خیلی بهتره
Screenshot_20260613_215049~2.jpg

خوبیش اینه تموم شه ۳۰۰ گیگ باز میتونی بخری برخلاف اون که حجم منصفانه ش تموم شه تا ۱ ماه باید صبر کنی تا مدتش تموم شه.

همراه اول همینطوری یهو پیام داد که بسته هدیه 100 گیگ 2-7 رو براتون فعال کردیم......از این خرجها نمیکردن :D
بله بله باز یسری میگن کارما و کلید اسرار دروغه 😁

ولی بی شوخی عجیبه این مورد
شاید یکی برات خرید زده.

آخرین ویرایش:
این

خیلی بهتره
View attachment 414070

خوبیش اینه تموم شه ۳۰۰ گیگ باز میتونی بخری برخلاف اون که حجم منصفانه ش تموم شه تا ۱ ماه باید صبر کنی تا مدتش تموم شه.

شاید یکی برات خرید زده.
استفاده نکنی مدام اسمس میده من از سال اولی که سامانتل اومد سویچ کردم رو اون قبلش هیچوقت همراه اول پیامک نمیداد به بعدش مدام اسمس اینترنت یا مکالمه رایگان یا تخفیف میاد

• Like
Reactions: barney stinson
استفاده نکنی مدام اسمس میده من از سال اولی که سامانتل اومد سویچ کردم رو اون قبلش هیچوقت همراه اول پیامک نمیداد به بعدش مدام اسمس اینترنت یا مکالمه رایگان یا تخفیف میاد
این خیلی بهتره
View attachment 414070

شاید یکی برات خرید زده.
ربطی به استفاده نداره برای من 2 بار تا حالا تو 2 ماه گذشته بسته شبانه رایگان فعال کرده بار اول بسته 5 گیگ یک ماهه خریدم گفت اینم جایزه
این ماه بسته 2 گیگ یک ماهه خریدم بازم شبانه داد رایگان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or