Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

خب Nippon Sangoku هم تموم شد. یکی از بهترین انیمه‌هایی بود که دیدم. به شدت زیبا و چشم‌نواز، شخصیتای عالی، داستان خوب و روایت بی‌نظیر. ازون کارا بود که میخکوبم میکرد. اصن نمیفهمیدم چطور وقت میگذره. امیدارم فصل دومش خیلی دور نباشه. به خود انیمه این ED فوق‌العاده از Leina رو هم اضافه کنیم که به نظرم بهترین کارشه. صدای زیبا به همراه شعر زیبا. از دست ندید این انیمه رو.

منم خیلی حال کردم باهاش، تنها سریالی که هر هفته با ذوق منتظر قسمت بعدیش بودم.

Fool-Night-kv.jpg
Fool Night​

اوه...عجب سوپرایزی، یکی از آرزوهام داره انیمه میشه B-)

داستان درباره ی آینده ی کره ی زمین هستش که آبر های سیاه آسمون رو گرفتن و مانع رسیدن نور خورشید به زمین شدن.
طی چند سال پوشش گیاهی از بین رفته و سطح اکسیژن زمین کم شده و انسان ها دنبال راهی برای تولید گیاه هایی هستند که بدون نور خورشید، اکسیژن زمین رو تامین کنند
بعد از چندین سال، دانشمندان تونستند که دانه ای رو درست کنن و با کاشتن اون در بدن انسان ها، اونها رو تبدیل به گیاه کنند.

i-dont-think-you-guys-understand-how-peak-fool-night-is-its-v0-qceku0k48jkg1.jpg

مانگاش هفتگی هستش و تا الان 116 چپتر ازش امده...

P.S
دوست دارم جای آکیرا، Mariya Ise صحبت کنه...ولی هنوز اطلاعاتی ازش ندیدم.

552278.jpg 65504.jpg

دیشب فصل اول دروهدورو رو تموم کردم، عجب چیز حقی بود واقعا حال داد بهم.
فصل دومش رو هم کامل گرفتم تا برم سراغش + اون ova که دادن براش، ببینم مثل فصل اولش با کیفیت هست یا نه.

من یه هفته قبل فصل دوم رفتم دوباره فصل اول رو دیدم و مجدد یادم اومد عجب شاهکاریه این انیمه. یعنی ازون کاراس که کلا قدیمی نمیشه. فصل دوم هم فوق‌العاده بود.

فصل دوم Blades of the Guardians هم اومده. دو قسمت دیدم و شدیدا خونین شروع شده این فصل. یکی از بهترین کارای چینیه. اگه ندیدید حتما برید سراغش.

مثل اینکه سه قسمت اول پارت آخر بلیچ تو سینماها اکران شده و ملت پشماشون ریخته بوده و یه سری ویدیو هم آپلود کردن. چند تاشو دیدم و بسیار پسندیدم :D مخصوصا خدای رعد که معلوم بود سازنده هیچ کم کاری ای رو در قبالش قابل قبول نمیدونسته :D البته دوز فن سرویسش به واسطه نور و جلوه های بصریش یه مقدار پایین اومده بود ولی خوب بود در کل.

Mushishi.jpg
موشیشی رو تموم کردم؛ ۳ سالی زمان برد. خوندنش رو همیشه می‌ذاشتم واسه زمانی که کمترین دغدغه فکری رو دارم و روز بعدش خونه بودم.:دی
واقعا لذت بردم فوق العاده بود. طراحی محشر، محیط و اتمسفر یونیک، صفحات آبرنگ شاهکار، رفرنس ایده‌های داستان که آخر هر جلد مانگاکا توضیح می‌داد. اکثرا هم خاطرات مادربزرگش بوده.:دی
حتی ترجمه و فونت‌هاش هم خوب بود.:دی

نمی‌دونم چرا مانگاکاش چیز جدید شروع نکرده. به هر حال از صفحه mal مانگاش رسیدم به ژانر iyashikei(!) و مانگا smoking behind the supermarket with you که حسب بر اتفاق الان اقباس انیمه‌اش هم در حال پخش بود. داستان مشخصه یک کارمند میان‌سان که تا بوق سگ سرکاره و تو مسیر برگشت همیشه از یک سوپرمارکت که از صندوقدارش خوشش میاد خرید می‌کنه و بعدش هم با هم میرن پشت سوپرمارکت سیگار میکشن.:| کار فوق‌العاده آروم، شل و ولی هست، چیز خاصی هم نداره با این حال ۴ قسمت دیدم.:| پخشش هفتگی نیست و فکر کنم ۶ قسمت رو نتفلیکس‌طور یک جا دادن بیرون؛ به همه نه ولی اختصاصی به @pkarash توصیه می‌کنم ببینه.:دی
453464.jpg

دان‌دادان رو هم شروع کردم. با اینکه جذابه ولی واقعا کم‌محتوا و خالی هست چپترهاش. انیمه رو فوق‌العاده کردن؛‌ مانگاش واقعا مالی نیست.
فصل سوم استری داگز و هم می‌بینم؛ تایم‌لاین و شرح وقایعش واقعا داغونه.

نمی‌دونم رو چه حسابی Ayashimon رو هم دانلود کرده بود و داشتمش. بعد از جلد اول رفتم چک کردم و دیدم کنسل شده. حالا من ۳ جلد رو خوندم ولی شما همچین حماقتی نکنید.:دی

• Love
  • Like
Reactions: pkarash and MoonD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or