امتیازات Dragon Quest VII Reimagined

کسی این بازیو رو دانلود کرده اصلا بازی ارزش خرید داره یا نه؟
من دموش رو بازی کردم که پنج ساعت اول بازی رو پوشش می‌ده و به عنوان کسی که تجربه چندانی با JRPGها نداره، خیلی ازش خوشم اومد. ولی چون بیشتر بازی نکردم نمی‌تونم نظر قطعی بدم.

کسی این بازیو رو دانلود کرده اصلا بازی ارزش خرید داره یا نه؟

من تمومش کردم، میخواستم پلتش کنم اما حوصله جمع کردن همه مدال ها و آیتم هارو نداشتم بیخیال شدم:دی

ببین کلا اگه JRPG نوبتی کلاسیک دوست داری، و فن سری DQ هستی، در بازی کردنش لحظه ای شک نکن، در غیر این صورت یه مقدار لذت بردن ازش سخته. چون به شدت کلاسیک و یه مقدار قدیمیه. ولی مساله اصلی لذت بردن از روح اکتشافه.

کلا ایده پشت DQVII اکتشاف و ماجراجوییه. گشتن تو دنیاهای مختلف و درگیر شدن تو داستان های کوچیک کوچیک، و در نهایت پیش بردن یه آرک اصلی که همون نابودی پادشاه شیاطینه. باید تو دنیای بازی بگردی، یه سری کتیبه سنگی رو پیدا کنی، و با گذاشتن اون ها تو یه معبد به گذشته سفر کنی، درگیر بشی تو داستان آدم های اون شهر، بعد که برمیگردی به حال ببینی سرنوشتشون به کجا رسیده...

این ترکیب شاید برات خسته کننده باشه و شایدم مثل من برعکس لذت ببری. کلا روح بازی های کلاسیک در ایشون خیلی جریان داره. و ریمیک خوبی ام هست، یعنی ویژال و طراحی های سه بعدی خیلی جالبن، چون من خود نسخه کلاسیکش رو هم قدیم بازی کردم. به نظرم همون جذابیت رو داره...

یه سری امکانات هم تو این ریمیک گذاشتن، مثل درجه سختی یا مبارزات آتومتیک و این چیزا بازی کردنش رو برای تازه کارها راحت میکنه. چون نسخه اصلی به نظرم به شدت سخت بود. کلا JRPG های قدیم خیلی خیلی سخت بودن و باید شطرنج وار با برنامه و نقشه میرفتی تا از پس باس ها بر بیای. اما این ساده و یه مقداری شاید لذت بخش تر باشه.

در کل بازی کن:دی

آخرین ویرایش:
من که پول ندارم بخرمش، FF XVI هم هنوز تموم نکردم
در کل چه حکمتیه ها نمیدونم،منظورم اینه که اینم بازی اسکوئره و دو بار ریمیک شده، بعد امثال من تو کف ریمیک عناوین دیگه SE مثل پارازیت ایو و کرونو تریگر/کراس و FF VI و VIII و خیل شاهکارهای پرتعداد دیگه اسکوئر مثل Vagrant Story و... و... هستیم...
نمیگم نباید ریمیک میشد اتفاقا خیلیم دوستش دارم به خاطر شباهتش به دراگون بال، ولی در کل حسودیم میشه.
یه FF 1 ری ایمجینشن کردن که از لحاظ داستانی جالب نبود البته همونم به چشم من خوب بود یکم تست کردم گیم پلی جالبی داشت.
خیلی بیشتر از همه اصلا تو کف مبارزه با غولهای اصلی FF یک تا سه با گرافیک امروزیم... احتمالا این آرزوها رو به گور ببرم :(

من که پول ندارم بخرمش، FF XVI هم هنوز تموم نکردم
در کل چه حکمتیه ها نمیدونم،منظورم اینه که اینم بازی اسکوئره و دو بار ریمیک شده، بعد امثال من تو کف ریمیک عناوین دیگه SE مثل پارازیت ایو و کرونو تریگر/کراس و FF VI و VIII و خیل شاهکارهای پرتعداد دیگه اسکوئر مثل Vagrant Story و... و... هستیم...
نمیگم نباید ریمیک میشد ولی در کل حسودیم میشه.
یه FF 1 ریمیک کردن که جالب نبود البته همونم به چشم من خوب بود یکم تست کردم گیم پلی جالبی داشت.
خیلی بیشتر از همه اصلا تو کف مبارزه با غولهای اصلی FF یک تا سه با گرافیک امروزیم... احتمالا این آرزوها رو به گور ببرم :(

رو پی سی نیست؟ چون واقعا چیز خاصی نداره، ویژوال منظورمه و با یه سیستم معمولی هم حتا میشه به راحتی کارو در آورد.

• Like
Reactions: Zack.Fair
رو پی سی نیست؟ چون واقعا چیز خاصی نداره، ویژوال منظورمه و با یه سیستم معمولی هم حتا میشه به راحتی کارو در آورد.
بودنش که هست
ولی من کرکی بازی نمیکنم
اگه رو گیم پس باشه بعد اینکه FF 16 رو تموم کردم تجربه ش میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or