اموزش هک برای کنسول PS5

ممنون میشم یه sdd که راحت و بی دردسر بازی های ps5 رو اجرا میکنه بهم معرفی کنی که بگیرم.
توی نت که سرچ می کنم مدل های زیادی میاد گیج شدم که کدوم خوبه و بازی های ps5 رو ساپورت میکنه.
خودم sp ds72 داشتم عالی جواب میداد ولی سوخت گارانتی گفت این مدل خرابی زیاد داره
رفت گارانتی جاش یک مدل دیگه داد

https://www.digikala.com/product/dk...ور-مدل-ds72-ظرفیت-1-ترابایت-رابط-usb-32-gen2/

کابلی روش هست دوطرف type c هست
یک کابل type a to type c گرفتم سرعت انتقالش کم بود مشکل داشتم برای همین فکر میکردم سرعت ssd پایینه امروز یک کابل سرعت بالا سفارش دادم به دستم برسه تست کردم خدمتتون عرض میکنم ولی با کابل خودش روی pc با نرم افزار تست زدم read , write هردو حدود 450 بود که برای ps5 خوبه سرعت اسمیش 1000 هست

اگر جواب بده نسبت به قیمتش حافظه بدی نیست

• Like
Reactions: hamid1752
دوستان یه مورد رو 12.70 هست که بعد از ران کردن یوتیوب پیام awaiting to connection میزنه ضمنا یکی از دوستانم بتونه یه لینک قدم به قدم واسه ما قدیمیا بذاره ممنون میشم

دوستان یه سوال

یکی از آشناها کنسول کپی خور ورژن 10 داره که یه سری بازی هم داخلش هست ولی کلا از هارد اکسترنال بازی نمیاره و انگار مغازه دار که براش بازی ریخته یه سری چیزها رو حذف کرده

یعنی طبق همون مراحل که سایت ها گفتن پیش میرم بازم چیزی نمیاد و یه سری از منو ها هم وجود نداره

حالا من میخوام همون ورژن که هست دوباره کپی خور کنم سوالم اینه مشکلی که نداره روی کپی خور دوباره آپدیت کپی خور بزنم؟:Thinking:

آخرین ویرایش:
آقا اینجا کسی درست راهنمایی نمی کنه میگید بازی هارو باید داخل پوشه homebrew حافظه داخلی کنسول بریزیم ولی کسی نمی گه نمیشه با elf arsenal این پوشه رو درست کرد بعدم کسی نمیگه غیر از این پوشه کجا باید فایل های exfat و کپی کرد تازه اگه بشه کپی کرد با elf arsenal

آقا اینجا کسی درست راهنمایی نمی کنه میگید بازی هارو باید داخل پوشه homebrew حافظه داخلی کنسول بریزیم ولی کسی نمی گه نمیشه با elf arsenal این پوشه رو درست کرد بعدم کسی نمیگه غیر از این پوشه کجا باید فایل های exfat و کپی کرد تازه اگه بشه کپی کرد با elf arsenal

سلام
دوستان اگر با دیسک دستگاه رو جیلبریک کنیم بازم باید بازیهایی مثل ninja gaiden4 رو از روی هارد اکسترنال اجرا کرد؟؟؟
اجرای بازی از هارد داخلی یا خارجی ربطی جیلبریک با دیسک نداره این روش فقط مدت زمان جیلبریک سریعتر می‌کنه

ممنون میشم یه sdd که راحت و بی دردسر بازی های ps5 رو اجرا میکنه بهم معرفی کنی که بگیرم.
توی نت که سرچ می کنم مدل های زیادی میاد گیج شدم که کدوم خوبه و بازی های ps5 رو ساپورت میکنه.
دوست عزیز کابل رسید ssd را تست کردم بازی assassin creed shadow جزء بدقلقترین بازی برای اجراست را براحتی اجرا کرد نسبت به قیمت سرعت خوبی داره

خرید و قیمت حافظه اس اس دی اکسترنال ورباتیم مدل Pocket ظرفیت 1 ترابایت | ترب

کابلی هم که سفارش دادم تبدیل هم هست فرقی نداره کابل یا تبدیل باید سرعتش 10g باشه

خرید و قیمت کابل USB 3.1 Type C فرانت مدل FN-UCCA10 طول ۱ متر | ترب

آخرین ویرایش:
زیرنویس بازیهای ps4 نمیشه رو نسخه ۵ نصب کرد؟اصلا برای نسخه ۵ زیرنویس کسی استفاده کرده؟
نسخه ps5 last of us و نسخه ps5 اساسین میراژ زیرنویس فارسی شده میتونی از سایت پی سی دی دانلود کنی من هر دوتا رو دانلود کردم و بدون مشکل زیرنویس فارسی شد

دوست عزیز کابل رسید ssd را تست کردم بازی assassin creed shadow جزء بدقلقترین بازی برای اجراست را براحتی اجرا کرد نسبت به قیمت سرعت خوبی داره

خرید و قیمت حافظه اس اس دی اکسترنال ورباتیم مدل Pocket ظرفیت 1 ترابایت | ترب

کابلی هم که سفارش دادم تبدیل هم هست فرقی نداره کابل یا تبدیل باید سرعتش 10g باشه

خرید و قیمت کابل USB 3.1 Type C فرانت مدل FN-UCCA10 طول ۱ متر | ترب
ممنون ازت

درود دوستان بازی mafia old country رو که اجرا میکنم ارور سیو دیتا میده ce107098-5 کسی میدونه مشکل چیه؟ بقیه بازی ها همه درسته این یکی بالا نمیاد ورژن دستگاه هم 12 هست
درود احتمال زیاد شما یکی از مراحل جیلبریک رو درست نرفتی یا اینکه فایل download 0.dat رو با توجه به ورژن دستگات انتقال ندادی به پوشه data داخل کنسولت

• Like
Reactions: satellitedvb
من بازی ps5 رو به فرمت ffpfsc تبدیل کردم و به پوشه data/homebrew توی کنسول منتقلش می کنم ولی شدومونت بازی رو شناسایی نمی کنه. کسی از دوستان از این فرمت برای بازیهای ps5 استفاده کرده یه راهنمایی به من بکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or